LOKIBLOG | A DVSC NEM HIVATALOS SZURKOLÓI OLDALA

Van ami változik, van ami nem…

Mindig van bennünk egy kis öröm, de egy kis bosszúság is, ha sikerül valami olyat kérdeznünk, ami kicsit megosztó. Ha a szavazás végeredménye nem egyöntetű igen, vagy nem. Ezek viszik előre a blogot, ezek válnak értékké számunkra. Értékes eszmecserék, beszélgetések alakulnak, alakultak ki fórumozók és adminok között is. Vannak ötleteink, melyek kudarcra és vannak, melyek sikerre számíthatnak. Igyekszünk mindig a legjobb döntéseket meghozni. Az elmúlt hetekben három jelentős esemény is történt a blog életében, melynek kapcsán döntések születtek: reméljük a változásoknak örültök, örülni fogtok, és azt is reméljük, hogy az elmaradó változtatásokért nem nehezteltek. Pontosan miről is van szó? A tovább gomb mindent megmagyaráz…

endersonk

Kezdjük azzal, ami nem fog változni. A blog szerkesztői közül többen is azon a véleményen voltak, nyithatnánk a debreceni sportélet más szakágai felé is. Ez pedig kezdésnek a női kézilabdát érinthette volna. Bár többségetek azt mondta, szívesen olvasna itt erről is, mégis jelentős volt a kisebbség véleménye is, akik kevésbé derűlátóak voltak felvetésünkkel kapcsolatban. Ez már önmagában elgondolkoztatott minket; miközben a heti egy cikkhez is mindenképpen kellett volna egy megfelelő új admintaggal, szerkesztővel bővülnünk, hiszen ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen. Így megszületett a döntés: a LokiBlog továbbra is csak a DVSC-TEVA csapatával, klubjával foglalkozik. A jövőre nézve ez nem végleges, elképzelhető, hogy hamarosan mégis találkoztok majd itt valamilyen formában más szakágakkal kapcsolatos cikkekkel, de erre egyelőre várni kell.

cikk

Amint az a szavazás végeredményén is látható, 53-47 arányban arra voksolt a többség, hogy legyenek ilyen cikkek, azonban az a 47% bizony igen magas szám. Egyébiránt új szavazást írtunk ki oldalt, most arra vagyunk kíváncsiak: Te örülsz Coulibaly visszatérésének?

Aztán folytassuk azzal, amit már tudtok. Az élő közvetítéseink Lucas szolgálataival bővültek ki. Csibu hiányzása esetén ő közvetített már két találkozóról is (Újpest és Békéscsaba); nem kizárt, hogy még hallani fogjátok szókimondó, szurkolástól sem mentes közvetítéseit. A következő (és egyben a naptári év utolsó) tervezett élő adása a Szeged elleni hazai MK mérkőzés lesz, melyen várhatóan ismét csibu fog beszámolni, mi is zajlik a rettentően korán (november 18. szerda, 13:00) rendezett visszavágón.

És jöjjön az, amit csak az igazán szemfülesek vehettek észre. A PAFC elleni mérkőzés beharangozóját egy “új fiú” írta és várhatóan sok-sok, nem csak szokványos cikkekkel fog megörvendeztetni minket is és titeket is; illetve hallhatjátok majd őt Podcast adásainkban is. Az új tag akivel kibővültünk, pedig nem más, mint Enderson. Az, hogy köztünk van, két dolgot jelent: továbbra is nagy hőfokon égünk és minél több minőségi, értékes, természetesen, ha kell akkor szókimondó cikket és egyéb jellegű bejegyzést készítünk.

A LokiBlog nem áll le. Az olvasói tábor egyre gyarapodik, mi pedig köszönjük nektek meg nem szűnő lelkesedéseteket, aktivitásotokat.

Mindörökké, hajrá Debrecen!