Játékoskeringő – 2015/2016 tél

lokiblogtransfers2

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni. A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.de oldalon.

Érkezett:

Távozott:


Hírek, pletykák:

02. 12.: Február 9-én hivatalosan is véget ért az átigazolási szezon Magyarországon, így innentől maximum szerződés nélküli, azaz szabadon igazolható játékosok szerződtetésére van lehetőség. Mivel azonban a bajnoki szezon szombaton elstartol, így a DVSC-nél már aligha lesz érdemi változás, így a magunk részéről lezártnak tekintjük a 2015-2016-os téli átigazolási szezont.

02. 08.: A klub megerősítette, hogy Szécsi Márk végleg a Nyíregyháza játékosa lett.

02. 06.: “Noha megfelelt az orvosi vizsgálatokon, s bár szóban az U. Cluj és a DVSC megegyezett Kovács Lóránt átigazolásáról, mégsem írták alá a szerződést, így az erdélyi középpályás továbbra is szabadon igazolható.” (forrás: Nemzeti Sport)

02. 04.: A hivatalos honlap megerősítette, hogy Ognjen Djelmic három évre aláírt a DVSC-hez.

02. 03.: Sok dologra választ kaptunk a szurkolói ankéton. Az első, és legfontosabb, hogy Bódi Ádám kivásárlási árát 1 millió euróban állapították meg, a Videoton ennek a felét ajánlja, tehát nem valószínű, hogy középpályásunk a riválishoz igazolna. Emellett Szima Gábor bejelentett egy új igazolást, a Zeljeznicar 27 éves bosnyák középpályását, Ognjen Djelmicet, aki a holnapi nap folyamán írja alá három évre szóló szerződését a klubbal. Mi pedig idő közben kiderítettük, hogy Kovács Lóránt a csapattal edz, de nem valószínű, hogy sor kerül a szerződtetésére, ugyanis a csapata által kért összeghez képest bőven elmarad a tudása.

02. 02.: Erdélyből erősíthet a Loki: egybehangzó romániai források szerint az Universitate Cluj magyar származású középpályása, Kovács Lóránt a DVSC-hez szerződhet. A játékosnak tartoznak jelenlegi klubjánál, ám átigazolása érdekében lemondana erről az összegről. Az egyik román portál 30 ezer eurós átigazolási díjról tud. (forrás: nso.hu)

02. 01.: Bódi Ádámot szeretné leigazolni a Videoton. A fehérvári klub még a télen szeretné megszerezni a válogatottban is számításba vett középpályást. (forrás: csakfoci.hu)

01. 29.: Takács Tamás aláírt a Lokihoz. A Diósgyőrből érkező hórihorgas támadó négyéves szerződést kötött klubunkkal.

01. 28.: A diósgyőri Takács Tamás Debrecenbe utazott tárgyalni, ugyanis a DVTK hivatalos ajánlatot kapott a DVSC-től a 24 éves támadó megvásárlására.

01. 22.: A Mezőkövesd kölcsönvette a szezon végéig Szilvási Pétert és Sós Bencét.

01. 22.: Holman Dávid a mai napon négyéves szerződést kötött a DVSC-vel. A 22 éves középpályás a 8-as mezszámban fog játszani.

01. 21.: Sem Mladenovics, sem Holman nem készül már Debrecenben. Előbbivel nem voltak maradéktalanul elégedettek a hétvégi edzőmérkőzést követően, így aligha lesz a Loki játékosa, míg utóbbi egyelőre visszatért a Fradihoz, a két klub között zajlik az egyezkedés a játékos játékjogát illetően.

01. 20.: Szilvási Péter és Sós Bence is pályára lépett ma a Mezőkövesd színeiben a REAC elleni felkészülési mérkőzésen.

01. 18.: A hivatalos honlap is megerősíti, hogy Holman Dávid a DVSC játékosa lehet. A fiatal középpályás a Lokival edz a mai naptól, azonban a hivatalos bejelentésre még várni kell.

01. 18.: A rangado.hu információi szerint apróbb simítások választják el a ferencvárosi Holman Dávidot a Debrecenbe szerződésétől. (forrás: rangado.hu)

01. 15.: Nemanja Mladenovicsot teszteli a DVSC. A 22 éves szerb középpályás az FK Metalac labdarúgója, a középpálya minden pontján bevethető. 82-szer lépett már pályára csapatában, ebből 21-szer a szerb élvonalban. A hivatalos honlap közlése szerint további labdarúgókkal áll még kapcsolatban a DVSC, a napokban hivatalos bejelentések várhatóak.

01. 15.: Radosevics nem megy sehova. Bár instagram oldalát elárasztották az iráni Persepolis szurkolói, a hivatalos honlap közlése szerint a horvát kapus tavasszal is a Lokiban véd majd.

01. 13.: Balogh Nobert aláírt a Palermohoz. Fiatal támadónk 4,5 évre szerződött a szicíliai klubhoz, vételára 2.2 millió euró volt, fizetése pedig netto 2.8 millió euró lesz a szerződése lejártáig a Palermonál.

01. 12.: Ki érti ezt? Geoffrey Castilliont fél évre kölcsönadtuk a Puskás Akadémiának…

01. 11.: Alfredo Pedulla, olasz átigazolási szakértő szerint bónuszokkal együtt 5 millió eurót ajánlott a Palermo Balogh Norbiért. Ez bizony már nemzetközi mértékkel nézve sem kis pénz. A hírek szerint napokon belül pont kerülhet az ügylet végére. (forrás: alfredopedulla.com)

01. 09.: Balogh Norbertért hivatalos ajánlatot tett a Palermo. A dvsc.hu közlése szerint: “A két klub között folynak a tárgyalások. Klubunk annyit kíván nyilvánosságra hozni, hogy az elmúlt években a magyar labdarúgók játékjogával kapcsolatban lebonyolított transzferek közül valószínűleg a legnagyobb értékű valósul meg, amennyiben megegyezés születik.” Emellett a lehetséges igazolásinkról is szó esett: “Tájékoztatjuk továbbá szurkolóinkat, hogy a DVSC hazai és külföldi labdarúgókkal is tárgyal a keret megerősítésével kapcsolatban.”

01. 08.: Egybehangzó olasz lapértesülések szerint Balogh Norbit már nagyon kevés választja el a Palermotól, ezt többek közt a Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport is megerősítette mai számában. Emellett Alfredo Pedulla, átigazolási szakértő Facebook oldalán 99%-ra veszi fiatal támadónk Szicíliába költözését. (forrás: csakfoci.hu)

01. 07.: Immár hivatalos, hogy Zsidai László Felcsútra igazolt.

01. 06.: A Mezőkövesd Kertész Tamást és Sós Bencét teszteli. (forrás: csakfoci.hu)

01. 06.: Szécsi Márk a klub engedélyével nyíregyházán edz. Szerződtetéséről tárgyal a két klub, sorsa a hétvégéig eldőlhet. (forrás: nyiregyhazaspartacus.hu)

01. 06.: Megkezdődött a leépítés? Egyik legnagyobb értékünk, Zsidai László napokon belül a Puskás Akadémiához igazolhat. A 29 éves, háromszoros válogatott középpályás már tárgyalt a klubbal, és jó esély van rá, hogy Felcsútra igazol. (forrás: csakfoci.hu)

01. 06.: Nenad Novakovic napokon belül távozhat Debrecenből. Rutinos hálóőrünk felépült sérüléséből, de vélhetően nem Debrecenben folytatja tovább pályafutását.

01. 06.: Olaszországi értesülések szerint Balogh Norbertnek a Palermo személyében új kérője akadt. Mindezt Gianluca Di Marzio, az átigazolási szakértő írta meg honlapján, akiről azt kell tudni, hogy általában megbízható információkkal dolgozik, és ritkán jelentet meg kacsának bizonyuló pletykákat. (forrás: csakfoci.hu)

01. 06.: Egy igazán semmitmondó cikk jelent meg a hivatalon honlapon, ami mégis beszédes lehet. Eszerint lesznek távozóink, és érkezőink is, méghozzá már a napokban.

01. 04.: A mai napon megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a DVSC. A hivatalos honlap beszámolója szerint egy játékossal bővült a keret, ugyanis visszatért békéscsabai kölcsönjátékából Kertész Tamás.

12. 21.: Deczki Mátéval elégedettek voltak a Stokenál. “A fizikai felmérések során az angol szakemberek kiemelték, hogy Máté a százkilencven centiméteres magasságához képest kimondottan jó, az angliai korosztályos átlag feletti eredményeket ért el az öt-, tíz- és harmincméteres sprintek során.” A leigazolása azonban egyelőre nem téma, ugyanis 16 éves koráig a szabályok értelmében nem szerződhet külföldre – májusban tölti be a 16. életévét, így legkorábban csak a nyáron jöhet szóba a távozása.

12. 18.: Fiatal tehetségünk, Deczki Máté próbajátékon vesz részt az angol Stoke Citynél. A mindössze 15 esztendő kapus már bemutatkozott a felnőtt csapatban is egy edzőmérkőzésen, teljesítményére pedig az U17-es válogatottban figyeltek fel az angol csapat képviselő. Deczki vasárnap utazott ki Angliába, és egy hetet tölt el a szigetországban. (forrás: haon.hu)

12. 18.: A Hajdú Online beszámolója alapján Gelei Vince néhány napos próbajátékon vesz/vett részt a DVSC-nél. A 20 éves kapus a Fradiban nevelkedett, volt a DVTK hálóőre is, jelenleg az NB III-as BKV Előre portása. (forrás: haon.hu)

12. 18.: A tél egyik slágere lehet Balogh Norbert. Teljesítményével több nagy csapat figyelmét is felhívta magára, hogy mást ne említsünk, a Békéscsaba elleni bajnokin hat külföldi csapat megfigyelői mérték fel képességeit, többek közt a Porto, és a Bordeaux képviselői. Ezen kívül lehetett hallani olyan híreket, hogy már el is adta őt a klub a PSV Eindhovennek, ezt azonban nem erősítették meg az érintett felek. Mindenesetre nem lennénk meglepve, ha már a télen külföldre szerződne fiatal támadónk.

12. 18.: A nyári átigazolási szezon legnagyobb kálváriája volt Adamo Coulibaly visszatérése. A támadó kétszer is itt járt Debrecenben, de csak harmadjára, novemberben írt alá végül. Szerződése nyárig szól, de ez a klub részéről további egy évvel opcionálisan meghosszabbítható.

12. 18.: Az őszi szezon befejeztével ismét elindítjuk átigazolási rovatunkat, próbálunk naprakészen beszámolni a DVSC-t illető átigazolási pletykákról.


Eddigi rovataink:

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar

 • dvscnb1

  ezaaaaaz

 • Levkoo

  elmehetnék klubigazgatónak 🙂 még a norvég meccsek előtt mondtam h Kleinheisler és vagy Holman jöhetne

 • dvscnb1

  szilvási, sós?menjenek csak

 • JuveFan1897

  Úgy gondolod, hogy nincs helyük a jelenlegi DVSC-ben? 🙂

 • dvscnb1

  úgy

 • JuveFan1897

  Értem. Ivanovszkinak pedig örülnél. Érdekes gondolkodásmód 🙂

 • dvscnb1

  mért az enyém a furcsa?szilvási, sós?komolyan gondolod?szerintem viccelsz.remélem

 • Lili Bagdács

  Holman pontosan milyen poszton játszik?

 • JuveFan1897

  Középső támadó középpályás

 • JuveFan1897

  Hány meccsen láttad őket játszani?

 • t-vitamin

  Nem hiszem el, hogy Szilvási nem érdemelt volna egy szaros percet. Már bocsánat.

 • Dvscnb1

  Hat pont ezaz.semennyin.kondas azert csak jobban ert hozza

 • László Kiss

  Azért az is érdekes, hogy Szécsi távozását még nem jelentették be hivatalosan, miközben Belekben tartózkodik a Spartacus téli felkészülési edzőtáborában. Mire várnak? Ha nem sikerül épkézláb embert igazolni, akkor visszarendelik? Ez annyira jellemző lenne ránk.

 • László Kiss

  Hagyjuk mihez ért Kondás… pontosan látjuk mindannyian. Tisztára nyalni az elnökedzőnk valagát, remek nyilatkozatokat adni, mindenki mást hibáztatni a saját dilettantizmusa helyett, na ezekhez ért! Sebaj remélem tavaszi kezdőnk átlagéletkora 30 fölött lesz. (Szilvási egyébként az U21-es válogatott stabil tagja egyben csapatkapitánya, persze ott idióták dolgoznak, nem olyan remek szakemberek, mint a mi klubunknál!) Én nagyon sok sikert kívánok mindkettőjüknek és kívánom, hogy megmutathassák mire is képesek valójában!

 • Dvscnb1

  Meg jo h te is hozzaszoltal.hidd el hogy kondas belulrol latja mi meg csak kivulrol

 • JuveFan1897

  Tehát nem láttad őket játszani (pedig Sós nem egyszer játszott a felnőttcsapatban, ráadásul jól), és ez alapján te azt mondod, hogy nem valóak a csapatba. Megsúgom, Sóst pl Szima adta kölcsön, mert szerinte Horváth doki jobb játékos 🙂

 • Dvscnb1

  Horvath valoban jobb.a goljai onmagaert beszelnek

 • Jamen

  Szerintem Te pont úgy gondolkodsz, mint Kondás! Nem játszottak, hadd menjenek.Játszanak inkább az öregek! Mészáros, Sidibe,Kulcsár. Ha annak idején ugyanígy elengedjük Sándor Tamást, Dombit, Madar Csabát, Szatmárit, akkor soha nem lettünk volna bajnokok!Pont ez az a gondolkodásmód, amiért üresek a lelátók!

 • Jamen

  Kondásnak megmondják, hogy mit kell látnia!Ezért maradhat nyugdíjas koráig vezetőedző.Kevés pénzért is nagyon lojális.

 • Jamen

  Egy posztra csak játékos kell?Sós sokkal kevesebb lehetőséget kapott.A jelenlegi anyagi helyzetünkben a debreceni fiatalokat kellene beépíteni, nem elzavarni őket!

 • dvscnb1

  Más téma egy kicsit:Tervezitek újra kiírni azt a szavazást, ami arrol szol,h legyen e a blogon női kézilabda?

 • Jamen

  Nekünk sok, de egy valamire való edző kb. ötszörös pénzért jönne.Olyan mondta, aki napi kapcsolatban van Elemérrel, mert régen együtt fociztak.

 • JuveFan1897

  Miért írnánk ki újra, ha alig három hónapja megszavazta a többség, hogy ne legyen?

 • JuveFan1897

  A góljai? 😀 Az utolsó fordulóban rúgott 3-t, azt megelőzően értékelhető meccse sem sok volt.

 • dvscnb1

  én szécsit sajnálnám, sajnálom ha elmegy vagy elmenne, nekem szimpatikus, habár az igazság az hogy olyan tul sok lehetőséget nem kapott.egyébként azt lehet tudni hogy a deac mikor kezdi meg vitézkedését(a kiesés ellen)?

 • Jamen

  Kondás Elemért nem adjuk kölcsön? Legalább egy fél évre!

 • László Kiss

  ?????

 • dvscnb1

  igen?

 • László Kiss

  Nem igazán tudlak követni. Szécsi sem kapott több lehetőséget az ősz során, nem is játszott túlságosan eredményesen, de az ő távozását sajnálod? Castilion aki érkezése után 5 gólt szerzett zsinórban ő mehet… Ki érti ezt?!

 • László Kiss

  Castilion góljai is magukért beszéltek!

 • JuveFan1897

  Sóst és Szilvásit sem sajnálja 🙂

 • dvscnb1

  problémád van a véleményemmel?azt hittem itt ezt ki lehet mondani.

 • JuveFan1897

  Persze hogy ki lehet, de ha nem haragszol meg, egyet már nem kell vele érteni 🙂

 • dvscnb1

  nagyságrendileg betudnátok saccolni h mennyit ér takás(nemn a valós érték, hnem h kb mennyit adunk érte)

 • dvscnb1

  és ti mentek az ankétra?

 • Kálmán Horváth

  Az a fura, hogy itt cseng a fülemben, hogy “olyan játékost igazolunk, aki valóban erősítést jelent”. Ez az igazolás, így ebben a formában nem igaz, vagy kritika a jelenlegi keretnek.

 • JuveFan1897

  2 szál kolbászt, meg egy pöttyös labdát. Én legalábbis ennél többet nem adnék érte.

 • JuveFan1897

  Megyünk.

 • dvscnb1

  :)))))))))))))))))))))

 • dvscnb1

  a transfermarkt szerint 150 000 euró

 • pp60

  Üdvözlöm a csapatban Takácsot , a “délvidéki Lewandowski”-t . Indulhat a blues
  Kapu mellé lőttem , lecserélt az edzőm
  Kapu mellé lőttem , lecserélt az edzőm
  Hiába cserélt le , kirúgták Bekőt

  Hát akkor ,minden jót Dió’ kérlek ne sírjál
  minden jót Dió’ kérlek ne sírjál
  Sírtál volna akkor mikor eladtál !

  https://www.youtube.com/watch?v=p2bpPjDYb6k

 • Kálmán Horváth

  Ahhoz a Kovács Lóránthoz mit szóltok, akiről az NS is ír?

 • dvscnb1

  nem igazán ismerem, de tesztelhetnénk mondjuk ha tényleg olyan jó

 • JuveFan1897

  Állítólag van rá esély, hogy nálunk kössünk ki. Viszont lehet, hogy meglepetés ér majd minket holnap, csak annak mi nem nagyon fogunk örülni…

 • Dvscnb1

  Mire gondolsz?

 • Dvscnb1

  Ugy ertem h milyen meglepetes?

 • JuveFan1897

  Nem szeretném kiteregetni a kártyát, ha igaznak bizonyul, akkor mindenki tudni fogja, ha mégsem, akkor meg nem is baj, hogy nem tud róla senki.

 • dvscnb1

  annyit elárulsz, hogy átigazolással kapcsolatos-e?

 • dvscnb1

  És a holnap az tényleg holnap, vagy ma? Mert úgy látom, hogy tegnap írtad.

 • JuveFan1897

  Tessék, a csakfoci terített 🙂

 • Dvscnb1

  Hat ez tenyleg rossz

 • Jamen

  Bódit eladjuk, bár az igazgatótanács nemmel szavazott a Videoton ajánlatára.Ha Ádám megy, akkor lehet, hogy Kovács Lóránt jön. Azt halottam, hogy Brkovic is távozni szeretne, sajnos erre is van esély, ha nem most legkésőbb nyáron!

 • Dvscnb1

  Am honnan értesültél?es mennyit kapnank?

 • Dvscnb1

  Majd terveztek cikket irni az anketről?

 • Happur
 • JuveFan1897

  Kérdés, hogy ez egyúttal Bódi távozását jelenti-e.

 • JuveFan1897

  Túl kíváncsi vagy 🙂 Legyen elég annyi, hogy igaz, amit Jamen írt.

 • dvscnb1

  tenyleg tul kiváncsi vok :)és jó Neki h ilyen közelről informálódhat

 • Jamen

  A választ megkaptad a mai cikkből az árat illetően.Amúgy székesfehérvári ismerőseim mondták, kész tényként, amit megerősítettek a debreceni klubnál lévő ismerősök is.( A tárgyalás és az ár kérdését).Amúgy már internetes fórumok is írtak róla.

 • dvscnb1

  na hát nem tudom ti hogy vagytok vele de én örömmel fogadom az új fiút, ráadásul nem festenek rosszul a zeljes adatai sem

 • dvscnb1

  képzeljétek az osm berakta a loki alap keretébe kovács lórántot!

 • László Kiss

  A DVSC vezetősége közölte, lezártnak tekintik az átigazolási időszakot, már nem érkezik és nem távozik senki sem a klubtól a ma éjfélig tartó átigazolási időszakban. (Kíváncsi leszek ezek után Ádám tavaszi teljesítményére, ha egyáltalán szerepet kap és nem büntetik meg a távozási szándékáért.

 • Happur

  Mikor indítjátok újra ezt a rovatot?