Szükségünk van Rád!

Igen, ez pont az a cikk. Pont az, amit évek óta görgetünk magunk előtt. A görgetésnek márpedig most vége és kimondjuk: Szükségünk van Rád! Az, hogy pontosan milyen formán és módon kérjük segítséged, az alábbi cikk részletezi. Mielőtt azonban továbbolvasnál, készítettünk neked egy rövid videót!

A történet egyszerű: néhány blogger 2010-ben megalapította a LokiBlogot, mely nektek hála elképesztő növekedéssel Magyarország egyik leglátogatottabb sportblog oldala lett. Eddig kitartottunk, de úgy érezzük, hogy most már a ti segítségeteket is kérnénk. A következő LokiBlog idényben szeretnénk lehetővé tenni, hogy támogatásotokkal még profibb körülményeket teremtsünk. A Népsportról történő leválás, a megsűrűsödő élő közvetítéseink, idegenbeli túráink – itt jelenteném be, hogy véglegessé vált, hogy a LokiBlog is ellátogat az EB-re, így júniusban On Tour cikksorozattal jelentkezünk majd – leapasztották forrásainkat. Felajánlásaitokra hatalmas szükségünk van, melyet mi is meghálálunk. Ha nem okoz gondot számodra, hogy segíts nekünk, az alábbi 5 csomagunk közül válassz egy kedvedre valót!

Amennyiben nincs rá módod, azt is megköszönjük, ha megosztod másokkal. Egyéb ötletekre (pl. hirdetéselhelyezés) is nyitottak vagyunk, ezzel kapcsolatban az info@lokiblog.eu címen vedd fel velünk a kapcsolatot. Bárhogy is legyen, köszönjük, hogy mellettünk álltok, hogy rendkívül pozitív visszajelzéseitekkel támogatjátok azt, amit szabadidőnk terhére, csupán a labdarúgás és a DVSC szeretetéből fakadóan végzünk napról napra. Hajrá Loki, Hajrá LokiBlog!

1. Light csomag: 100 forint/hó a 2016/17-es idényre

likeE legkisebb csomaggal bekerülsz a támogatók névsorába, melyet szeretnénk minden videónkban, illetve egyes cikkeinkben megjelentetni, a teljes idény során. Amennyiben ezt a csomagot választod, az legalább 1200 forintos felajánlást jelent. Ettől felfelé bátran eltérhetsz, nem szabunk gátat annak, pontosan mekkora összeget szánsz nekünk e csomag választásakor. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt1

 

2. Mini csomag: 300 forint/hó a 2016/17-es idényre

konyoklokE csomaggal már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, hanem eljuttatunk számodra egy különleges, egyedi LokiBlog könyöklőt, mely az irodai, számítógépes asztalok különlegessége lehet. Amennyiben ezt a csomagot választod, az 3600 forintos felajánlást jelent. A gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt2

 

3. Piros-Fehér csomag: 675 forint/hó a 2016/17-es idényre

polop polofA Piros-Fehér csomaggal már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, hanem egy piros vagy fehér alapszínű LokiBlogos pólót, illetve egy kis apróságot, egy LokiBlog hűtőmágnest, ami ugyan nem világszenzáció, de szeretnénk ezzel is meghálálni támogatásod.
Amennyiben ezt a csomagot választod, az 8100 forintos felajánlást jelent. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt3

 

4. LokiBlog csomag: 1050 forint/hó a 2016/17-es idényre

bograCsak az igazán merészek vállalják be kedvenc csomagunkat, előre köszönjük már azt is, ha csak rágondolsz! Ezzel már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, és nem csak egy LokiBlog pólót, hanem hamarosan egy strapabíró LokiBlog bögrét is magad mellett tudhatsz. Amennyiben ezt a csomagot választod, az 12600 forintos felajánlást jelent. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt4

 

5. Mega csomag: 1950 forint/hó a 2016/17-es idényre

korso2Ez már az igazán brutális kategória, de ki tudja! A Mega csomaggal már nem csak bekerülsz a támogatók névsorába, és nem csak egy LokiBlog könyöklőt, pólót és hűtőmágnest, hanem egy gigantikus LokiBlogos söröskorsóban kortyolhatod kedvenc nedűdet. Mit szólsz? Amennyiben ezt a csomagot választod, az 23400 forintos felajánlást jelent. Az alábbi gombra kattintva eléred az űrlapot, melyen véglegesítheted támogatásod.

Ezt5

 

A támogatásokról általánosságban:

 • A felajánlott összegeket teljes mértékben a LokiBlog fenntartására fordítjuk. Blogunk non-profit alapon működik, a fent nevezett tárgyakat NEM áruljuk, némelyikkel maximum nyereményjáték formájában lehet találkozni. Egyetlen célunk vele a kedveskedés, az, hogy mi is adjunk valamit támogatásodért cserébe.
 • A választott csomagtól függetlenül, országon belül ingyen elpostázzuk részedre a csomagban foglalt termékeket.
 • A csomagok neve melletti összegek bár havi lebontásban vannak megadva, de ennek oka, hogy érzékeltessük: egy egész évre lebontva mekkora a támogatásod mértéke az adott csomag esetében. Bármelyik csomag esetén egyösszegű kifizetést kérünk, amelytől kivételes esetben, kérés esetén természetesen el tudunk térni.
 • A felajánlások megtehetőek úgy is, hogy bizonyos tárgyakat nem kérsz.
 • Külföldről is küldhető támogatás, de ez esetben is csak belföldre vállaljuk a postázást, különleges esetben EU-n belülre küldjük.
 • A felajánlások pontos összegét nem, de a felajánlók nevét maradéktalanul meg kívánjuk osztani olvasóinkkal – az űrlapon kitölthető, pontosan milyen néven fognak látni téged.


Bárhogyan is legyen, a LokiBlog tovább robog és minden cikkben azon leszünk, hogy kiszolgáljuk igényeiteket, hiszen a Lokinak rendkívül népes tábora van, csapatunk és a szurkolóink is megérdemlik, hogy többet foglalkozzunk velük és a lehető legkiterjedtebb tájékoztatást nyújthassuk.

A LokiBlog csapata

Cimkék:, ,
 • Norton

  Azt megertem, hogy a szemelyenkenti osszegekrol nem lesz tajekoztatas, de a felajanlasok osszeget meg lehetne osztani az uvegzseb alapjan.

 • csibu

  Gondolkoztunk ezen, és végül egyetértünk veled: a támogatók neve mellett megosztjuk majd azt is, hogy összesen mekkora támogatás érkezett. Így ti is láthatjátok majd, mekkora az összefogás. Mi már most hitetlenkedünk, annyi üzenet jön.

 • dvscnb1

  Mi a teendő, ha nem áll módomban anyagi támogatádt nyújtani Nektek?

 • Jamen

  Havi 100 forintot sem?

 • JuveFan1897

  Ezt a kérdést most nem igazán értjük 🙂

 • Norton

  Aztan nehogy Spitzmulleres mezre koltsetek am!

 • csibu

  Sajnáljuk, hogy félreérthetőek voltunk a cikkben, az EB-túrát igazából meg sem kellett volna említeni, ez az én hibám volt. Az EB meccset abszolút saját zsebből fizetjük, a támogatás kérése ettől függetlenül történt, már jóval korábban megfogalmazódott bennünk egy ilyen gondolat.

  Fontos, hogy minden forintot arra szánunk, hogy még jobban kiszolgáljuk olvasóinkat, azaz titeket. Ezért például már most szereztünk egy profi fotóst, így olyan képeink lesznek a blogon, amik sehol máshol nem jelennek meg. A tervünk, hogy miután minden támogatás beérkezett, szeretnénk egy köszönetmondó cikkben kifejteni, hogy mire használtuk, illetve fogjuk használni az általatok felajánlott összegeket.

 • tiberius

  Szerencsétlen dolog volt valoban erről irni!!!
  De azt mindenkinek tudnia kell,hogy az ajándékokat amit a tipp játékokon felajánlottok az saját zsebből ment.Arról is tudnia kell mindenkinek,hogy nagyon sokan a tv közvetítések hiányában innen a rádió közvetítésekből kisérik figyelemmel a LOKI szereplését.
  Ne adjátok fel!!!

 • Jamen

  29 00 like!

 • dvscnb1

  Miért nem érted?