Szerkesztő kerestetik!

Új bloggert keresünk! Egyre több rovatunk, írásunk, videónk, hanganyagunk, saját grafikánk készül, így tovább bővülnénk. Lehet, hogy éppen veled? Amennyiben elég kreatívnak, lelkesnek érzed magad és szívesen dolgoznál együtt a LokiBlog adminokkal, kérjük írj nekünk egy rövid privát üzenetet! A részletekért olvass tovább!

Jelentkezz

Olyan személyt keresünk, aki a következő idénytől aktívan részt venne a LokiBlog életében, aki képes önálló videók vagy írások készítésére, aki képes egyedi ötletekkel előállni, ezek megvalósításában segíteni (pl. képszerkesztés, interjúztatás, stb). Ha nem áll tőled távol az informatika világa, önkifejező képességgel sem állsz hadilábon és vannak sajátos ötleteid, valamint szívesen munkálkodnál együtt egy remek csapattal, akkor írj nekünk egy rövid bemutatkozó üzenetet! Ne légy bizonytalan, jelentkezz bátran!

Amit mindenképp jó tudnod az admincsapatról és gondolkodásmódunkról.

Elérhetőségeink:

 • Pántye Szabolcs

  Élettársat kerestek vagy szerkesztőtársat? Mert ha utóbbit, akkor nem nagyon értem ezt a 18-30-ig terjedő intervallumot.

 • csibu

  Olyan személyt keresünk, akivel tudunk közvetlen, baráti viszonyt kialakítani. Nem csak egy átlagos cikkíróra van szükségünk, hanem egy megbízható partnerre, aki ötletel, poénkodik, jól érzi köztünk magát és vica versa. Elképzelhető, hogy ilyen személyt nem lelünk, ez benne van a pakliban. Ha valakit csak az életkor tart vissza, jelentkezzen bátran ettől függetlenül, de azt tartottuk fer dolognak, ha ezt előre kikötjük. 😉

 • Lucas

  Hagyd a fenébe Csibu, a többség úgyis rájött már, hogy nekem keresünk pasit. 🙁

 • csibu

  Mert? Dávid elhagyott? 😀
  Félre a tréfát: nyilván van néhány olyan szerkesztőtársunk, (vagy épp olvasónk!?) aki örülne új női tagnak is, szóval mint látod ez sem kizáró tényező! 😀