InStat: Vasas – DVSC

Előzetesen nem terveztem statisztikákat közölni és elemezni a vasárnapi meccsről, hiszen az összefoglalómban is említettem, hogy értékelhetetlen volt a produkciónk. A számokat látva viszont úgy döntöttem, hogy mindenképp megosztom az olvasókkal, ugyanis érdekes dolgokra következtethetünk.

instatv1

Nézzük csak meg szépen az adatokat: óriási labdabirtoklási fölény a hazaiaknál, sokkal több kapura lövés, szöglet. A legszembetűnőbb mégis a passzok száma: a hazaiak 700 (!) fölött passzoltak, 590 sikeres volt. Ennyit átlagosan a Barcelona szokott passzolni a bajnoki meccseiken, Magyarországon ez nagyon kirívó adat. Míg nálunk ugyanez a szám kirívóan alacsony. Gondoljon mindenki arra, amire akar, szerintem egyértelműen edzőbuktató meccset játszottak a srácok.

insv

Ugyanez figyelhető meg a játékosok egyéni számadatainál is, mindenki keveset passzolt, azt is általában pontatlanul, a párharcokat pedig mindenki kirívóan alacsony százalékban nyerte meg. Ez megye 2-es szint.

 • OnlyLoki

  Én nem feltétlenül gondolnék edzőbuktatásra, itt inkább arról van szó, hogy a gyenge keret találkozott a rossz taktikával. Olyanok játszottak, akik valójában nb2-es játékosok (Ludánszki, Nagy Z., Kulcsár stb.), vagy nagyon keveset játszottak (Ferenczi, Horváth, Szatmári, Sekulic, Mészáros K.). Nos, ezzel a kerettel, és egy totálisan felforgatott védelemmel szeretett volna bekkelni, és abból kontrát játszatni Elemér, ami már az első félidőben sem működött, és egyébként sem a mi játékunk. Ludánszki és Varga (később Sekulic) kevés labdát tudtak szerezni (Vargának a játékot is szervezni kellett volna, amíg meg nem sérült), így nem is nagyon adódott kontra lehetőség. Majd jött két újabb kényszercsere, ami végképp megpecsételte a meccs, és Elemér sorsát. Az addig rogyadozó védelem teljesen szétesett, az utolsó 20 percben már csak arra futotta az erőnkből, hogy a nagyobb mértékű vereséget elkerüljük.

 • JuveFan1897

  A számok akkora anomáliát mutatnak, hogy az InStat részéről jelezték a klub felé, hogy bundagyanús volt a meccs. 🙂

 • Lucas

  Köszönni észrevétel, majd kivizsgálni!

 • Lucas

  Köszönni észrevétel, majd kivizsgálni. 🙂

 • OnlyLoki

  Ez komoly? Ilyet jelez az Instat?

 • JuveFan1897

  Persze. Ha abnormális számok jönnek ki, azt könnyen ki lehet szűrni.