InStat: Mezőkövesd – DVSC

Szokásos statisztikák következnek a vasárnapi Mezőkövesd elleni bajnokiról. Kiderül többek közt, hogy ki volt a csapat legjobbja, illetve hogy valóban nagy fölényben volt-e a hazai csapat.

mdi3

Nos, a statisztikák alapján nem volt fölényben a Mezőkövesd, és ez annak fényében, hogy 30 percet emberhátrányban játszottunk, dicséretes. Szinte minden mutatóban azonos számokat produkált a két csapat, így lehet mondani, hogy talán a döntetlen igazságosabb lett volna, ez egyébként a meccs képe alapján is elmondható.

mdi2

Kuti Krisztián nem csak a győztes találat miatt végzett a lista élén, hiszen jó százalékban passzolt, és a gólján kívül is volt még egy lövése, ami szintén kaput talált, ez egy szélső védőtől nem rossz teljesítmény. Szintén magas pontszámot kapott a bravúrt bravúrra halmozó Danilovics, míg a másik véglet a piros lapot begyűjtő Tisza volt.

 • bakberci

  Ez most hogy van? 48 percig volt játékban a labda?

 • Enderson

  Ritkán értek annyira egyet az Instat eredményeivel, mint most.. Kicsit meg is nyugtatott, hogy szinte minden érték fedte az összefoglaló pontszámait, mert volt pár kérdés, ami feladta a leckét, pl ki volt a mezőny legjobbja, hogy játszott Szekulics stb 😛

 • JuveFan1897

  Igen. Elég alacsony szám, de a magyar bajnokságban nagyjából ez az átlag (50-60 között).

 • Lucas

  Ludánszki önmagához képest remekül teljesített.