Későn kezdtünk el focizni

Izgatottan vártuk Leonel Pontes bemutatkozását, bár azt tudtuk, hogy kevesebb, mint egy hét alatt még José Mourinho sem tudna csodát tenni, pláne ha az alapanyag eleve nem megfelelő. Ettől függetlenül az utóbbi két meccsen mutatott játék, illetve a két győzelem ténye – no meg a soros ellenfél gyengélkedése – még így is könnyed sikert vetített előre. Ehhez képest nagy csalódás volt nem csak a végeredmény, hanem a mutatott játék is.

dsc_0116_custom_

Pontes egy kivétellel nem változtatott az előző két meccsen látott kezdőhöz képest, az az egy is kényszerű volt, ugyanis az eltiltott Tiszát Kulcsár pótolta. Az MTK szokásához híven ellenünk egy defenzívebb alapfelállást választott, Vass Ádám ugyanis rendre visszazárt a védelembe, amikor nálunk volt a labda. Érdekes egyébként, hogy ezt a stratégiát általában csak ellenünk vetik be, és már Garami József idején is mindig ilyen formációval játszottak ellenünk.

lokimtke

Nem kezdődött eseménydúsan a meccs, pedig én személy szerint arra számítottam, hogy nekiesünk az MTK-nak, és egy korai találattal rögtön megtörjük őket, aztán jöhet a Gyirmót ellen látott magabiztos játék és góleső. A lelkesedésnek ezúttal nyoma sem volt, bár a letámadásokat agresszíven hajtottuk végre, összességében nem törte magát senki, hogy eredményesek legyünk. Leginkább Djelmics élt ebben az időszakban, ő szépen kevergetett a jobb szélen, de társa nem nagyon akadt, mert hol Kutiban, hol Kulcsárban akadtak el a támadásaink. A középpályánk nem működött jól, Szekulics oldala átjáróház volt, és Jovanovicstól is leginkább csak alibipasszokat láttunk. Tudjuk, hogy nem az ő feladata lenne az irányítás, de mivel nem volt klasszikus labdaosztogatónk a pályán, így neki – no meg Szekulicsnak – kellett volna egy kis színt vinnie a játékunkba, de ez láthatóan egyiküknek sem sikerült. Ezt még tetézte, hogy Takács ma rendkívül gyenge napot fogott ki, szerintem egy labdát sem tudott jól lekezelni, és nem is nagyon élt meg az MTK masszív védőfalában.

Így aztán nem meglepő, hogy rögzített szituációkon kívül alig-alig kerültünk helyzetbe, amikor pedig mégis, az a már említett Djelmicsnek volt köszönhető. Ilyen volt többek közt Horváth Zsolt eltört lövése is, aminél Hegedűsnek védenie kellett, hiszen előtte ő centerezett, majd nem sokkal később ő maga próbálkozott egy bal lábas lövéssel, amit szintén kiütött a vendégek kapusa. Attól függetlenül, hogy nem nagyon voltak helyzeteink, és nem is játszottunk jól, váratlanul jött a vendégek gólja, hiszen odáig ők sem mutattak jóformán semmit. A 35. percben viszont Torghelle csapta be Szekulicsot a középpályán, majd szépen indított Hrepkát a jobb szélen, akire nem értek ki a védőink, mi több, beadására is teljesen üresen érkezhetett Vogyicska, fejese pedig utat talált a kapunkban. Innentől láthatóan idegesebben kezdtünk el játszani, és a félidőig nem is tudtunk komolyabb helyzetet kialakítani.

dsc_0041_custom_

A második játékrész ugyanolyan unalmasan csordogált, mint az első, hiába birtokoltuk többet a labdát, fölényünk meddőnek bizonyult. Képtelenek voltunk átjátszani az MTK-sok által húzott védelmi falat. Az 55. percben Takács súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, cseréje egyébként is érett volna, de így pláne muszáj volt lekapni őt. Pontes nem csatárt hozott helyette, hanem Ferenczit, amiben volt is ráció, hiszen így két klasszikus szélsővel játszhattunk a széleken. Horváth húzódott előre a csatársorba, ennek viszont az lett a hátulütője, hogy nem maradt klasszikus befejező emberünk elől, így adott esetben hiába teremtették meg a helyzetet szélsőink, középen nem volt, akit ki tudtak volna szolgálni. A 69. percben jött az újabb várt csere, ekkor Szakály érkezett Jovanovics helyére, így végre lett egy irányítónk a pályán. Meg is élénkült valamelyest a játékunk, láthattuk halvány jeleit annak, hogy talán lesz esélyünk gólt szerezni.

A “nyerő” csere a 74. percben jött, ekkor a szintén gyengén játszó Horváth helyett a sokadjára reaktivált Castillion érkezett. Talán egy perc sem telt el, amikor egy szabadrúgás után Szakály beívelése mindenki feje fölött elszállt, de érkezett a hosszún Castillion, aki vélhetően ráijesztett Hegedűsre, más magyarázat nincs arra, hogy a vendégek kapusa miért nem fogta meg a kezébe hulló labdát, így viszont egy fura mozdulattal lábbal ért bele a labdába, ami Castillion lábáról perdült a kapuba. Egycsapásra megélénkült a csapat, és a közönség is, és végre elkezdtünk focizni. Bár meseszép akciókat innentől sem vezettünk, de legalább már látható volt némi tudatosság a játékunkban, és ami fontos, a játékosok hozzáállása is egycsapásra megváltozott, mindenki elkezdett rohanni, és beszorítottuk az MTK-t. Ebből következett, hogy 1-2-szer ők is megindultak egy kontrából, de befejezni szerencsére nem tudták az akcióikat. Mi viszont hiába hajtottuk meg a maradék húsz percet, komoly helyzetig így sem jutottunk, csak veszélyes lehetőségekig, és veszélytelen lövésekig. Így be kellett érnünk a döntetlennel, és az ezzel járó egy ponttal, ami egyértelműen csalódásnak számít. Szerdán várjuk a javítást a Haladás ellen, az sem lesz könnyebb, sőt…

dsc_0057_custom_

A számomra legszimpatikusabb dolog az új stábban: végre használjuk a technikát! Meccs közben rengeteg szituációt ki lehet elemezni, a cserénél például Szakálynak mutogatott valamit Jose Pratas. Képzeljük el ugyanezt Györky Gáborral és Sándor Tamással, ahogy tableten elemezgetnek… ugye, hogy nem megy? 🙂

Osztályzatok

Branislav Danilovic – 5
Braniszlav_Danilovics_kEzúttal nem dolgoztatták meg őt, a gólnál betöltött szerepét nem tudom objektíven megítélni: védhető volt a fejes, mert nem volt benne erő, és helyezve sem volt annyira, viszont a mozgásával ellentétes irányba ment a labda. Ez most tipikusan olyan szitu, amiben nem értünk egyet szerkesztőségen belül sem. Az biztos, hogy a fő ludas a védelmünk volt a gólnál, de én felelősnek érzem Danilovicsot is. Ezt leszámítva az egész meccsen csak beadásokat kellett lehúznia, néhány veszélyes szituációban tisztázni, vetődnie talán nem is kellett.

Kuti Krisztián – 4
Kuti_KrisztianfotoHa csak az első félidei játékát kellene pontoznom, akkor az alighanem hármasnál nem lenne jobb. Az elmúlt két meccsen mutatott magabiztosságnak ezúttal nyoma sem volt, sajnos átjáróház volt az ő oldala, emellett pedig rengeteg labdakezelési hibát vétett. A második félidőben feljavult a játéka, de csak annyira, hogy ne ő legyen a citromdíjas.

Dusan Brkovic – 5
brkovics_dusan_1Nem tették őt sokszor próbára, kis túlzással többet tartózkodott az ellenfél térfelén, mint a sajátján. Amit kellett, azt megoldotta, viszont a vendégek góljánál ő is, és Mészáros is hibáztak.

Mészáros Norbert – 5
meszaros-norbert_2Rá ugyanaz igaz, mint Brkovicsra, ma nem a védekezésben kellett elsősorban csillogtatnia tudását.

Korhut Mihály – 5
korhut_mihaly_3Számomra indiszponáltnak tűnt a játéka, mintha fejben nem itt járt volna. Védekezésben még csak-csak megoldotta a feladatát, de a támadójátékot nem tudta hatékonyan támogatni.

Ognjen Djelmic – 6 
Ognjen_Djelmic_kMost végre már olyasmi produkciót láttunk tőle, amit eddig is vártunk volna, bár még így is messze volt a tökéletestől. Ettől függetlenül az ő játékában volt egyedül spiritusz, végigrobotolta a kilencven percet, és voltak szép megmozdulásai is.

Aleksandar Jovanovic – 4
Jovanovic_kEz nem az ő meccse volt sajnos. Neki kellett volna irányítania, de érezhetően ez a feladat nem neki való. Sokszor nagyon mélyen játszott, a védelem vonalából indult, emiatt el is fáradt. Cseréje jogos volt.

Danilo Sekulic – 4
szekulics_kicsiCsalódás volt a mai játéka, rengeteget hibázott, labda alig volt nála, ha meg mégis, abban nem volt sok köszönet. A védekező munkája sem volt hatékony, sokkal-sokkal többet várunk tőle.

Horváth Zsolt – 4
Horvath_Zsolt_kMa ő is nagyon gyengén játszott önmagához képest, ráadásul csatárként még rosszabbul teljesített, mint a szélen, úgyhogy az  ő cseréje is jogos volt.

Kulcsár Tamás – 4 
kulcsar_tamas_3Ma legalább az akaratával nem volt gond, mert hajtott, futott, letámadott, kár, hogy ehhez nem társult jó teljesítmény, és inkább kerékkötője volt a támadásainknak.

Takács Tamás – 4
Takacs_Tamas_kMa nem tudott érvényesülni a játéka a masszívan védekező ellenfél ellen, nagyon sok labda elpattogott tőle, sajnos sérülése ellenére is jogos lett volna, ha elhagyja a pályát.

∼•∼

Ferenczi János – 4
ferenczi_janos_2Nem tudta felpörgetni a szélünket, pedig vártam volna, hogy a beállásával végre mindkét szélen egy klasszikus szélsőnk lesz, aki leszalad az alapvonalig, megcsinálja az egy-egyeket, és szórja a beadásokat. Ezekből semmi nem valósult meg.

Szakály Péter – 5
szakaly_peter_2Végre nem alibit láttunk tőle, hanem valamelyest tényleg felpörgette a csapat játékát. Ha ezt tudná hozni minden meccsen kilencven percen keresztül, akkor egy rossz szavunk nem lenne rá.

Geoffrey Castillion – 5
Castillion_kBeállt, és rögtön gólt szerzett. A jelenlegi ínséges időkben, amikor nagyítóval kell keresni a labdába kettőt belerúgni tudó csatárokat Debrecenben, bizony aranyat érhet az ő játéka, amellett, hogy sajnos ő sem egy nagy spíler. Hátha csak Kondás miatt játszott gyengén, és Pontes révén felpörög picit.

∼•∼

Leonel Pontes
Leonel_Pontes_kEgy hét alatt nem lehet csodát tenni, ez ma bebizonyosodott. Egyelőre még nem láttunk semmi új elemet a játékunkban, talán annyit, hogy még az eddigieknél is körülményesebben szövögettük az akcióinkat. De ne legyünk türelmetlenek, valamikor szeptember közepére érhet be a munkája.


A mérkőzés összefoglalója

dvscmtke


—   A mérkőzés színvonala   –   Csapatunk teljesítménye   –   A bírói ítéletek   —

Gyenge meccs, 75 percig gyenge Loki, és katasztrofális játékvezetés. Karakó Ferenc végig vakon volt, engedte a durvaságot a vendégeknek, sok esetben nem fújt faultot a javunkra. Borbély Bálintot pedig ki kellett volna állítania, ugyanis a sárga lapját megelőzően öt perccel durván belépett Kulcsárnak, amiért még nem adott sárgát.

(képek forrása: dvsc.hu)

 • Enderson

  Nekem azért volt egy-két apró pozitívum is a negatív dolgok mellett:
  1. Végre begyakorolt és veszélyes pontrúgásaink voltak.
  2. Szerintem akartak a játékosok, csak egyrészt nem tudják kezelni mentálisan a nyomást, másrészt elfelejtettek Kondás alatt küzdeni és hajtani.
  3. Nekem úgy tűnik, hogy Pontes az alapvető problémákkal képben van, és nem is feltétlenül baj, hogy sok gond ezen a meccsen is kijött.
  Nálam is Djelmic volt egyébként a meccs embere, viszont tényleg muszáj lenne csatárt igazolni. Danilovic peches is volt a gólnál, de ezen a meccsen nem éreztem annyira magabiztosnak.
  Egyébként szerintem Takács gyengébb volt Kulcsárnál, mert utóbbi legalább hasznos mezőmymunkát végzett. (Tőle szokatlan módon.)
  Karakóról meg csak annyit, hogy Torghellét is bőven ki lehetett volna állítani.

 • Asdert

  A meccs legrosszabb embere nálam Sekulic. Támadásnál hátul, védekezésnél elől helyezkedett, tudatosan kivonta magát a játékból. Alibi passzok, vagy céltalanul előrevágott labdák jellemezték. Ugy tűnik, hogy nem jó igazolás.
  Egyébként én úgy láttam, hogy akarnak a fiúk, de csak ennyire futja.

 • Kálmán Horváth

  A 60.perc után látszott valami igazi játék, előtte fellángolások voltak. Én is sokat vártam a Sekulic-tól, de elég gyengus. Varga cseréjének jó lesz (vagy sem). Nekem nem tetszik Horváth játéka sem. Nem csinálja meg az 1-1-eket, a passzaiban sincs sok köszönet, a lövéseit láttuk. Hiányoznak tényleg a cselezős, gyors szélsők mg a vérbeli támadók. Így taktikáról még nem beszélhetünk, mert szerintem sokan képtelenek már fejlődni. Ja a Face-n már leírtam a véleményem torgelléről, aki számomra az nb1 mételye!

 • DEBRECENIVSC

  Nem értem a negatív hangvételt, tudtuk hogy 1. nehéz meccs lesz, 2. új elképzelések nem egy csettintésre valósulnak meg,
  Kétségtelen nem ezt vártuk, de ahogy korábban is említettem, majd kb a tavaszi mérkőzéseken kell, hogy igazán kijöjjön az aminek ki kell. addig nem lehet pálcát törni sem a játékosok (kivéve aki látványosan nem akar) sem az edző felett, főleg nem úgy hogy ennyit futni nem is tudom mikor futott a csapat, főleg Kulcsár részéről, még hátra is jött védekezni, futott, akart, csetlett-botlott, látszott hogy az elmúlt 2-3 évben totál leersztett, de AKART és ez lényeg nem nevezném alibi teljesítménynek, de nem csak az övét, ha kellene valaki citromdíjazni az max Szekulicsét, mivel a róla készült highlights videóban szépen játszik előrefele is, szépen ível, de itt csak az oldal meg hátrapasszok voltak, kb mint Nagy Ádámé anno a fagyiban, mégis mindenki azt emelte ki hogy 80% fölött passzol(t).
  Új elem a játékban a tudatos bemozgások, bepasszok Djelmic,Horváth és Takács részéről, és ami fontosabb amit már vagy 6éve nem láttunk a tudatos szabadrúgás-variáció, kb erre volt elég a 3 nap közös munka.
  Az biztos hogy több kell majd a Hali ellen, de Pontes sem úgy nyilatkozott mint aki elégedett lenne sőt, lesz itt munka,rendrakás aztán építkezés csak IDŐ kell.

 • tiberius

  Kiváncsi voltam én is arra,mire képes a stáb egy hét alatt?
  A bemelegitésnél láttam lényeges változásokat!A gimnasztikai részt kb15perc,a szakálas pályaedző vezette.A kommunikáció úgy zajlott,hogy az edző bemutatta mit kell csinálni!A labdás gyakorlást pedig a másik.Itt úgy láttam föleg a “cicázás”volt a lényeges.A beadások gyakorlásánál is inkább a lapos beadásokat gyakorolták ,nem pedig a beíveléseket!
  Nem volt sok komoly helyzetünk,nem pörögtek úgy a játékosok mint két hete .Kuti sokat hibázott az első félidőben Szekulics most is piszok gyenge volt.Neki sokkal határozotabban kellene odalépnie.Nálam Ő a citrom díjas! Megkockáztatom,hogy nála még Ludánszki is hajtosabb játékos talán….Djelmicen látszott az akarás probálkozott távoli lővésekkel,de szerintem ő nem igazán szélső játékos!
  Nézőtéri hangok közül egy érdekes :”Elküldtünk egy jó edzőt pedig a játékosok nagy részét kellene elküldeni”
  Valoban van ebben a kijelentésben több rész igazság,s talán lesznek változások mert valoban jöhet ide a világ legjobb edzöje, csodákra Ő sem lenne képes!

 • tiberius

  Talán azért van ez,mert Elemér távozása után bár két gyenge csapat ellen de gyöztünk!Itthon pedig az elvárás szintén az,hogy egy olyan csapat ellen is nyerjünk akik eddig csak 1 pontot szereztek s még csak gólt sem rúgtak ebben a szezonban.Nem voltak letámadások ,az edzőnek főleg a második játék részben úgy kellett mutatnia huzodjanak fentebb,s támadják le a védőket!Kulcsárt egyébként most én sem bírálnám mert látszott rajta,hogy igyekszik s alibizik.

 • JuveFan1897

  Nem lenne negatív a hangvétel, ha ez előtt két meccsen Herczeggel a kispadon nem játszott volna jól a csapat. Most megint mintha Kondás ült volna a padon, olyan volt egyesek hozzáállása.

 • Civisloki

  Off:mért nem működik a tizenkettes app?a Szabályzat meg az impresszum elérhető csak

 • Kálmán Horváth

  Reméljük azok az egyesek el fognak takarodni!

 • JuveFan1897

  Tudunk a hibáról, igyekszünk kijavítani.

 • Lucas

  Na azért Ludánszki még ettől a Szekulicstól is olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. A többivel egyetértek. 🙂

 • Jamen

  Sajnos ez volt az én érzésem is! Ez a csapat inkább úgy játszott, mint anno Kondással és rosszabbul. mint két meccset Herczeggel.
  Gondolom nem új védőt igazoltunk, hanem elírtad Brkoivnak Brkovicot. Nálam sem Kulcsár a citromdíjas, mert most legalább hajtott!

 • Jamen

  s nem alibizik…

 • Jamen

  Ki bizony, de még sárgát is csak a legvégén kapott!

 • tiberius

  Kösz,így a helyes!

 • csibu

  50 használóból 3-4 jelzett hibát, sajnos az okát továbbra sem tudjuk. Ha küldesz az info@lokiblog.eu címre egy nicknevet, akkor utánanézünk, tudunk-e segíteni. Addig, ha van rá módod és be tudsz lépni másik androidos készülékről a felhasználói fiókodba, kérjük nézd meg, ott is előjön-e a hiba.

 • csibu

  Egy hét alatt csodát nem lehet tenni. De ahogy mondod, vannak jelek, amik a profizmusra mutatnak. Kérdés, a játékosok hagyják-e magukat és alávetik, tisztelik-e az új stábot, nyitottak lesznek-e az újdonságokra és akarnak-e jobban hajtani.

  Nálam is Sekulic volt a citromos, 3 komoly MTK támadás volt a meccsen, (az egyikből lett a gól is) mindnél komolyat hibázott.

 • csibu

  Bár sok esetben tudjuk, láttuk, látjuk, hogy egyes csapatoknál működik az irányító nélküli játék, a jelenlegi játékosállományunk irányító nélküli játékra lássuk be, nem képes. Kulcskérdés, hogy legyen emberünk ezen a poszton. Jovanovic előrejátéka 0, Sekulic és Varga pedig elég, ha a védekezésre összpontosít.

 • okostojas

  Én is azt mondom, hogy adjunk időt az új szakmai stábnak! Változást akartunk, megkaptuk. Remélem ők is hamarosan rájönnek, hogy a csapatba kell még pár komoly igazolás, mert ez a keret sajnos nem tud többet! Lehet eredményt elérni 1-2 meccsen, mint Herczeg Andrással az előző 2 hétben, de látványos és eredményes javulásra sajnos nem számíthatunk. Ennek a játéknak már megvolt az előszele a múlt héten, amikor nyögvenyelősen nyertünk az egyik kiesőjelölt ellen idegenben. Én ugyanazt láttam pár játékosnál, amit múlt héten. Kuti hosszú távon nem megoldás, két belső védőnk rendben van, Korhut 1-1 meccsen jó, aztán mintha kicserélték volna. Djelmics folyamatosan játszik, de támadó létére elég imotens a kapu előtt, meggyőződésem, hogy Bereczki ennél többet mutatna. Jovanovicsról tudjuk, hogy előre kevésbé hatékony, de a mezőnymunkája hasznos. Sekulicsról most is tartom, hogy nem Loki szintű (nálam is ő a citromdíjas). Horváth ennyit tud, néha 1-1 meccsen gól vagy gólpassz, de stabil jó teljesítményre nem képes. Nálam kiegészítő ember. Kulcsár gyors, sokat fut, beindul, de szertelen. Inkább szélső talán, mintsem csatár. Takács meg meccsek óta nem tud megtartani egy labdát és játékban sem hatékony. Nehézkes a mozgása, nekem úgy tűnik, mintha sérülten játszana. Összegezve a leírtakat, nincs jobb oldali védőnk, kellene még minőségi középpályás és természetesen csatár! Úgy tudom Lencse még nem írt alá sehova, neki például örülnék!

 • Kálmán Horváth

  Egy értelmes Szakály és/vagy Holman épkézláb megoldás lehet.

 • Pántye Szabolcs

  Nekem az a véleményem, hogy Pontes nem pont ugyanazzal a taktikával küldte ki őket, mint Herceg, azaz egy letámadásos, fegyelmezett játékot szeretett volna látni, ami egy darabig működött is, de mivel nem járt eredménnyel hamar elkedvetlenedtek a fiúk. A következő fellángolás a gólunk után következett.

  Egyértelműen mentális problémák vannak, melyek sokszor nüanszokból eszkalálódnak és ez vezet a látottakhoz. Nyilván kellene még minőségi játékos, de szerintem a jelenlegi állomány is képes ennél jobb játékra.

  Ha vevők Pontes elképzeléseire, akkor ennél sokkal jobb folytatás is jöhet, de ehhez némi idő kell.

 • okostojas

  Kedves Lucas! Még nem volt időm reagálni egy körülbelül 2 hete elkezdődött párbeszédünkre! Abban is van igazság amiket írtál a Zsodino és Paks meccsel kapcsolatban, de ha már ott tartunk, hogy ki ismeri a játékosokat s hogy mire képesek, akkor felmerül a kérdés, hogy Holman miért játszott a pálya közepén és Szakályt miért tették a bal oldalra?? Meggyőződésem, hogy egyik játékosunknak sem az eredeti posztja, ahol a legjobb teljesítményt tudja nyújtani! Valóban nulla volt a támadójáték, ahogy mondtad, de nem hiszem, hogy ez csupán ennek a 2játékosnak a felelőssége. De, ha már rájuk lett kihegyezve, akkor az általad említett szuper Djelmics, akinek szintén a támadás a fő feladata miért áll 0góllal és 0gólpasszal eddig a szezonban? Volt még kérdésem felétek, s burkoltan azt a választ kaptam, hogy Sekulicsnak mi a posztja? Azt írtad, hogy védekező középpályás, aminek valljuk be őszintén nem sok jelét láttuk eddig, sőt, ha valaki körülményes és alibi passzokat csinál az inkább ő! Varga és Jova is sokkal hatékonyabb ezen a téren, de 2 “védekezővel” nem tudunk játszani. Ráadásul hazai pályán felesleges is! De ezért igazán szép ez a játék, mert mindenki másképp látja! Én most is azt mondom, hogy a felsorolt játékosok nagy értékei a csapatnak, s remélem, hogy az új szakmai stáb kicsit fel tudja piszkálni őket. Lásd pl Kulcsárt az MTK ellen. Nem mondom, hogy jól játszott, de amiket eddig láttunk tőle azt magasan túlszárnyalta!

 • Civisloki

  Mikorra várható új cikk?

 • tiberius

  Inkább volt fegyelmezett,mint letámadásos !!!Az biztos,hogy Szakályra ,Holmanra s Vargára nagy szükség van!!!

 • tiberius

  Néha vannak csodák! Nekünk ez most nem jött be! Valamiért nem pörögtek úgy a játékosok…..Az azért látszott a stábon,hogy szeretnének jobbat alkotni!!!!!Szerintem a játékosok nagy része partner lesz ebben!!!!

 • Lucas

  Djelmics szerintem is messze elmaradt eddig a várakozásoktól, ez volt az idei első jó meccse. Azt azért nem mondanám, hogy impotens a kapuk előtt, hiszen láthattuk már kisodródott helyzetből, elmozogva is szép gólt szerezni. Tény hogy mostanában gyenge. Az meg hogy nincs gólpassza, nem csak az ő hibája: sokszor a csatárok töketlenkedték el a máskülönben jó passzait.
  Szekulics egyre kevésbé tetszik nekem, nagyon nem így indult az ő teljesítménye sem. Ezen a meccsen sokszor tudatosan vonta ki magát a játékból és alibizett.
  Kulcsártól pedig én sem vitatom el, hogy van félévente egy jó meccse, meg mondjuk egy másik, amin rendesen odateszi magát. De ez továbbra is KEVÉS!

 • Kálmán Horváth

  Így van, mindre. Mostanában nekik sem ment úgy, de jelen pillanatban még mindig jobbak lennének, mint akik fent voltak helyettük szombaton.

 • Kálmán Horváth

  Félek, hogy egyik-másik már nem. Vagy képtelen rá, vagy nem akar. Ki kell penderíteni mindet.

 • tiberius

  Na akkor konkretizáljunk! Kikre gondolsz???