7/3 – Hol vannak lyukak a csapatban?

Ezen a héten is három, a DVSC-t érintő aktuális témát tárgyaltunk ki. Ezúttal fókuszban a csapatban található lyukak voltak, azaz arra kerestük a választ, hogy hol kellene még erősítenünk.

73HD600

Ezúttal Csibu, Enderson, Lucas és JuveFan1897 vitatták meg a kérdéseket.

Heti témák:

 1. Döntetlennel debütált új vezetőedzőnk. 90 percnyi játék után azt kaptad-e amit vártál a csapattól, illetve Pontestől?
 2. Mit gondoltok a Loki támadójátékáról, látva az elmúlt 9 meccset, hol vannak lyukak, hibák mi az ami az erősségünk lehet? Pontes passzjátékra alapozó taktikája és a jelenlegi keret elegendő-e arra, hogy pár hét múlva látványos támadásokat, befejezéseket is lássunk a csapatunktól?
 3. Látva az eredményeket és a tabellát, kik jelenleg a legnagyobb riválisaink az NB I-ben 5 fordulót követően?

 • Happur
 • t-vitamin

  Tisza miért megy és hova? Kicsit le vagyok maradva úgy néz ki 😀

 • Jamen

  A Nyíregyházába télen.Úgy érzi itt mellőzik.

 • Lucas

  Ezért is megmondóemberkedett nemrég Elemér menesztése után. Már nem tervez itt hosszú távra.

 • DEBRECENIVSC

  Én azt érzem hogy nagy gödörben van a fradi, nagy nyomás van rajtuk mióta kiestek, próbálnak megfelelni, de nem sikerül nekik, a paksot tavaly ugyanott, ugyanolyan fos körülmények között verték eléggé el (0:5) és a tavaly óta nem lett jobb ez a paks, sőt, a Vasas elleni meccsünk továbbra is tartom, edzőbuktató volt ( egyébként Kondás érára amúgy is jellemző volt, hogy igen gyakran mi adtunk lendületet kisebb csapatoknak azzal, hogy elvertek minket).
  Megy a kifogás, már-már Kondásos! A problémájuk ott van hogy hozzák a sok fos külföldit és egy anno a saját közegükből kiemelkedő Varga Rolandot és egy Radót sikerült leépíteni egyetlen ember igazolásával (Lamah), de ott volt egy jó Busai,Gyömbér, jöttek a töltelék és csak hígult a csapat.
  Fradi idén max akkor lesz bajnok ha nincs olyan csapat aki élni tud a lehetőséggel, és úgy összetudja szedni magát, hogy legalább egy lelkes Partizani csapat szintjét elérje.

 • DEBRECENIVSC

  Én amondó vagyok, hogy bármelyik 18+ up játékost ki lehetne próbálni az utolsó 5-10 percben, főleg ha csatárról van szó, ha nem is nagy idő, de a mozgáson, labdaérintésen egyből látszani fog, hogy van e legalább töke hozzá.

 • JuveFan1897

  “Fradi idén max akkor lesz bajnok ha nincs olyan csapat aki élni tud a lehetőséggel”

  Sajnos pont ez a helyzet…

 • tiberius

  Szerintem sem veszítenénk sokat,legalább látnánk van-e értelme reménykedni….

 • DEBRECENIVSC

  Nincs jelentkező?:D

 • Happur

  A Vasas menetelése, a klubnál folyó tudatos munka (fiatalok beépítése, csak olyan légiós leigazolása, aki tényleg erősítést jelent) kapcsán emlékezzünk meg a klub ügyvezetőjéről, Vancsa Miklósról. Aki klubunk egykori játékosa volt, és én még abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy láttam játszani a Loki akkor még kék-sárga mezében. Az egyik kedvenc játékosom volt annó. Kicsit sajnálom, hogy már nem nálunk dolgozik. Sok sikert, Miki!

 • Civisloki

  ???