DVSC – Mezőkövesd ÉLŐ rádiós közvetítés

A DVSC – Mezőkövesd találkozó csak stream formájában, vagy a helyszínen tekinthető meg, de mi gondoltunk azokra is, akik úton vannak, akik szeretnék a Loki szempontjából hallgatni az eseményeket! Hallgass minket szombat délután fél 4-től és ne maradj le semmiről! Kattints a cikkre az élő közvetítéshez és zúgjon, a Hajrá Loki!

elo-kozv

“Ha tetszik az adás azért, ha nem tetszik, azért szólj hozzá! Igyekszem válaszolni, reagálni a kommentekre, tegyük közös élménnyé a mérkőzést!” /Csibu/

ÉLŐ: DVSC – Mezőkövesd / 2016.11.05. 15:20

 • bakberci

  Semmit nem hallok.

 • László Kiss

  Sekulic egy kalap szar… bocsánat a kifejezésért, de nincs rá jobb szó!

 • bakberci

  OK. Most látom, hogy elmarad a közvetítés.

 • Kálmán Horváth

  Ez egy nokedli volt. Szélső játék nulla, középen két tesze-tosza emberrel. Ez az állandó labdajáratás, visszapasszokkal a halálom. Sehol egy kényszerítő, egy elfutás, egy kreatív megoldás. És ezt nem lehet csak a betömörülő ellenfélre fogni. A Vittek meg a Szakály csinált valamit (meg Danilovic). Van egy pár kuka, akinek messze el kellene kerülnie a futballpályát…

 • csibu

  Bocsánat, a stadionban körülbelül megszűnt létezni az internet, sem a stadion belső wi-fi-je, sem a hálózati kábel nem működött (ilyen a stadion átadása óta nem volt), erre pedig nem voltunk felkészülve. Így jártunk, kár érte.

 • tiberius

  Nagyon is jól láttad ,hasonlóan éreztem!!!

 • Jamen

  Kálmán nevesítenéd a “jelöltjeidet”?(mármint kiket zavarnál el?)

 • Kálmán Horváth

  Hát nézd a Sekulic biztos nem ide való, hasonló alibipasszos ember a Kiss Zoli volt, aki ugyancsak középen “tevékenykedett”, de még talán ő is jobb volt. Völgyitől még a Bobko is jobb volt hátul. Állandóan behúzódott középre, mire kiért a helyére már beadták. A 60.perc környékétől pedig tüdőcserére szorult. A Mészáros Karol is amilyen jó volt múlt héten, most annyira szar volt (bár ő lehet a taktika “áldozata”) ő is mindig visszament – középre(?) – nemhogy elszaladt volna, a sebessége megvan hozzá. De lehet, hogy így volt megbeszélve, hogy ezt csinálja. Filipet passzolni kellene megtanítani, Castilliont futballozni. Ennyi. Jó lehet első indulatból írtam az elzavarást, mindenesetre ezeket az “anomáliákat” mindenki látja!

 • Jamen

  Néhány emberre én is gondoltam, de ők most nem játszottak.Sekulic és Castillion valóban nem ide való.De a cserepadon is van néhány ember, akitől szívesen elköszönnék.Mészáros karol felett ne törjünk egy meccs alapján pálcát, most van feljövőben és ezen a meccsen is Ő lőtt egy normálisat.Völgyi esetében megvárnám a tavaszt, én Őt sokkal jobbnak tartom a mostani teljesítményénél. Filipről a múltkor írták az In Stat alapján, hogy 91%-osan passzolt jó helyre.De valóban én is többet vártam tőle, de azért nem az a kategória, akit azonnal el kellene küldeni. Tőzsérnek viszont össze kell szednie magát, mert kevés amit nyújt!

 • Jamen

  Megnyugtatlak nem süketültél meg!

 • Kálmán Horváth

  Hát igen. Lehet az impozáns játék miatt nagyítódnak fel a hibák.

 • Kálmán Horváth

  Bocs impotens.