Játékoskeringő – 2016/2017 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

lokiblogtransfersuj

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.de oldalon. Átigazolási rovatunk a továbbiakban bármikor elérhető a fenti menüsorban a Lelátó-Játékoskeringő menüpont alatt.

Érkezett: 

Távozott:

Érkezhet: 

Távozhat: –


Hírek, pletykák:

02. 22.: Geoffrey Castillionnal szerződést bontott a klub.

02. 17.: Holnap kezdetét veszi a tavaszi szezon, mi pedig ezennel lezártnak tekintjük a 2016-2017-es téli átigazolási szezont.

02. 16.: Takács Tamás Nyíregyházára szerződött, számolt be róla a Szpartacus hivatalos honlapja. Az viszont nem egyértelmű, hogy a játékos csak kölcsön, vagy végleg igazolt a Szparihoz. A szerződése mindenesetre csak nyárig tart. UPDATE: A DVSC honlapjának közleménye alapján egyértelműnek tűnik, hogy kölcsönbe szerződött Nyíregyházára Takács.

02. 15.: “Róka Géza a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, hogy a korábban a DVSC második csapatához irányított Balogh János, a holland Geoffrey Castillion és a bosnyák Ognjen Djelmic trió ügyében nem történt változás. Továbbra is a klub alkalmazottjai, de ha találnak maguknak csapatot, távozhatnak. Erre azonban tavasszal már csak akkor lesz lehetőségük, ha olyan országba tudnak igazolni, ahol még tart az átigazolásim időszak, mert itthon kedden bezárt a piac. A klubbal hírbe hozott kameruni Ferdinand Fon Fruval kapcsolatban pedig megtudtuk, hogy bár korábban valóban ajánlották a DVSC-nek a szerződtetését, már nincs képben, nem lesz a Debrecen játékosa.” (forrás: nso.hu)

02. 15.: Hihetetlennek tűnő sztorira derített fényt a Nemzeti Sport: Chukát volt kínai csapata, a Liaoning FC 1 millió dollárért kivásárolta volna a szerződéséből, ám a támadó családi okokra hivatkozva maradni szeretett volna. (forrás: nso.hu)

02. 15.: Éjfélkor hivatalosan is lezárult az átigazolási időszak Magyarországon, így innentől csak szerződéssel nem rendelkező játékosok szerződtethetők. A keretünk alighanem véglegesnek tekinthető.

02. 14.: Varga Kevin az idény végéig a Cigánd együttesében játszik, kölcsönben. (forrás: cigandse.hu)

02. 13.: Újabb merész pletyka látott napvilágot: a press-sport.com cikke szerint a 18 éves Ferdinand Fon Fru hamarosan Magyarországra repül, és megköti három évre szóló szerződését a Lokival. A kameruni másodosztályban játszó támadóról semmi információ nem található a transfermarkt oldalán. (forrás: dehir.hu)

02. 13.: Hyun-Jun Suk fél évre a DVSC-hez szerződött, kölcsönbe.

02. 13.: Portugál lapinformációk szerint a Porto 25 éves dél-koreai csatára, Hyun-Jun Suk érkezhet. Tavaly télen igazolt a portugál gigászhoz 1.5 millió euroért, az őszi szezont a török Trabzonspor csapatánál töltötte. A Porto a télen a francia Bastianak szerette volna kölcsönadni, ám kifutottak a határidőből, nem tudták a papírokat időben intézni, így meghiúsult a transzfer. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy a DVSC-be csak kölcsön, vagy végleg érkezne. Róka Géza, a DVSC Futballszervező Zrt. cégvezetője a Dehir.hu érdeklődésére úgy fogalmazott, a klubnál valóban felmerült a játékos neve, egyelőre azonban még nincs konkrétum az ügyben. A játékos értéke egyébként a mértékadó transfermarkt.de szerint 2.7 millió euro. (forrás: dehir.hu)

02. 10.: Sándor Tamás (a Loki ikonjának fia) is Cigándon folytatja. (forrás: nso.hu)

02. 10.: A hivatalos indoklás szerint Joao Ventura nem győzte meg a vezetőséget, így a portugál játékost nem szerződtetik. Geoffrey CastillionOgnjen Djelmic, valamint Balogh János pedig még a csapatnál tartózkodnak, nem sikerült ugyanis új klubot találni nekik, így továbbra is a DVSC igazolt labdarúgói, és az NB III-as csapat edzéseit látogatják. (forrás: nso.hu)

02. 08.: Ma este hazaindul a portugáliai edzőtáborból a csapat. “Nem tart a Lokival a portugál középpályás, Joao Ventura, aki néhány napig a hajdúságiakkal készült az edzőtáborban” – olvasható a hivatalos honlapon.

02. 02.: Haris Handzic személyében csatárt is igazolt ma a DVSC. A 26 éves bosnyák támadó a Rijekától érkezett és jövő nyárig írt alá.

02. 02.: Frank Feltscher is aláírt, a venezuelai szélső fél plusz egy éves szerződést kötött a DVSC-vel.

02. 02.: Tegnapi információink igaznak bizonyultak, Ivan Kelavát két és fél évre szerződtette a DVSC. A horvát hálóőr már ma csatlakozik a csapathoz a portugáliai edzőtáborban.

02. 01.: A 28 esztendős Ivan Kelava személyében az olasz Serie A-t és a Bajnokok Ligája csoportkörét is megjárt hálóőrt igazolhat a DVSC. A vecernji.hr információi szerint Kelava két és fél éves szerződést ír alá a Lokinál. A 196 cm magas kapus legutóbb a spanyol La Ligában szereplő Granada alkalmazásában állt, azonban január elsején szabadon igazolhatóvá vált. Korábban az Udinese és a Carpi színeiben a Serie A-ban is védett (10 bajnokin), valamint a Dinamo Zágráb színeiben a Bajnokok Ligája csoportkörében is játszott. A játékos már nyilatkozott is az átigazolásával kapcsolatban: “Boldog vagyok az átigazolásom miatt, ez egy új szakasz a pályafutásom során, egy új lehetőség számomra. Jó állapotban vagyok, keményen edzek, azt gondolom, hogy kapok esélyt a bizonyításra. Alig várom, hogy megismerjem az új csapattársaimat és a szakmai stábot.” – mondta a 28 éves Kelava a Hinu nevű hírügynökségnek. (Az infót köszönjük a zte.hu csapatának!)

02. 01.: Diogo Viana nem lesz a Loki játékosa, a portugál szélső ugyanis tegnap aláírt a Beleneses gárdájához.

01. 31.: Megvan Szakály Péter új csapata. Egykori csapatkapitányunk az NB II-es Puskás Akadémiához igazolt fél plusz két évre. (forrás: nso.hu)

01. 31.: Joao Ventura személyében egy helyi, portugál harmadosztályban szereplő játékost tesztel Leonel Pontes a mai edzőmeccsen.

01. 31.: Diogo Viana eredetileg hétfőn csatlakozott volna a csapathoz, ám még mindig zajlanak az egyeztetések a játékos és a klub között. (forrás: DVSC Twitter)

01. 27.: Kuti Krisztián Cigándra igazolt, erről az NB II-es klub hivatalos honlapja számolt be. Bár nem részletezik, de vélhetően végleg került a borsodi klubhoz a 24 éves védő.

01. 26.: Igazi nagy hal akadhat a DVSC hálójába, úgy tűnik ugyanis, hogy a korábban hírbe hozott Diogo Viana a Lokiban folytatja, a CSZKA Szófia ugyanis hivatalos honlapján jelentette be, hogy elfogadta a DVSC játékosért tett ajánlatát, és további sok sikert kívántak a portugál szélsőnek. Viana piaci értékét 2.2 millió euróra taksálja a transfermarkt, mellyel az NB I messze legértékesebb játékosa lenne. A tárgyalás tényét közben a DVSC hivatalos honlapja is megerősítette(forrás: nso.hu)

01. 26.: A stáb elégedett volt vele, így Frank Feltschernek szerződést ajánlott a klub, árulta el Róka Géza a dehir.hu érdeklődésére. Amennyiben a támadó elfogadja azt, úgy pénteken már ő is a csapattal tart a portugáliai edzőtáborba. (forrás: dehir.hu)

01. 24.: A DVSC is megerősítette, hogy Osváth Attila fél évig kölcsönben nálunk folytatja. A cikkben kiemelték, hogy a védő nyáron visszatér a Vasashoz.

01. 23.: Wilmar Jordan Gil viszont nem mutatta azt az odaadást, amelyet várunk, ő csak egy lépcsőfoknak tekintette volna a Lokit, így elköszöntük tőle.” (Leonel Pontes szavai a mai Nemzeti Sportban)

01. 21.: A Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy fél évre kölcsönadta a DVSC-nek Osváth Attilát. Az angyalföldi klub ezzel egy időben szerződést is hosszabbított a játékossal, és mint Vancsa Miklós ügyvezető elmondta, “A Vasas továbbra is figyel és vigyáz az értékeire – így Osváth Attilára is, akit visszavárunk. A klubunk nem kért kölcsönadási díjat, inkább csak garanciát arra, hogy játékosunk folyamatos játéklehetőséget kapjon.” A játékos szavaiból is az jön le, hogy a jövőben is inkább focizna a fővárosban: “Fontos csapat számomra a Vasas, hiszen itt lettem NBI-es játékos. Ám most fejlődésem érdekében mindenképpen ez a legjobb megoldás – amit a klub vezetői is megértettek – ha kölcsönbe kerülök. Remélem, minél több játéklehetőséghez jutok a Debrecen együttesében és nyáron visszatérek a Vasashoz.”

01. 20.: Justin Mengolo az első téli igazolásunk. A 23 éves kameruni négy évre írt alá.

01. 20.: Bolgár sajtóhírek szerint a portugál Diogo Vianát szerződtettük volna a CSZKA Szófiától, a klub hajlandó is lett volna tárgyalni, a játékos viszont nem akar Magyarországra igazolni. A 26 éves támadó a Sporting akadémiáján nevelkedett, és dolgozott is együtt Leonel Pontessel. (forrás: rangado.hu)

01. 20.: Venezuelai válogatott játékost tesztelünk. A 28 éves Frank Feltscher Svájcban született, több svájci klubban is játszott, emellett 13-szoros venezuelai válogatottnak is vallhatja magát. A támadó középpályás legutóbb Cipruson futballozott, nyár óta nincs klubja.

01. 19.: Osváth Attila legfeljebb csak kölcsönbe érkezhet, de több kérője is akad. (forrás: haon.hu)

01. 17.: Két, legutóbb Bulgáriában futballozó támadót tesztel a DVSC. Egyikük a 23 éves kameruni Justin Mengolo, aki legutóbb a Levszki Szófiában játszott, nyár óta nincs csapata. Korábban Cipruson és Romániában is játszott. Eddigi karrierje során 80 mérkőzésen 11 találatig jutott, piaci értékét a transfermarkt 500 ezer euróra taksálja. A másik játékos a 26 éves kolumbiai Wilmar Jordan Gil, aki a CSZKA Szófia játékosa volt egészen tavaly októberig. Ő korábban Dél-Koreában és Kínában is játszott. Pályafutása során eddig 125 mérkőzésen 44 gólt szerzett, az ő piaci értéke pedig nem kevesebb, mint 1 millió euro.

01. 17.: Mészáros Karol egy évig kölcsönben a Haladásnál folytatja.

01. 16.: A klubnál felvetődött Köteles László hazacsábítása Belgiumból, ám a hírek szerint nem sikerült megegyezni a játékos ügynökével. (forrás: goal.com)

01. 16.: A Haladás kinézte magának Mészáros Karolt a Vasasba távozó Gaál Bálint helyére. (forrás: rangado.hu)

01. 14.: Emeltük az ajánlatunkat Bőle Lukácsért. (forrás: csakfoci.hu)

01. 11.: Román sajtóhír szerint ajánlatot tettünk a CSM Iasiban futballozó Bőle Lukácsért, azonban az első, 70 ezer eurós ajánlatunkat elutasította a román klub. A 26 éves szélső korábban Kaposváron játszott, 2014 óta játszik a román élvonalban szereplő csapatban. (forrás: nso.hu)

01. 11.: Könnyen lehet, hogy Osváth Attila mégsem igazol a DVSC-hez, a fiatal védő ugyanis szerepel a Vasas edzőtáborozó keretében, így vélhetően marad az angyalföldieknél. (forrás: Nemzeti Sport)

01. 10.: Öt játékos, név szerint Kuti KrisztiánBalogh JánosGeoffrey CastillionOgnjen Djelmic és a csapatkapitány, Szakály Péter távozását jelentette be ma a klub. A hivatalos honlap tájékoztatása szerint egyes labdarúgóknak már van új csapata, míg másokat a napokban értékesítenek kölcsön vagy végleg. Emellett hivatalossá vált az is, amit már régebb óta tudunk, nevezetesen Barna Szabolcs és Varga Kevin visszatérése. Rajtuk kívül az utánpótlásból Kerekes Krisztián, Csősz Richárd, Nagy Kevin és Koval Viktor csatlakozott az első kerethez.

01. 06.: A Nemzeti Sport értesülései szerint a Vasas fiatal védője, Osváth Attila érkezhet. A 21 éves jobboldali védőt már Bernd Storck is behívta a válogatott keretébe.

01. 05.: Saláta Kornél szerződést hosszabbított a Slovannal, így nem igazol Debrecenbe. (forrás: csakfoci.hu)

01. 03.: Saláta Kornél ismét képben a Lokinál. A szlovák válogatott védő neve már másfél éve is felvetődött, akkor nem jött tető alá a szerződtetése. A most 31 éves védő elismerte, hogy több klubbal, köztük a Debrecennel is kapcsolatban áll. (forrás: csakfoci.hu)

01. 02.: Varga Kevin visszatér a balmazújvárosi kölcsönjátékából.

12. 21.: Barna Szabolcsra nem tart igényt a Nyíregyháza szakmai stábja, így a fiatal szélső védő visszatérhet a DVSC-hez.

12. 20.: Mégis Leonel Pontes marad a csapat vezetőedzője. A hétfői közgyűlésen lekerült a napirendi pontokról az edzőkérdés. Innentől már “csak” minőségi igazolásokra van szükség…

12. 19.: A télen egyébként a megszokottól eltérően nagyobb mozgás várható, köszönhetően a pocsék őszi szereplésnek. Játékosok mellett a vezetőedző, Leonel Pontes is távozhat, akinek sorsa egyébként éppen a mai napon dőlhet el. Utódja Herczeg András lehet.

12. 19.: Egy másik távozónk is van már, a szeptember elején szerződtetett Ivan Bobko is elhagyta a DVSC-t alig fél év után. A 26 éves ukrán szélső súlyos sérülést szenvedett, emiatt az ő szerződését sem hosszabbította meg a klub. Tíz bajnokin egy gól és egy gólpassz volt a mérlege, többnyire a védelem bal oldalán futballozott, de az ősz végén már eredeti posztján a támadó harmadban játszott.

12. 19.: Bár tulajdonképpen már meg sem kéne említeni, mégis megtesszük: októberben érkezett Róbert Vittek, majd nem sokkal az őszi szezon befejezését követően távozott is. A szlovák támadó nyolc bajnokin lépett pályára a DVSC-ben, két gól és egy gólpassz fűződött a nevéhez. Mivel teljesítménye hagyott maga után kívánni valót, így nem élt hosszabbítási opciós jogával a klub, Vittek pedig télen már el is hagyta a Lokit.

12. 19.: Itt a tél, mi pedig indítjuk szokásos átigazolási rovatunkat. Ezúttal is összegyűjtünk minden, DVSC-vel kapcsolatos átigazolási hírt, pletykát, így aki minket követ, az garantáltan nem marad le semmilyen fontos hírről.


Korábbi rovataink:

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar

 • Kálmán Horváth

  Remélem nem jön Herczeg. Szeretjük, tiszteljük, de ez most Pontes ideje!

 • Happur

  Lehet tippelni, hogy a négy játékosból hányan fognak nálunk kikötni, és ebből hány lesz minőségi igazolás 😉
  http://nyiregyhazaspartacus.hu/hir/negy-jatekos-tavozhat-/551

 • Palote

  Nem értem… Barna Szabolcs nem csak kölcsönben van náluk?

 • Jamen

  Pontes leadta listáját.Tíz játékost szeretne a télen elküldeni.

 • Jamen

  Barna a Loki játékosa, kölcsönben van Nyíregyházán.Amennyiben távozik,akkor első körben hozzánk jön vissza.

 • László Kiss

  Brkovic sorsa azért is kérdéses, mert a nyáron lejár a szerződése, innentől bárkivel szabadon tárgyalhat és ahogy a klubunkat ismerem, gondolom senki sem ült le vele tárgyalni a hosszabbításról.

 • csaba

  szia eszt hun olvastad

 • Jamen

  Hát nemsok új pletyka van.Pölöskey és Simon szabadlistára került a videotonnál.Szerintem mind a ketten beférnének nálunk…..

 • Jamen

  szia eszt sehun nem olvastam. A csapatnál dolgozó egyik ismerősöm mondta, kérte, hogy a személyét ne áruljam el.Eddig soha nem mondott butaságokat.

 • Jamen

  Egy olyan variációt hallottam,hogy Herczeg lehet a szakmai igazgató.

 • JuveFan1897

  Simon simán. Pölöskei is jó lenne, de porcelánlábú, úgyhogy inkább nem hoznám ide.

 • László Kiss

  A névsor is tőle származik? Brkovic-csal mi baja Pontesnek? Idén már korántsem volt olyan magabiztos, de még mindig ő az egyetlen épkézláb védőnk.

 • Isti

  Inkább egyiket se ha lehetne. Inkább egy Radó,Somalia,Lamah,szintű játékosokat akkor. Abból a szempontból bízok Pontesben,hogy igazolunk olyan játékost akit ő személyesen ismer,dolgozott velük. Egyébként lenne itt lóvé csak el kéne küldeni a felesleget.

 • Jamen

  Brkoviccsal semmi baja Pontesnek, nem is azt írtam, hogy Pontes akarja elküldeni, hanem, hogy kérdéses a sorsa, mert fél év múlva lejár a szerződése és most tudunk még utoljára pénzt kapni érte.

 • László Kiss

  Igen, az akadémia élére új embert akar a város…

 • Lokiultra

  Filipe Oliveira távozik a fideszotontol, de Feczesinnek is lejar a szerződése. Szerintem mindketten jöhetnenek. Ti mit gondoltok?

 • Jamen

  Oliveira portugál, így Pontessel jól megértenék egymást, Feczesin már volt nálunk, nagyon kellene egy ilyen csatár!

 • Jamen

  Elnézést, de a kérdés másik felére nem válaszoltam.A névsor az én eszmefuttatásom.Annyi infóm van, hogy négy légióst akarnak elküldeni.Szerintem lesznek érdekességek.

 • Asdert

  Én mindkettőt támogatnám. Örülnék még, ha Bódi és Balogh visszajönne, bár erre nemigen van esély.

  Van valaki, aki legalább 16 éves és fel lehetne hozni az akadémiáról?

 • Kálmán Horváth

  Kezdésnek nem volna rossz.

 • lokiultra

  nem gondolom, esetleg Virág de ő mer DEACos.mondjuk nem ismerem az akadémistákat

 • Jamen

  Na már megint visszajött Vittek?

 • Happur

  Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én jó jelnek látom a portugáliai edzőtáborozást.

 • Csaba

  Vittek télleg visza jőt Boldog újévet

 • Jamen

  Juve miért van Vittek a most érkezettek közt? Ez így megtévesztő, hiszen ő még az őszi szezon alatt jött ide, de az nem a mostani átigazolási időszak!

 • Jamen

  Kemenes Szabolcs távozik Paksról.Róla mit gondoltok?

 • Csaba

  Jó enne ha ide jőnne a lokihoz hajrá loki

 • Gaya
 • JuveFan1897

  A nyári átigazolási időszakot lezártuk szeptemberben, így az ősszel érkezőket mindig a téli érkezőkhöz szoktuk beírni (tavaly Coulibalyt pl). Igazából csak annyi a jelentősége, hogy dokumentálva legyen a későbbi könnyebb statisztikák készítése végett. 🙂

 • JuveFan1897

  Nálam ő nem az a szint, ami a Lokiban egy kezdőkapushoz kell. Verpecznél egy fokkal jobb, de Danilovics meg nála jobb két fokkal is.

 • Happur

  Szerintem Danilović nem jobb nála. Kemenes nálam az NBI-ben védő magyar kapusok között az egyik legjobb.
  Danilo csak kölcsönben van nálunk, kérdés, meddig. Ha vissza kell mennie Felcsútra, márpedig ott komolyan gondolják a feljutást, kell egy új kapus, és akkor legyen inkább egy magyar. Bár én a szintén paksi Székelyben is látok fantáziát.

 • Kálmán Horváth

  Az tény, hogy nem ugyanaz a szint, de van benne alternatíva, és gondolni kell a nyárra is, amikor Danilovicot visszarendelik. Mert akkorra már két normális kapus fog kelleni.

 • Kálmán Horváth

  Nem vagyunk mi vegák, nem kell a Saláta…

 • JuveFan1897

  Azért fura, hogy csak úgy kitették Kispestről meg most Paksról is. Szerintem nem kimagasló kapus egyáltalán.

 • Jamen

  Csakhogy Danilovic a következő évben egyáltalán nem biztos, hogy itt lesz, valakit meg csak hozni kellene, mert Verpecz nem megoldás.

 • Jamen

  Talán mégis szerencsés lenne ennek a formának a megváltoztatása, mert most úgy tűnik, mintha télen igazoltuk volna le Vitteket és már el is passzoltuk volna.

 • László Kiss

  Szerintetek érkezik bárki is a csapathoz a néhány fiatalon kívül (Csősz, Barna, Varga K.)?
  Már előre hallom Róka Géza és Szima Gábor picsogását a “nincs pénz”, az “addig nyújtózkodj míg kinyúlsz” és a “többi klub ugyan megengedheti magának, de…” kezdetű mondatokkal. 🙁
  Minden eddiginél laposabb és eseménytelenebb átigazolási időszakra számítok.

 • sanchez

  én 1-2 jó igazolásban mindenképpen reménykedem. talán Oliveira az, aki elérhető, és minden bizonnyal igazi erősítés lenne számunkra, meg ugye Pontessel is megértetné magát. a kérdés csupán hogy mire szán pénzt a vezetőség… egyébként jól jönne még egy tökös belső védő, meg persze egy (vagy kettő) belevaló csatár. személy szerint még Sós Bencét is visszahoznám Mezőkövesdről, Bobkót jól pótolhatná, van benne potenciál, a tavaszi szezon meg pont jó lenne neki, hogy beleszokjon a kezdőcsapatba.

 • Jamen

  Főleg nem egy szlovák! Most fürödtünk be egy másikkal! Kornél, Kornél, hogy hagyhattad cserben a Lokit?

 • Kálmán Horváth

  Egy másik Kornél jut eszembe: a Casoltan!

 • Jamen

  Én nem egy másik Kornélra, hanem egy másik szlovákra gondoltam…..

 • Gaya

  Osváth nem lenne rossz, szerintem 50-100k €-ért meg is lehetne venni mert ahogy látom még élő szerződése van.

 • DEBRECENIVSC

  Osváth nem rossz, bár a korosztályos válogatottbeli belső-párját szívesebben látnám (Kecskés Ákos-t).

 • Csaba

  Na mi van mán az Átigazolásról mikor lehet mán hallani az új játékosokról hajrá loki

 • Jamen

  Nagyon nagy a csend, míg a korábban a Lokival hírbe hozott focisták-Botka, Bognár-sorra igazolnak el máshova.

 • Tylla

  Szokásunkhoz híven mi csak a felkészülés végén igazolunk. Utána megy a magyarázkodás, hogy nem voltak olyan kondícióban a játékosok, hogy bevethetőek legyenek.

 • Kálmán Horváth

  Mondhatni a szokásos…Még az MTK igazolásai is jók lettek volna nekünk (Nikházi, Martinez). De gondolom a Honvédnél is örülnek…

 • Kálmán Horváth

  Djelmic-et sajnálom egyedül. Azért egy Sekulic-ot is vártam volna.

 • lokiultra

  Pontes azt mondta hogy 2-3 ember jön. ez nagyon kevés.iden sem lesz semmi

 • DEBRECENIVSC

  Sekulicot én sem értem miért van még itt, Djelmicet én is sajnálom, alibizni sose láttam, de lehet nem tudott beilleszkedni. Szakályról nem írok semmit, csak azt, hogy köszönjük a jó éveit, Sok sikert a továbbiakban.
  Castillion esete tipikus Kondásos, jön, jól játszik, majd leépül, majd távozik mint aki a focihoz sem konyít.
  ‘Kár érte, kiváló ügynök volt.’

  Kíváncsi vagyok ingyen távozik fél év múlva, vagy most adjuk el Brkovicot, vagy jobb esetben hosszabbítunk vele. Az is érdekelne, hogy miért nem hívtuk eddig vissza Sós-t, kötve hiszem, hogy Szivics elképzeléseiben alapember lenne.

  Várom a fejleményeket.

 • Jamen

  Még nincs vége! Két három ember még távozhat.

 • Kálmán Horváth

  Ha a “futottak még kategória”, akkor nem baj, viszont lassan el kellene kezdeni a feltöltést is!

 • Lokiultra

  Van valami konkrét információ?

 • Tylla

  A beígért 2-3 emberen kivül kettő visszajön kölcsönadásból, négy pedig fel jön a felnőttek közzé. Ha ezeket összeadom, akkor 8-9 fővel bővül a keret. Ez így kevés lesz a bennmaradásra. Nem a fiatalokkal kell bent maradni az NB1-ben.

 • Tylla

  Egyenlőre nem minősítem a távozók névsorát, minden attól függ, hogy kik érkeznek. Profit = Bevétel – Kiadás. Eddig csak a Kiadásról hallottunk.

 • László Kiss

  Mit tudtok arról, hogy a Pontes által kiszemelt 3 portugál labdarugó tárgyalás nélkül távozott a városból? Állítólag a klub vezetése találkozni sem volt hajlandó velük…

 • Jamen

  Könyvesről , Szekulicról és Brkovicról volt még szó. Az utóbbi nem teljesítménye, hanem lejáró szerződése miatt.

 • JuveFan1897

  Nekünk is hasonló információink vannak 🙂

 • László Kiss

  Féltem, hogy ezt a választ kapom. Köszönöm. 🙁

 • Csaba

  Ezt hunan halodtad

 • Jamen

  Megerősíthetem Juve Fant. Egy nagy játszma zajlik a színfalak mögött.A tét, hogy ki lesz a klub tulajdonosa?

 • Jamen

  Jönnek majd emberek, csak nem azok, akiket Pontes kért!

 • Jamen

  Egyik sem jön!

 • Lokiultra

  Közben már 100 ezer eurót ajánlottunk Bőle Lukácsért

 • Lokiultra

  Akkor lehet hogy Szima nem sokára elmegy?

 • Jamen

  Sajnos ez nem ilyen egyszerű.Túl sokat kér érte…..

 • Jamen

  Minden annak a függvénye, hogyan alakulnak a tárgyalások a tulajdonosi szerkezet átalakulásáról.Ha az sikertelen lesz, akkor marad a kukázás.

 • Lokiultra

  Hát igen ez sejthető.. A város szeretné a klubot?

 • László Kiss

  Pedig annyiszor nyilatkozta, hogy 1 forintért… blablabla.

 • Jamen

  Igen, a tárgyalások a várossal folynak, de jönne új befektető is.

 • Jamen

  Papíron lehet, hogy 1 ft. Lehet, hogy ez a legnagyobb akadály a megegyezésre.Maradjunk annyiban, hogy először a könyvelésnek összhangban kellene lennie a kasszával. Vannak kinnlévőségek.Azok nem maradhatnak kinn papíron.Viszont nehéz olyat találni, aki hajlandó ezt egyenesbe hozni.Van még egy pont, ami miatt nehéz a megegyezés.Ugye a DVSC Futbalszervező Zrt.-nek részesedése van a kaszinóban is.Erről is meg kellene egyezni.Itt is messze vannak az álláspontok.

 • Lokiultra

  Azért ez már mégis csak jó hír. A befektető magyar?

 • Jamen

  Három érdeklődőről is hallottam.Kettő ebből Magyarországon tevékenykedő nemzetközi cég, a harmadik egy magyar többségi tulajdonú cég. A háromból kettő Debrecenhez kötődik tevékenységével is. Az infókért nem vállalok garanciát, de többen is egymástól függetlenül mondták ezeket a cégeket.

 • Tylla

  Ennyire jó csatár, hogy emeltük a tétet?

 • DEBRECENIVSC

  jobb szélső, szerintem

 • Lokiultra

  Érdekes. Ugye gazdagok?

 • László Kiss

  Szóval az 1 Ft hirtelen 1 milliárd Ft-ra hízott… 😀

 • Jamen

  Pontosan, korrekt a számítás!

 • Jamen

  Aki ma a magyar fociba akar pénzt fektetni az nem a szegény kategóriába tartozik….

 • Tylla

  Ennyire jó játékos, hogy alkudozunk érte? Nem emlėkszem rá, amikor a Kaposvárban játszott.

 • Tylla

  Remélem hosszabbítanak Brkoviccsal, a másik kettőt pedig elküldik.

 • lokiultra

  már ezt is lehet tudni?

 • Jamen

  Igen.

 • Gaya
 • László Kiss

  És gondolom annak rendje és módja szerint meg is egyezünk. Hiszen a sok érkező miatt úgyis létszámfelettivé vált. Ja nem!

 • DEBRECENIVSC

  … jobb, bal oldalon és középen is bevethető játékos, 600k euróra taksálják, 6gól 2 gólpassz ‘idén’, nyáron európaliga kvalin számoltak vele, nem tudom milyen erős a román bajnokság most, de 6góllal gólkirály lenne nálunk és ez nem az ő dícsérete.

 • Kálmán Horváth

  Legalább a Sós jönne vissza, ha a Mészáros elmegy. Lassan elkezdhetnénk igazolgatni is. Radó ide is jöhetne kölcsönbe. Mi van az Oliveira-val? Tudom neki is fizetni kell, de Szakály után volna rá esély. Csatárról meg egy szó sincs…

 • JuveFan1897

  A héten elvileg több játékos is érkezhet/érkezett, meglátjuk mi lesz belőle.

 • Kálmán Horváth

  Aki érkezett (vagy tudtok róla, hogy érkezhet), erősítést jelenthet, vagy csak töltelék?

 • Lokiultra

  Esetleg vannak már nevek?

 • Jamen

  Konkrétan kinevette Szimát Köteles menedzsere az ajánlata után……

 • László Kiss

  Kedves Juve, jól írtad, elvileg…

 • László Kiss

  De hosszasan tárgyaltak… 3 percig. 😀 😀 😀

 • JuveFan1897

  Semmi konkrétumot nem tudunk. Sem nevet, sem posztot, sem állampolgárságot. Ez kb a bármi történhet bármikor kategóriájú infó, azért nem is nagyon írtuk sehol. 🙂

 • Kálmán Horváth

  Köszi! Meglássuk!

 • Lucas

  Na, Karol is odavan. Hét, ismétlem HÉT középpályásunk van!!! Nem számítva Varga Kevinéket.

 • László Kiss

  Jesszum pepi! Hol találtuk ezt a két csiszolatlan gyémántot? Az egyik nyár óta, a másik október óta hizlalja a pici-pocit. Minden bizonnyal remek fizikai állapotnak örvendenek vagy nem. Vajon melyik neves megfigyelőhálózaton keresztül jutottak el hozzánk?

 • peterson soulberg

  … azért nézz utána inkább legközelebb, utolsó meccsét november 9én játszotta. 1 millió eurós játékos, 26 éves, nem rossz mutatókkal, bár az igazi sikere 2014/15 ös szezon volt neki, ha nincs egészségügyi baja akkor a Jordan Gil nevűt le kell igazolni. A másik meg fiatal, nem tudom, elvileg gyors szélső, kameruni válogatott.

 • László Kiss

  Én a következőket látom, 3 mérkőzést játszott idén a CSZKA Szófia színeiben. Az utolsót 2016.09.25-én, bár a következő meccsen – október 1-én – még ült a cserepadon. Összesen 118 perc lehetőséget kapott, gólt nem szerzett, gólpasszt nem adott.
  Ezt megelőzően Kínában “játszott”, de nem, ahogyan az Arab bajnokságban sem. 2016. január 23-án lépett pályára utoljára és 27 perc lehetőséget kapott. Értékelve utoljára 2015. június 5-én, akkori értéke 1M.
  A másik játékosra nem maradt sem időm sem türelmem. Ne haragudjatok, de ezeknél a játékosoknál, még a saját “tehetségeink” csetlését, botlását is szívesebben nézem. Ez az én szubjektív véleményem.

 • peterson soulberg

  Igazad van, elnéztem a dátumot, de továbbra is tartom nem rossz játékos, az egy dolog, hogy az utóbbi időben nem alkotott sokat és az is igaz ERŐSÍTÉS kellene, mert a szakadék szélén vagyunk, de fél+Xévre lehetne szerződtetni, aztán evés közben jön meg az étvágy, biztos ,hogy tapasztaltabb mint bármelyik jelenlegi csatárunk. meg igazából Chukát sem láttuk mit tud, és mostanában akit igazolunk bekezd az elején.
  De sajnos nem csatárok kellenek legfőképpen, hanem védők, vkp-k, kapus mert átlagban meccsenként megvan az 1 rúgott gól, de a kapott az majdnem másfél. szal, ha bent akarunk maradni, ezen kellene a legtöbbet javítani,

 • Kálmán Horváth

  Ha feleannyi aktivitás lenne a klubnál, mint itt a kommentekben, nem a kiesésért küzdhetnénk…

 • Jamen

  Olvastam egy jó kommentet a Köteles tranzakcióról a facebookon:
  Köteles lett volna idejönni!

 • László Kiss

  Nincs azzal sem baj, hogy elnézted a dátumot. Te is jól látod, hogy évek óta mi történik a szeretett csapatunknál. Minket itt mind egy valami köt össze, a LOKI szeretete! Mind aggódunk és bízunk valami előremutató változásban.

 • Jamen

  Ha ez a Mengele, meg a Gilette gyerek idejön, akkor Csukával kiegészülve legalább lesz három színes egyéniség a csatársorunkban!

 • csaba

  mi van mán csak egy kameruni és egy kolumbiai játékosról lehet hallani lesznek még Borba játékosok vagy új kapus Hajrá loki

 • Tylla

  Gondolom a szombati házi edzőmeccs után fognak dönteni a két próbajátékos sorsáról.

 • sisoko

  A CSZKAt kizartak majd egy , masik csapat atvette a licenszet, azert nem jatszott többet a Kolumbiai srac tenyleg jo, de a masik nem sokat er.

 • Jamen

  A Csakfoci.hu információi szerint Osváth végleg a Lokihoz kerülhet, mert a Vasas már nem zárkózik el az eladásától.Bőle leigazolására csak az átigazolási időszak végén látok esélyt, ha addig nem kap érte jobb ajánlatot a Iasi.

 • László Kiss

  Ha a CSZKA Szófiát kizárták, akkor most hogyan lehet negyedik a bolgár bajnokságban??? Vagy a másik klubot is CSZKA-nak hívják. ÉS ezt az UEFA meg csak úgy végignézte és áldását adta rá?

 • sisoko

  3dik , de mindegy, ha megnezed a csapat, nem kapott licenszet a 2016-2017 es bajnoksagra, megszünt majd egy masik licenszet, es masik kft vel neveztek at CSZKA ra. Kb mint az Ujpest atruhaztak a jogokat az egyik Kft röl a masikba.

 • László Kiss

  Látom még ti sem tértetek magatokhoz, hogy micsoda remek labdábarúgót sikerült bődületes előkészítő munkával magunkhoz láncolni, ráadásul 4 évre. A legnagyobb istenáldása a kukoricagombóc, no de nem azért, mert csövesen terem…
  Nem hiszem el! És még mindig újra és újra meg tud lepni a vezetőség. Vajon Pontesnek szóltak már vagy csak a honlapról értesült ő is?

 • Kálmán Horváth

  Mintha úgy emlékeznék, hogy anno mikor Sidibe ideigazolt, előtte ő se nagyon lődöste a gólokat. Bár akkor nem élet-halál harc volt, és ő azért játékban volt. Na mindegy, sok reményem nincs…Azt nem tudom, miért ne lehetne kölcsönbe igazolni NB1-es csapatoktól értelmes játékosokat egy fél évre, aztán nyáron lehetne kísérletezgetni.

 • Tylla

  Milyen gyors a Transfermarkt. Mengolot már a Loki játékosaként tartják nyílván.

 • Jamen

  Nem túl szimpatikus Ozsváth nyilatkozata nekem.Inkább maradt volna a Vasasban!

 • Jamen

  Kár, hogy nem 11, mert akkor felállhatnánk egy tiszta középpályás sorral!

 • Jamen

  A határnál elhagyták az útleveleiket és menedékkérelmet adtak be a Lokinál!

 • Jamen

  404, az oldal nem található!

 • Jamen

  Ő lőtte az évad gólját anno a Kaposvárban, aztán ment a cserepadra.

 • Jamen

  Jó lenne, ha szívesen jönne ide, de kényszerből?

 • lokiultra

  csak Karol az…

 • Kálmán Horváth

  Ha leigazoljuk a venezuelai gyereket el lehet zavarni a csapatorvost, mert már lesz egy Feltscher-ünk…

 • László Kiss

  A Lokinál tudnak már Osváth érkezéséről? Csak mert egy szót sem írtak róla. 🙂

 • Tylla

  Reménykedtem, hogy Gil ideigazol, de sajnos az odaadásával gondok voltak.

 • DEBRECENIVSC

  Detto, reménykedtem hogy lesz egy olyan aki legalább máshol már bizonyított és az nem az nb3, elég karcsúak leszünk idén, elment 3 kezdő (Vittek,Bobko,Szakály) és akik néha-néha megkapták a szerepet, nyílván ha jön Bőle akkor őt is kezdőbe igazolnánk, de jó lenne ha Pontes-féle alapozásból egy jövőbeli kezdőjátékos sem maradna ki, ez a Feltscher nevű meg nem tom, Bőle posztján bevethető, sok gólpasszal, nem tudom nem hiszem, hogy csak ezek a játékosok azok akik közül lehetne válogatni, ha meg nincs csapat akkor elvileg bármikor le lehet igazolni, javítsatok ki ha tévedek.

 • László Kiss

  Ha hinni lehet a nemzetisport.hu-n megjelent cikknek, akkor a DVSC kiszállt a Bőle Lukács leigazolásáért folyó “harcból”.

 • Kálmán Horváth

  Én is olvastam. Szerintem is.

 • László Kiss

  Pénteken utazunk és eddig elküldtünk 7játékost, igazoltunk egy kétséges múltú és fizikumú játékost valamint kaptunk kölcsönben egy jobbhátvédet, aki a háta közepére kíván bennünket. Nem lesz ez kevés?

 • Tylla

  Jó lenne Felcserről dönteni, mielőtt elutazik a csapat. Ha kell a csapatnak, akkor vigyék magukkal, ha nem, akkor nem.

 • Lokiultra

  Valszeg a mai edzomeccseken döntenek róla

 • Kálmán Horváth

  Ja, ahogy mondod, és ezt a fiatalok se tudják kompenzálni. A fiatalítást nyáron kellett volna elkezdeni, most a túlélés miatt lehetett volna kölcsönözni kipróbált játékosokat. Hol a góllövő csatár? Kapus? Stb… Stb…

 • JuveFan1897

  Pontes két szélsőt és egy csatárt kért. Ebből az egyik szélsőt megkapta Mengolo személyében, a másik két posztra semmi.

 • Tylla

  Szerintem leigazolják. Pontes szerint kell két szélső középpályás és egy csatár. Baloldali szélsőnek ott van Mengolo, jobbra jön Feltscher, a HAON szerint még egy csatár biztosan érkezik. Így Pontes elvárását teljesítik. Azon felül pedig semmit sem fognak tenni.

 • Gaya

  Azért elég érdekes hogy Pontes szerint mindössze két szélső és egy csatár kéne emellett a védelmet rendben találja… Nincsen normális balhátvéd és hiányzik a kezdőbe legalább egy belső védő, ha nem hosszabítunk Brkoviccsal kettő is nyártól. Szintén fél év múlva ha nem igazolunk nem lesz normális kapus és jobbhátvéd sem. De lehet rámcáfolnak a fiúk és Szatmári hosszútávon is megoldás lesz, Szilvásiból kijön a potenciál emellett berobban Koval és Völgyi hozza a győri jobb formáját plusz Osváthot csodával határos módon kivásároljuk csakúgy mint Danilovicot, de ezekre elenyésző esélyt látok.

 • László Kiss

  Jól írtad, Mengolot jól megkapta. 😀 Ha hinni lehet a híreknek, Szimával egyeztetett a fent említett játékossal kapcsolatban, hogy várják meg a mai edzőmeccset az igazolásával. Erre egy óra múlva már meg is száradt a tinta a szerződésén. A Pontes által javasolt és idehozott játékosokkal pedig a kutya sem foglalkozott.

 • László Kiss

  A lényeg Róka megmondta, hogy még várnak egy játékost aki nagyon-nagyon titokos… 🙂 Biztosan nagy spíler lehet.
  Arról van valamilyen infótok, hogy a csapattal készülő fiatalok közül kinek van esélye “profi” szerződést kapni?

 • Lokiultra

  Akkor jön Felcser (vagy hogy kell leírni)?

 • JuveFan1897

  Nem azt mondta, hogy jó a védelem, igazából csak azt sugallta, hogy amit ősszel hátul produkáltunk, annak normális helyzetkihasználás mellett bőven elégnek kéne lennie.

 • DEBRECENIVSC

  Sajnos nem vagyunk vonzóak, az utóbbi években sikerült lerobolni, azt ami miatt “legalább” egy Bouadla minket választott (ő is csak átigazolási időtartam lezárta után jött ha jól rémlik).
  Amúgy is megfelelő/jó játékosokat 3 féle képpen lehet idehozni, kivásárolni és sok pénzt ígérve és ezzel párhuzamosan jó kiugrási lehetőséggel kecsegtetve (EL,BL), vagy a másik átigazolási időszak lejártával (igazából a jobbakat elviszik addigra), de szinte biztos vannak jobbak akik a menedzserekre utalják magukat és kivárnak és mégsem sikerül, azokat nagyobb fizuval lehetne csábítani, a 3 harmadik a kapcsolatok révén, hát nem tudom, elvileg egy játékos aki korábban Pontes irányítása alá tartozott, annak esze ágában sem volt ide jönni.

  Bőle Lukács elvileg meg nem akar haza szerződni (popsifoci). 2 embert igazoltunk 8 helyére, ebből egy fél évig tartózkodik itt. Pár olyan játékost, aki nem kapott szerepet kölcsönben, visszahoztunk, aki számítana is, legalább is sok drukker számára, Sóst nem hozták vissza.
  Furcsa helyzet, van egy olyan érzésem, kényszerből Feltscher leigazoljuk (ma/holnap).
  Elvileg tervben van egy fiatal kapus illetve magyar támadó leigazolása(dehir).
  Tehát összegezve, ha igazolunk még azt az edzőtábor utána, bőven az alapozás után, és vagy/csak az átigazolási időszak lejártával fog megtörténni, ami azt jelentené, hogy fizikailag lemaradott játékosok fognak érkezni, ha jönnek, akik ide érkeztek.
  Azt kell mondjam, nehéz lesz.

 • DEBRECENIVSC

  Nah legalább egy jó előhír mára, asszem, ha ide igazol ő lesz a legértékesebb az nb1-ben.

 • Tylla

  A Transfermarkt szerint már miénk Viana

 • JuveFan1897

  Ők is csak a bolgárok hivatalos honlapjára hivatkozva írják át. Majd akkor lesz a miénk, ha a dvsc.hu is bejelenti. 🙂

 • Jamen

  Csak leigazoltuk volna Fletchert, de Ő inkább hazament.

 • Jamen

  Nem jön.

 • Lokiultra

  Kár. Ezek szerint tényleg Hollandiába ment? De vajon miért nem jött ide? Pénz?

 • Jamen

  Van egy mondás.Ravasz, mint a Róka!

 • Jamen

  Se Feltscherünk, se Fletcherünk nem lesz!

 • Tylla

  Nem ma csatlakozott Viana? Semmi hír róla.

 • Tylla

  Mintha a fotókon szerepelne, akkor megérkezett.

 • Lokiultra

  Én nem láttam rajtuk

 • László Kiss

  A fotókon? Megmondanád melyiken? Én meresztettem a szemem, de biztosan csak fától az erdőt…

 • Tylla

  Utolsó előtti képen sárga cipőben nem ő van?

 • Lokiultra

  Szerintem nem

 • László Kiss

  Nem, ő Barna Szabolcs.

 • Bálint Máró

  Holnap csatlakozik..

 • László Kiss

  Kösz. Honnan az info?

 • Bálint Máró

  Twitteren tették ki.

 • Tylla

  Valahogy nem akar jönni a hír, hogy Viana megérkezett. Aláírták már a szerződést egyáltalán?

 • Jamen

  A már kialkudott bérét visszavontuk és kevesebbet ajánlottunk, amit nem fogadott el.

 • Kálmán Horváth

  Ha mégse jön össze a Viana szerződtetése, akkor kuka az átigazolási időszak. Igaz így is…

 • Tylla

  Módosult Viana státusza a Transfermarketen: nem a Loki játékosa, hanem a portugal CF Belenenses-é.

 • sanchez

  most már én is azt mondom hogy ritka suttyó banda ez a vezetőség….

 • Kálmán Horváth

  Elolvastam a hírt, és kész. Még csak nem is vagyok dühös. Beleillik a csapat mostani környezetébe. Azért hajrá Loki!

 • Jamen

  Javaslom a debreceni vezetőknek, hogy ezzel az előadásukkal lépjenek fel a Showder klubban.Ott nagyokat fognak röhögni rajtuk.Mi itt csak tehetetlenül dühösek vagyunk!

 • Jamen

  A portugál harmadosztály, az a mi szintünk!

 • DEBRECENIVSC

  Hát ez cink kár érte, mert rohadtul jó lett volna egy szinttel feljebb lévő játékost igazolni, de sajnos az élet ilyen, de van egy jó hír, az árából ki tudjuk vásárolni Pekárt és Barczit sőt még Pölöskeit is mellécsapják a vidisek.

 • Lokiultra

  A Loki ajánlatot tesz értük?

 • DEBRECENIVSC

  Nem, csak reménykedem, :D, abból a 450ezerből kihoznánk 2 szélsőt és egy vkpt, Barczi,Pölöskei nem sok szerephez jutott a vidiben az elmúlt bő évben, Pekár az más tészta egyik alapembere a felcsútnak.

 • JuveFan1897

  Nem kell azt a 450 ezret elhinni. 🙂 Szerintem a mesében sem ajánlottunk annyit érte.

 • László Kiss

  Összesen nincs annyi a kasszában. 😀

 • LokiFan16
 • Tylla

  Ő egy bosnyák csatár, akit ma leigazoltunk. Egyébként erről jutott eszembe, hogy mi folyik a klubnál: amíg Pontes edzőtábort vezet, addig a vezetőség Debrecenben szerződéseket köt. Pontes tud az új igazolásokról vagy csak a reggelinél veszi észre, hogy új ember eszik a csapatnál. Kíváncsi vagyok, hogy akit Pontes akar leigazolni (Ventura) szerződést kötnek-e?

 • Kálmán Horváth

  Hát létszámban lassan megleszünk. Egy ideje nem voltam már ennyire kíváncsi a tavaszi szezonra!

 • AirSanyi

  Nem szeretek előre leírni senkit. Az új érkezők tiszta lappal kezdhetnek Debrecenben, remélem bizonyítanak. De azért a vezetőség szégyellje el magát, hogy egy olyan játékost sem voltak képesek igazolni, akinek meccsek lennének a lábában. Már unalmas ez a kukázás..

 • Tylla

  Egy lehetséges kezdőcsapat: Kelava-Jovanovic,Brkovic,Mészi,Barna-Filip-Feltscher,Sekulic,Mengolo-Handzic,Chuka
  Hajrá Loki, Éljen az NB1!!! 🙂

 • Jamen

  Ezt a csapatot hol kezdetnéd?

 • Jamen

  Maximum forintban, mielőtt megkapjuk a pallagi áromszámlát.

 • Tylla

  Sehol. Csupán azért írtam, hogy lássuk, csupán csak két védő posztunk van, ahol nincs külföldi játékos.

 • Tylla

  Ventura sorsa ma este vagy holnap eldőlhet. Kíváncsian várom, hogy Szima leigazolja-e Pontes kedvéért.

 • László Kiss

  Költse patikára Szima Gábor Ventura pénzét! Mengolo, Chuka meg az összes általa ideszerződtetett botlábú nem ér annyit, mint ez a gyerek. Grrr…

 • Kálmán Horváth

  Várható volt, túl nagy volt a nagy csend.

 • Tylla

  Szima szándékosan Pontes alatt vágja a fát, a vãros vezetése pedig csak nézi.

 • Szabó Béla

  Nem láttam egyik meccset sem, de csak nem lehet olyan rossz, ha mindenki elismerően beszél róla, pedig Horváth doki helyett most kellhetne. Apropó Castillion ma meg az NB3-as meccsen tűnt fel

 • Tylla

  Nem írtak mêg semmit sem arról, hogy Mengolo sérülése mennyire súlyos. Ha több hétre kidőlt ês Horváth sem játszhat, akkor a baloldalunk hiányos lesz, ha csak nem Ferenczi fog ott játszani. Ventura pont odavaló játékos lett volna.

 • lokiálé

  Valamelyik nap a rádióban nyilatkozott egy játékosmegfigyelőnk?! Tudunk róla valamit?

 • JuveFan1897

  Horváth Csenger?

 • lokiálé

  Ki ő?

 • JuveFan1897

  Ő a head scout az akadémián. A héten linkeltünk vele egy rádiós interjút a Facebookon.

 • Tylla

  Értéke alapján a legértékesebb játékosunk lenne a dél-koreai csatár, de nem tetszik, hogy rengeteg csapatban megfordult. Ha jobb, mint a jelenlegi csatáraink, akkor hadd jöjjön.

 • Kálmán Horváth

  Örülök, de ennek a srácnak is oda kell tenni a labdát…Vagy a Hadzic kimegy jobbszélre?

 • Lucas

  Handzsicsot aki már látta játszani, tudja hogy ha van egy poszt, amit az a kilós kolosszus nem tud játszani, az a szélső. Inkább Szuk fog kimenni. 😀

 • Kálmán Horváth

  Inkább költői volt a kérdés. Én is csak emiatt gondoltam, de az tény, hogy inkább tank, mint villám.

 • László Kiss

  Meghallgattam. Őszinte leszek, számomra nem volt meggyőző.

 • DEBRECENIVSC

  … jönnek a lepattanók, jó minőség hanyag állapotban?

 • Kálmán Horváth

  Átmegyünk Honvédba…

 • Tylla

  Fon Fru melyik posztra érkezne?

 • lokiálé

  Én is végighallgattam. Nekem szimpatikus volt és professzionális. Remélem az első csapatnál is sikerül valami hasonlót létrehozniuk mint az akadémián.

 • DEBRECENIVSC

  Elméletileg csatár, sok infó nincs róla, lehet, tehát talán a nemrég kinevezett scout-menedzsernek első igazolása.

 • László Kiss

  Professzionális??? Ez miből jött le? Ugyanazt hallgattuk?

 • JuveFan1897

  Ne keverjük a dolgokat, Horváth Csenger az akadémiának dolgozik, és leginkább magyarországi tehetségeket figyel az akadémia számára.

 • DEBRECENIVSC

  Ne tessék engem bántani 😀 … hát annyira nem lőhettem mellé, szerintem egy head-scouter (de még Róka Géza is ha ért hozzá) adhat ki megbízást külföldre, ha nekünk olcsó de ilyen-olyan kritériumnak megfelelő játékos kell, ráadásul gyorsan. akkor nem hollandiában, de nem is itthon, hanem egy szegényebb régióban fog keresni megfelelő játékost a megbízott, a másik lehetőség Justin Mengolo menedzsere ajánlásával érkezhet, Más forgatókönyvet így hirtelen nem tudnék elképzelni.
  Egyébként ha jól rémlik azt mondta az első és az új Head-scouterünk, hogy sokat keresgélnek a neten vagy valami ilyesmi és hogy ennek a scoutrendszernek rövid távon kell megtérülnie, ha most az utánpótlást nézzük rövidtávon nem hiszem hogy sokan kopogtatnak, de ez nem is a scoutok munkájának eredménye ami most van, csak ebből, meg a lenti francia-nyelvű sportvalaminek a szövegéből következtettem erre, de valóban ez nem azt jelenti, hogy így is történt.
  (http://www.grasslandfc.com/grassland-stars/ hivatalos oldalon még egyes játékosoknak a neve sincs kint)
  Egy francia oldal ami megemlíti az esetleges leigazolását, az azt írja hogy “… a debrecen (meg)figyelői már megtették a szükséges lépéseket, hogy leigazolják. A 18 éves játékos hamarosan Magyarországra repül, hogy aláírja a 3 éves kontraktust. … Jó felépítésű,technikás,labdabiztos és jó csatár, aki nagyon jól feltalálja magát a gólvonal előterében. Ez lehet az első profi szerződése, még akkor is ha feltehetőleg a tartalékcsapatnál kezd majd. …”

  http://press-sport.com/fc-grassland-la-sensation-ferdinand-fon-fru-fait-saliver-debrecen/

 • JuveFan1897

  Nem bántalak én 😀 Csak nem látok összefüggést a kettő között. Egyébként Róka azt nyilatkozta, hogy az ügynöke ajánlotta be a csávót, és Pontessel egyeztetve úgy döntöttek, hogy megnézik.

 • Lokiultra

  A Csakfoci szerint Kemenes a Loki kiszemeltje is. A Paks szerződést bontott vele. Kelava miatt akkor ő nem fog jönni?

 • Jamen

  Ma hallottam egy jó poént.Mikor leigazoltul Chukát Róka Géza szokás szerint kezet fogott vele.Mi legyen a kép aláírása? (megoldás Róka fogta Chuka)

 • DEBRECENIVSC

  Tudom hogy lezártátok, de azért csemegéztem kiket lehetne idehozni, mind 2017ben vált “munkanélkülivé”, íme:
  http://www.transfermarkt.com/marko-simic/profil/spieler/102284
  http://www.transfermarkt.com/evgen-makarenko/profil/spieler/96455
  http://www.transfermarkt.com/paul-caddis/profil/spieler/60908
  http://www.transfermarkt.com/lukman-haruna/profil/spieler/104331
  http://www.transfermarkt.com/filip-mrzljak/profil/spieler/131324
  http://www.transfermarkt.com/aleksandr-karnitskiy/profil/spieler/253371
  http://www.transfermarkt.com/yuri-gabovda/profil/spieler/92575
  http://www.transfermarkt.com/denys-dedechko/profil/spieler/57869
  http://www.transfermarkt.com/sergio-campbell/profil/spieler/353364#subnavi

  Főleg védekező játékosok. értékük fentről lefelé csökken, majdnem biztos hogy mindegyik erősítés lenne, “free agent”, tehát ingyen vannak, tehát bármikor leigazolhatnánk bármelyiket, főleg hogy nyáron 90% hogy megy Brkovics,Danilovics és bár Osváthot csípem és látjuk, hogy milyen jó, de közbeszól majd az a fránya pénz, ha nálunk jól teljesít és a Vasas kicsit visszább esik, tuti hogy nem adják el. Én a magam részéről Szekulicsot meg Filipet elküldeném,bár ki tudja, lehet ebben a félszezonban megtáltosodnak. Most kellene pótolni azokat akik nem lesznek jövőre, különben Pontes kezdheti előlről az építkezést.