Játékoskeringő – 2016/2017 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

lokiblogtransfersuj

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.de oldalon. Átigazolási rovatunk a továbbiakban bármikor elérhető a fenti menüsorban a Lelátó-Játékoskeringő menüpont alatt.

Érkezett: 

Távozott:

Érkezhet: 

Távozhat: 


Hírek, pletykák:

01. 17.: Két, legutóbb Bulgáriában futballozó támadót tesztel a DVSC. Egyikük a 23 éves kameruni Justin Mengolo, aki legutóbb a Levszki Szófiában játszott, nyár óta nincs csapata. Korábban Cipruson és Romániában is játszott. Eddigi karrierje során 80 mérkőzésen 11 találatig jutott, piaci értékét a transfermarkt 500 ezer euróra taksálja. A másik játékos a 26 éves kolumbiai Wilmar Jordan Gil, aki a CSZKA Szófia játékosa volt egészen tavaly októberig. Ő korábban Dél-Koreában és Kínában is játszott. Pályafutása során eddig 125 mérkőzésen 44 gólt szerzett, az ő piaci értéke pedig nem kevesebb, mint 1 millió euro.

01. 17.: Mészáros Karol egy évig kölcsönben a Haladásnál folytatja.

01. 16.: A klubnál felvetődött Köteles László hazacsábítása Belgiumból, ám a hírek szerint nem sikerült megegyezni a játékos ügynökével. (forrás: goal.com)

01. 16.: A Haladás kinézte magának Mészáros Karolt a Vasasba távozó Gaál Bálint helyére. (forrás: rangado.hu)

01. 14.: Emeltük az ajánlatunkat Bőle Lukácsért. (forrás: csakfoci.hu)

01. 11.: Román sajtóhír szerint ajánlatot tettünk a CSM Iasiban futballozó Bőle Lukácsért, azonban az első, 70 ezer eurós ajánlatunkat elutasította a román klub. A 26 éves szélső korábban Kaposváron játszott, 2014 óta játszik a román élvonalban szereplő csapatban. (forrás: nso.hu)

01. 11.: Könnyen lehet, hogy Osváth Attila mégsem igazol a DVSC-hez, a fiatal védő ugyanis szerepel a Vasas edzőtáborozó keretében, így vélhetően marad az angyalföldieknél. (forrás: Nemzeti Sport)

01. 10.: Öt játékos, név szerint Kuti KrisztiánBalogh JánosGeoffrey CastillionOgnjen Djelmic és a csapatkapitány, Szakály Péter távozását jelentette be ma a klub. A hivatalos honlap tájékoztatása szerint egyes labdarúgóknak már van új csapata, míg másokat a napokban értékesítenek kölcsön vagy végleg. Emellett hivatalossá vált az is, amit már régebb óta tudunk, nevezetesen Barna Szabolcs és Varga Kevin visszatérése. Rajtuk kívül az utánpótlásból Kerekes Krisztián, Csősz Richárd, Nagy Kevin és Koval Viktor csatlakozott az első kerethez.

01. 06.: A Nemzeti Sport értesülései szerint a Vasas fiatal védője, Osváth Attila érkezhet. A 21 éves jobboldali védőt már Bernd Storck is behívta a válogatott keretébe.

01. 05.: Saláta Kornél szerződést hosszabbított a Slovannal, így nem igazol Debrecenbe. (forrás: csakfoci.hu)

01. 03.: Saláta Kornél ismét képben a Lokinál. A szlovák válogatott védő neve már másfél éve is felvetődött, akkor nem jött tető alá a szerződtetése. A most 31 éves védő elismerte, hogy több klubbal, köztük a Debrecennel is kapcsolatban áll. (forrás: csakfoci.hu)

01. 02.: Varga Kevin visszatér a balmazújvárosi kölcsönjátékából.

12. 21.: Barna Szabolcsra nem tart igényt a Nyíregyháza szakmai stábja, így a fiatal szélső védő visszatérhet a DVSC-hez.

12. 20.: Mégis Leonel Pontes marad a csapat vezetőedzője. A hétfői közgyűlésen lekerült a napirendi pontokról az edzőkérdés. Innentől már “csak” minőségi igazolásokra van szükség…

12. 19.: A télen egyébként a megszokottól eltérően nagyobb mozgás várható, köszönhetően a pocsék őszi szereplésnek. Játékosok mellett a vezetőedző, Leonel Pontes is távozhat, akinek sorsa egyébként éppen a mai napon dőlhet el. Utódja Herczeg András lehet.

12. 19.: Egy másik távozónk is van már, a szeptember elején szerződtetett Ivan Bobko is elhagyta a DVSC-t alig fél év után. A 26 éves ukrán szélső súlyos sérülést szenvedett, emiatt az ő szerződését sem hosszabbította meg a klub. Tíz bajnokin egy gól és egy gólpassz volt a mérlege, többnyire a védelem bal oldalán futballozott, de az ősz végén már eredeti posztján a támadó harmadban játszott.

12. 19.: Bár tulajdonképpen már meg sem kéne említeni, mégis megtesszük: októberben érkezett Róbert Vittek, majd nem sokkal az őszi szezon befejezését követően távozott is. A szlovák támadó nyolc bajnokin lépett pályára a DVSC-ben, két gól és egy gólpassz fűződött a nevéhez. Mivel teljesítménye hagyott maga után kívánni valót, így nem élt hosszabbítási opciós jogával a klub, Vittek pedig télen már el is hagyta a Lokit.

12. 19.: Itt a tél, mi pedig indítjuk szokásos átigazolási rovatunkat. Ezúttal is összegyűjtünk minden, DVSC-vel kapcsolatos átigazolási hírt, pletykát, így aki minket követ, az garantáltan nem marad le semmilyen fontos hírről.


Korábbi rovataink:

Nyári átigazolási szezon # 2016/2017

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar

 • Kálmán Horváth

  Remélem nem jön Herczeg. Szeretjük, tiszteljük, de ez most Pontes ideje!

 • Happur

  Lehet tippelni, hogy a négy játékosból hányan fognak nálunk kikötni, és ebből hány lesz minőségi igazolás 😉
  http://nyiregyhazaspartacus.hu/hir/negy-jatekos-tavozhat-/551

 • Palote

  Nem értem… Barna Szabolcs nem csak kölcsönben van náluk?

 • Jamen

  Pontes leadta listáját.Tíz játékost szeretne a télen elküldeni.

 • Jamen

  Barna a Loki játékosa, kölcsönben van Nyíregyházán.Amennyiben távozik,akkor első körben hozzánk jön vissza.

 • László Kiss

  Brkovic sorsa azért is kérdéses, mert a nyáron lejár a szerződése, innentől bárkivel szabadon tárgyalhat és ahogy a klubunkat ismerem, gondolom senki sem ült le vele tárgyalni a hosszabbításról.

 • csaba

  szia eszt hun olvastad

 • Jamen

  Hát nemsok új pletyka van.Pölöskey és Simon szabadlistára került a videotonnál.Szerintem mind a ketten beférnének nálunk…..

 • Jamen

  szia eszt sehun nem olvastam. A csapatnál dolgozó egyik ismerősöm mondta, kérte, hogy a személyét ne áruljam el.Eddig soha nem mondott butaságokat.

 • Jamen

  Egy olyan variációt hallottam,hogy Herczeg lehet a szakmai igazgató.

 • JuveFan1897

  Simon simán. Pölöskei is jó lenne, de porcelánlábú, úgyhogy inkább nem hoznám ide.

 • László Kiss

  A névsor is tőle származik? Brkovic-csal mi baja Pontesnek? Idén már korántsem volt olyan magabiztos, de még mindig ő az egyetlen épkézláb védőnk.

 • Isti

  Inkább egyiket se ha lehetne. Inkább egy Radó,Somalia,Lamah,szintű játékosokat akkor. Abból a szempontból bízok Pontesben,hogy igazolunk olyan játékost akit ő személyesen ismer,dolgozott velük. Egyébként lenne itt lóvé csak el kéne küldeni a felesleget.

 • Jamen

  Brkoviccsal semmi baja Pontesnek, nem is azt írtam, hogy Pontes akarja elküldeni, hanem, hogy kérdéses a sorsa, mert fél év múlva lejár a szerződése és most tudunk még utoljára pénzt kapni érte.

 • László Kiss

  Igen, az akadémia élére új embert akar a város…

 • Lokiultra

  Filipe Oliveira távozik a fideszotontol, de Feczesinnek is lejar a szerződése. Szerintem mindketten jöhetnenek. Ti mit gondoltok?

 • Jamen

  Oliveira portugál, így Pontessel jól megértenék egymást, Feczesin már volt nálunk, nagyon kellene egy ilyen csatár!

 • Jamen

  Elnézést, de a kérdés másik felére nem válaszoltam.A névsor az én eszmefuttatásom.Annyi infóm van, hogy négy légióst akarnak elküldeni.Szerintem lesznek érdekességek.

 • Asdert

  Én mindkettőt támogatnám. Örülnék még, ha Bódi és Balogh visszajönne, bár erre nemigen van esély.

  Van valaki, aki legalább 16 éves és fel lehetne hozni az akadémiáról?

 • Kálmán Horváth

  Kezdésnek nem volna rossz.

 • lokiultra

  nem gondolom, esetleg Virág de ő mer DEACos.mondjuk nem ismerem az akadémistákat

 • Jamen

  Na már megint visszajött Vittek?

 • Happur

  Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én jó jelnek látom a portugáliai edzőtáborozást.

 • Csaba

  Vittek télleg visza jőt Boldog újévet

 • Jamen

  Juve miért van Vittek a most érkezettek közt? Ez így megtévesztő, hiszen ő még az őszi szezon alatt jött ide, de az nem a mostani átigazolási időszak!

 • Jamen

  Kemenes Szabolcs távozik Paksról.Róla mit gondoltok?

 • Csaba

  Jó enne ha ide jőnne a lokihoz hajrá loki

 • Gaya
 • JuveFan1897

  A nyári átigazolási időszakot lezártuk szeptemberben, így az ősszel érkezőket mindig a téli érkezőkhöz szoktuk beírni (tavaly Coulibalyt pl). Igazából csak annyi a jelentősége, hogy dokumentálva legyen a későbbi könnyebb statisztikák készítése végett. 🙂

 • JuveFan1897

  Nálam ő nem az a szint, ami a Lokiban egy kezdőkapushoz kell. Verpecznél egy fokkal jobb, de Danilovics meg nála jobb két fokkal is.

 • Happur

  Szerintem Danilović nem jobb nála. Kemenes nálam az NBI-ben védő magyar kapusok között az egyik legjobb.
  Danilo csak kölcsönben van nálunk, kérdés, meddig. Ha vissza kell mennie Felcsútra, márpedig ott komolyan gondolják a feljutást, kell egy új kapus, és akkor legyen inkább egy magyar. Bár én a szintén paksi Székelyben is látok fantáziát.

 • Kálmán Horváth

  Az tény, hogy nem ugyanaz a szint, de van benne alternatíva, és gondolni kell a nyárra is, amikor Danilovicot visszarendelik. Mert akkorra már két normális kapus fog kelleni.

 • Kálmán Horváth

  Nem vagyunk mi vegák, nem kell a Saláta…

 • JuveFan1897

  Azért fura, hogy csak úgy kitették Kispestről meg most Paksról is. Szerintem nem kimagasló kapus egyáltalán.

 • Jamen

  Csakhogy Danilovic a következő évben egyáltalán nem biztos, hogy itt lesz, valakit meg csak hozni kellene, mert Verpecz nem megoldás.

 • Jamen

  Talán mégis szerencsés lenne ennek a formának a megváltoztatása, mert most úgy tűnik, mintha télen igazoltuk volna le Vitteket és már el is passzoltuk volna.

 • László Kiss

  Szerintetek érkezik bárki is a csapathoz a néhány fiatalon kívül (Csősz, Barna, Varga K.)?
  Már előre hallom Róka Géza és Szima Gábor picsogását a “nincs pénz”, az “addig nyújtózkodj míg kinyúlsz” és a “többi klub ugyan megengedheti magának, de…” kezdetű mondatokkal. 🙁
  Minden eddiginél laposabb és eseménytelenebb átigazolási időszakra számítok.

 • sanchez

  én 1-2 jó igazolásban mindenképpen reménykedem. talán Oliveira az, aki elérhető, és minden bizonnyal igazi erősítés lenne számunkra, meg ugye Pontessel is megértetné magát. a kérdés csupán hogy mire szán pénzt a vezetőség… egyébként jól jönne még egy tökös belső védő, meg persze egy (vagy kettő) belevaló csatár. személy szerint még Sós Bencét is visszahoznám Mezőkövesdről, Bobkót jól pótolhatná, van benne potenciál, a tavaszi szezon meg pont jó lenne neki, hogy beleszokjon a kezdőcsapatba.

 • Jamen

  Főleg nem egy szlovák! Most fürödtünk be egy másikkal! Kornél, Kornél, hogy hagyhattad cserben a Lokit?

 • Kálmán Horváth

  Egy másik Kornél jut eszembe: a Casoltan!

 • Jamen

  Én nem egy másik Kornélra, hanem egy másik szlovákra gondoltam…..

 • Gaya

  Osváth nem lenne rossz, szerintem 50-100k €-ért meg is lehetne venni mert ahogy látom még élő szerződése van.

 • DEBRECENIVSC

  Osváth nem rossz, bár a korosztályos válogatottbeli belső-párját szívesebben látnám (Kecskés Ákos-t).

 • Csaba

  Na mi van mán az Átigazolásról mikor lehet mán hallani az új játékosokról hajrá loki

 • Jamen

  Nagyon nagy a csend, míg a korábban a Lokival hírbe hozott focisták-Botka, Bognár-sorra igazolnak el máshova.

 • Tylla

  Szokásunkhoz híven mi csak a felkészülés végén igazolunk. Utána megy a magyarázkodás, hogy nem voltak olyan kondícióban a játékosok, hogy bevethetőek legyenek.

 • Kálmán Horváth

  Mondhatni a szokásos…Még az MTK igazolásai is jók lettek volna nekünk (Nikházi, Martinez). De gondolom a Honvédnél is örülnek…

 • Kálmán Horváth

  Djelmic-et sajnálom egyedül. Azért egy Sekulic-ot is vártam volna.

 • lokiultra

  Pontes azt mondta hogy 2-3 ember jön. ez nagyon kevés.iden sem lesz semmi

 • DEBRECENIVSC

  Sekulicot én sem értem miért van még itt, Djelmicet én is sajnálom, alibizni sose láttam, de lehet nem tudott beilleszkedni. Szakályról nem írok semmit, csak azt, hogy köszönjük a jó éveit, Sok sikert a továbbiakban.
  Castillion esete tipikus Kondásos, jön, jól játszik, majd leépül, majd távozik mint aki a focihoz sem konyít.
  ‘Kár érte, kiváló ügynök volt.’

  Kíváncsi vagyok ingyen távozik fél év múlva, vagy most adjuk el Brkovicot, vagy jobb esetben hosszabbítunk vele. Az is érdekelne, hogy miért nem hívtuk eddig vissza Sós-t, kötve hiszem, hogy Szivics elképzeléseiben alapember lenne.

  Várom a fejleményeket.

 • Jamen

  Még nincs vége! Két három ember még távozhat.

 • Kálmán Horváth

  Ha a “futottak még kategória”, akkor nem baj, viszont lassan el kellene kezdeni a feltöltést is!

 • Lokiultra

  Van valami konkrét információ?

 • Tylla

  A beígért 2-3 emberen kivül kettő visszajön kölcsönadásból, négy pedig fel jön a felnőttek közzé. Ha ezeket összeadom, akkor 8-9 fővel bővül a keret. Ez így kevés lesz a bennmaradásra. Nem a fiatalokkal kell bent maradni az NB1-ben.

 • Tylla

  Egyenlőre nem minősítem a távozók névsorát, minden attól függ, hogy kik érkeznek. Profit = Bevétel – Kiadás. Eddig csak a Kiadásról hallottunk.

 • László Kiss

  Mit tudtok arról, hogy a Pontes által kiszemelt 3 portugál labdarugó tárgyalás nélkül távozott a városból? Állítólag a klub vezetése találkozni sem volt hajlandó velük…

 • Jamen

  Könyvesről , Szekulicról és Brkovicról volt még szó. Az utóbbi nem teljesítménye, hanem lejáró szerződése miatt.

 • JuveFan1897

  Nekünk is hasonló információink vannak 🙂

 • László Kiss

  Féltem, hogy ezt a választ kapom. Köszönöm. 🙁

 • Csaba

  Ezt hunan halodtad

 • Jamen

  Megerősíthetem Juve Fant. Egy nagy játszma zajlik a színfalak mögött.A tét, hogy ki lesz a klub tulajdonosa?

 • Jamen

  Jönnek majd emberek, csak nem azok, akiket Pontes kért!

 • Jamen

  Egyik sem jön!

 • Lokiultra

  Közben már 100 ezer eurót ajánlottunk Bőle Lukácsért

 • Lokiultra

  Akkor lehet hogy Szima nem sokára elmegy?

 • Jamen

  Sajnos ez nem ilyen egyszerű.Túl sokat kér érte…..

 • Jamen

  Minden annak a függvénye, hogyan alakulnak a tárgyalások a tulajdonosi szerkezet átalakulásáról.Ha az sikertelen lesz, akkor marad a kukázás.

 • Lokiultra

  Hát igen ez sejthető.. A város szeretné a klubot?

 • László Kiss

  Pedig annyiszor nyilatkozta, hogy 1 forintért… blablabla.

 • Jamen

  Igen, a tárgyalások a várossal folynak, de jönne új befektető is.

 • Jamen

  Papíron lehet, hogy 1 ft. Lehet, hogy ez a legnagyobb akadály a megegyezésre.Maradjunk annyiban, hogy először a könyvelésnek összhangban kellene lennie a kasszával. Vannak kinnlévőségek.Azok nem maradhatnak kinn papíron.Viszont nehéz olyat találni, aki hajlandó ezt egyenesbe hozni.Van még egy pont, ami miatt nehéz a megegyezés.Ugye a DVSC Futbalszervező Zrt.-nek részesedése van a kaszinóban is.Erről is meg kellene egyezni.Itt is messze vannak az álláspontok.

 • Lokiultra

  Azért ez már mégis csak jó hír. A befektető magyar?

 • Jamen

  Három érdeklődőről is hallottam.Kettő ebből Magyarországon tevékenykedő nemzetközi cég, a harmadik egy magyar többségi tulajdonú cég. A háromból kettő Debrecenhez kötődik tevékenységével is. Az infókért nem vállalok garanciát, de többen is egymástól függetlenül mondták ezeket a cégeket.

 • Tylla

  Ennyire jó csatár, hogy emeltük a tétet?

 • DEBRECENIVSC

  jobb szélső, szerintem

 • Lokiultra

  Érdekes. Ugye gazdagok?

 • László Kiss

  Szóval az 1 Ft hirtelen 1 milliárd Ft-ra hízott… 😀

 • Jamen

  Pontosan, korrekt a számítás!

 • Jamen

  Aki ma a magyar fociba akar pénzt fektetni az nem a szegény kategóriába tartozik….

 • Tylla

  Ennyire jó játékos, hogy alkudozunk érte? Nem emlėkszem rá, amikor a Kaposvárban játszott.

 • Tylla

  Remélem hosszabbítanak Brkoviccsal, a másik kettőt pedig elküldik.

 • lokiultra

  már ezt is lehet tudni?

 • Jamen

  Igen.

 • Gaya
 • László Kiss

  És gondolom annak rendje és módja szerint meg is egyezünk. Hiszen a sok érkező miatt úgyis létszámfelettivé vált. Ja nem!

 • DEBRECENIVSC

  … jobb, bal oldalon és középen is bevethető játékos, 600k euróra taksálják, 6gól 2 gólpassz ‘idén’, nyáron európaliga kvalin számoltak vele, nem tudom milyen erős a román bajnokság most, de 6góllal gólkirály lenne nálunk és ez nem az ő dícsérete.

 • Kálmán Horváth

  Legalább a Sós jönne vissza, ha a Mészáros elmegy. Lassan elkezdhetnénk igazolgatni is. Radó ide is jöhetne kölcsönbe. Mi van az Oliveira-val? Tudom neki is fizetni kell, de Szakály után volna rá esély. Csatárról meg egy szó sincs…

 • JuveFan1897

  A héten elvileg több játékos is érkezhet/érkezett, meglátjuk mi lesz belőle.

 • Kálmán Horváth

  Aki érkezett (vagy tudtok róla, hogy érkezhet), erősítést jelenthet, vagy csak töltelék?

 • Lokiultra

  Esetleg vannak már nevek?

 • Jamen

  Konkrétan kinevette Szimát Köteles menedzsere az ajánlata után……

 • László Kiss

  Kedves Juve, jól írtad, elvileg…

 • László Kiss

  De hosszasan tárgyaltak… 3 percig. 😀 😀 😀

 • JuveFan1897

  Semmi konkrétumot nem tudunk. Sem nevet, sem posztot, sem állampolgárságot. Ez kb a bármi történhet bármikor kategóriájú infó, azért nem is nagyon írtuk sehol. 🙂

 • Kálmán Horváth

  Köszi! Meglássuk!

 • Lucas

  Na, Karol is odavan. Hét, ismétlem HÉT középpályásunk van!!! Nem számítva Varga Kevinéket.

 • László Kiss

  Jesszum pepi! Hol találtuk ezt a két csiszolatlan gyémántot? Az egyik nyár óta, a másik október óta hizlalja a pici-pocit. Minden bizonnyal remek fizikai állapotnak örvendenek vagy nem. Vajon melyik neves megfigyelőhálózaton keresztül jutottak el hozzánk?

 • peterson soulberg

  … azért nézz utána inkább legközelebb, utolsó meccsét november 9én játszotta. 1 millió eurós játékos, 26 éves, nem rossz mutatókkal, bár az igazi sikere 2014/15 ös szezon volt neki, ha nincs egészségügyi baja akkor a Jordan Gil nevűt le kell igazolni. A másik meg fiatal, nem tudom, elvileg gyors szélső, kameruni válogatott.

 • László Kiss

  Én a következőket látom, 3 mérkőzést játszott idén a CSZKA Szófia színeiben. Az utolsót 2016.09.25-én, bár a következő meccsen – október 1-én – még ült a cserepadon. Összesen 118 perc lehetőséget kapott, gólt nem szerzett, gólpasszt nem adott.
  Ezt megelőzően Kínában “játszott”, de nem, ahogyan az Arab bajnokságban sem. 2016. január 23-án lépett pályára utoljára és 27 perc lehetőséget kapott. Értékelve utoljára 2015. június 5-én, akkori értéke 1M.
  A másik játékosra nem maradt sem időm sem türelmem. Ne haragudjatok, de ezeknél a játékosoknál, még a saját “tehetségeink” csetlését, botlását is szívesebben nézem. Ez az én szubjektív véleményem.

 • peterson soulberg

  Igazad van, elnéztem a dátumot, de továbbra is tartom nem rossz játékos, az egy dolog, hogy az utóbbi időben nem alkotott sokat és az is igaz ERŐSÍTÉS kellene, mert a szakadék szélén vagyunk, de fél+Xévre lehetne szerződtetni, aztán evés közben jön meg az étvágy, biztos ,hogy tapasztaltabb mint bármelyik jelenlegi csatárunk. meg igazából Chukát sem láttuk mit tud, és mostanában akit igazolunk bekezd az elején.
  De sajnos nem csatárok kellenek legfőképpen, hanem védők, vkp-k, kapus mert átlagban meccsenként megvan az 1 rúgott gól, de a kapott az majdnem másfél. szal, ha bent akarunk maradni, ezen kellene a legtöbbet javítani,

 • Kálmán Horváth

  Ha feleannyi aktivitás lenne a klubnál, mint itt a kommentekben, nem a kiesésért küzdhetnénk…

 • Jamen

  Olvastam egy jó kommentet a Köteles tranzakcióról a facebookon:
  Köteles lett volna idejönni!

 • László Kiss

  Nincs azzal sem baj, hogy elnézted a dátumot. Te is jól látod, hogy évek óta mi történik a szeretett csapatunknál. Minket itt mind egy valami köt össze, a LOKI szeretete! Mind aggódunk és bízunk valami előremutató változásban.