2016 legszebb góljai

Már megszokhattátok, hogy a karácsonyi ünnepek idején négyrészes videósorozattal szoktunk jelentkezni, ez idén sincs másként. Ezúttal 2016 meghatározó jelenteit válogattuk össze négy kategóriába: a 10 legviccesebb jelenet, a 10 legnagyobb védés, a 15 legnagyobb kimarad helyzet és a 15 legszebb gól. Minisorozatunk negyedik, utolsó részeként lássuk 2016 legszebb góljait.

A sorozat további részei:

12.24 – 2016 vicces jelenetei

12.25. – 2016 legnagyobb védései

12.26. – 2016 legnagyobb kimaradt helyzetei

12.27. – 2016 legszebb góljai

 • t-vitamin

  Nálam Vittek Gyirmótnak lőtt gólja előz mindenkit, technikailag a legszebben kivitelezett szerintem. Ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem én is egész éves munkátokat, még ha kicsit eltűntem is, vagy nem tudtam minden cikket elolvasni. Jó helyre ment a pénzadomány! Keep up the good work!

 • csibu

  Köszönjük! 🙂
  Érthető, Vittek nem akármilyen gólt lőtt! 🙂

 • pghempy

  Nézve a videót olyan mintha kurva jó csapatunk lenne.

 • Nemeztkeresed

  Mindegyik fantasztikus találat, kár, hogy olyan kevés van belőle az ősz óta 🙁
  Bárcsak megnehezítenék a dolgotokat a 2017-es válogatásnál, és mondjuk egy 40-es bombagól listából kellene szemezgetni… Milyen szép is volna.

 • Jamen

  Holman lötte a legtöbb nagy gólt.

 • JuveFan1897

  Meg ő hagyta ki a legtöbb ajtó-ablak ziccert 😀

 • tiberius

  Nálam inkább Tisza góljai a nyerők,persze tudom másoknak inkább a távoli lövés gólok a kedvencek….

 • Sanyi Tóth

  Remek gólok egytől-egyig, bár sokatmondó, hogy valamennyi találat egyéni villanások és vállalások szüleménye. 2-3 éve még voltak pazar kis kombinációk,egyérintők végén szerzett gólok is, emlékezzünk csak vissza a Győr elleni sakk-mattra mondjuk, melyből nem is egy volt, vagy kapásból beugrik Roguy Meyé egyetlen DVSC-mezben szerzett bajnoki találata egy Kaposvár elleni hazai meccsről. Jelenleg viszont egész egyszerűen nincs súlya, tartalma az előrejátékunknak. Holman próbálkozik, de egyedül nem képes megváltani a világot. Filip-Tőzsér kettősnél nagyobb alibistákat keveset látni, bár a román még csak-csak hoz egy elfogadható átlagot. Széleken úgyszintén nullák vagyunk karolóstól, doktorurastól, mindenestől, egy épkézláb váltást nem tudunk megcsinálni, a szélsővédőink is pocsékok. És, ami a legfontosabb: egyetlen normális csatár sincs a keretben, aki képes lenne labdát tartani, fejelni, valamennyire értené a játékot is, és netán még képes lenne váratlan dolgokra is, mindamellett, hogy azt a kevés ziccert, amit megteremtünk neki, elfogadható százalékban értékesíti.

  Tudom, kissé elkanyarodtam, de ha már belelendültem, folytatom, mégha ez a poszt elviekben 15 darab pozitívumról szól(na). Szóval, akit elfogadhatónak tartok a keretből, az Jovanovic, Brkovic, Holman, Danilovic, Szilvási, Szatmári, plusz azért Szakályt a nem kevés rutinja és játékintelligenciája még mindig kiemelheti(!) abból a középszerű posványságból, amibe kezd kissé beleragadni. A Filip-Völgyi-Tőzsér hármassal képességek szintjén semmi gond nincs, viszont ebben a keretben nekik több vállalással és mezőnymunkával kulcsszereplőkké kellene előlépniük annak érdekében, hogy működőképes legyen a csapat. Persze, jelentős vérátömlesztésre nem kell számítani, aligha lesz értelmes igazolásunk, ebből az anyagból kell dolgoznunk, bár egy épkézláb csatárban, meg valami támadó-középpályás szerűségben reménykedek, plusz nyilván találunk magunknak 1-2 semmirekellő szláv, vagy afrikai zsoldost is.. persze, könnyen lehet, hogy pont erre a két posztra. Sőt, ennek az esélye valójában 99.9%.

 • Geoffrey Castillion

  Azért Castillion MTK elleni Puskás-díj gyanús találatát hiányolom