DVSC – Békéscsaba ÉLŐ közvetítés

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen első alkalommal fogunk élőképes közvetítéssel jelentkezni a blog történetében. Választásunk a DVSC – Békéscsaba felkészülési mérkőzésre esett, mely 14 :30-tól kezdődik Pallagon. Részletekért olvass tovább!

lokicsabaelo

Ezúttal tehát nem szöveges, és nem is “csak” rádiós közvetítés lesz, hanem a képi anyagot is mi fogjuk sugározni. Tegnap már jeleztük Facebook oldalunkon, hogy tervbe van véve a közvetítés, szerencsére azóta minden akadály elhárult, így ma 14 órától nálunk követhetitek élőben az összecsapást.

FONTOS! Mivel először csinálunk ilyet, előfordulhatnak apróbb technikai hibák. Ezúttal fokozottan kérjük az olvasóinkat, hogy küldjenek visszajelzéseket arról, hogy milyen a közvetítés, hogy ha valami esetleg nem jó, azonnal tudjuk orvosolni. A közvetítés a Ustream oldalán fog zajlani, a link nem sokkal a kezdés előtt kerül majd bele a cikkbe. Előfordulhat azonban, hogy közvetlenül a Facebook oldalunkra fog kimenni a közvetítés, így érdemes azt is követni majd.

Frissítés: A mérkőzés fél órával később, 14:30-tól kezdődik majd, az időjárás miatt ugyanis nem lehet a füves pályát használni, a műfüves  pályát pedig az utánpótlás használja jelenleg.

Tartsatok tehát velünk, terveink szerint 14:15-kor kezdődik majd a közvetítés!

 • tiberius

  Előre is köszönöm,hogy élőben így nézhetjük!!!!!A klubnak kellene de hát…….

 • Redboy

  Zsír! Kár hogy nem tudom nézni, mert melózok … :/

 • Madridista

  A fejlődés megkérdőjelezhetetlen Szimánál.:D
  De a lokiblog a legjobb,így biztos vagyok benne,hogy rajtuk semmi nem fog múlni.:)

 • öcsisajt

  Gyerekek nagyok vagytok mint a Csendes óceán!! A hét elején csak reménykedtünk de úgy látszik nem ismertek lehetetlent. Sok sikert így már csak egy kérdésen maradt! Vajon a DVSC focicsapatának vezetői miért nem veszik át a jó példát a kézilabda csapat vezetőitől? Tudjuk az más káposzta ott a szurkolókat megbecsülik ezért is adják szinte az összes idegenbeli meccset élőképes közvetítéssel. Na a lényeg Ti megoldjátok,nagy gratula és köszi!!

 • Madridista

  Amíg Szima van,addig más nem is várható.

 • Szász János

  ÓÓÓÓÓÓ Lucas 🙂

 • Tylla

  Danilovic-Osváth,Mészáros,Brkovic,Ferenczi-Feltscher,Filip,Sekulic,Kóródi-Holman-Handzic

 • Szász János

  Vandálkodás az megyen 🙂

 • Riskó Zoltán

  Nyugi Srácok!Csak egy kamera,nincs fókusz,visszajátszás….mindegy a szándék a fontos már igy is többet tettetek mint a DVSC hivatalos honlapja valaha…. 🙂 Hajrá LOKI!

 • volt debreceni

  Fiúk! A halszem optika nagyon jó egy szobában, vagy szűk helyen, de egy nyílt terepen, mint itt a focipálya, maximális zoom-mal gyakorlatilag láthatatlanná teszi, ami nem közvetlenül a kamera előtt történik. Ha majd visszanézitek a meccset ti is látni fogjátok. De nehogy elkedvetlenedjetek, szuper, hogy ezt bevállaljátok! De ti kértétek, hogy tegyünk észrevételeket a jobbítás érdekében. A kamerát a kommentátor kezeli? Ha igen, a kettő együtt nem megy. Ha nem, aki kezeli figyeljen oda, hogy mit mutat. Pont a halszem optika miatt nem lehet a kis keresőben semmit sem látni. Ez nem ide való, ne kísérletezzetek vele.

 • Molnár József Zoltán

  Nyugi srácok,így is többet tesztek értünk mint a klub meg Sóher Szima

 • Tylla

  Tőzsérrel mi van?

 • Attis

  A “NAGY” Dvsc-nek…a “NAGY” Szimának kellene ezért fizetnie nektek hogy ennyit tesztek a szúrkolókért…….De ő inkább a Casinoba teszi a pénzt,és utána meg csodálkozik hogxy a szúrkolók nem mennek ki a meccsre!!!!

 • JuveFan1897

  Köszi a reakciót. Sajnos jelenleg csak ezt tudjuk megoldani. Szerintünk követhető volt így is. Igen, sajnos nem volt külön aki a kamerát állítsa, a második félidőben már erre is próbáltunk nagyobb figyelmet fordítani.

 • JuveFan1897

  Nem játszhat majd a Fradi ellen, így most csak csere volt.

 • Jamen

  Jó kis NB II-es csapat a mienk!

 • volt debreceni

  Nincs semmi baj. A kezdeményezés kifejezetten dícsérhető, és megsüvegelendő. Nekem így is bejött, és értékeltem amit tettetek, amit a Lokiért tesztek, nem úgy mint akiknek kellene. Mivel nem keveset szakmám a videózás, alapból tv rendező voltam, és operatőrködtem is a saját cégemben, ha filmeket csináltam, így van egy két használható meglátásom, remélem. Kértétek észrevételezzük a dolgot én megtettem.
  Egyébként hozzászóltam a Pontes 2 intejúhoz is, ami kifejezetten jó volt klasszul elő volt készítve, jók voltak a kérdések és tényleg bemutatta Pontest az edzőt, az embert. Ott is említettem néhány videózás során elkövetett hibát, s hidd el nem rossz szándékkal, hanem a jobbítás végett. Ha elolvassátok amiket írtam, és utána belenéztek az anyagba, biztos vagyok benne, hogy igazat adtok nekem. Nekem az az elvem, hogy a jót meg lehet csinálni jól, de meg lehet csinálni mégjobban. És én azt szeretném, ha a Ti erőfeszítéseitek, amikkel a Loki drukkereknek akartok segíteni, mindíg jobb és jobb legyen. Azzal amit az interjúhoz írtam, nem lett volna több munka, csak egy kis odafigyelés kellett volna.
  Fiúk! Klasszak vagytok és ha bírjátok tovább is szuflával, akkor azt nagyon megköszönöm.
  Üdv
  volt debreceni

  2017. február 11. 17:31 Disqus írta, :

 • DEBRECENIVSC

  Nem láttam a meccset, de lényeg az ilyen fagyott talajon (elvileg az egyik akadémiás pályát is alácsövezték, tervben) hogy nehogy lesérüljön valaki, főleg úgy hogy ez egy edzőmeccs. bár a balhátvéd posztja még mindig lyukas, Ferenczi hát nem tudom, megeszik reggelire, de inkább őt egyék meg mint Barnát, aki majd később még jó lehet.

 • JuveFan1897

  Így van, mi is arra törekszünk, hogy mindenben mindig egy kicsit előrébb lépjünk, jobbak legyünk. A pozitív kritikát köszönjük, a Pontes interjúnál is válaszoltunk. Reméljük, hogy minél többen hasznosnak és nézhetőnek/olvashatónak/hallgathatónak vélik amit csinálunk és a legfontosabb, érzik belőle, hogy a DVSCért és nem ellene dolgozunk.

  Bírjuk szuflával – reméljük ez kitart, bármit is hozzon a jövő!

 • volt debreceni

  Én is így képzeltem, s ha nem 220 km-re lennék Debrecentől, szívesen segítenék is nektek ebben a munkában, de így sajna nem megoldható. Viszont nagy örömmel nézem, amit csináltok, s előbb-utóbb minden össze fog állni. A halszem optikát meg felejtsétek el, az csak speciális esetben használható, s amiket ti csináltok, az nem tartozik bele ebbe a kategóriába. Merjetek a zoom-hoz nyúlni, könnyebbé válik a vágás is, hiszen nem ugyanazt a kivágást kell ugyanarra vágni, amitől aztán ugrik a kép. S ha riportot csináltok máskor, valaki üljön be a riportalany helyére és így állítsátok be a képet, kivéve belőle minden zavaró elemet. Aztán ha a riportalany beült, már csak kis korrekcióra lehet szükség. Időt, munkát lehet megtakarítani, no meg a riportalany szemében a gyors kezdés miatt, máris profi stáb lettetek.
  Ha nem zavar benneteket, akkor a későbbi anyagokkal kapcsolatban is írok, nem kritikai, hanem jobbító szándékkal.
  Még egyszer köszönöm a Pontes interjúkat, és a meccsközvetítést! Az irány jó, már csak haladni kell az úton.
  Üdv

  volt debreceni