DVSC – FTC ÉLŐ közvetítés

Megkezdődik az NB I tavaszi szezonja, mi pedig ennek örömére ismét élő rádiós közvetítéssel jelentkezünk majd a 20. forduló rangadójától, a DVSC – Ferencváros összecsapásról! Tartsatok velünk a 18 órakor kezdődő mérkőzésen!

lokifradielo

Közvetítésünk 18 óra előtt néhány perccel kezdődik, addig is olvassátok el SiD beharangozóját!

“Ha tetszik az adás azért, ha nem tetszik, azért szólj hozzá! Igyekszem válaszolni, reagálni a kommentekre, tegyük közös élménnyé a mérkőzést!” /Csibu/

ÉLŐ: DVSC – FTC / 2017.02.18. 18:00

 • Füstös Laci

  Hali

 • Füstös Laci

  HAJRÁ LOKI!

 • Viktor Zilahi

  Azt tudjuk, hogy ázsiai barátunkra van e elővételi jogunk vagy fél év után fix hogy megy?

 • Füstös Laci

  jó volt a meccsközvetítés!

 • Füstös Laci

  hajrá loki!

 • öcsisajt

  Holman??? Menjél alibi Peti után. Kerékkötő vagy amit csináltál ma az nevetséges. Ebbe a csapatba Te nem kellene,hogy benne legyél.Remélem Pontes rájön azt ha Tőzsér játszhat akkor annyi. Ritka xar voltál ma.

 • DEBRECENIVSC

  … hát ha le tudnák alkudni 400 ezerre euróban az árát közel 3 millióról tuti ráugrana Szima, de ennek az esélye a 0-hoz konvergál.

 • G.B.B.

  Én javuló játékot láttam, nem éreztem, hogy a “nagy” Fradi annyira ütős lett volna. Pedig féltem, hogy alázni fognak. Partiban voltunk. Sőt egyes periódusokban nem tudtak mit kezdeni velünk, és rájuk mentünk. Bár a labdabiztonság még döcögős, de elég jól tartottuk a bogyót. Látszott Pontes filozófiája, hiszen a korábbi interjúkban is kihangsúlyozta, hogy a középpályán erősnek kell lenni. Ebből villantottak valamit. Gyakran vállaltuk sikeresen a párharcokat is. Csapatként működtünk.
  Beívelésekben még fejlődnünk kell, és hát a kapu előtti határozottságban is.
  De adjunk még időt nekik. Ez azért mégiscsak a Fradi volt. A “nagy”.
  Holmann fekázásával nem értek egyet. Igaz azt én sem értettem, hogy mitől esett össze Hadzsic pazar beemelésénél, meg nem mindig szabadult meg időben a labdától, de a technikáját néhányszor megvillantotta.
  Két-háromszor betlizett a védelmünk is, de elég derekasan és önfeláldozóan állták a sarat. Úgy tűnt, hogy erőnléttel is bírtuk . A középpályánk viszonylagos erőssége segített a védelemnek is.
  Összességében sokkal jobb lett, mint vártam. És mégiscsak begyűjtöttünk 1 pontot, amiben csak titokban reménykedtünk.
  Színész-Radó viszont hozta magát. Szerencsére Farkas nem kajálta be.