7/3 – Visszatérnek a szurkolók?

Az idei év első Heti Hármas podcast adásának fő témája a hétvégi, Ferencváros elleni bajnoki volt, de ezen felül szót ejtettünk a szurkolók helyzetéről, ugyanis a hétvégén több meccsen is a régmúltat felidéző jó hangulat uralkodott.

73HD600

Ezúttal JuveFan1897Lucas és Sammy beszélgettek.

Heti témák:

  1. Hogyan értékeled a Ferencváros elleni bajnokit?
  2. A felkészülés, de kiváltképp a szombati meccs alapján mi a véleményed az új játékosokról?
  3. Több csapat, köztük a DVSC, a Videoton, az Újpest és a Honvéd is megköszönte szurkolóinak a biztatást a hétvégi fordulót követően, de néhány játékos is megemlítette, hogy sokat számított a jó hangulat. Mintha az MLSZ is elkezdett volna nyitni a szurkolók felé, ugyanis készült egy kérdőív. Visszatérhetnek a szurkolók a lelátóra?

  • Layash

    Azokat regisztrálják, akikkel valamilyen probléma volt, a szurkolók nagy többségének stadionokba bejutását fölösleges nem kellene nehezíteni.
    Az lenne a normális, ha a futballmeccsekre előzetes tervezés nélkül is gond nélkül be lehetne jutni, mint ahogy az volt a félre sikerült regisztráció előtt.
    Azokat kell csak regisztrálni, ellenőrizni, akik okot adtak arra,. hogy külön figyelemmel kell kísérni a tevékenységüket, netalán ők azok, akiket nem engednek be a stadionokba, a többség esetében lényegtelen, hogy ki-kicsoda: szurkoló, néző, aki fizetett egy sportesemény megtekintéséért, őket megfelelően illene kiszolgálni…