Keressük február és március legjobbját

2017-ben is folytatjuk szavazássorozatunkat, azaz keressük ismét a hónap legjobb játékosát. Pontosabban ezúttal is a hónapok legjobb játékosait. Február és március ugyanis külön-külön kevés tétmeccset hozott, a tavaszi szezon február végén elkezdődött, míg a válogatott szünet miatt márciusban csak két meccset játszottunk, így az utolsó szavazásunkhoz hasonlóan ezúttal is összevontuk a két hónapot.

febmarclegj

Jócskán átalakult a keretünk a télen, sokan elmentek, van pár új arc, akiket már láthattunk éles bevetésen is. Az állóvizet tehát kicsit felkavarta a nagy jövés-menés. Sajnos eredményesség tekintetében nem nagyon tudtunk előre lépni, és bár a Ferencváros ellen bravúros pontot szereztünk, mindez mit sem ér, ha cserébe a Pakstól kikaptunk itthon. A két meccs közé beékelődött egy vállalható vereség Kispesten, és egy magabiztos győzelem a bajnokság leggyengébb formájában lévő csapata, a Diósgyőr ellen. Mindezek tudatában kellene megválasztanunk a négy meccs alapján a vizsgált időszak legjobbját. Hogy ki pályázik erre ezúttal? Az idén már kétszeres győztes Danilovics az egyik kihívó, aki bár hibázgat apróbb dolgokat a meccseken, szinte minden találkozóra jutott 2-3 komolyabb védése is. A védelemből az egyik új arc, Osváth az, aki reálisan lehet a hónap legjobbja – a legutóbbi meccset leszámítva felüdülés őt látni a jobb oldalunkon, a DVTK ellen gólt is szerzett. Egy sorral előrébbről szintén egy újon, Frank Feltscher hívta fel magára a figyelmet, technikai tudását egy bombagóllal csillogtatta meg múlt héten. És meglepő módon a támadó sorból is egy új igazolást, Suk Hyun-Junt tudjuk megemlíteni, aki bár gólt eddig nem szerzett, az pár meccs után is kiderült, hogy képességeivel kiemelkedik az NB I-ből. Hogy végül az említettek közül valaki, vagy teljesen más nyeri el a hónap legjobbja címet, az csak rajtatok múlik!

Vizsgált mérkőzések:

 • DVSC – Ferencváros 0-0
 • Honvéd – DVSC 1-0
 • DVSC – Diósgyőr 3-0 (Osváth, Ferenczi, Feltscher)
 • DVSC – Paks 1-3 (Tőzsér)

Szavazni a megszokott módon, az oldalsávunkban tudtok, egészen a hét végéig.

 • joel

  A cikk idözitese zsenialis…:D

 • tiberius

  Szerintem sincs senki akire nyugodt szívvel szavaznék!!!Egyre lentebb jutunk nevetséges !!!

 • joel

  Mondjuk en arra ertettem, hogy percenkent csekkoltam mindenfele h mi van az edzokerdessel, erre jott ez a cikk 😀 (de sajnos lehet egy ilyen olvasata is, tenyleg nem volt aki minden meccsen jol jatszott volna)

 • öcsisajt

  A mostani legjobbnak járó díjat a közönségnek adnám akik erre a focinak nevezett xarra jegyet,bérletet vettek és kimentek.

 • tiberius

  Most olvasom a címet,akkor sokáig nem írtok majd ide semmit mert sokáig kell keresnetek a hónap legjobbját!