Videós elemzés: DVSC – Paks

Ismét videós elemzésre vállalkoztunk, a hétvégi Paks elleni meccsről választottunk ki ezúttal három jelenetet, amit röviden elemeztünk. Első sorban arra kerestük a választ, hogy miért nem sikerült feltörnünk a vendégek védekezését az első félidőben.

 • joel

  Sracok irtam egy viszonylag hosszabb hsz-t ehhez a cikkhez, az elso jelenettel kapcsolatban. Meg is jelent, de utana belejavitottam ami utan kiirta hogy: Turelem, a hozzaszolas megjelenese a lokiblog jovahagyasara var. Most hogy visszajottem latom hogy total eltunt. Sajnos nem mentettem el, ujragepelni meg mar nincs kedvem 🙁

 • JuveFan1897

  Elő szokott fordulni, hogy egyes hsz-eket spam-nek érzékel a disqus, olyankor nekünk jelzi is, hogy van egy függőben lévő hozzászólás. Viszont most nincs ilyen, és a disqusban sem találunk olyan hsz-t, amit te írtál, és nem jelenne meg az oldalon.

 • csibu

  Megtaláltam! 😀

 • joel

  Good man! 😀

 • Kálmán Horváth

  Nekem is az tűnt föl az első bejátszásnál, hogy Chukán rajta van a 6 fő, bent Suk-on csak 1db, nem kizárt, hogy ő be tudott volna fordulni, vagy amolyan “paksiasan” egy kényszerítővel Jovanoviccsal helyzetbe tudott volna kerülni. Utána jobb szél hiányában már kuka lett a támadás. A 2.jelenetnél abszolút úgy van ahogy JuveFan és Csibu mondta. Több mozgással, több kényszerítővel, csellel lehetne valamit kezdeni. Nincs vállalkozókedv, a visszapasszokkal tele a padlás. Ez nem dominancia igazából. Vagy az ilyenek ellen be kell küldeni a Handzicot verekedni, beadogatni (kicsoda?). Nem tudom. Középen sem támogatja senki a támadásokat, mert Jovanovic és Filip is csak futkos, ha passzra kerül a sor, arról meg ne is beszéljünk. Most vártam volna Feltschertől is egy kis kreativitást. Ezért írtam korábban, hogy eleve Holmant kezdettem volna Filip helyett, de hát ez már így alakult. Viszont kiváncsi leszek a “hogyantovábbra”.

 • Kolárik József

  Ebben a videóban benne van az egész magyar foci betegsége, mégpedig az amit Kristóf is említett a Semleges térfélben. A kicselezős foci helyett kipasszolós lett a Magyar labdarúgás. Semelyik játékosnak nincs meg az önbizalma, hogy egy az egyben megpróbálja megverni az ellenfelét. A passzsávok lezárva és egyéni próbálkozások helyett marad a kiszámítható tili-toli. Egy holland csapat megoldaná ezt a problémát felfutó bátor szélsőkkel. Ugyan ez a baj az összes dominálni igyekvő magyar csapattal, nincs megfelelő mozgás beindulás és vállalkozó szellem. A lövési kísérletek is kimozdíthatnák a komfort zónájából a Paksot. Így könnyen megél az antifutballal Csertői.