InStat: Vasas – DVSC

Szokásunkhoz híven összegyűjtöttük a hétvégi bajnoki mérkőzés statisztikáit, így ezúttal a Vasas – DVSC mérkőzés számadatai következnek.

vin1

A statisztikából látszik az, amit Pontes ígért a Paks meccs után: feladtuk a labdabirtoklást, a labda járatását és a minél több kapura lövés elvét is. Ez teljes egészében egy célfutball volt amit játszottunk, mely ezúttal nyerőnek bizonyult.

vi2

Amit Enderson is írt, az látszik: Holman nagyon keveset vállalt. Egyébként összességében most dicsérhetők a játékosok a pontszámok alapján.

 • bakberci

  “Ez teljes egészében egy célfutball volt amit játszottunk, mely ezúttal nyerőnek bizonyult.”

  A pályára lépő csapat célja a győzelem. Végre úgy játszunk, hogy tudjuk nem sörmeccsen vagyunk, ahol aztán a győztes és a vesztes egyformán berúg. Határozott fejlődés, hogy eljutott(unk) ennek felismeréséig.

 • dvscloki

  Végre volt egy kis tartás a csapatban, viszont a statisztika szerintem kiábrándító…
  Szép a “célfutball” kifejezés és a hozzá tartozó elmélet, csak az a baj vele, hogy 10 meccsből egyszer jön be: pontosan azért, mert mindig a gyengébb csapat “játssza” azt, és ha netalán nyer, akkor így nevezik meg a látott jelenséget (9 : 3 a “normális” lövések aránya…).
  3 éve még ellenünk játszották a “célfutball”-t, ergo, mi voltunk a jobb csapat.

 • JuveFan1897

  Az idei szezonunk (különösen a Pontes érában) arról szólt eddig, hogy statisztikában felülmúltuk az ellenfeleinket (sokkal több labdabirtoklás, 2-3x annyi passz, 2x annyi kapuralövés), mégis kikaptunk…

 • dvscloki

  Ez igaz, viszont az is, hogy egy mb1-es játékos ugyan annyit fut, mint egy La Ligás, csak nem ugyan azzal a hatékonysággal. Így van ez minden más statisztikával, pl. a passzokkal, mivel lehet sokat passzolni, csak nem mindegy merre és hogyan: nálunk 1 percig nincs folyamatos játék, míg máshol 3-4 percig nem lehet cserélni, mert nem megy ki a labda…
  Láthattuk, hogy a kapuig nem tudtunk értelmesen felérni, vagy ha igen, akkor…
  Szóval a statisztika szép dolog, csak nagyon-nagyon kevés

 • bakberci

  Három éve valóban jobb csapat voltunk mint most. Azt is tudjuk, hogy sokan mondták: Inkább ne nyerjünk, de “játsszunk!” Szerinted bejött ez az idén? A statisztika nem minden, hiszen ha egy hétig hasmenésed van, egy hétig pedig szorulásod, akkor átlagban még két hétig jól voltál. Szóval a focit pontra játsszák és, ha megvannak a pontok, akkor az számít. A szépen játszottunk, de kikaptunk, na az a kiábrándító.