InStat: DVSC – Gyirmót

Drámai győzelmet arattunk hétvégén a Gyirmót ellen, most pedig nézzük, hogy megérdemelten zsebeltük-e be a három pontot, vagy a vendégek valóban rászolgáltak volna legalább az egy pontra.

gyirmins1

Nagyjából minden tekintetben kiegyenlített statisztikát látunk, kivéve a kapuralövésekben, ugyanis abban hatalmas a fölényünk, kétszer annyiszor próbálkoztunk lövéssel, és kaput is többször találtunk értelemszerűen. Vélhetően ha nincs az emberhátrány, akkor más tekintetben is nagyobb fölényt tudtunk volna kialakítani.

gyirmins2

És amit már Enderson beharangozott a cikke végén: mennyire mást mutat az InStat, mint ahogy mi láttuk a meccset. Az a Ferenczi kapta a legmagasabb pontszámot (ami egyébként magyar szinten is kimagaslónak számít), akit mi ekéztünk a hozzáállása miatt. Tény, hogy védekezésben nem tett hozzá sokat a csapat játékához, viszont a számok is mutatják, hogy támadásban viszont igen is hasznos játékot nyújtott. Ugyanez  a helyzet Holmannal, bár az ő esetében a hozzáállást valóban nem tükrözi a pontszáma.

 • Jamen

  Hogy ez az INSTAT mindig másként látja, mint a Loki Blog. Szemüveget az InStatnak! Még hogy Ferenczi 308, Holmann meg 286 pont.Ez vicc! 2-es, meg 1-es!

 • Jamen

  Labdarúgásdvsclabdarúgás
  A debreceni védő az egész mezőnyt verte
  nso.hu2017.04.10. 15:25FacebookGoogle+TwitterEmail
  A debreceni védő az egész mezőnyt verte
  Rajta kívül még egy Loki-játékos a forduló válogatottjában.

  HIRDETÉS

  A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a labdarúgó NB I aktuális fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját. A 25. kör csapatába mindegyik budapesti csapat ad legalább egy játékost, a legjobb azonban a DVSC-ből került ki.
  A kitüntető címet ezúttal Ferenczi János érdemelte ki. A Loki balhátvédje 305-ös indexszel lett az egész NB I-es mezőny legjobbja. A forduló válogatottjába bekerült még egy debreceni, a középpályás Holman Dávid is.
  A 25. FORDULÓ INSTAT-VÁLOGATOTTJA
  Banai Dávid (Újpest, 254-es InStat-index) – Baki Ákos (MTK, 272), Ivan Lovric (Honvéd, 265), Juhász Roland (Videoton, 251), Ferenczi János (DVSC, 305) – Kleisz Márk (Vasas, 264), James Manjrekar (Vasas, 280), Gera Zoltán (FTC, 262), Berecz Zsombor (Vasas, 278), Holman Dávid (DVSC, 291),Torghelle Sándor (MTK, 248)