7/3 – Mi történt egy hét alatt?

Ahogy az ígértük, a héten még lesz szó arról, hogy minek volt köszönhető a hetek át történő kínlódás után a szombati kimagasló produkció, úgyhogy természetesen a Heti Hármas aktuális részének is ez volt az egyik témája.

73HD600

Ezúttal Csibu, JuveFan1897, Enderson és Lucas beszélgettek.

Heti témáink:

 1. Óriásit változott a csapat játéka és hozzáállása egy hét alatt. Mi okozhatta a szombati jó játékunkat?
 2. A tavasz elején 18 pontot jósoltunk a csapatnak, amivel azt állítottuk, meglenne a bentmaradás. Áll még ez a megállapítás? A maradék 4 pontot össze tudjuk szedni?
 3. Mi lehet az oka, hogy szenved a Fradi, a Vidi és a Honvéd is? Nem nyújtanak kimagasló játékot. Ez a bajnokságunk színvonalának növekedését (sok a jó csapat), vagy épp csökkenését jelenti? Lehet bármi keresnivalója nyáron a nemzetközi kupákban az említett csapatoknak? Kihasználhatjuk ezt a bukdácsolást a következő fordulókban?

 • OnlyLoki

  Ami a javulásunkat illeti, azért ahhoz hozzájárult az is, hogy Handzsics jobban bevált, mint Szuk a támadó ék pozíciójában. Nem csak a gólja miatt, hanem összejátékban is jobbnak tűnik, jobban tartja meg a labdákat is. Sokkal hasznosabb volt középen, mint amikor szélen játszott.

 • Koly

  Nem gondolnám hogy Szima Gábor puszta jelenléte hatott így a társaságra. A Békéscsaba elleni edzőmeccsen is kint volt a fiával, mellettük álltunk. Eleve fura ez a nagy magázódás, senki oda nem ment velük kezet fogni, csak odaböffentették hogy jónapot!
  Inkább játékos megfigyelő lehetett kint. Másik tippem a prémium beigérése lehetett. Vagy Sukot nem szereti Dávid és miatta duzzogott. 🙂
  Nektek ki a tippetek, ki fog távozni szezon végén? Nekem: Suk, Mengolo, Feltscher, Holman, Verpecz, Szilvási, Mészáros (?).

 • csibu

  Azért egy edzőmeccs jóval másabb szituáció egy olyan bajnokinál amin az életünk múlik.

  Suk, Feltscher, Holman, Jovanovics, Brkovics, Danilovics, Osváth, Mészáros (?), Szilvási (?).

 • Koly

  Nyilván más a kettő, nem is az volt a mondandóm lényege hogy az edzőmeccsen is kint volt, hanem hogy nem látszott, hogy bármilyen viszony lenne közte és a csapat közt.

 • Layash

  Valami oknál fogva Szuk esetében gyorsan átsiklottak sokan azon, ami egyébként leközöltek róla itthon is: Szuknak nem a gólszerzés az erőssége, nem is igazán középcsatár, szélsőként is bevethető, ügyes, technikás játákosként jellemezték az őt ismerő külföldi újságírók, hozzátéve, hogy a termete ellénére nem szereti a test-test elleni párharcokat sem.
  Ezzel együtt képességei alapján a magyar mezőnyből kimagasló játákos lehetne, de nyáron tovább fog állni, nem marad itt.
  A Haladás elleni meccsünkről nem tudom mit gondoljak, nem akarok rosszra gondolni, de érthetetlen, logikátlan a történet, ha a következő meccseken nem lesz folytatása, s ebben vannak kétségeim.
  Mit lehet gondolni a Paks-Diósgyőr meccsről, ahol a kapus úgy helyezkedett a szabadrúgásnál, ahogy egy megye 1-ben védő kapus sem helyezkedhet, már ott is alapvető helyezkedési hiba, lényegében üresen hagyta a kaput.