Bosszantó papírforma

Rég nem éreztem magam annyira bosszúsnak és rosszkedvűnek Loki meccset követően, mint most. Az elmúlt időszakban több fontos találkozón is pontot, pontokat veszítettünk, de azok után inkább csak az volt bennem, hogy nem is érdemeltünk többet. A Vidi ellen papírforma vereséget szenvedtünk, és még csak azt sem tudom mondani, hogy nem volt jogos a győzelmük. Mégis, több volt ebben a meccsben, és az utóbbi két mérkőzésen mutatott játék alapján az egész szezonban is. Így viszont csak maradnak a kérdések és a kieséstől való félelem.

vlbor

A kezdőcsapatban a Haladás elleni összeállításhoz képest csak egy változás volt: az elmúlt meccseken rendre jó teljesítményt nyújtó, ezúttal azonban vélhetően sérülés miatt hiányzó Szatmári Csaba helyét Mészáros Norbert foglalta el. Ez utóbbi változás, mint később kiderült, pont elég is volt ahhoz, hogy teljesen destabilizálja az amúgy sem túl jó védelmünket. Sosem hittem volna, hogy egyszer kis Szacsát fogom hiányolni hátulról, de most ez történt.

vidilokikezdocsapatok

Nem telt el ugyanis még 8 perc sem a találkozóból, és a Vidi erős nyomása góllá érett; nagy mértékben kellett azonban ehhez Mészáros is, aki Scepovic beadását védhetetlenül zúdította a saját kapujába. Lehetne mondani, hogy úgyis jöttek volna mögötte, és akkor is gól, de visszanézve a szituációt, nekem nem úgy tűnik. Nagy hiba volt tehát mindez rutinos védőnktől, olyasmi megmozdulás, mint mikor Burmeister szerzett ellenünk öngólt. Ha már 8. perc: emlékezhetünk, hogy a Gyirmót és a Mezőkövesd ellen is ez volt az a bűvös szám, ami az ellenfél vezetését jelentette, ráadásul utóbbi meccsen szintén Mészi nagy hibáját követően. Úgy látszik, ezt a percet kell valahogy átvészelnünk.

A folytatásban is a Videoton maradt kezdeményező, bár pár kisebb helyzet erejéig mi is odaértünk Kovácsik kapuja elé. Előrejátékban főleg Tőzsér és Holman voltak aktívak, ezúttal nem éreztem rajtuk a tespedtséget, mint sokszor máskor. Mégis, hiába látszott némi fantázia a mi előrejátékunkban is, a védelmünk átjáróháznak bizonyult, és csak Pátkai pontatlanságának köszönhettük, hogy nem nőtt kettőre a hazaiak előnye. Aztán Könyves a semmiből lőtt egy hatalmas gólt. Pont annyira volt ez átmenet nélküli és váratlan, amennyire most ez a mondat az összefoglalóban. A kaputól kb. 18-20 méterre kapott egy passzt, és félfordulatból, hatalmas erővel kilőtte a hosszú felsőt, Kovácsik csak dermedten nézte. Ismét bejött tehát a bombagól faktor a meccsen, mint az idei szezonban már oly sokszor. A váratlan egyenlítésünk kicsit megzavarta a hazaiakat, ezt követően mintha átvettük volna a játék irányítását, és csak a lefújítást megelőzően éreztem azt, hogy ébredezik a Vidi. Félidőben tehát meglepően jó eredménnyel vonulhattunk az öltözőbe: annak ellenére, hogy a kommentátor többször is bizonygatta, hogy ez az 1 pont nekünk semmire nem jó, mi tudjuk jól, mennyire fontos lett volna.

Aztán a második félidőben érezhetően megint a Videoton akarata érvényesült, és bár sok hibával játszottak, de a védelmünk totális átjáróházként újabb és újabb esélyt biztosított nekik a gólszerzésre. Különösen Ferenczi oldala volt katasztrofális, folyamatosan fentragadt, így nem lepődtem meg, hogy ebből kaptuk végül a második gólt. Nego futott el az üresen maradt jobb szélen, és középreadott labdáját Scepovic lőtte be közelről. Érett már sajnos a gól, előtte pl. Mészáros szerezte meg kis híján második öngólját a meccsen, azt a szituációt még megúsztuk, ezt már nem. A bekapott gól még jobban megfogott minket, és a Vidi sajnos ezt kihasználta. Egy középpályás labdavesztést követően a teljes védelmünk asszisztálása mellett Hadzic lépett ki, és szépen átemelte a labdát a kifutó Danilovic felett: 3-1, eldőlt a meccs. Mondtuk mi, de a csereként beállt Mengolo nem így gondolta. Már korábban is több szép megoldása volt, de amit ekkor művelt, olyat rég láttam Loki szélsőtől. Egy gyors ritmusváltással gyakorlatilag a teljes védelmét lefutotta a Vidinek, majd pontosan passzolt középre Handzichoz, aki a kapuba pörgette a labdát. Ez is gyönyörű gól volt, az első találatunkhoz hasonlóan. Feléledt tehát bennünk a remény, de a Videoton az utolsó percekre kontrollálni tudta a játékot, általában csak nyomoztuk a labdát. Mégis, az 5 perces hosszabbítás végén egy pillanatra kihagyott a hazaiak figyelme, de Filip rossz megoldást választott nagy helyzetben, ellőve keresztben a kapu előtt a labdát. Maradt tehát a 3-2, ami várható vereség ugyan, de ilyen körülmények között nagyon bosszantó. Arról, hogy miért, kicsit bővebben majd a játékosok értékelését követően írok.

A játékosok értékelése:

Branislav Danilovic – 5
k_danilovicsAz elején volt egy hatalmas védése, illetve Nego kiugratásánál is gyönyörűen mentett, igaz, hogy a kipattanónál csak Pátkain múlott, hogy nem lett gól. A Lazoviccsal való csúnya ütközését követően is vállalta a játékot, amiért le a kalappal, nagyot kapott a fejére.

Osváth Attila – 2
Osvath_Attila_kKifejezetten gyengén játszott ezúttal is. Az első és a harmadik gólt is az ő oldaláról szerezte a Vidi, több nagy hibát vétett védekezésben, támadásban pedig semmit nem mutatott. Teljesen leépült az elmúlt meccseken.

Dusan Brkovic – 3
brkovics_kŐ sem játszott jól tegnap, az első gólnál beragadt, azért nem volt les, a harmadik előtt pedig talán rosszul helyezkedett, bár már eléggé kiszolgáltatott helyzetbe került. Ennek ellenére még így is ő nyújtotta a legtűrhetőbb teljesítményt védőink közül, akadt egy-két nagy mentése.

Mészáros Norbert – 2 
meszaros_kA kövesdi hibája után kikerült a csapatból, és a mai meccsen sajnos bebizonyította, hogy nem ok nélkül. Az öngólja mellett majdnem szerzett egy másikat is, az ritkán látható negatív teljesítmény lett volna. Egyébként sem tudott a hazai támadókkal mit kezdeni, egyedül az első félidőből emlékszem egy nagy mentésére, amikor Scepovic elől rúgta el a labdát. Várom vissza helyette Szacsát.

Ferenczi János – 2
ferenczi_kEz megint tragikus volt, amit védekezésben mutatott. Hatalmas üres területeket hagyott a bal oldalunkon, ha pedig néha visszaért, abban sem volt sok köszönet. Sajnálom egyébként őt, mert látszik rajta, hogy támadóbb szerepkörben nem lenne rossz, az előrejátékban sokat fejlődött, de ezt nincs lehetősége balhátvédként megmutatni. Ezt a szintet Barna is jó eséllyel tudná hozni.

Aleksandar Jovanovic – 4
jovanovic_kFeszülten, rengeteget szabálytalankodva, nem túl jól játszott, de végig nagyot küzdött. Nála kb. hetek óta mindig ugyanazt lehet elmondani: az akarásával nincs gond, az szinte példaértékű, de pontatlan és sokat hibázik.

Ioan Filip – 4
filip_kAz első félidőben kifejezetten tetszett a játéka, sok labdát szerzett, végre felvállalta az ütközéséket is, tehát az elmúlt meccsek pozitív tendenciáját mutatta. A második játékrészre aztán visszaesett a teljesítménye, a végén kihagyott helyzete pedig különösen fájó lehet.

Tőzsér Dániel – 4
tozser_kHasonlókat tudnék róla is írni, mint Filipről: aktív volt az első félidőben, folyamatosan kereste a labdákkal Holmant, és ez a páros tudott is többé-kevésbé veszélyes helyzeteket kialakítani. Aztán fordulás után az ő teljesítménye is visszaesett. Bár a védőink fogtak ki igazán rossz napot, de a középpályánk stabilizálása sem sikerült, ez Filip és az ő kritikája is, amit némileg kompenzál a viszonylag jó előrejáték.

Könyves Norbert – 5
konyves_kBár többnyire csak örlődött a mezőnyben, lőtt egy gyönyörű és a mérkőzés akkori állása szerint nagyon fontos gólt. Ki kell jelentenünk, hogy a jelenlegi Lokiban helye van a kezdőcsapatban, hiszen amikor játszik, érezhetően gólveszélyes, ami abból is fakadhat, hogy el meri vállalni a lövést, amikor kell. Sajnos ez a kapu előtti határozottság több játékosunkból is hiányzik.

Holman Dávid – 5
holman_kMost a Haladás elleni arcát mutatta, és nem az azt megelőző meccsekét. Különösen érdekes volt látni, hogy az utolsó 10 percben is küzdött, próbált labdáért mozogni, tőle ez szokatlan. Bár a gólszerzés ezúttal nem jött össze neki, de több jó lövése is volt a mérkőzésen. Jó lenne, ha a hátralévő 4 meccsen ezt a Holman Dávidot látnánk, és nem a korábbi alibizőset.

Haris Handzic – 5
Haris_Handzic_kKönyveshez hasonlóan ő is ismét betalált a Haladás meccshez hasonlóan, ami a támadójátékunkra nézve bizakodásra adhat okot. Egyébként volt pár veszélyes elfutása, de viszonylag egyedül volt ő is a védők között. Mégis, jelenleg nincs jobb opciónk nála az ék pozíciójára.

∼•∼

Frank Feltscher – 0
Frank_Feltscher_kÉrdekes eset az övé. Becserélte Pontes Mengolóval egyetemben a második félidő derekán, majd a 2. gólunkat követően őt váltotta Suk. Ritkán látni ilyet, még Yannick esetében emlékszem ehhez hasonlóra, és sajnos valamennyire indokoltnak is éreztem a lecserélését. Ez a nulla kivételesen tényleg azt jelenti, hogy egy nagy nulla volt. Bár tény, hogy nem igazán jutott el hozzá a labda, de annyira nem is törte magát, hogy így legyen. Ahhoz keveset játszott, hogy érdemi osztályzatot adjak neki, de valószínűleg abban sem lenne sok köszönet. Kár érte, olyan jól indult.

Justin Mengolo – 6
justin_mengolo_k2Na, ez igen, így kell beszállni csereként egy mérkőzésbe. Nem tudták tartani a védők, szép elfutásai, passzai, beadásai voltak, ráadásul adott egy fantasztikus gólpasszt is. Utólag sajnálhatjuk, hogy nem kapott több lehetőséget, nem cserélték be hamarabb. Remélem, hogy a hátralévő meccseken még többet meg tud majd mutatni magából.

Hyun-jun Suk – 0
Szuk_kNem kapott sok időt, de az alatt annyira nem mozgott rosszul. Ennek ellenére nem hiányzik a kezdőnkből, csak hátráltatná a támadójátékot az elrontott megoldásaival. Nagy csalódás az eddigi teljesítménye neki is, nem tudta bebizonyítani, hogy miért ő az NB1 legértékesebb játékosa.

∼•∼

Leonel Pontes
leonel_pontes_kA kezdőcsapat rendben volt, helyenként felvettük a lépést a Videoton játékával. Mengolo érkezhetett volna hamarabb is, illetve Feltscher lecserélése abból a szempontból nem volt jó húzás, hogy ezzel végleg el lehet venni egy játékos lelkesedését és önbizalmát. Mint ahogy a csapat gyenge teljesítménye sem feltétlenül (csak) az ő felelőssége volt, úgy a javuló játékról sem tudom eldönteni, hogy mennyiben köszönhető neki. Kizárt dolog, hogy egy edző ennyire sokat tudna javítani és rontani a csapata játékán fordulóról fordulóra. Sokkal inkább úgy tűnik, hogy valamilyen rejtett motiváció mentén a focistáinknak időnként van kedvük játszani, máskor meg nincs. És ezzel nem védeni vagy támadni akarom Pontest, hanem rávilágítani, hogy egyre inkább csak egy bábbá válik, aki körül történnek a dolgok, és nincs azokra érdemi ráhatása. Nekem most így tűnik.

vidilokier


—   A mérkőzés színvonala   –   Csapatunk teljesítménye   –   A bírói ítéletek   —

A mérkőzés magyar szinten teljesen nézhető volt, szép gólok is születtek, szóval a sok hiba ellenére egy gyenge 4-est azért megérdemel. Bár a védelmünk borzalmasan játszott, de összességében azért helytállt a csapat a bajnoki cím egyik esélyese és a legerősebb játékoskeretű csapat ellen, nem olyan meccset játszottunk, mint az őszi 5-1-es vereség alkalmával. Tegyük hozzá azt is, hogy ha pl. a Mezőkövesd ellen így fociztunk volna idegenben, akkor ott simán nyerünk, és most nem lennénk ekkora bajban. Bognár Tamás összességében jól vezette a meccset, az első félidőben elmaradt Vargának egy sárga lap, és még akadt pár apróbb tévedése mezőnyben pro és kontra, de szerintem teljesen rendben volt a ténykedése.

Záró gondolatok:

Bosszantó ez az egész.

Bosszantó, hogy miért csak ilyen későn ébredtünk fel a Vidi elleni meccsen.

Bosszantó, hogy miért csak ilyen későn ébredtünk fel a bajnokságban.

Bosszantó, hogy miért nincs kedvük időnként játszani a játékosainknak, és miért van máskor.

Bosszantó és aggasztó.

De ami még inkább az, hogy mi is zajlik itt valójában. Jelenleg még csak az a kérdéses, hogy túléljük-e ezt a szezont, kiesünk-e vagy bentmaradunk, de ha sikerül is megőrizni az első osztályú tagságunkat, akkor sem látni a jövőt. Sokat beszéltünk az utóbbi időben erről, nem akarom túlragozni, de szétesőben van az egész rendszer. Most még csupán ezen a vereségen bosszankodunk, és azon, hogy miért csak a mérkőzés végén ébredtünk fel a Videoton ellen, amikor már túl késő volt, de mi van, ha egy hónap múlva arról lesz szó, hogy miért csak a szezon végén ébredtünk fel, amikor már túl késő volt?

Sokan írják, hogy egy kieséssel talán vérfrissítés jöhetne el a klub életében. Én is szeretném ezt hinni, de nem látnám abból a helyzetből sem a kivezető utat. Tulajdonosváltásra lenne szükség, de mégis ki venne meg egy ilyen széteső tákolmányt, főleg akkor, ha még az első osztályból is kiestünk? Nem látom a kérdésekre a választ. Csak egyet tudok. Jelenleg nem az a papírforma, hogy bentmaradunk. Ez az igazán bosszantó és aggasztó.

Hajrá Loki!

Enderson

(Borítókép forrása: dvsc.hu)

 • Kálmán Horváth

  Még anno Mihelic esetében volt egy ilyen be-lecsere. Akkor szidtam Elemért először úgy isten igazából. Nekem a többi meccs alakulásával van bajom, nekünk ez boríték volt. Az nem is vitás hogy inkább maradjunk bent, mint hogy építkezzünk az nb2-ből. DE! Ha ezt a szar újpestet nem verjük meg, nem vagyunk méltók hogy bent maradjunk!

 • Levente Vértesi

  Chuka Derick Ogbu vajon hová lett? Szerintem neki is meg kellene adni a lehetőséget, megérdemelné! Ha bent maradunk akkor is lesznek változások. Vélhetően távozni fog majd Danilovic, Osváth és Suk, de akár Feltscher is (bár én úgy tudom, hogy másfél évre írt alá). Ha bent maradunk, talán Brkovic és Jovanovic is szerződést hosszabbít, és marad. Völgyi nagy kérdőjel. Takács és Mészáros Karol visszatérnek majd (bár lehet Karol még egy fél évet marad Szombathelyen). Pontes maradásának örülnék, a Vajnával kapcsolatos hírekkel kapcsolatban nem tudom mit higgyek…

 • Tylla

  Nekem tetszett a meccs, habár mindkét félidő elején gyámoltalanul játszottunk. Magyar viszonylatban igen hajtós meccs volt, a fiúkon megint láttam, hogy végig küzdenek, hajtanak. A Vidi ellen ez kevés volt, bár a bajnokság végjátékát tekinteve nem is most vártam győzelmet, de a meccs alapján egy döntetlen jó lett volna.
  Nem tidom, hogy egyes szurkolók honnan. eszik, hogy ha kiesünk, akkor minden megváltozik. Semmi sem fordulna jobbra, sőt mivel az NB2-ben kevesebb pénz van, így kevesebb pénzből gazdálkodhatnánk. Ki venne meg egy kieső csapatot, ha netán Szima el szeretné adni a tulajdonrészét?
  Sokãig Pontes mellett voltam, de most már egyértelműen az elküldése mellett vagyok. Korábbi híréhez hűen leépítette a csapatot, kieső jelöltek lettünk. Mêg mindig tartom magam ahhoz a nézetemhez, hogy a játékosállományunk alapján lėnyegesen előrébb kellene végeznünk. A motivációval és a rossz taktikai döntésekkel van baj. Pontes nem tud új taktikai elemeket beépíteni, sokszor három vkp-val játszunk, így nyerni sem lehet.

 • Gorcsev Iván

  Azzal, hogy az Mtk és a Dvtk (10 emberrel… micsoda meglepetés) is nyerni tudott, nagyon egyszerűvé vált a képlet. Ha az Újpest ellen nem szerünk 3 pontot, kiestünk. Ha az utána következő 3 meccs valamelyikén kikapunk, szintén. Én már lélekben felkészültem az NBII-re 🙁

 • Kálmán Horváth

  Az újpestet sztem is meg kell verni, viszont még a fraditól is kikaphatunk ha a másik két meccs legalább 4 pont.

 • DEBRECENIVSC

  Ezen a meccsen azt éreztem akartunk csak korlátba ütköztünk és túl is estünk rajta, a baj az hogy az MTK meg még a kövesd sem kapott ki a Viditől
  Nem tudom a probléma okát, de a tippem az, hogy nincs csapat, már Kondásnál elmondtam, hogy szétesik a csapat mint csapat, kapták a VW-ket a fenekük alá és a csapatbusz az szinte megszűnt létezni és ezáltal még kevesebbet vannak együtt,(persze nem erre akarom kisarkítani csak egy példa volt) a BL csaptnál Cicó,Szaki … folyton együtt lógtak, korábbi Lokinál pl Tobe,Dombi meg Böőr egy zenekarban voltak …stb, itt nincs csapat, csak egyének, akiknek ha van kedvük tudnak, ha nem akkor nem, vagy vannak akik odateszik magukat, de képességbeli hiányosságok miatt az akarásnak nyögés a vége.
  Szép vége lenne(irónia) ha úgy végződne a Szima éra ahogy elkezdődött, szerintem most nem lesz BKV (vagy igen? Soroksár).

  Továbbra is arra gondolok, hogy Bódival meg Vargával ezt a begyepesedett túlsztárolt fos Vidit elkalapáltuk volna. DE…
  …továbbra is arra gondolok bentmaradunk, hogy hogy?
  DVSC____________DVTK______________MTK____________Kövesd____
  UTE_o: 3p________Gyirm_i: 3p_________FTC_o:1p________Honvéd_o:1p
  FTC_i:0p_________Kövesd_o:3p________Honvéd:i:1p_______DVTK_i: 0p
  Honvéd_o:1p______MTK_i:1p__________DVTK_o:1p________Paks_o:1p
  DVTK_i:1p________DVSC_o:1p_________PAKS_i:1p________Vasas_i:0p

  DVTK: 42p
  DVSC:39p
  MTK:39p
  ——————
  Kövesd:37p
  Gyirmót:

  Az biztos hogy kell 1 győzelem és 2 döntetlen, ha 2x nyerünk akkor 90% hogy bentmaradunk, de ehhez kell a DVTK segítsége is hisz találkozik a kövesdi csapattal és az MTK-val is, félig az Ő kezükben is vagyunk.

  HAJRÁ LOKI!!!!

 • G.B.B.

  Vajna? A filmes guru? Lemaradtam valamiről? Honnan a füles?

 • Szélkecske Nationalelf | 13

  Elég egyetlen pontot szereznetek. A Mezőkövesd már nem fog egyet sem.

 • joel

  Kövesdnek beirhatsz 3 pontot a Paks ellen is sajnos. Szerintem mi inkåbb megcsipunk egy pontot a Fagyinål mint az utolso meccsen Diosgyörben. Viszont ha nem verjuk meg az Ujpestet vagy a Honvedot akkor kiesunk. 5 pont mindenkeppen kell,de valoszinuleg 6 is.

 • László Kiss

  Vajna érkezése óriási médiakacsa! Nulla valóságtartalommal. Takács visszatérése inkább rossz hír, a bűn gyenge Nyíregyházába sem fért be. Völgyibõl sose lesz többet labdarúgó. Mészáros Karol helyett sokkal szívesebben nézem bármelyik saját nevelésű játékosunkat. Pontes nem marad, ahogy ugyanekkora a valószínűsége Brkovic és Jovanovics távozásának.
  Valószínűleg bármi is történik a háttérben, abból semmi sem lesz… Marad a megbomlott elméjū elnökedzōjátékosügynök meg a hozzá hū hazudozó bandája.
  Az önkormányzatot a választások fogják lekötni ill. az induló beruházások.

 • tiberius

  Magyar szinten valoban nagyon jó meccs volt…..A védelmünk meg ugyanolyan rossz volt mint egész évben!A középpályánk nem tudta megszürni a vidi akcióit s ez most is döntő volt.Pontes megint nem készült fel rendesen az ellenfélből,s Felttscher be -le cserélése meg nevetségesnek tünik számomra./Ő nem tudta átvenni rendesen a labdát ebből lett a 3.gól amit kaptunk/.A jövö sem biztató
  https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/nb-iii-vereseg-a-kazincbarcikatol-!!

  Mindenki számol ,olyan dejavu érzésem van valamikor az 1982-1983-as bajnokságban szintén ott voltunk a tabella alján ,hiába fejelt gyöztes gólt Pécsett volt csapatának Kerekes kiestünk….Most sokan mondják nem esünk ki…bár úgy lenne !De vajon változik -e valami utána ,mert így nem mehet tovább!

 • Kálmán Horváth

  Ez jó! És még igaz is lehet.

 • Kálmán Horváth

  Most néztem vissza az összefoglalót, és hát nem semmi a védelmünk. Az 1.gólnál olyan erős volt a labda, hogy elment volna keresztben, de be se kellett volna, hogy adják a 16-oson belül. Nem igazán vetette szét az ideg Mészárost. A 2.gól a két szélső hátvédünk szégyene, Ferenczi nyomozta az embert (nem a labdát!), a másik oldalon meg Osváth maradt le. Ferenczin meccsek mennek el, hány olyan mérkőzés lett volna, hogy legalább egy pontot szereztünk volna, ha taktikailag nem ilyen gyenge. A 3.gól meg a labdavesztéstől elkezdve bohózat. Üldözzük Pátkait, amikor a Hadzic meg megkapja, Mészárost néztem. Rá sem ment, amikor elrúgta, hát nem sprintelt mint állat. Lehet nem érte volna el, de inkább vergődött volna a hálóban, hogy mindent megpróbált. Mindegy megtörtént. De legszívesebben se Mészárost, se Ferenczit, se Osváthot nem akarnám látni szombaton.

 • Jamen

  Csak nem azt akarod mondani, hogy kocsival mentek a játékosok Felcsútra?

 • Jamen

  Médiakacsa.

 • DEBRECENIVSC

  Nem hiszem :D, csak azt akartam mondani, hogy nincsen összetartás a csapaton belül, a “munkán” kívül, míg régebben igazi csapat volt a Loki, persze akkor is volt egy kis szeparálódás, klikkesedés, de ekkora mint most, még soha, hogy még világosabb legyen nem haverkodnak egymással csak társak egy Lokinak becézett fociklubban és ennyi.

 • joel

  Az akkor teljesen måsrol szolt, mårmint Mihelic-e. Ott Kondas köcsög volt. Itt most annyi törtent h le akarta hozni Handzic-ot csak ö eppen meg elötte golt lött. Ugy döntött az edzö h fenn hagyja es inkåbb måst hoz le, ez pedig taktikai okokbol Feltscher lett. Nem az eladott labda miatt hozta le. Ugy volt vele h meg van pår perc ,ket magas emberre ivelgessunk fel. Csak sajnos mår a Vidi utåna megtartotta a labdåt.

 • DEBRECENIVSC

  Hát az egy másik alternatíva, sajnos most az a helyzet hogy számolgatunk, hogy hogyan kerülhetnénk el a kiesést, de én ezt az aranyközép-optimista utat gondolom a nyerőnek és kitartok mellette, ha nem lenne ilyen rossza védelmünk kompletten, talán lenne többre is sanszunk.
  De legalább most a góllövés is megy elől, talán többet is ki tudunk hozni a csapatból egy kis korrekcióval hátul.

 • gyula53

  Még az MTK is lehet kieső mert egy ponttal van többje most mint a lokinak. A sorsolása majdnem ugyanaz, mint a lokinak, azzal a különbséggel, hogy az Újpest helyett a Paksot kapja idegenben.Azonos pontszám esetén a nyert meccsek számítanak. Ezidáig a dvsc-nek 10 az MTK-nak 8 meccse van. Ha loki egy ponttal többet hoz, mint az mint az MTK akkor az MTK-nak 3 meccset nyerni kell ami nem egyszerű, mert a honvédnak könnyebb az MTK-t verni mint a vidit. Persze ha a fővárosi csapatok bent akarják tartani az MTK-t akkor…….

 • gyula53

  A DVTK-Mezőkövesd meccset Debrecenben, a DVTK-Debrecen meccset Mezőkövesden rendezik.

 • gyula53

  Az MTK és a Mezőköved Videoton elleni meccsén nem játszott a Videotonban Lazovics, /PSV/ aki nem akárki.