InStat: Videoton – DVSC

Picit megkésve, de ezúton közöljük a hétvégi, Videoton elleni vesztes bajnoki statisztikáit, melynek prezentálásában ezúttal is az InStat volt segítségünkre.

vidistat

Bár többet lőttünk kapura, összességében az látszik a statisztikából, hogy kézben tartotta a mérkőzést a hazai csapat. Ettől függetlenül ahogy a pályán is láthattuk, nem vallottunk szégyent egy nálunk erősebb csapat ellen.

vidiinstat

Ami pedig az egyéni teljesítményeket illeti, azt gondolom, hogy az is rendben van. A be-, majd lecserélt Feltschert leszámítva mindenki elérte a 200-as határt nálunk, ami mindenképp megsüvegelendő. A hazaiaknál Hadzic 328-as pontszáma kiemelkedő, míg a többiek a keveset játszó Maricon kívül 250 környékén végeztek, ami már bőven átlag fölöttinek számít.

 • Nemeztkeresed

  Egy kis adalék a statisztikához (nem csak a mostanihoz, hanem jó pár meccsre visszamenőleg):
  Elég baj, amikor egy csapat a képességbeli különbségeket szabálytalanságokkal akarja kompenzálni. Már régóta figyelem a Loki teljesítményét ezzel a szemmel, és azt látom, kellene egy olyan edző, aki ezt ki tudná nevelni a játékosokból; vagy eleve olyanokat játszatni, aki képesek szabályos (vagy annak tűnő) megoldásokra. Ennek a stílusnak nagyon nincs már jövője… a szabálykönyv egyre nagyobb hangsúlyt fektet azoknak a durvaságoknak a megtorlására, amelyek pl. a ’70-es években teljesen “normálisak” voltak (lásd pl. Gentile, a híres olasz jobbhátvéd “munkásságát” – aki azt vallotta, a foci nem a kisasszonyok sportja, és tört, zúzott, amit ért…) Nem azt mondom, hogy egy-egy taktikai fault nem fér bele a középpályánál, de 20 szabálytalanság a 9-cel szemben nagyon sok.

 • DEBRECENIVSC

  Jó de azt is hozzá kell tenni, hogy a bíró elég könnyen fújta be a dolgokat nekünk (Lazovic fetrengése), míg a másik oldalon egy pár sárga is elmaradt, a lesekről nem is beszélve, volt legalább 2 olyan szituáció ami nem volt les és még is befújták, de sajnos nincs ha, majd ha jobban figyelnek a partjelzők akkor nem lesz szükség a videóbíróra, olaszoknál következő szezonban bevezetik, persze nem erre fognám a vereségünket, mert ilyen védelem mellett bárki aki a mi baloldalunkon vezeti a támadásait nyerhet.

 • Nemeztkeresed

  Tudom. Nem is erről az egy mérkőzésről beszélek, hanem úgy általában – szívesen látnék egy olyan csapatot, ahol a 90 perc után egyjegyű az elkövetett szabálytalanságok száma, és nyilván nem az eredmény rovására.