LokiBlog összefoglaló: DVSC – Újpest

Az Újpest elleni győzelmünkről egy meglehetősen silány, a komoly helyzeteinket nem tartalmazó rövid összefoglaló került fel az internetre, így mi fogtuk magunkat, és ezúttal magunk válogattuk össze azokat a jeleneteket, melyeket érdemesnek találtunk arra, hogy egy összefoglalóba belekerüljenek. Így aki kíváncsi a DVSC – Újpest mérkőzés bővebb összefoglalójára, az most megnézheti!

 • tiberius

  Az m4 2-3 LOKI helyzetet kisporolt az összefoglalójából,Ti pedig a legnagyobb vitatott ute helyzetet!!!
  Gyanus helyzet volt Holman fejese is mert szerintem lökték,de vajon kiadott volna érte 11-t???Diara meg nem foci pályára való!!!Szemét sport szerütlen kis valaki.Nem írtátok az összefoglaloban de miatta lett a meccs végi balhé mert nem adta vissza a sérülés miatt kidobott labdát!!!

 • JuveFan1897

  Való igaz, hogy az Újpest gólja kimaradt az összefoglalóból, de ugyanígy nem tettük bele a mi 11-es gyanús esetünket sem. Egyszerűen csak a tényleges helyzeteket akartuk megmutatni.

 • tiberius

  Gondolom a körülöted űlőknek is jól esett,hogy végre hosszú idő után a játékosok oda jöttek a C szektorhoz!Jól mondta Csibu hatalmas nagy öröm az utét egy ilyen góllal legyözni!!!!Ez az öröm feldobottság ott a helyszínen is érzödött,na meg aztán a villamoson folytatodott.Jó volt látni az újra nevetni -mosolyogni tudó drukkereket!!!