Tegyünk félre mindent!

Loki szurkolók! Egy komoly felhívást szeretnénk felétek intézni az előttünk álló végtelenül fontos hét miatt! Az elmúlt években megannyi fontos meccset játszottunk, volt ami bajnoki címekről, volt ami kupagyőzelmekről, és volt ami sikeres nemzetközi kupaszereplésről döntött. Ezen a héten is fontos meccset fogunk játszani, melynek sikeres abszolválásért nem jár trófea, nem jár pénz és nem jár dicsőség, viszont mindezektől sokkal fontosabb tétje lesz: az életünk.

cba_FIGYELEM_web

Az elmúlt napokban mérhetetlen mennyiségű mocsok, kritika és szitkozódás zúdult a csapatra, annak minden tagjára, tegyük hozzá, hogy többségük joggal. Viszont szeretnénk, ha ez az egy hét úgy telne, hogy a csapat, és mi szurkolók is nyugodtan tudjunk készülni erre a rendkívül fontos mérkőzésre a Diósgyőr ellen. Ezért erre a hétre ultimátumot fogalmazunk meg magunkkal, és az olvasóinkkal szemben is. Mi a magunk részéről megígérjük, hogy ezen a héten senkit nem fogunk kritizálni, fikázni. Félretesszük minden ellenérzésünket a tulajdonossal, a vezetőséggel, a játékosokkal, klubalkalmazottakkal szemben. Nem fog minket érdekelni, hogy ki hány forintot lopott ki a klubból, hogy ki mennyire (nem) végzi megfelelően a munkáját, hogy ki alibizik, ki flegmázik, csakis az számít, hogy szombaton sikerüljön kivívni a bennmaradást.

Emiatt veletek, olvasókkal is nagyon szigorúak leszünk: sem a Facebook oldalunkon, sem pedig itt a honlapunk kommentzónájában nem szeretnénk provokatív jellegű, hangulatkeltő hozzászólásokat olvasni. Az ilyen jellegű kommenteket ezen a héten kivétel nélkül moderálni fogjuk. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne kritizálni, sőt, az olyan jellegű kritikát továbbra is szívesen vesszük, ami a csapat szempontjából előremutató, és nem az a célja, hogy hergeljen, uszítson adott személyek ellen. Ez a hét szóljon arról, hogy kimutassuk a támogatásunkat a csapat irányába, szóljon arról, hogy együtt szurkoljuk ki a bennmaradást!

Úgyhogy arra kérnénk mindenkit, hogy fogjunk össze, tegyünk félre mindent, támogassuk a csapatot, mert most nagyon rájuk fér! A kritikákkal pedig ráérünk a szezon vége után, most felejtsünk el mindent, és koncentráljunk a szombati sorsdöntő összecsapásra. Arra buzdítunk ezúttal is mindenkit, hogy aki csak teheti, keljen útra szombaton, legyen ott Mezőkövesden, és velünk együtt szurkolja ki a bennmaradást! Hajrá Loki!

LokiBlog admincsapat

 • Ferenc Sipos

  Hajrá LOKI !

 • dvscloki

  Álomvilág!
  Azzal,hogy ott vagyok minden hazai meccsen,nem támogatom eléggé a csapatot?
  Ez egy vicc srácok,ilyen nincs. Én szombaton sok-sok fel alá sétálgató,lelketlenül “focizó” embert láttam,akik tojnak a mi támogatásunkra…

 • Lucas

  Jegy megvéve. Hajrá Loki!

 • dvscloki

  Ja és megyek kövesdre is és ha kell,elszakítom a hangszálamat az ordításommal…

 • Lucas

  Nyugi, mi is. Megértjük. De pont ezt kell félretenni szombat estig.

 • JuveFan1897

  Ezt nem mondtuk, hogy nem támogatod, sőt.

  Viszont most MINDENKIRE szükség van. Akár a helyszínről, akár itthonról. Mellőzzünk minden hangulatkeltő hozzászólást, és csak a csapatot támogassuk.

 • Szabó Béla

  Eszemben sincs hangulatot kelteni, nem akarok károgni, de a valóságtól azért elszakadni nem lehet. Ne idegesítsem magam, ha látom, hogy mi a rossz, ne kiabáljak, ne szidjam a játékosokat, csak szépet és jót mondjak ezen a héten, mert a csapatot ezzel támogatom? Megértelek titeket abszolút, csak nem tudok vele azonosulni. Ez olyan pszichológusi hozzáállás, amely kiöli az egyénből magát az egyént és beállít a komform sorba, amely társadalmilag elfogadott. És kérdeznék, nem hangulatkeltési célzattal, csak hogy gondoljatok bele: a “B-közép” kimegy 1 meccsre, kapnak ingyen sört és a többi szurkoló nem számít? (nem kell az ingyen sör, amúgy sem nagyon iszok, csak a gesztus a többi szurkoló felé)

 • öcsisajt

  Egyszer olvasnám a csapat részéről,hogy ők is mindent megtesznek?? De sajnos nagy ívben tesznek a szurkolók fejére. Hangzatos sablondumák vannak de ha visszaolvasod mind egy kaptafára lehet venni. Olyan Elemér féle megmagyarázom előre meg utólag is. Szégyen,hogy ide jutottunk és ez nem a drukkereken múlt!! Ne legyen igazam de fél Debrecen elmehet Kövesdre ez már le van játszva. Pár játékosnak nem áll érdekében a bent maradás és aszerint fognak teljesíteni.

 • öcsisajt

  Totál igazad van!! Akiknek tolni kellett volna a csapat szekerét na pont azok a játékosok inkább húzták vissza. Nem hiszem,hogy minden hátsó szándék nélkül tették. Egy normális edző már régen kitette volna a csapatból az ilyen Holman, Tőzsér,Ferenczi,Szatmári,féléket. Mert van olyan aki annyit tud de van aki többet tudna ha akarna. Már pedig ha annyit tud az nem elég az NB 1-hez minek van a pályán aki meg többet tud de meg sem teszi azt kirúgnám a picsába.

 • csibu

  Nem erről van szó. Most konkrétan a két meccs közötti 1 hétről van szó és főleg arról, hogy mi szurkolók tartsunk össze és most kivételesen ne a negatív dolgokkal foglalkozzunk, amennyire lehet.

 • JuveFan1897

  A hibákkal ráérünk foglalkozni jövő héttől, most viszont koncentráljunk a szombatra. Ne foglalkozzunk azzal, hogy mi van.

 • Szabó Béla

  Én is erről a hétről beszélek, bár állításaim zöme sajnos szinte bármelyik hétre igaz lenne. Próbálnék én pozitív lenni, de kevés a kapaszkodó. Én értem a kezdeményezést és örülök neki, hogy ti ezt felvállaljátok, csak ahhoz lehet, hogy nem elegendő, amit elvárnánk (hogy jogosan, vagy sem az másik kérdés). Az utolsó sörös kérdés lehet provokatív ha úgy értelmezzük, de azzal sem az a szándékom.

 • Szabó Béla

  Akkor meglesz a téma az uborkaszenzonra… 🙂

 • dvscloki

  A szurkolónak nem az a dolga,hogy a pozitívumot keresse.Amit lehetne mondani,az alapvető:menni,hajtani,akarni,elmenni kövesdre… ez az összefogás
  (De szerintem ez egy kiesés elől menekülő csapatnál alapvető felfogás kell,hogy legyen…)
  Ebben partner vagyok,de a kamu bratyizásnak és “pozitívumok meglátásának” az ellensége.Ezért tartunk ma itt

 • Levente Vertesi

  Kirúgták Pontest!!

 • öcsisajt

  Pontes távozott! A Loki 19 lapot kért ez az egyetlen esély,hogy bent maradjanak. Szerintem Herczeg Bandi fogja erre a meccsre átvenni a csapatot.

 • Szabó Béla

  Ilyen hírek után legyünk pozitívak? Mondjuk Herczeg Bandi ebben a szezonban veretlen a Loki kispadján, sőt még pontot sem veszített… Na mi a koncepció?
  Viszont országos hírértéket kapott a blog, ez már pozitívum, de tényleg, legalább Ferenczi is látja, hogy mit művelt “védekezés” alatt.

 • öcsisajt

  Azt hiszed érdekli Ferenczit? Egy Holmanhoz hasonló nyegle erőtlen senki. Megvan a pénze azt beleszarik,mert ha nem így lenne akkor meg próbált volna legalább úgy játszani,hogy elfogathatóbb legyen de lélek nélkül ez nem megy!!

 • Szabó Béla

  A felvetés csak hipotetikus volt, meg sem fordult a fejemben, főleg a múltkori “szimpatikus” megnyilvánulása óta.

 • Madridista

  Továbbra is áll,hogy nem lehet szidni?:)

 • Carlo

  Meg hajrá Paks! Szerintem az ő szurkolóiknak is összedobhatna a csapat egy kis sörre valót, ha nem kapnak ki az MTK-tól.