Megcsináltuk!

Utoljára akkor voltunk ilyen feszültek egy meccs előtt, amikor még bajnoki címekért, kupagyőzelmekért, és BL, illetve EL csoportkörbe való jutásért küzdöttünk. Az egész hét feszült volt mind nekünk, mind a többi szurkolónak, de a játékosoknak és a szakvezetőknek is. Tudtuk, hogy saját kezünkben a sorsunk, tudtuk, hogy elég a döntetlen, de akkor is ott volt bennünk a félsz, hogy mi van, ha kikapunk, és az MTK is nyer. Szerencsére hamar bebiztosítottuk a dolgunkat, így mindezek miatt nem nagyon kellett izgulni, és megkönnyebbülten örülhettünk a hármas sípszó után.

boritokepdvtk

Nagy kérdés volt, hogy a Leonel Pontes helyett beugró (idén már másodszor) Herczeg András mennyire forgatja fel a kezdőcsapatot. Gyakorlatilag nem volt olyan csapatrész, ahol ne lettek volna kérdőjelek. Ilyen volt a kapusposzt is, ahol a múlt héten Ferenczit fojtogató Danilovics helye volt kérdéses, végül mellette tette le a voksát vezetőedzőnk. A védelembe bekerült a rutinos Mészáros Norbert, így pedig Szatmári Csaba maradt ki, aki Lokis pályafutása legrosszabb meccsét játszotta a múlt héten a Honvéd ellen. Ferenczi is a csapatban maradt, de ez már kevésbé volt meglepő. Az már talán inkább az volt, hogy gyakorlatilag klasszikus befejező csatár nélkül álltunk fel, hiszen a Tőzsér – Filip – Jovanovics középpályás fal előtt Holman, Feltscher és Könyves feleltek a támadásokért. Utóbbi volt a csúcs ék, akinek az volt a dolga, hogy az üres területekre történő bemozgásokkal ki lehessen őt ugratni a társaknak – ebből is látszott, hogy első sorban a kontrajátékban bíztunk ezúttal. A hazaiak oldalán is voltak érdekes húzások, például Rados szerepeltetése, aki kis túlzással már a kabalánkká vált, neki Antal sérülése miatt kellett beugrania. De a védelme is meglehetősen felforgatott volt a Diósgyőrnek.

dvtklokikezdok

Nehéz ezt a meccset értékelni, már csak azért is, mert a vendégszektor első sorából nem sok mindent láttunk, főleg az első félidőben, amikor a túlsó kapura támadtunk. Az látszott már az elején, hogy a Diósgyőr nem fog óvatoskodni, így nem jött be az a tippem, hogy az első negyed óra nyugis lesz. A mieink néhányszor bizonytalankodtak – nem egyszer rúgta el egyik játékosunk a másik elöl a labdát -, a hazaiak ezt kihasználva pedig már az első öt percben benyomtak minket, és folyamatosan nyomás alatt tartották a védelmünket szélről történő beadásokkal, illetve egy-két távoli lövéssel. Ennek ellenére mi szereztünk vezetést, gyakorlatilag az első valamirevaló helyzetünkből: Ferenczi ívelte fel Könyvesre a labdát, aki a levétel után kissé kisodródva célozta meg a hosszút, jól helyezett lövését pedig Rados Jovanovics elé tenyerelte, akinek csak az üres kapuba kellett beemelnie.

dvtk1

Nagyon fontos volt ez a korai gól, mert a mieinket megnyugtatta (minket, szurkolókat is), míg a Diósgyőr játékosok idegessé, görcsössé váltak, és elkezdtek kapkodni. A 12. percben már el is dönthettük volna a meccset, de Filip hiába helyezett szépen a kapuba egy kiváló Holman-indítás után, les miatt nem adták meg a gólt – tévesen. A 18. percben szisszentünk fel először igazán, amikor egy gyorsan elvégzett szögletet követően Nono beadása a kapufánkon landolt. Innentől szinte csak hazai lehetőségek akadtak, de a jó lövőhelyzetekben rendre rosszul találták el a labdát a DVTK játékosok, így Danilovicsnak nem is akadt dolga igazán. A slusszpoén pedig közvetlenül az első félidő lefújása előtt érkezett, ekkor Tőzsér szabadrúgását követően Szatmári bólintott a hosszúba a védője mellől kibújva. Úgy mehettünk tehát a szünetre, hogy kétgólos előnyben voltunk, tehát gyakorlatilag eldőlt, hogy bennmaradunk.

Persze ettől még hiba lett volna félvállról venni a második félidőt, de szerencsére nem is tettünk így. A Diósgyőr elkeseredetten próbálkozott, de az volt az ember érzése, hogy ha reggelig játszanak sem lőnek gólt. Vagy nem céloztak jól, vagy blokkolt az utolsó pillanatban egy védőnk, vagy ha már minden veszve volt, akkor Danilovics védett óriásit. A 71. percben lezárhattuk volna a meccset, egy szép kontra után Könyves gurította középre a labdát az üresen érkező Jovanovicsnak, aki ziccerben a kapufát találta el. Viszont ami ekkor nem sikerült, az összejött alig 11 perccel később: Tőzsér – Jovanovics – Könyves volt a labda útja, a szép összjátékot követően pedig a tavasszal megtáltosodó támadónk vágta be a rövidre a játékszert. Ezt követően hátborzongató élmény volt, hogy a játékosok éppen elénk rohantak ki, másztak fel a kerítésre, és őrjöngtek, üvöltöztek velünk együtt.

dvtk2

Valószínűleg ekkor szabadult fel mindenki, ekkor tudatosult bennük is, hogy elértük a célunkat, megvan a bennmaradás. Innentől a hazaiak már végképp csak a Paksban bízhattak, és a 85. perc környékén jött is a hír, hogy megszerezték a vezetést az MTK ellen. Ekkor az egész stadion együtt örült, őrjöngött, hiszen mi is inkább a Diósgyőr bennmaradásának örültünk volna. És bár az MTK hamarosan egyenlített, de közvetlenül utána le is fújták azt a meccset, így bár a miénkből még hátra volt bő öt perc, már mindenki nyugodtan szemlélte az eseményeket. Ennek volt köszönhető, hogy a 92. percben Ugrai révén összejött a szépítés a hazaiaknak, akik legalább szintén örülhettek egy gólnak, de igazából már nem osztott nem szorzott. Ritka látvány volt, hogy mindkét együttes elégedetten vonult le a pályáról a lefújást követően.

lucas1A képen elrejtettünk egy üvöltő LokiBlog admint, megtalálod?

Osztályzatok

Branislav Danilovic – 7
k_danilovicsŐszintén örülök, hogy elsimultak az ellentétek (vagy ha nem is, akkor erre a meccsre félre tudták tenni), és ő védett, kellett a jelenléte. Több nagy védése is akadt, úgyhogy ezúttal nem érheti panasz a teljesítményét.

Osváth Attila – 6
Osvath_Attila_kNem sokat volt ő most játékban, a hazai támadások is inkább a másik oldalról érkeztek, így igazából nehéz az ő teljesítményét értékelni. Mivel összességében az egész csapat jó volt, így neki sem szívesen adnék rosszabb osztályzatot.

Dusan Brkovic – 6
brkovics_kAmíg a pályán volt, remekül védekezett, féltünk, hogy a kiválásával megbomlik a védelmünk stabilitása, de szerencsére nem így történt. Nagyon remélem, hogy nem utoljára láttuk őt DVSC mezben.

Mészáros Norbert – 6
meszaros_kErről beszéltünk, mikor a hét közben azt ecseteltük, hogy a rutin miatt neki szavaznánk bizalmat. Nem volt most vele gond, nyoma sem volt a bizonytalanságnak, így kell ezt.

Ferenczi János – 6
ferenczi_kIsmét csak azt tudom mondani: ha mindig így játszana, akkor nem kritizálnánk. Sőt, még azt se bánnánk, ha nem játszana ilyen jól, de legalább így hajtana, és odatenné magát minden meccsen.

Aleksandar Jovanovic – 8 
jovanovic_kEgyértelműen a mérkőzés legjobbja. Egy gól, egy gólpassz, és még egy kapufa is, emellett kiváló mezőnyjáték. Az ő mentalitása lehetne a példa mindenki előtt. Pedig ő is csak egy “zsoldos”… De mégis többet jelent neki a DVSC, mint egyes saját nevelésű játékosoknak.

Tőzsér Dániel – 7
tozser_kNa ezt vártuk volna tőle is az egész szezonban… Odatette magát, nem alibizett, harcolt minden labdáért, és a harmadik gólnál ő készítette elő Jovanovicsnak a beadás előtt a labdát.

Ioan Filip – 7
filip_kAz ő játékát sem véletlenül hiányoltuk az elmúlt meccseken, az utolsó 1-2 hónapban egyértelműen kulcsember a középpályán. Ezúttal is remekül szűrt, és szerzett egy szabályos gólt is, amid nem adtak meg végül.

Frank Feltscher – 5
Frank_Feltscher_kKeveset volt játékban, őrlődött a bal szélen, de nem igazán jöttek össze nekik a dolgok. Tegyük hozzá, hogy alapvetően kontrajátékot játszottuk, így sokszor egyedül kellett volna megoldania a szituációkat.

Holman Dávid – 5
holman_kUgyanaz igaz rá, mint Feltscherre, keveset volt játékban, nem nagyon vállalkozott, egyetlen jó megmozdulása talán a Filipnek adott gólpassza volt, igaz azt a gólt végül nem adták meg.

Könyves Norbert – 8
konyves_kAz ő játéka is kiváló volt, jól tartotta meg a labdákat, nagyon jól mozgott be az üres területekre, és a végén szép gólt szerzett, eldöntve azzal a mérkőzést, és a bennmaradásunkat.

∼•∼

Szatmári Csaba – 7
szatmari_kFéltünk tőle, nem véletlenül nem szavaztunk volna neki bizalmat a kezdőben. Ma viszont ismét a magabiztos énjét vette elő, nem okozott neki gondot, hogy csereként kellett beugrania egy ilyen fontos meccsre, és fontos gólt szerzett az első félidő végén.

Danilo Sekulic – 0
szekulics_kNem volt jelentősége, hogy pályára lépett, akkor már biztos volt a győzelmünk, de vele még jobban stabilizálta a középpályát Herczeg András.

Nagy Kevin – 0
Nagy_KEvinBiztos nagy élmény lehetett egy ilyen meccsen debütálni a felnőtt csapatban, bevallom, mi a vendégszektorból nem is tudtuk, hogy ki állt be a személyében. 🙂

∼•∼

Herczeg András
k_Herczeg_ASokat beszéltünk arról, hogy milyen lenne ez a meccs Pontessel, és milyen lesz vajon Herczeggel. Sokkal szervezettebben játszott a csapat, és nem arról van szó, hogy hirtelen megtanultak volna focizni a játékosok, hanem fejben rendbe lettek téve a hét során. Erről beszéltem hét közben, hogy ez az az egyetlen tényező, ami miatt megérhette váltani az utolsó meccs előtt – bejött.


Összefoglaló

dvtkdvscvege


—   A mérkőzés színvonala   –   Csapatunk teljesítménye   –   A bírói ítéletek   —

Én azt mondom, soha rosszabb meccset. Nyilván az élményen sokat dobott a hangulat, de ez kell is egy focimeccshez, sokkal élvezetesebb így egy gyengébb színvonalú találkozó is. A csapat majdhogynem tökéletes játékot nyújtott a pályán, egy percig sem volt kérdés, hogy kiharcoljuk-e a bennmaradást. Bódog Tamás élesen kritizálta Erdős Józsefet a találkozó után, pedig nekünk lenne okunk igazán szidni őt, hiszen egy érvényes találattól fosztott meg minket 0-1-nél, amivel már az első félidő első felében eldönthettük volna az egész meccset.

Végezetül pedig egy rövid gondolat, így egy nappal a szezon véget értét követően: hányattatott, hullámzásokkal teli szezonon vagyunk túl. Két edzőváltás, rengeteg játékosmozgás, balhék és összeesküvés-elméletek alkották az évet. Mi, szurkolók is hol bizakodtunk, hol pedig temettük a csapatot. Javítja az összképet ez a tegnapi meccs, amikor tényleg újra jó érzés volt Lokistának lenni. De nem szeretném, ha jövőre is ilyen izgalmakat kellene átélnünk az utolsó forduló előtt, hogy sikerül-e kiharcolnunk a bennmaradást, vagy vár ránk a pokol. Úgyhogy mindannyiunk nevében nagyon remélem, hogy a nyár folyamán megtörténnek azok a szükséges változások a klubon belül, amelyek révén jövőre komolyabb célokért küzdhetünk ismét.

 • öcsisajt

  Nagyjából egyetértek az osztályzatokkal de ha azt vesszük figyelembe,hogy PL Holman mire lenne képes ha akarná példa a Hali elleni meccs (akkor nézték menedzserek) akkor neki maximum 4 adnék kis jóindulattal. Nem tudom mit hoz számára a jövő de jobban tenné ha elhúzna. nagy szálka de inkább gerenda a szurkolók szemében.A többi nagyjából ül,na meg Bandi is kaphatna egy nagy 10.

 • Jamen

  Ha úgy nézzük három edzőváltás volt, persze először Herceg ideiglenesen jött, de ki tudja, hogy most ideiglenes, vagy végleges lesz.Szólnak itt mende-mondák Rossiról, meg László Csabáról.Az elsőnek nagyon, másodiknak nagyon nem örülnék.Amúgy Bódog nyilatkozata nem csak azért volt méltatlan, mert csak a kárukra tévedést vette észre, hanem, mert személyeskedett Erdőssel.Remélem ezért megkapja méltó büntetését, mert ez gusztustalan volt(miért vezet valaki 10kg súlyfelesleggel?).Amúgy az élet nagy rendező, mert köszönhetően a Paks-MTK meccsnek Pontessel sem estünk volna ki, tehát Pontes joggal mondhatja, hogy benntartotta a csapatot…..
  Azonban tegnap mintha egy másik csapat játszott volna akaratban, mint Pontes alatt.Sok érdekes pletyka volt arról, hogy a magyarok Pontes ellen fociztak és lehet ennek akár realitása is mostani játékukat látva.
  Volt egy régi olasz film: A vizsgálat lezárult, felejtse el! Mi is gyorsan felejtsük el ezt az idényt, de emlékezzünk is rá, hogy ne kerülhessünk többé ilyen helyzetbe!

 • narrator

  Herczeg nyilatkozataiból azt szűröm le, hogy szívesen maradna.

 • öcsisajt

  Nagyon sok függ attól,hogy ki lesz a Loki tulajdonosa,már ha lesz váltás én nagyon remélem,hogy lesz!! Ő fog dönteni szinte minden kérdésben,edző,új játékosok régiek itt tartása elzavarása stb. Várjuk ki a végét pár hét és tisztábban látunk? Biztos valahol már van jelölt,jelentkező aki éberen figyelte a csapatot és látta ki az aki méltó a Lokihoz edzőnek és játékosnak egyaránt. De ilyen szezont még egyszer szerintem senki nem akar látni!!

 • narrator

  Csak ne a párt valamelyik kegyeltje jöjjön, pl. Vajna. Nem venné be a gyomrom. Akkor inkább maradjon Szima, és vegetáljunk, de tisztességgel.

 • Pántye Szabolcs

  Örülök a győzelemnek, én nem hittem abban, hogy ha kiesünk majd minden jobb lesz, mert akkor megindul a megtisztulás. Pont ellenkezőleg, az a halál lett volna.
  Így talán még van esély, hogy egy tisztes középcsapat legyünk (szimával) az állami potentátok által vezénylet csapatok mögött. Kis szerencsével akár dobogón, kis balszerencsével 7.-8.- helyek valamelyikén.

  Hallani olyat, hogy jön Rossi, de ebben én nem hiszek, szimának nem kell még egy akaratos edző, most nyugalmat akar.
  Vagy marad a jó öreg Bandi bá (isten áldja meg, nagyon tisztelem) vagy valami más, de súlytalan magyar edző(fenomén).

  Ha új tulaj lesz, akkor az más kérdés, akkor borulhat minden és ha fideszes pártkegyenc lesz, akkor nekem ezzel egy időre (remélem nem sokáig) megszűnik a csapat, vagy legalábbis nem fogok velük foglalkozni. Remélem nem így lesz!

 • Levente Vertesi

  Én is örülök a győzelemnek, de az én gondolataim már előrébb járnak: HOGYAN TOVÁBB???!!!!!!!! Óriási átalakulások várhatóak a Debrecen tájékán! Valószínűleg új tulajdonosa lesz a klubnak, legyen az bárki, ettől csak jobb lehet. Jelenleg mindössze 8 játékos van a felnőtt csapatnál, akik 100%, hogy maradnak jövőre is, és legalább 3-4 távozó biztosan lesz. Meg vagy 4-5 érkező. És új edző után kell nézni. Bár Herczeg Bandinak vannak jó meccsei, hosszú távon nem jó megoldás egy ilyen bajnokságban. Személy szerint annak örülnék leginkább, ha a Horváth-Egervári kettős közül jönne valamelyik, jobbat most nem tudnék elképzelni…

 • öcsisajt

  Már ne haragudj,de nem mindegy? Akkor most mi számít? Legyen jó csapatunk mint régen vagy vegetáljunk a kiesés szélén? Zsidóznak itt sokan és a Teva? Lépjenek ki a dolgozók mert izraeli a cég. Egy nagy hülyeség az egész aki lát fantáziát a csapatba pénzét teszi bele,jól csinálja akkor meg!! Nekünk az a dolgunk,hogy szurkoljunk ezerrel azt kész.

 • öcsisajt

  Te most kit szeretsz? A csapatot vagy a tuljt? Tényleg nem értelek benneteket. Nagy csapatoknál van Arab,kínai,malajziai Orosz meg az isten se tudja milyen nemzetiségű. Gondolod érdekli a szurkolókat ki fizeti a révészt ha megy a csapatának? Egy büdös frászt.

 • Károly Béres

  Szerintem fogalmazzunk úgy,hogy a hörcsögnek kevésbé örülnénk mint a cikkekben említett energia italos cégnek. Persze ha igazak a hírek.

 • Lokiultra

  Azt mondta hogy fel sem merült hogy maradjon

 • Lokiultra

  Egy kicsit sajnálom hogy nem a DVTK esett ki tőlük jobb játékosokat lehetne rabolni

 • öcsisajt

  Huu bakker napon voltál,vagy megártott a győzelmi sörözés? Szerintem nincs ember rajtad kívül aki ezt a két kretént szívesen látná. Bandi sajna nem vállalja érthető ,fő az egészsége. Nem tudom hány éves vagy de a memóriád kb 85 évesnek felel meg. Vele értük el a legnagyobb sikereket de gondolom a bölcsibe éppen csendes pihenő volt a meccsek alatt?

 • Károly Béres

  Pontes inkább ne mondjon már semmit. A sport történelem könyvekben az fog lenni,hogy az utolsó fordulóra Herczeg András irányította a csapatot és harcolta ki a bentmaradást. Herzceg mérlege 3/3,100%. Szép játék volt,mindenki oda tette magát. Szinte csoda,hogy fejben sikerült rendet tenni ilyen rövid idő alatt. 🙂

 • Károly Béres

  Ember,te beteg vagy! Horváth-Egervári! 😀 A kábszi rossz!! 😉

 • narrator

  Ezt nem hallottam. Két interjút láttam, ahol rákérdeztek, kitérő választ adott, nemlegest semmiképp.

 • narrator

  Nekem nem mindegy. A velejéig aljas és manipulált magyar futballközegben jobb szeretnék a nem nyíltan állami, haveri kézbe került csapat szurkolója maradni. Nekem fontosabb, mint a pillanatnyi eredmények.

  “Nekünk az a dolgunk,hogy szurkoljunk ezerrel azt kész.”
  Hasonlókkal a jó öreg Szilágyi Sanyi bácsi szokott volt terelni, mikor kínos eseményeket kellett volna megmagyaráznia.

 • Kálmán Horváth

  A lesajnált Könyves lett a legjobb igazolásunk! És tényleg. Viszont Feltcher nokdeli. Gratulálok a csapatnak!

 • csibu

  Ilyen alapon Pintér is joggal mondhatja, hogy miatta jutottunk ki az EB-re, mert a selejtező első meccsein ő irányította a csapatot. Vagy ugyanilyen alapon mondhatjuk, hogy Kondás miatt voltunk kiesés elől menekülő csapat, mert az idényt vele kezdtük meg.

 • DEBRECENIVSC

  A magyarok Pontes ellen fociztak volna? Szerintem a 11ből legtöbbször 6-7 külföldivel álltunk fel,Jovanovic-Brkovic-Danilovic-Handzic-Feltcsher-Filip-Suk, az egyik korábbi kommentemben írtam erről, hogy valszeg ha marad Pontes akkor a következő évben előtérbe kerülnek majd a fiatalok és csak minőséget.pluszt jelentő külföldiek fognak játszani, mert így ebben a szezonban rengeteg pénztől estünk el és Szima nem teheti meg, hogy csak úgy kidobja a pénzt az ablakon mint egyes csapatoknál, aztán miután elküldték, valahol lenyilatkozta hogy nb1-nb2 és még az nb3ból is hozott volna fel játékosokat, tehát, hogy főleg honi játékosokkal töltötte volna fel a keretet, mert most talán még nagyobb vándorlás lesz mint az elmúlt évben, pedig már az is rekord volt.

 • DEBRECENIVSC

  Inkább Pintér esetében, azt mondhattuk volna el, hogy majdnem miatta nem jutott ki a csapat, meg persze a “görcsölök és lemegyek mert kapufának sem vagyok jó” Liptáknak. A Kondásos rész már majdnem megállja a helyét. D:

 • gyula53

  Jó ez a pontozásos értékelés. Egy dolog viszont kimaradt. Egy nagy nagy 10-es a szurkolótábornak, különösen a lokiblog csapatának. Köszönjük fiuk mindazok nevében, akik rá voltak kényszerülve az m4 online közvetítésre, ami sajnos elég gyakran akadozik. A ti hangotokat viszont lehetett hallani. Hajrá Loki! Hajrá Lokiblog

 • Pántye Szabolcs

  Narrátor nicknevű kolléga már megválaszolta a kérdésedet.
  Teljesen mellé beszélsz egyébként is, tökéletesen tudod, hogy mit nem szeretne a magam fajta. A “hamis dilemma” amit felvetettél amúgy is értelmetlen.

 • öcsisajt

  Még szerencse,hogy nem rád meg narrátorra van bízva ez a dolog és a véleményetek annyit ér,hogy leírtátok. A mai fociban már régen nem számít ki a tulaj és pláne kit szeretnének a szurkolók. De mit is vitázok itt veled,értelme annyi mint az írásodnak.

 • Molnár József Zoltán

  Érdekes szezon volt,örömmel -bánattal de az a lényeg hogy bent maradtunk.Viszont most màr előre kell nézni és készülni egy fasza tervel az új szezonra,nehogy megint így járjunk.A tulajdonos személyét illetően meg bánja a faszom hogy ki az, csak legyen sok pénze és érdekelje a Loki.Bár titkon remélem hogy Dzsudzsi meg fogja venni a DVSC-t egyszer, pénze lenne rá már most is. 🙂

 • Lucas

  Mi nem szoktunk a kiesőktől rabolni. Hacsak Balogh Jani esete nem vehető ide. :DDD

 • Lucas

  “Elrejtettünk”
  Jóvanakkó 😛

 • Lokiultra

  XD mondjuk lett volna ötletem a dióktól. Az MTK tol reálisan mondjuk Baki, Poór, esetleg Petkovics lenne jó

 • joel

  Semmilyen fejben nem kellett rendet tenni…Ossze ne zuhanjanak mar total csak mert kikaptak egy meccsen a bajnoktol…Ez az “apatia” szoveg Bucstol is nonszensz volt. Milyen apatia? Rohej.

 • Madridista

  nem szokott akadozni:) de egyetértek veled:)

 • Deb.

  Dzsudzsi nem fogja megvenni a Lokit! Ingatlanokba fekteti a pénzét, (pl. Párizsi udvar)

 • Deb.

  Leventének nem a sörözés ártott meg, hanem a colázás! 🙂 Ő egy mindenhol okoskodó gyerek, tizenéves! 🙂

 • Pántye Szabolcs

  Attól, hogy egy arrogáns tuskó vagy, még nem lesz igazad. Az pedig, hogy miért nincs értelme (szerinted) az írásomnak az előzőből következik. MIndegy. Az internetes “vitáknak” úgy sincs sok értelme a hozzád hasonló trollok miatt. Adios.

 • DEBRECENIVSC

  Vadnai,Poór meg Gera Dániel.

 • narrator

  Csak az elsőn, ha jól rémlik (észak-írek elleni 1-2). Szerencsére. 🙂

 • narrator

  “A mai fociban már régen nem számít ki a tulaj”
  “Nagyon sok függ attól,hogy ki lesz a Loki tulajdonosa”

  🙂

 • G.B.B.

  Az, hogy ki a tuskó, és ki a troll, azt a helyedben és a Narrátor helyében inkább nem firtatnám. Ti itt politizáltok, ahelyett, hogy a Lokival foglalkoznátok.

 • Jamen

  Rövidlátó gondolkodás.Ha nincs keleten másik klub az első osztályban, az hosszútávon minket is gyengít.Nem a Diósgyőrből kell elhozni a játékosokat!

 • narrator

  Már ne haragudj, de te nem itt élsz? Nem mi politizálunk, hanem a politika nyomult be a futballba. Vastagon. Az elmúlt évek NB1-et érintő folyamatai kapcsán kinek nem a politika jut elsők között az eszébe? Mindent áthat. Ha nem akarja az ember, akkor is beleütközik.
  Amúgy pont azt írtuk, hogy itt lehetőleg ne ez legyen a recept.

 • Jamen

  Van még más is a pakliban.Maradjunk annyiban komoly tárgyalások folynak, csak a jelenlegi tulajdonoson múlik, hogy lesz e és mikor váltás.

 • Jamen

  Majd nézd meg azt a néhány magyart, hogy megtanultak focizni az utolsó meccsre.Különösen Tözsért ajánlom a figyelmedbe.
  A gond a magyarokkal, hogy “drágák” és nem lehet az igazolási pénzekkel játszani.

 • Jamen

  Pintér szó szerint ezt mondta, sőt tovább ment.Az is nyilatkozta, hogy vele épp úgy kijutottunk volna!

 • G.B.B.

  A stadiont azért “vastagon” elfogadtuk a politikától. Ami a legszebb az országban. Akkor fúj politika, menjünk bontsuk le?

 • Jamen

  Én is ugyanerre emlékszem.

 • G.B.B.

  Nem tudom, hány éves a srác, de Könyves mostanában vált kiforrott focistává.

 • Jamen

  Sajnos azt kell, hogy mondjam kevés az esély, hogy politikamentesen a régi fényünkben csillogjunk.Gondoljatok arra, hogy mely klubok a legtehetősebbek….

 • G.B.B.

  Dzsudzsi sajnos már csak egy levitézlett celeb. Agyilag és szívileg nem egy “brilliantúra”

 • Molnár József Zoltán

  Tudom jól,de azért jó eljátszani a gondolattal 🙂

 • Molnár József Zoltán

  Szerintem nem,engem akkor sem zavart mikor Oroszba kellet mennie,az meg hogy a több pénz választotta valahogy meg tudom érteni,az más kérdés hogy szakmailag milyen döntés volt. 🙂

 • joel

  Aki nem vak vagy futball-analfabeta, az mindvegig latta ezt…Azert volt egy Holman is, o meg tegnap is szar volt….Edzobuktatas volt itt kerem eddig, tegnap meg nagy adag mazli is. (Rados benn, Liptak-Mevongou kinn, diok benasaga a kapunk elott… Paks kozben nem bundazott…) Herczeg is futtatja magat, h sok jatszo kp-as kerult be ….ugyanazok jatszottak akik mindig…fejekben rendet kellett tennie ? dehat az ute es fradi ellen nem volt gond a fejekkel….minden osszejott ezen a meccsen, egy mas napon ez felidoben 3-1 oda….

 • joel

  kulfoldon akadozik ;(

 • joel

  en is olvastam ezt valahol

 • Tylla

  Csak nehogy Radost igazoljuk le, ha Danilovicnak vissza kell mennie Felcsútra.

 • Pántye Szabolcs

  Én feladom. Nincs értelme a vitáknak, ha folyamatosan hamis dilemmák hangzanak el érvként: “kit szeretsz akkor csapatot vagy tulajt” “ha a fidesz építette akkor menjünk és bontsuk le?”.
  Egyszerűen én és a hozzám hasonlóak féltik ezt a csapatot attól, hogy szeretve-gyűlölt állami pártcsapat legyen, amit mindenki utál aki éppen nem hasonló helyzetben van. Eddig legalább az megnyugtató érzés volt, hogy bár kaptunk egy stadiont (vaskosan megérdemeltük), de nem vont “szárnyai alá” a párt.
  Én nagyon nehezen viselném el ezt a tudatot. Ha ezt nem lehet megérteni hát ez van, mondhatnám, hogy a kudarcok miatt sokat “felpuhultak” de nem akarok senkit megbántani.Bár tény, hogy nem kevesen fejeztek ki hasonló érzelmeket korábban, akár itt a blogon is, vagy a régi loki fórumon, stb.
  Azt hiszem ezzel zárom soraim, mert már rájöttem korábban (de feleslegesen mindig elcsábulok) értelmetlen kommentelgetni, előbb-utóbb úgyis széttrollkodnak (van akinek esetleg pont ez a véleménye velem kapcsolatban). Szóval megnyugtatásképpen ez volt az utolsó.

 • G.B.B.

  Megbeszéltük. Megértettem, hogy Fidesz-fóbiás vagy. Szíved joga. Tiszteletben tartom. Én nem vagyok az. De remélem a Lokiban egyetértünk. Ha igen, akkor ez a lényeg. Nekem is ez volt az utolsó ebben a témában.

 • narrator

  Egyrészt stadiont lassan mindenki kap, a Diósgyőrtől a Szombathelyig, a Vasastól az MTK-ig. Nem egyedi dolog. Másrészt jelentős különbség van aközött, hogy épül egy stadion, és aközött, hogy maga a klub kerül kvázi állami, haveri kézbe. Kár ezeket összemosni.
  Egyébként nem örültem annak, hogy csak úgy, minden elvárás nélkül stadiont kapnak a klubok. Segíthetett volna az állam, igen, de nem így. Nem volt átlátható, kinél miért, mennyit, miért a másiknál előbb vagy később.

  Nem szeretném, ha a Lokit köpködné a fél ország, mint a Felcsútot. Nem szeretném, ha tisztázatlan módon esnének be állami pénzek a klub kasszájába mintegy karácsonyi ajándékként, hogy aztán ujjal mutogassanak ránk, mint a Fradira. Rosszul viselném, és azt sem lehetne mondani, hogy jogtalanok a bírálatok.

  Nekem fontosabb annál a klub, minthogy ilyesminek legyen kitéve. Érthetetlen, amikor minket trollozol, és azt veted a szemünkre, hogy nem a Lokival foglalkozunk. Éppen ellenkezőleg. Vagy fogalmad nincs, miről beszélünk, vagy nem zavar, ha a klub megítélése mélyre kerül, és védhetetlen folyamatok indulnak el. Lelked rajta.

  De ne trollozzál amiatt, mert más a szemléletmódom.

 • G.B.B.

  Lásd a végleges válaszom a Pántye-kommentre adott reagálásomban.

 • narrator

  Rendben.

 • öcsisajt

  Szerintem akinek tartozol a tej árával azt tuskózd le. Nem írtam rád nézve sértőn kis homár!

 • gyula53

  Köszönöm szépen a válaszod. Lehet, hogy szolgáltatót kell váltanom! Az m4-nek sem ártana a közvetítési stratégiáján változtatni, mert ez a meccs semmivel sem volt rosszabb, még ha nem jobb, mint a bajnoki döntő.Még valami: Néha a kommentátorok ” kiegyensúlyozottsága” elviselhetetlen az m4-en. Kilóg a lóláb,hogy kinek szurkolnak. Hajrá Loki! Sok ilyen meccset a következő szezonban!