InStat: DVTK – DVSC

A szezon utolsó mérkőzésén a Diósgyőr volt az ellenfelünk, a 3-1-es győzelem pedig a biztos bennmaradásunkat jelentette. Már a helyszínről is érződött viszont, hogy a hazai csapat nagyobb fölényben játszott, mi pedig inkább a kontrajátékot erőltettük. Lássuk, hogy a számok igazolják-e ezt a meglátást.

ins1

Elképesztően sokszor próbálkozott kapura lövéssel a hazai csapat, nagyjából minden harmadik percben megeresztettek egy lövést a kapunk irányába. Viszont ezek hatékonysága nagyon csekély, hiszen 29 próbálkozásból csupán 7 találta el a kapunkat, míg mi 13 kísérletből hasonló hatékonysággal rendelkezünk. A passzok számában és azok pontosságában is nagy a differencia, ebből is jól látszik, hogy mi inkább a kontrajátékot erőltettük.

ins2

Mindkét csapat játékosai magas pontszámokat kaptak, és feltűnő, hogy a vesztes csapat tagjai közül többen is magasabb értéket kaptak, mint a mieink. Nálunk egyébként Jovanovics, Tőzsér és Könyves pontszáma kiemelkedő első sorban, és ez meg is felel a látottaknak.

  • Bertalan Gyürky

    Objektív ez a mérés!!! Valóban ilyennek láttam az egyéni teljesítményeket. Jó, hogy hosszabbítottak Jovanoviccsal.

  • öcsisajt

    Reméljük mások is hosszabbítanak és akik ne idevalók elhúznak a francba.A kölcsönbe jöttek közül Osváthot megtartani ha akar maradni és a Vasas eladja. Brkovic!! remélem marad!! Na meg kell igazolni jó pár olyan játékos aki nem ült a padon fél évet.

  • Bertalan Gyürky

    Elkezdték elküldeni a játékosokat. Úgy gondolom, hogy először egy edzőt kellene keresni (de azt sürgősen!!!), aki megnézné a játékosok kínálatát és utána megmondaná, ki kell és ki nem. Ne egy igazgató kezdjen el intézkedi, mert ebből semmi jó nem jön ki. Kedves Herceg András: Tegye egyértelművé, hogy folytatja-e vagy sem? Ha igen (aminek örülnék), akkor sürgősen jelentkezzen edzőnek. Ha nem, akkor gyorsan keressenek egy új edzőt, aki megmondja, hogy kikkel kíván együtt dolgozni. Nem túl hosszú a nyári szünet!!!!