Játékoskeringő – 2017/2018 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

lokiblogtransfersuj

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.de oldalon. Átigazolási rovatunk a továbbiakban bármikor elérhető a fenti menüsorban a Lelátó-Játékoskeringő menüpont alatt.

Érkezett: 

Távozott:


Hírek, pletykák:

09. 08.: Egy hetet még kivártunk, változás viszont nem történt, és az elkövetkező néhány hónapban valószínűleg nem is fog, így a magunk részéről lezártnak tekintjük a 2017-2018-as nyári átigazolási szezont.

09. 01.: Ahogy az várható volt, Chukával is szerződést bontott a klub.

09. 01.: Éjfélkor hivatalosan is lezárult az átigazolási piac, így innentől legfeljebb szerződéssel nem rendelkező játékosokat igazolhatunk. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy a korábban lebegtetett kölcsönbe érkezőkből sem lesz semmi.

08. 31.: Bár hivatalosan nem jelentette be a klub, az NSO úgy értesült, hogy Ognjen Djelmiccsel szerződést bontott a klub.

08. 30.: Ahogy az várható volt, Völgyi Dániellel szerződést bontott a klub.

08. 25.: A Nemzeti Sportnak adott nyilatkozata alapján Völgyi Dániel távozhat a DVSC-től, ugyanis hetek óta a második kerettel készül, és engedélyt kapott arra, hogy más csapattal tárgyaljon. Sőt, a hírek szerint elképzelhető, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak a felek.

08. 15.: A Slovan Bratislava hivatalos honlapján jelentette be Holman Dávid szerződtetését. A szlovák klub 700 ezer euróért vásárolta meg a 24 éves támadót. Nem sokkal később a DVSC hivatalos honlapja is megerősítette a hírt.

08. 15.: Holman Dávidot ma már Pozsonyba várják, hogy aláírja szerződését a Slovanhoz.

08. 14.: Immár hivatalos, hogy Bódi Ádám egy év után visszatér, idén kölcsönben a DVSC-t erősíti majd.

08. 10.: A csakfoci információi szerint Holman Dávid a Slovan Bratislavába igazol.

08. 10.: Vannak távozóink is. Nagy Zoltán, és a Balmazújvárosból visszatérő Balogh Krisztián is az NB III-ba feljutó DEAC-hoz igazolt, velük együtt több egykori, vagy jelenlegi DVSC játékos (Mócsán Erik, vagy épp Karikás Krisztián) is a másik debreceni csapathoz szerződött kölcsön vagy végleg. Hír még, hogy Balogh János a megye II-es Csengerbe igazolt.

08. 10.: Sajtóinformációk szerint Bódi Ádám visszatérhet Debrecenbe. A 26 éves szélső tavaly nyáron igazolt a Videotonba, a kevés játéklehetőség miatt azonban egy évre kölcsönbe visszakerülhet nevelőegyesületéhez.

08. 03.: A Nemzeti Sport információi szerint a magyar és szerb állampolgársággal rendelkező Senic Milán is a DVSC látókörébe került, ám a 20 éves csatár még a szerb Crvena zvezda kötelékébe tartozik. 

08. 02.: Haris Tabakovic kétéves szerződést kötött a DVSC-vel a mai napon.

08. 01.: A sportnapilap online kiadása most a 30 éves horvát középpályás, Antonio Mrsic esetleges Debrecenbe szerződéséről ír. A játékos jelenleg Izraelben játszik, korábban hazájában futballozott.

08. 01.: A Nemzeti Sport szerint a svájci-bosnyák Haris Tabakovic érkezhet a csatárposztra. A 23 éves támadó legutóbb a Grasshoppersben játszott, előtte évekig a Young Boys játékosa volt.

07. 29.: Szima Gábor: “A jövő héten egy középcsatárt igazol a Loki. A játékos már megérkezett Debrecenbe, jelenleg orvosi vizsgálatai folynak.” A kérdésre, hogy hazai vagy külföldi lesz az új játékos, Szima Gábor egy kérdéssel felelt: “Hol találunk hazai jó középcsatárt?”

07. 26.: Három játékosunk kölcsönben máshol folytatjaKerekes Krisztián Budafokra, Virág Ákos Ceglédre került (mindkét együttes NB II-es), míg Bokros Tibor marad Balmazújvároson.

07. 25.: Nagy Zoltánnal közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. A 31 éves jobbhátvéd kis megszakításokkal teljes eddigi pályafutását a DVSC-nél töltötte.

07. 18.: Berdó Péter Szolnokon folytatja. A 24 éves középpályás az előző szezont is a Tisza-parti gárdánál töltötte. Arról nincs információnk, hogy kölcsön, vagy végleg szerződött az NB II-es csapathoz, de vélhetően utóbbi a helyes megoldás.

07. 14.: Az olasz La Stampa értesülései szerint a Serie B-ben szereplő Novara játékosa, Adorján Krisztián könnyen lehet, hogy nem az olasz gárdánál kezdi meg a következő szezont, ugyanis a Granada és az Apollon mellett a DVSC is érdeklődik a játékos iránt. A 24 éves támadó középpályás már a magyar válogatott keretébe is bekerült Portugália ellen.

07. 13.: Dusan Brkovics eltűnt a játékoskeretből a dvsc.hu-n (népszerű húzás ez a klubnál, hogy mindenféle kommunikáció nélkül teszik ezt), ezzel pedig gyakorlatilag el lehet könyvelni a távozását.

07. 06.: Több lehetséges érkező, illetve távozó nevét is kihúztuk a listáról, hiszen időközben történt ez-az. Újabb kapus például már nem érkezik, de Iszlai is más klub felé kacsintgat, míg Kecskés Ákos Lengyelországban köthet ki. Jelen pillanatban az egyetlen kiszemeltünk a próbajátékon lévő Miha Vidmar, aki vélhetően a DVSC játékosa lesz.

07. 03.: Bényei érkezését a DVSC is megerősítette.

07. 03.: Brkovicsot a hírek szerint a Beitar Jeruzsálem vinné. A játékosnak egyébként július 1-jén hivatalosan is lejárt a szerződése.

06. 30.: Békéscsabáról érkezik jobbhátvéd: a debreceni nevelésű Bényei Balázs szerződésében szerepelt egy olyan kitétel, mely szerint első osztályból érkező ajánlat esetén közös megegyezéssel felbontható a kontraktus, így visszatért nevelőegyesületéhez.

06. 29.: Ahogy az várható volt, Novota János is aláírt. A szlovák hálóőr kétéves szerződést írt alá a DVSC-vel.

06. 28.: Most épp Bognár István nevét dobta be a sportsajtó, mint akiért érdeklődünk, de elég valószínűtlennel tűnik az ő esetleges leigazolása.

06. 27.: Nagy Sándor is aláírt. A 31 éves hálóőr két éves szerződést kötött a klubbal.

06. 27.: A legújabb kiszemeltünk állítólag a Puskás Akadémiát erősítő Forró Gyula. A 29 éves balhátvéd még Dárdai Pál irányítása alatt a válogatottban is bemutatkozhatott.

06. 27.: Tisza Tibor egy év után visszatért Debrecenbe. A 32 éves támadó Nyíregyházánról igazolt vissza, 1+1 évre írt alá.

06. 24.: Nagy Sándor mellett a 20 éves szlovén támadót, Miha Vidmart is teszteli a DVSC.

06. 24.: Ausztriában tényként közlik, hogy a 33 éves Jan Novota hat év után elhagyja a Rapid Wient, és Debrecenbe szerződik. A szlovák hálóőr korábban Dunaszerdahelyen is védett.

06. 23.: Holmanért komoly ajánlatot tett a Slovan, korábban pedig maga a játékos utasította vissza a Puskás Akadémiát.

06. 23.: Az NSO úgy értesült, hogy szerződtettük a Gyirmóttal kieső Nagy Sándort kapus posztra.

06. 23.: Balogh Krisztián is visszatért a DVSC-hez. A 20 éves balhátvéd Balmazújvárosban volt kölcsönben, de alig lépett pályára az NB I-be feljutó gárdában.

06. 23.: Holman Dávid iránt Portugáliából és Spanyolországból is van érdeklődés, országon belül viszont nem feltétlenül váltana klubot.

06. 22.: Nem várhatóak komoly változások a keretben, a kölcsönből visszatérőkkel és fiatalokkal akarják pótolni a távozókat. Két magyar kapus, egy befejező csatár, valamint egy belső védő leigazolása van képben, amennyiben Brkovics távozik.

06. 22.: Verpecz István három évre aláírt Paksra.

06. 20.: A legfrissebb pletykák szerint Tisza Tibor visszatérhet a DVSC-hez, illetve új kapus is érkezhet, méghozzá külföldről. Elképzelhető, hogy Brkovics mégis távozik, ugyanez a sors várhat Chukára és Mengolóra, ellenben Holman Dávid maradására egyre nagyobb esély mutatkozik. 

06. 19.: Másfél év Mezőkövesden töltött kölcsönjáték után visszatér a DVSC-hez Sós Bence. A fiatal szélső már csatlakozott az első csapathoz.

06. 16.: Újpestről származó információk szerint Kecskés Ákos Debrecenben köthet ki. A fiatal belső védő kölcsönben szerepelt az előző két szezonban a liláknál az Atalantától, ám a felkészülés első napján nem jelent meg az edzésen a Megyeri úton., ugyanis új csapatot keres.

06. 15.: Elkezdte a felkészülést a csapat a 2017-2018-as szezonra. Ismét a DVSC-vel készül Takács TamásBerdó PéterVarga KevinKuti Krisztián és Kinyik Ákos, ők mindannyian kölcsönből tértek vissza a csapathoz. Egyúttal az is hivatalossá vált, hogy Branislav Danilovic és Osváth Attila visszatértek a kölcsön után anyaegyesületükhöz.

06. 14.: Ahogy az várható volt, Verpecz István távozását hivatalosan is bejelentette a DVSC. A 30 éves hálóőr 10 évig volt a Lokinál, a szerződése azonban idén nyár lejárt.

06. 13.: Szerbiából érkezhet jobboldali védő. A Sportska Centrala információi szerint Milos Cvetkovic új klubja a Debrecen lesz, mely a nyolcadik helyen zárt az előző idényben. Cvetkovic a Napredak Krusevac együttesétől érkezik Debrecenbe, korábban játszott a Crvena Zvezda, a Zemun, a Palic, a Rad, és a Hajduk Kula színeiben is. Érdekesség, hogy tavaly nyáron négy BL-selejtezőt is végigjátszott a Crvena Zvezda színeiben (a Zvezdát végül a bolgár Ludogorets búcsúztatta hosszabbítás után), majd két EL-selejtező mérkőzésen is a belgrádi kezdőcsapatban kapott lehetőséget a Serie A-ban szereplő Sassuolo ellen (kiestek az olaszok ellen). Cvetkovic ezután parkolópályára került, mindössze két bajnokin játszott az ősszel a Zvezda színeiben. Télen a Napredak együtteséhez került, ott már jóval több lehetőséget kapott. Az infót köszönjük a zte.hu csapatának!

06. 08.: Brkovicsot kinézte magának a Vasas.

06. 08.: A hírek szerint a Puskás Akadémia Danilovicsot, Pekárt és Óvárit is hajlandó lenne beáldozni Holmanért cserébe.

06. 07.: Holman Dávidot állítólag a Felcsút vásárolná ki komoly összegért a szerzőédéséből, míg Verpecz István Pakson köthet ki. Danilovics és Osváth visszatérnek a kölcsönjáték után klubjaikhoz.

06. 05.: A mai napon Frank Feltscher távozását is bejelentette a DVSC. A svájci-venezuelai szélsőnek fél évre szólt a szerződése, ami opcionálisan egy évvel meghosszabbítható lett volna, ezzel azonban nem élt a klub.

06. 03.: Az NB I-től búcsúzó MTK-tól érkezhet kapus: Danijel Petkovic a DVSC egyik kiszemeltje. A 24 éves montenegrói hálóőrön nem múlott a kék.fehérek bennmaradása, csupán 36 gólt kapott a fővárosi alakulat a szezonban, ez a harmadik legkevesebb volt a 12 csapat közül. Azért van szükség egyébként új kapusra, mert Danilovic visszatért Felcsútra, Kelavával pedig szerződést bontottuk, míg Verpecz Istvánnak lejárt a szerződése.

05. 31.: A Nemzeti Sport szerint az Újpest mellett a DVSC is vinné a lejáró szerződésű Iszlai Bencét a Haladástól. Mindeközben pedig Sós Bence neve felvetődött a Puskás Akadémiánál, mint lehetséges érkező.

05. 30.: Ami az esetleges távozókat illeti: Branislav Danilovicsnak és Osváth Attilának csak kölcsönszerződése van a DVSC-vel, sorsukról egyelőre még nem született döntés. Dusan Brkovicsnak Jovanovicshoz hasonlóan lejár a nyáron a jelenlegi szerződése, ám a hírek szerint van rá esély, hogy a szerb védő is hosszabbítson.

05. 30.: A klub tegnap három légiós távozását jelentette be: Ivan Kelava, Haris Handzic és Hyun-Jun Suk is távozott Debrecenből.

05. 30.: Aleksandar Jovanovic tegnap további két évvel meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését.

05. 30.: Kezdjük azzal, ami már biztos: Horváth Zsolt súlyos szívműtétje miatt visszavonult a tavasz során.

05. 30.: Idén nyáron már elég korán, május végén megnyitjuk az átigazolási rovatunkat, ennek pedig az az oka, hogy már most megkezdődött a mozgolódás, ami arra enged következtetni, hogy mozgalmas nyár elé nézünk. Mi természetesen nyitva tartjuk a szemünket, és ezúttal is egy csokorba gyűjtünk minden minket érintő pletykát.


Korábbi rovataink:

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar

 • Palote

  Más lejáró szerződésű játékosunk nincs? Korábban mintha valahol szó lett volna Nagy Zoliról és Verpeczről.

 • Palote

  Van egy rakat játékosunk kölcsönbe adva. Azt lehet tudni, hogy kinek jár le a kölcsönszerződése most (nyilván az NB2-esek még lejátszák a hétvégi utolsó fordulót), illetve hogy nekik továbbra is szerződésük van a DVSC-vel?

 • Layash

  Most aktuális a “mit hoz a jövő” kérdés.
  Először is nagyon gyorsan pontot kellene tenni arra, hogy lesz-e tulajdonos váltás, vagy alaptalan pletyka volt csak.
  Az új tulajdonos talán a vezetőségben is változtatna, ha marad Szima, marad a vezetés, és jelenleg ez a forgatókönyv látszik érvényesnek.
  Nincs edző de már elküldtek játékosokat, hosszabbítottak Jovanoviccsal.
  Ez továbbra is a fejetlenség jele, azzal együtt, hogy az idő is szorít, bármennyire is mondják, hogy milyen hosszú llesz az átigazolsi szezon.
  Ha valóban új tulajdonos lesz, első lépésben neki kellene kézbe venni az irányítást, az esetben a jelenlegi vezetésnek már nem kellene döntéseket hozni.
  Ha továbbra is Szima marad a tulajdonos, nem várok semmi javulást, marad a kukázás a játékospiacon, augusztusban belöknek néhány játékost az edzönek, hogy csináljon belőlük csapatot, cél a nemzetközi porond…
  A Lokit az alapoktól kellene most újra felépíteni, igazolni kellene játékosokat, mert az utánpótlásból nem lehet a csapatot olyan szinten tartani egyenlőre, amit sokan elvárnának.
  A kölcsön adott játéékosok többsége NB2-ben van, ott sem nyújtanak kiemelkedőt.

 • Palote

  Pontes valamelyik “búcsúinterjúban” azt nyilatkozta, hogy már összeállított egy listát a leigazolásra kinézett játékosról, amiben volt első-, másod- és harmadosztályú játékos is.
  1. Vajon kik lehetnek ezen a listán?
  2. Vajon a klubvezetés megkapta-e ezt a listát (nyilván, hiszen akkor még a klubnak dolgozott)?
  3. Vajon a klub megpróbálja-e leigazolni ezeket a játékosokat annak ellenére, hogy Pontes már nincs itt?

 • Frank

  Ha van egy kis eszük akkor mindenképp. De ki tudja mi lesz itt.

 • Deb.

  Azt azért még érdemes hozzátenni, hogy a következő játékosoknak, (az említetteken kívül), a nyáron lejár a szerződése: Mészáros, Feltscher, Nagy Zoli, Verpecz, Valamint, Szatmárinak nincs szerződése (!!!) szerződés nélkül játszik!

 • JuveFan1897

  Szerződés nélkül nem játszhat játékos, úgyhogy ez hülyeség, már bocs.

 • Bertalan Gyürky

  Első, és legfontosabb feladat, hogy legyen egy vezetőedző (nagyon remélem, hogy Herczeg András), aki megmondja, hogy a régiek közül ki kell és ki nem kell. Kit igazoljanak le, és kit ne. Ismeri az akadémia játékosait is, így könnyebben építheti be a fiatalokat.

 • sanchez

  Az igaz, hogy a következő szezonban csak 3 légiós lehet a keretünkben, mivelhogy nem indulunk nemzetközi kupában?

 • Deb.

  Nem hülyeség, nincs szerződése! Sőt, nem csak Szatmárinak, hanem még 5 fiatal játékosnak nincs szerződése, Bereczki, Barna, Kóródi, Csősz, Biró.

 • Lokiultra

  Nem kötelező. Amúgy ez a kezdőre vonatkozik

 • JuveFan1897

  Ilyen nincs. Profi szerződés nélkül egy játékos semmilyen hivatalos versenysorozatban nem léphet pályára. Régen a Ligakupa volt kivétel, ahol próbajátékosok is játszhattak.

 • Deb.
 • Deb.

  Kövesden, Sós Bencének a mai nappal lejár a kölcsön szerződése.

 • narrator

  Véleményem szerint rosszul tudod. Az utánpótlás korúak ugyanis más elbírálás alá esnek.
  A Szatmárival kapcsolatos szituról nincs infóm, attól függetlenül írom.

 • JuveFan1897

  Sokszor elmondtuk már, a transfermarkt NEM szentírás. Eleve nem egy Magyarországgal foglalkozó oldal, csupán van 1 vagy 2 szerkesztőjük, aki az itt-ott megjelenő hírek alapján szerkesztik a magyarországi adatokat. Pl ha egy játékos idő közben hosszabbít, de arról nem jelenik meg hivatalos kommunikáció, akkor ők sem fognak értelemszerűen tudomást szerezni róla.

 • JuveFan1897

  Az utánpótlás játékosok más téma, most nem is róluk beszélünk. Az esetükben egyébként 16 éves kor előtt nem lehet profi szerződést kötni, addig viszont elvileg pályára sem léphetnek a felnőtt csapatban.

 • narrator

  Nem róluk? Kóródi, Csősz, Bíró nem up-korúak? Ők is említésre kerültek. Azt mondom, hogy szerintem hivatásos szerződés nélkül is pályára léphetnek az NB1-ben.

  Nem tudom, mi a felső korhatár ebből a szempontból, ha a betöltött 23. életév, akkor kis Szacsával rövidesen szerződni kell, amennyiben még nem történt meg.

 • Deb.

  Érdeklődtem picit, az általam említett játékosoknak, “Megállapodásuk” van a Lokival, semmilyen lejárati idő nincs benne, (mind a két fél akkor szakíthatja meg amikor akarja), csak a kezdés ideje

 • JuveFan1897

  Akiket a hivatalos honlap a felnőtt csapatban tüntet fel, azoknak mindnek van már profi szerződése.

 • narrator

  Ezt nem tudom, így elhiszem neked, csak annyit mondok, hogy az upok profi szerződés nélkül is tolhatnák. Ebben vitatkoztam veled.

 • Palote

  Megnéztem, Feltscher-t fél + 1 évre igazoltuk, azaz nem jár le a szerződése, viszont van lehetőség rá. hogy felbontsuk. Abból, hogy Kelavához és Handzsicshoz hasonlóan nem éltünk ezzel a lehetőséggel, úgy gondolom ő vagy marad, vagy megvárjuk az új edzőt, hogy döntsön róla.

 • Palote

  Apró pontosítás(ok): a keretben 7 lehet, egyszerre a pályán lehet 3 (nem nemzetközi induló csapatok ellen, nemzetközi indulók ellen 5). Tehát nem a kezdőről van szó, hanem az egyszerre pályán levőkról (pl. külföldit lehet külföldire cserélni, nem változik ez a a szám)

 • Palote

  nso-n láttam hogy a Felcsút érdeklődik iránta…

 • Palote

  Na, akkor akikre emlékszem (egészítsétek ki ha valaki kimaradt):
  Sós – Mezőkövesd,
  Takács – Nyíregyháza,
  Mészáros – Haladás (az ő kölcsönadása még fél évig él, ha jól emlékszem),
  Kinyik – Budaőrs,
  Berdó – Szolnok,
  Bokros – Balmazújváros,
  Varga – Cigánd

 • csibu

  Na akkor mégis van szerződésük, mert az annak számít. 🙂

 • László Kiss

  Szerződés nélkül az MLSZ nem adja ki a játékengedélyét, ez ennyire egyszerű.

 • joel

  Rokakepu Gezat osztjak rendesen a mai NSO cikknel 😀
  Meg is erdemli.

 • Lokiultra

  Belinkeled kérlek? Nem találom

 • csaba

  Hagyuk mán Róka Géza is mehetne a Bánatba azért eset ki a mtk is mert televan fiatalokkat ha fiatalokkal igazolunk mehetünk a NB 2 Be ferenczi is verbecz is fiatal csak nullák a fociba mindent a fiatalok rontottak el kisem megyek tőbet a mecsre ha fiatalok igazolunk verbecz és ferenczi miatt lettünk 8 helyen

 • öcsisajt

  Elég szégyen hogy az országosan első?? akadémiánktól nem tudnak felhozni egy épkézláb játékost. Évek óta nincs akit be lehetne építeni,talán Szatmári de ő sem olyan aki megváltaná a világot. Ez is bizonyítja milyen nagyszerű edzők nevelik a fiatalokat.Nem a szakmai tudás a döntő hanem ki mennyire Szima kegyeltje.

 • Palote

  Itt láttam: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-nyari-atigazolasok-2017-2571123#pafc
  Részletesebb hírt nem láttam. Gondolom mivel Pintér játékosa volt, vinné magával, de fogalmam sincs mennyire komoly a dolog.

 • Jamen

  Danilovic-Sós csere?

 • Lokiultra

  Koszi

 • Jamen

  Jövő héten már többet tudunk.Amennyiben jön az új tulajdonos, akkor soha nem gondolt nevek jöhetnek.Ha igaz, amit ma hallottam, akkor hosszú távon a BL főtábla lesz az igazi cél.

 • Palote

  Bocsásd meg ha kicsit szkeptikusan hangzik, de erről elsőre az jutott eszembe, hogy idén meg a nemzetközi kupaszereplés volt a cél… 🙂

 • Csaba

  Szia hun olvastad ez köszi

 • Csaba

  Ki az új tulajdonos

 • Jamen

  Igen, Szimával, de ez a tulajdonosjelölt más kategória.Az igaz, az biztos, ami elmúlt. A jelenlegi tulajdonoskörrel maradnak a meg nem valósult célok.

 • Jamen

  Verbecz nevű játékosunk nincs.Javaslom a személyneveket nagy betűvel írni.

 • tiberius

  Úgy legyen,de volt itt már sok igéret felkapott pletyka!!!

 • tiberius

  Petkovics jöhet az Mtk-tól a csakfoci szerint!

 • Jamen

  Üzleti titok, amíg nyílvánosságra nem hozzák!

 • Jamen

  Amíg nem hozzák nyilvánosságra üzleti titok.

 • LokiFan16

  Nem lehet tudni mikorra várható fejlemény?

 • Jamen

  Talán jövő héten, de a “nagy befektető” állítólag visszalépett.Helyette lesz egy másik.

 • LokiFan16

  Remek… Vele jól fogunk járni?

 • Layash

  Nincs köze az átigazolásokhoz, de nem tudom szó nélkül hagyni, hogy a szezont mégiscsak sikerült méretes pofonnal zárni.
  Az első csapatnak sikerült bent maradni az NB1-ben, sőt a 8. helyre még azt is mondhatnánk, hogy elfogadható eredmény, szerintem a 6-8 helytől több már a szezon elején sem volt a csapatban.
  Az utánpótlásunk ellenben csúnyán leszerepelt, s most nem az akadémián történtekre kell gondolni.
  A DVSC-DEAC kiesett az NB3-ból… s ott már a sokak által az NB1-be várt “ifjú tehetségek”, az NB1-ben játszók vitézkedhettek (volna).
  Természetesen nem csak a játékosoké a felelősség, az elégtelen bizonyítvány minden érintettnek jár.
  Nem tudni mit hoz a jövő a klubnál, de egy NB1-es csapatnak nívó alattinak minősül megyei szinten tartalékokat versenyeztetni.
  Meg kell nézni néhány megyei szintű bajnokit, s nem lebecsülve az ott játszó amatőröket, de egy első osztályban szereplő klub tartalék csapatának illene hozni az NB3-as szintet, játékosoknak, edzöknek…

 • kuzsol10
 • Lokiultra

  Danilovics miért van a távozoknál, ha Osváth nincs ott?

 • Jamen

  Ezt egy fél év múlva már látni fogjuk.Nem csak a pénz számít, hanem a szemlélet is.A belső informátor már a hétre igért fejleményeket.Az idő sürget, a kérdés megtisztulás, vagy végleg elsüllyedünk a mocsárban?

 • Lokiultra

  Akkor már mondhatjuk, hogy szinte biztos a tulajdonosváltás?

 • Jamen

  Nem.

 • Trebucheut

  Litauszki ingyen igazolhatóvá vált, szerintetek erősítést jelenthet?

 • Jamen

  Tegnapi információ szerint a tárgyalások megakadtak.Jelenleg teljes hírzárlat van.

 • László Kiss

  Ha rajongói oldalt szeretnél neki létrehozni, azt ne itt tedd. Akaratgyenge, alibi játékos.

 • László Kiss

  A legújabb információk szerint mindenki kihátrált a csapat mögül. Szima Gábor és sleppje marad a helyén, érkezik egy ötújjas kesztyűbáb edző…

 • Layash

  Első lépésben a célokat kellene meghatározni, amihez elöször is az kellene, hogy tudják a klubnál, mennyiből gazdálkodhatnak, ki a tulajdonos, vezetőség tagjai, nekik mi a pontos feladatuk, és ki lesz az edző…
  Az edzőnek kellene játékosokról döntést hozni, de legalább a véleményét figyelembe venni.
  Ezek után lehetne játékosok igazolásán gondolkozni, ki az, aki megfelel a célok eléréséhez.
  Jelen állás szerint semmi nem változott a klubnál az elmúlt évekhez képest, azt sem lehet tudni ki hoz döntéseket a játékosokról.
  Egyenlöre csak távozók vannak, számomra kérdés, hogy lesz itt csapat, ha még keret sincs.
  Az utolsó pillanatban össze kukázott maradékból?
  Új csapatot kell épiteni az új edzönek, s erre esélye csak akkor lesz, ha a felkészülés kezdetére együtt lesz a keret… s vissza is tértünk az alap problémához: ki igazoljon, amikor nincs edző, de talán még tulajdonos sem? Nincsenek célok, nincs költségvetés, nincs koncepció, ami az induláshoz kellene

 • joel

  hat ez kurva jo akkor…mar kezdett volna az ember kicsit bizakodni…

 • joel

  fasza…

 • Tom Tom

  Kiszállhatna már a politika a fociból. Mert így semmi értelme.
  Mondjuk nekünk is lehetne egy-két ilyen “mecénásunk”. Hallani ilyen híreket, hogy kik és hogyan akarják a klubot saját “játszótérnek”

 • Layash
 • Tom Tom

  Most azonnal aláírnám a Holman féle cserét!!!!! Jöjjön mind a 3!!!!!!!!!!!!!

 • Layash

  Danilovic minöségi játékos, de a másik kettő…
  Bár úgy gondolom nem lesz semmi pozitív változást nem várok, jók lesznek a máshová nem kellők, úgy a létszám meglesz.
  Már azon se lepődnék meg, ha Gyarmatit neveznék ki az akadémia vezetésére Herczeg helyett.

 • LokiFan16

  A “másik kettő” is nagy erősités lenne….

 • Tom Tom

  A”másik kettő” is hidd el, hogy jó!! Dávidkánál meg 1000000-szor jobbak!!

 • DEBRECENIVSC

  Igen kiválóan fejelő védő.

 • Tom Tom

  Aki alá is írt azóta az UTE-hoz

 • DEBRECENIVSC

  kisPölő.Barczi,Litauszki,Diallo ingyen igazolhatóak, illetve a vidisek(Pölő,Barczi)nem tudom.
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/427472_ket_magyar_jatekosatol_is_megvalik_a_videoton
  Holmant én eladnám és bevásárolnék belőle, Vadnai,Baki az MTK-ból és Molnár Gábort a kövesdi csapatból.
  Sekulic,Völgyi,Verpecz mehet, illetve ha Szilvásira nem számít Herczeg akkor ő is, mert 1 meccset játszott végig és ennyi volt.

 • DEBRECENIVSC

  .-Litauszki, Újpestre elkelt

 • joel

  Remelem Brkovic-ot nem engedik el ezek az agyhalottak!

 • Layash

  A kérdés az, hogy meg tudják-e tartani, illetve Brkovic akar-e maradni.
  A Vasas nem kiemelkedő költségvetésű klub, itt talán az lesz a döntő, hogy a lejárt szerződésű, tehát szabadon igazolható játékosnál mennyire van hitele a klubnak, akar-e maradni.

 • Jamen

  Nem fogunk játékost játékosra cserélni, mert akkor mi menne a zsebbe?

 • Jamen

  Ha idejönne a görög az biztos, hogy egy játékvezetőnek sem maradna ép a “péksége”!

 • Isti

  Ne legyünk idióták.. Holmant ne adjuk el,főleg ne a Puskásba. Aki ők akarnak adni Danilovicon kívül a selejt kategória nincs mit szépíteni rajta. Brkovic is kell mindenképpen.

 • Isti

  Jobbak a fenét… ebből a rakás szerencsétlenségből ő az egyetlen szerződéssel rendelkező játékosunk aki 3 forintnál többet ér. Nélküle nincs támadó játékunk értsétek már meg. A Pfla csak a peremjátékosokat adná nekünk az meg nem kell,van elég belőle.

 • Tom Tom

  Márpedig ezek jobbak. Dávidka kiégett itt.

 • Jamen

  Sziasztok! Ha végig gondoljátok, akkor az elején csak távozók lesznek.Amennyiben tulajdonosváltás lesz, akkor azért, hogy még akit lehet eladjanak, ha nem, akkor meg a régi jó szokás szerint akik maradnak a végére, azokat igazoljuk le.Nem gondolnám, hogy Petkovic hozzánk jönne-külföldre tart-és azt sem, hogy Holmant három játékosra cseréljük.Szerintem pénzért adjuk el.De elképzelhetőnek tartom, hogy Filip is elmegy.Majd visszajönnek a kölcsön adott játékosok-Bokros, Sós, Takács és lesz néhány ingyen megszerezhető is.Ha új tulajdonos lenne, akkor az majd igazol, a régi csak elad.

 • LokiFan16

  Akkor ezek szerint még van esély tulajváltásra?

 • Jamen

  Van esély, de ezen a héten el kell dőlnie, mert kifutunk az időből.

 • László Kiss

  Honnan az infód? Mikorra dőlhet el? Nevetséges, hogy 3 nap múlva kezdődik a felkészülés, de senki sem tudja a mindenható elnökúron kívül, hogy kikkel. Hazavárom Ludánszki és Spitzmüller bajtársakat is… Az biztos, hogy 20 év után a következő szezonra nem váltom meg a bérletemet. 🙁

 • Jamen

  Laci, Te is tudod, hogy az informátor nevét nem adhatom meg, de privátban szívesen elmondom Neked.Maradjunk annyiban, hogy minden cáfolat ellenére még maradt egy utolsó esély erre a hétre.De mint írtam, ez egy esély és semmi nem biztos.

 • Tom Tom

  Tudtommal Szima az összes kérőnek kosarat adott!!:-((((

 • Jamen

  Igen, ez az állítás a múlt hétre igaz, azonban vannak akik azon dolgoznak, hogy legyen még egy esély a váltásra.Nincs garancia, hogy összejön.

 • Róbert Mándi

  Remélem hamar pont kerül minden kérdésre mert nagyon-nagy a csend!!!!S kedvenc csapatomat nem szeretném a múlt szezonhoz képest kiszolgáltatott helyzetbe látni egy hanyag belesz.rok mindenbe tulajjal!!!!!!!

 • Róbert Mándi

  Remélem a nagy csend valami nagy dolgot jelent.

 • Loki_Ati
 • JuveFan1897

  Hát ilyesmibe ne reménykedj. 🙂

 • Lokiultra

  Kíváncsi vagyok ki fedezi fel ezeket a játékosokat? Brkovic? 😀

 • tiberius

  A mai napig reménykedtem én is de amit hallottam az nem volt megnyugtató.

 • kornel96

  Marad Szima?

 • Róbert Mándi

  Ha tudsz valamit oszd meg s uralkodj ;)Ne játszuk már azt mint a semmit sem tisztelt vezetőség(Szima,Rókakoma)

 • Lokiultra

  Tényleg nem jó ez a titkolózás

 • Kálmán Horváth

  Ez a jobb oldali védő remélem jó lesz bal oldalra…

 • DEBRECENIVSC

  Hidi Patrik elvileg szabad, csak úgy mint Pölöskei (el sem vitték az edzőtáborba ellenben Bódi velük tartott).

 • Róbert Mándi

  Hidi és kis pölö jó megoldás lehetne,ha már úgy is ingyen igazolhatóak.Szima szereti az ilyet.

 • Bertalan Gyürky

  A nagy csend okai:
  1. Szabin van mindenki.
  2. Az átigazolási időszak június 15-től kezdődik

 • Róbert Mándi

  Szabin!Akkor a többi csapat Vidi,Fradi,dózsa hogy tudnak igazolni!!!Meg amikor ég a ház akkor nem szabizunk hanem csapatott erősítünk 1000%kal

 • Róbert Mándi

  Egész ügyes!Harcos,labdabitos,gyors ;)Jova meg ez a srác jók lennének együtt 😉

 • Tom Tom

  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/428108_belga_kezekbe_kerulhet_a_nagymultu_magyar_klub
  Ezt nem értem ha az NB II-ben ekkora az érdeklődés egy klub iránt NÁLUNK MIÉRT NEM!!!!!!!!???????????????

 • Tom Tom

  PAFC vinné Osváthot! Nekünk pedig jobban kellene!! Helyette hozunk egy szerbet, holott Róka úr azt mondta inkább magyarok kellenek mert azok jobban odarakják magukat.

 • JuveFan1897

  Tévedésben élsz, a DVSC iránt is van kereslet, csak a tulajdonos nem akarja eladni.

 • Tom Tom

  WHY????
  Gondolom erre ti sem tudjátok a választ. Pedig saját érdeke lenne…

 • Tom Tom

  Egyébbként ez egy szurkolói fórum itt aztán mindent le lehetne írni, hogy ki mit hallott(legfeljebb nem igaz). Mindenki csak titkolózik, az egyszerű szurkoló meg tövig rágja a körmét… Mondjuk nálunk csak mennek el az emberek, úgyhogy lassan csapat sincsen:-(((

 • Tom Tom

  Ráadásul nem kis összegek repkednek a “levegőben” mint lehetséges ajánlatok….

 • Tom Tom

  No meg ahogy a mondás tartja”Búcsúzni csak szépen………….”

 • Róbert Mándi

  Kapus posztra Polekszicset vagy Novakovicsot vissza!!!!!!!!!!!

 • JuveFan1897

  Amiről mi tudunk, az minden szerepel ebben a rovatban, hidd el. 🙂

 • Jamen

  Amúgy Mészárosnak is csak június 30-ig van szerződése, mint Brkovicnak.

 • DEBRECENIVSC
 • Lokiultra

  Sós Bencéről tudunk valamit?

 • Kálmán Horváth

  Vadnai adja magát. Meg talán a Tóth Bence.

 • Kálmán Horváth

  Szeretném azt tudni, hogy visszajön. Talán a Mészáros Karolnak is lehetne egy esélyt adni. Mindenféle kölcsönjátékos visszajött, pont ez a kettő meg nem. Ki érti?!

 • Tom Tom

  +++Meg Banai a kapuba(Bogdán esetleg:-))
  Sváb balhátvéd, középhátvéd: Debreceni, Devecseri Gévay, Fodor
  Középpálya: Hidi, Iszlai, Adorján, Vass, Madarász
  Csatár: Németh, Gosztonyi estleg

 • Tom Tom

  +Szalai Attila U18 Rapid Wien Baloldali védő

 • Tom Tom

  Közben Pinyőék hülyére vásárolják magukat…..(Tischler, Póor, Heris stb,)

 • Tom Tom

  BANAI UTE Le kell rá csapni

 • JuveFan1897

  Mészáros Karol az év végéig van kölcsönadva a Haladásnak.

 • Róbert Mándi

  Gosztonyit én is favorizálnám!!Gyors,agilis,fiatal meg nehogy már jobb legyen neki az nb2 mint az nb1!Debreceni es Sváb szintén zenész 😉

 • Layash

  Mivel semmi nem változott a DVSC-nél, arra lehet számolni, hogy a lejáró szerződésű magyar játékosok legfeljebb akkor jönnek Debrecenbe, ha máshová nem kellenek.
  Hiába nem kommunikál semmit a klub, a játékosok egymástól is informálódnak, nyilván tudják, hogy a DVSC-be igazolni rizikós.

 • Kálmán Horváth

  OK.

 • DEBRECENIVSC

  Én meg arra gondoltam, hogy az érettebb gondolkodásúak akarnak egy olyan edző mellett dolgozni, aki kivitte a javarészt magyarokkal felálló csapatát BL/EL csoportkörbe, persze lehet naiv gondolat volt és mindenkinek dollárban forog a szeme.

 • Tom Tom

  Kecskés oké jöhet!

 • DEBRECENIVSC

  Szerintem is jöhetne, de hol merült fel a neve? Szerintem a liláknak kellenek a védők hiszen egyik legjobbjukat adták most el.
  Ha Holmant pénzért sikerül eladni, akkor lehetne bevásárolni, persze a szurkolók mindig tudják kik kellenének, de nem mindig jön be.

 • Lokiultra

  Lejár a szerződése Kecskésnek

 • Róbert Mándi

  Ha Dusan elmegy 🙁 akkor Szilvási Kecskés kettős igen hosszú távra megoldaná a bajokat hátul.De ha marad Dusan akkor meg Kecskéssel igen jó védelmünk lenne középen meglátásom szerint.

 • DEBRECENIVSC

  Szilvásit nem sűrűn láthattuk Loki mezben, de Szatmárit igen, szerintem ő kezdő lesz a következő szezonban, kíváncsi vagyok rá is persze, hátha most elkerüli a sérülést és lesz egy jó felkészülése, hajrá.

 • Jamen

  Óvárit kihúzhatjátok a listáról, Diósgyőrben van.

 • DEBRECENIVSC

  Szerintem nem veszítettünk vele egyelőre. amúgy is csere fejében jött volna.

 • sanchez
 • László Kiss

  Sem Kecskés, sem senki más nem akar a DVSC-vel még csak tárgyalni sem. Kerülik a LOKI-t mint a pestist.

 • Jamen

  Senkivel sem vesztünk semmit..Jobb kiesni fiatalokkal,mint zsoldosokkal.

 • Jamen

  Sós Bence meg Szimához nem akar visszajönni.Herczeg most próbálja meggyőzni, de kevés sikerrel.

 • gyberci

  Valaki – Jovanovics, Szatmári, Brkovics, Szilvási, Ferenci – Holman, Filip, Tőzsér – Könyves, Dzsudzsák

 • László Kiss

  Tényleg ennyire nem érteni madzsart?!

 • lokiálé

  A játékosmegfigyelő srácról nem igen hallani? Csinál ő valamit gyakorlatban is?

 • Lokiultra

  Már nincs is itt

 • Kálmán Horváth

  Az Újpestnél az Andricnak is lejár azt hiszem a szerződése. Egynek ő is jó lenne.

 • Layash

  Spitzmüller meg Békéscsabán került szabad listára…
  Bajok vannak a Lokinál, s ezt most már Herczeg András is nyilvánvalóvá tette a minapi nyilatkozatával,ha eddig valaki mégis kételkedett volna.

  Hiánypótlásról beszélt, nem erősítésről, a sorok közül nagy problémák olvashatóak ki.
  Épeszű játékos minimum bizalmatlan a debreceni lehetőségeket mérlegelve, főleg, hogy most már az edző ki is jelentette, hogy nincs pénz, kell egy debreceni mag (azokból, akiknek erős volt az NB3?), a távozók helyett kell találni “valakiket”.
  Ennél még Pakson is kézzelfoghatóbb célokat tudnak mutatni a játékosoknak.
  A bajnokság kezdete előtt 3-4 héttel még keret sincs, nemhogy csapatunk legyen, az ingyen igazolható játékosok vélhetően az utolsó pillanatokig ki fognak várni…. kell elemezni, hogy ez megint mit fog eredményezni?

  Az NB1-ben maradásnak csak abban az esetben volt értelme, ha jövőre sem esünk ki. Sőt… csak akkor, ha építkezni tudnak, nem folyamatos tűzoltással őrlődnek

 • Tom Tom

  Ma sem történt semmi!!!!
  Szima úr maradt, új igazolás 0, kölcsönből visszatérő 1.

 • DEBRECENIVSC

  Magyarán erősítettünk :D.

 • Tom Tom

  Csak jó lenne látni a fényt az alagút végén(csak nehogy dudáljon)!

 • Tom Tom

  Mondjuk gyanúsan nagy a “csend”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Róbert Mándi

  Igen gyanúsan nagy!!!!Plusz Oshváth meg a Puskásé 🙁

 • joel

  Mehet is a picsåba…

 • joel

  Közben Osvåth “szakmailag elörelepett”…miröl beszel ez a hulye? Volt ket-hårom jo meccse oszt’ annyi.. .60 kilos kis balfasz…

 • Layash

  Ha ide igazolt volna, akkor biztosan más lenne a véleményed 🙂
  Keserű pirula, de semmi meglepő nincs abban, hogy a DVSC jelenleg nem vonzó lehetőség a játékosok számára, ráadásul Osváthnak volt némi rálátása arra, mi zajlik itt.

 • joel

  Nem lenne mås, engem nem gyözött meg, söt…Nem az zavar h nem ide jött. Hanem hogy nyalåsbol Pinter irånyåba szapulja a Pontes fele edzesmunkåt.

 • Layash

  Hatalmas szakadék volt Pontes, és a játékosai között, aminek az okát nem tudom, de szomorú, hogy még a játékosai sem álltak ki mellette.
  Pontes szimpatikus volt, és számomra még most is az, de be kellett látni, képtelen ebben a közegben érvényesülni.
  Voltak hibás döntései, elég soká ismerte fel, hogy ez a játékoskeret már nem alkalmas az általa elképzelt dominálós játékra. Sajnos, mert Pontes távlatokban próbált gondolkozni, valószínűleg sokáig hitt abban, hogy egy új csapat alapjait építheti, amely később ismét a dobogóért szállhat harcba.

  Nem lehet tőle elvitatni, hogy erőnlétileg rendbe rakta a csapatot, és a játékban is volt elképzelés, de a játékosai soha nem mentek tűzbe érte, még a csapatkapitánya sem, bukásra volt ítélve.
  Osváth eleve úgy jött ide, hogy nem is tervezte a maradást, képessége alapján bármelyik NB1-es csapatnak erőssége lehet, a mutatott teljesítménye összességében gyenge volt, kérdés mi volt annak az oka

 • LokiFan16

  A kapus már benne volt a Sós Bencés videó első változatában… Persze aztán gyorsan letörölték és kivették a videóból….:D

 • gyberci

  Hát én Tisza játékát soha nem szerettem. Nagyon darabos, nem technikás játékos. Egyetlen előnye, hogy ingyen van. Ha Brkovics elmegy, azt nagyon sajnálom. Roppant megbízható védő.

 • Lokiultra

  Ki volt az? Nem tudod?

 • Róbert Mándi

  Nem tudom,hogy most sírjak vagy nevessek!!!

 • LokiFan16

  Talán Petkovic az.. De egyáltalán nem biztos, az tuti,hogy nagyon magas.:)

 • LokiFan16

  Inkább nevess, sirni majd ráérsz a meccsek után…

 • Lokiultra

  Az a baj hogy Petkovics nem külföldről jönne. Az jó ha magas az elmúlt években elég kevés kapusunk tudott jól kijonni

 • LokiFan16

  A külföldről érkezőt úgy is érthetjük, hogy idegenlégiós. Nekem nagyon hasonlít Petkovicra.

 • Tom Tom

  Olvasva a híreket egyre jobban gyűlik bennem a düh és az indulat. Az ami itt folyik arra csak annyit mondanék, hogy#&@%/=§#&@đ[ĐłŁ$ߤ÷×*>^<°˛`+!%/=#&@<{][Đđ} stb.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Szörnyű! MIt akarnak? Valaki mondjon már valamit a klub részéről!!
  Mert ezzel csak felcseszik az ember idegeit!!

 • Tom Tom

  Tisza Tibi “kell” mint egy falat kenyér!:-)))
  Vicc az átigazoláspolitikánk is ha ez igaz!!!Nembeszélve a távozókról!!!
  Osváth a Puskásba. Mikor fejezik már be a pártállami focicsapatok??

 • Lokiultra

  Úgy legyen!

 • Tom Tom

  Ha a Puskás Akadémia bajnok lesz, soha a büdös életbe nem, fog érdekelni többet a mennyei megyei(MB I.)!!!!!
  Az lenne a legdurvább és legundorítóbb dolog a világon!!!BOÁÁÁÁ

 • Jamen

  Banainak élő szerződése van, Debrecenivel hosszabbított a Vasas.

 • Jamen

  Holman ha marad azért marad, mert pénzért nem kellett, csak cserejátékosokat akartak adni érte.Játékosok meg nem kellenek nekünk.

 • gyberci

  Brkovics a tegnapi (keddi) edzésen (sem) nem volt ott! Rosszat sejtek! Ő már nem jön vissza. Én nagyon sajnálom!

 • gyberci

  Holman, Herczeg András kezei alatt újra nagy lehet.

 • olomhuszar

  Nem lehetne ezt a cikket sticky-ként a nyitóoldalra rakni? Folyamatosan frissül, nem kellene lapozgatva keresni.

 • Layash

  Akaratgyenge, hangulat játékos.
  Az a baj, hogy tele voltunk hozzá hasonlóakkal az elmúlt években is, a szerbeket leszámítva semmi küzdeni tudás nem volt a játékosainkban, és a jelek szerint ez csak romlani fog.
  Ebben a közegben Holman, de gyanítom Tőzsér, és a többiek sem fognak kitartóan küzdeni a klubért, a csapatért.
  Holman különben is sértődött lehet, úgy gondolta, hogy a dobogóért versengő klubba igazolt, és a kiesés ellen kellene harcolni.
  A képességeit nem vitatjuk, de a hozzáállása miatt nem vezéregyéniség, sehol nem lesz nagy, nem is volt az, nem véletlenül nem kellett ő a Fradiba, és a lengyeleknek sem.

 • Róbert Mándi

  Stibert meg Németh K. haza lehetne hozni 😉 Azzal megoldódna egy két dolog 😉

 • Róbert Mándi

  Ezzel én is így vagyok!!!!!!!!!!

 • Layash

  A keretben lévőket sem tudták, (vagy nem is akarták?) megtartani, nem hiszem, hogy az említett két játékos az NB1-be szeretne igazolni, de abban biztos vagyok, hogy Debrecenbe határozottan nem.
  Fölösleges nevekkel dobálózni, az alapvető probléma az, hogy a klub nem hajlandó minőségi játékosokat megfizetni.
  Nincs rá keret, de mit tesznek azért, hogy ez ne így legyen?
  Úgy tűnik semmit…

 • Lokiultra

  A Balmazújvárosba igazolt

 • Lokiultra

  Kezdhetünk barátkozni Kemenessel

 • Lokiultra

  Kemenes

 • Róbert Mándi

  Én is így érzem!Monjuk jobb mint Verpecz…

 • lokifan99

  kemenes netalán pogacsics….:)

 • Lokiultra

  Pogacsics de jó lenne! Szabadon igazolható? Szerintem nem

 • Lokiultra

  Legfelül a kereső alatt ott van. 1 kattintás

 • JuveFan1897

  Ott van a legfelső menüsávban, a ‘Neked ajánljuk’ részben, illetve a főmenüből is elérhető a ‘Lelátó’ fül lenyitásával.

 • Jamen

  Azt gondolom Kemenes lesz az egyik kapus.

 • Tom Tom

  Banai (UTE) jár le 06.30.-al a szerződése.De Bogdán Ádámnak is most jár le:-)))

 • Róbert Mándi

  Bogdánnal én is kiegyeznék 😉 de nem fog hazajönni!! :(Kemenes,Pagodics vagy mind kettő érkezését várom….

 • Róbert Mándi

  Drága Fórumozó Loki szurkoló barátaim!

  A klub mai bejelentese után fogalmaztam meg bennem az alábbi gonsolatcsokor! Ameddig a klubvezetés nem áll a csapat s a szurkolók mellé akkor nekem (nekünk szurkolóknak) kell!
  Ki kell menni a meccsekre s torkunksz szakadtából buzdítani kell 12.játékosként a csapatot s vele együtt Bandi bát!Most nagyon az optimizmus szól majd belőlem amikor azt mondom lehet ezek a fiatalok lesznek a következő Sándor,Dombi,Vadicska,Szatmári generáció!!!!

  Várjuk akkor az ideérkezőket nagy szeretettel s tisztelettel, ha már minket választottak ebben a helyzetben.Reménykedjünk,hogy Dusan marad s a fiatalok felnőnek a feladathoz s valami jó sül ki belőle 😉

  Hajrá Loki!!!!!

 • Jamen

  Tippeljünk, ki lesz az a négy játékos, mert ne legyen kételyünk Brkovics elmegy!
  Az én tippeim: kapusok Kemenes, Pogacsis, Banai hármasból, belső védő: Kecskés, csatár: Tisza.

 • sanchez

  Polekszics-re vajon van némi esély? (lévén már ő is honosítva lett) vagy ne is álmodjunk ilyesmiről?

 • Jamen

  Kötelesnek is lejárt, azóta is a mi ajánlatunkon röhögnek a menedzserével…..

 • Jamen

  A Vasasnál is számítanak rá!

 • sanchez

  Még a végén Rudolfot is leigazolják…

 • sanchez

  De úgy tudom jelenleg a Békéscsaba játékosa.

 • Jamen

  Őt biztos nem, annyira elmérgesedett vele a viszony az elmenetelekor.

 • Jamen

  Jól tudod, úgyhogy vagy oda megy vissza, vagy marad a Vasasnál.

 • Lokiultra

  Banai kell szerintem a liláknak Balajcza miatt, plusz neki szerződése van, nem?

 • Jamen

  Valahol én is olvastam, hogy Balajcza azért ment el, mert csak Banai után következett a sorban. Banait viszont már tavaly is hozni akartuk.TomTom azt írta, hogy június 30-án lejár Banai szerződése.

 • sanchez

  Személy szerint nagyon bízom benne, hogy a vezetőség legalább őt megpróbálja megszerezni.. 🙁 A fiatalok mögé nagyon kell egy rutinos kapus is, akiben megbízhatnak…

 • sanchez

  Csak Brkovics és Mengolo maradjanak..

 • Tom Tom

  Ahogy mondják”Próba cseresznye:-)))”

 • Jamen

  Brkovic napok óta nem jelentkezik és Mengolo sincs az edzésen.Azt mondják sérült, de a csapathoz közelállók másról suttognak.Azt mondják, hogy azoktól a külföldiektől, akiktől tudunk, megszabadulunk majd.

 • Tom Tom
 • Jamen

  Minket már nem vesznek komolyan.

 • Jamen

  Annak idején nem véletlenül engedték el.

 • Tom Tom

  Szerintem talált, süllyedt!!
  Sváb Dánielnek (baloldali védő) jár le a szerződése a Cottbussal. Emlékeim szerint nem volt rossz a srác!! Rápróbálkozhatnának!

 • Tom Tom

  +Németh Krisztián és Gosztonyi-nak jár le a szerződése:-)))))
  Ellennének itt aszem:-))

 • Jamen

  A Transfermarkt nem írja meddig él a szerződése.
  https://www.transfermarkt.hu/krisztian-pogacsics/profil/spieler/43354

 • JuveFan1897

  Mengolot nem is bánom, mehet isten hírével.

 • Lokiultra

  Ha jól tudom Banai hosszabbított már

 • joel

  Jol alakul ez eddig…Tele leszunk vegre a sokak altal annyira ohajtott debreceni kotodesu fiatallal. Nem baj h szarok de legalabb lehet nekik tiszta szivbol szurkolni. Ha mar focit ugyse latunk, ugye…

 • Tom Tom

  Van egy csomó jó kapus a piacon és mi pont a Nagy-ot szúrtuk ki?!
  A Kunsági Roli meg remélem csak vicc…..

 • gyberci

  Van két kapusunk: Szabados és Kovács, ambíciózus fiatalok, akik bizonyítani akarnak, hogy jobban érvényesüljenek a játékospiacon. Nagy csak hármas számú kapus lehet. Egyébként én örülök a sok fiatalnak.

 • DEBRECENIVSC
 • Layash

  Ehhez képest eddig a két kapus Nagy Sándor, és Kunsági.
  Szinte az is mindegy lenne, ha valamelyik akadémista kapust tennék be a háló elé ilyen kaliberű igazolások helyett.
  Nem a játékosokat akarom minősíteni, igaz a klubnál meg lekommunikálták, hogy erősítés nem várható, csak a keret létszámának feltöltésén ügyködnek

 • Tom Tom

  Ne értsd félre én is örülök, de azért a fokozatosság híve vagyok. Lassan.fokozatosan építsük be a fiatalokat!

 • Tom Tom

  Holman kap egy+ a NEM A PUSKÁSNAK miatt!! Legalább ő nem hódolt be a “népakaratnak”

 • Róbert Mándi

  Remélem ez a két név csak vicc!Akkor jobb lett volna ha Verpit megtartjuk!Van sok magyar kapus aki szabad:Bogdán,Köteles,Kemenes,Pagodics!

  Djelmicsről tudunk valamit mert minden edzésen ott van??

 • Róbert Mándi

  Selim Bouadlát vissza lehetne csábitani 😉

 • Lokiultra

  Ki az a Pagodics?

 • Róbert Mándi

  Elgépeltem!!Sorry!Pogacsis lenne 😉

 • Jamen

  Nem lehet.Több okból sem.Egyrészt, ahogy elváltunk tőle, másrészt pedig a klub jelenlegi anyagi lehetőségei nem engedik meg Bouadla féle játékosok fizetési kategóriáját. Nem is gondolkodjatok ilyen nevekben, mert a jelenlegi klubtulajdonos csak olcsó bérű játékosokat fog leigazolni, akiért nem kell fizetni.megjegyzem Bouadlának még élő szerződése van a horvátokkal, azzal, hogy nem ment vissza sérülésre hivatkozva szerződésszegést követett el és valószínűleg eltiltják majd ezért.

 • Jamen

  Pagodics nevezetű kapus nincs, csak Pogacsics.Djelmicnek élő szerződése van a klubbal, nem sikerült tavaly eladnunk.Ahogy előző válaszomban leírtam, lehet álmodozni, de magas bérű játékosokat nem fogunk igazolni.Tavaly Köteles menedzsere csak nevetett Szima ajánlatán 15 perc alatt véget értek a megbeszélések.Van egy szint, ami alá Köteles, Bogdán nem megy.

 • Jamen

  Nagy Sándor volt már itt próbajátékon, akkor, amikor Damahou ide került. Abban az időben nem kellett, mert nem ütötte meg a szakmai vezetés elvárásait.Azóta sokat romlott az elvárásaink szintje.

 • Stifler

  Nem lenne rossz, az ha fiatalokkal játszanánk, de tartok tőle, hogy ez is csak egy üres frázis, és rákenjük majd az “eredmény kényszerre”, hogy csak 30 évesek játszanak.
  Személy szerint én üdvözölném azt az ötletet, ha NBI-es játékost faragnánk idén Szabadosból, Baloghból, Szatmáriból, Szilvásiból, Barnából, Csőszből, Sósból, Kóródiból és Bíróból azzal, hogy gyakran engedjük őket beszállni a meccsekbe még akkor is, ha nem játszanak jól és ha mondjuk csak 10.-ek lennénk. Ehhez speciel nem ártana, ha nem töltenénk fel a keretet ilyen Kunsági, Nagy Sándor, Völgyi, Sekulic meg Tisza féle arcokkal, hanem hoznánk 3 valamire való játékost, a lyukas posztokat, meg rábíznánk a fent említett srácokra.

 • Jamen

  Bokros ma kezdő volt a Balmazújvárosban, szóval borítékolható, hogy nem jön vissza a Lokiba.

 • Jamen

  Én is azt hittem, de rájöttem, hogy nem kell, mert Kemenes már a mi szintünk felett van.Nagy Sándor, Kunsági, ők a mi szintünk!

 • Jamen

  Kellene a színen valamit változtatni, mert a fekete sávban nem sok minden látszik a betűkből.

 • gyberci

  Tökéletesen igazad van. Akik viszont kellenek a fiatalok beépítéséhez, Brkovics, Jovanovics, Holman, Tőzsér, Filip, Könyves, még Ferenci is. Remek egységet fognak alkotni a fiatalok és a rutinosak. Várom a július 15-ikét. Feltétlenül ott leszek a stadionban.

 • Layash

  Az majd kiderül milyen egységet alkotnak a felsorolt játékosok, egyenlőre tőlem távol áll az optimizmus, meglátásom szerint iszonyat gyenge a játékoskeret.
  Nézzük előbb a rutinosabb játékosokat.
  Brkovics még kérdőjel, de nem kizárt hogy elmegy, pedig ő és Jovanovics az, aki legalább hajt küzd, ha a játék nem is megy nekik.
  Tőzsér és Holman a két “sztár”, képességeik alapján az NB1 legjobbjai közé tartozhatnának, de mindkettő akaratgyenge, hangulat játékos, nulla küzdeni tudással, teljesítményükkel nem emelkednek az átlag fölé, nehéz róluk elképzelni, hogy húzó emberek lesznek (cáfoljanak rá)
  Ferenczi balhátvédnek alkalmatlan, középpályán meg nem tudjuk mire képes igazán, de a mellényén sokat kellene szűkíteni, vajon képes lesz rá?
  Filipel, Könyvessel nagyot fordult a világ az utóbbi hónapokban, kezdetben sok kritikát kaptak “nem Loki szint” emlegetésekkel, később javult a teljesítményük, és talán azt is belátták a kritikusok, hogy most jelentik azt a bizonyos “Loki szintet”, ami lényegesen alacsonyabbra került.
  Sós Bence ebben a keretben már rutinos játékosnak számít, nem is tenném azok közé, akik nulla, vagy csak néhány percet játszottak NB1-ben.
  A fiatalok?
  Mivel bizonyították eddig, hogy helyük van a keretben?
  NB2-es peremjátékosoktól, NB3-ból kiesett “tehetségektől” várják sokan, hogy majd az NB1-ben jó csapatot alkotnak.
  Hajrá!
  Az alakulgató keretnek az lesz a legnagyobb buktatója, hogy most sem lesz versenyhelyzet, lesznek akik teljesítménytől függetlenül játszhatnak.

 • Stifler

  Optimista a legkevésbé sem vagyok. Leírtam, hogy az amit gondolok biztosan nem fog bekövetkezni.
  Másrészről pedig ne pozicionáljuk túl az NBI-et. Egy átlag csapat színvonala sokat esett az utóbbi 3 évben. A fiataloktól nem kell annyira félni, példának okáért kevés tehetségtelenebb játékos fordult meg a Loki utánpótlásában kis Szacsánál, ráadásul még az első meccsein is pocsékul játszott. Aztán pedig mégis szorgalommal felküzdötte magát egy közepes felnőtt játékos szintjére és már nem kapok infarktust, ha egy csatár rávezeti a labdát.
  A DEAC-ról meg csak annyit, hogy a hibát talán nem ártana abban keresni, hogy a meccsenként 5-6 lejátszó NBI-es mennyire bele se szart az egészbe, vagy hogy mindenki tudja, hogy a srácok bármit csinálnak, nem érdekel senkit az NBIII. Hány meccs után mehetett el a kedvük az egésztől? 5? 10? 15? Érdemes beszélni velük ezzel kapcsolatban.

 • Róbert Mándi

  Köteles s Bogdánnal tisztában vagyok!!!De nem lenne rossz!Csak vágy s álom…

 • Jamen

  Álmodozhatunk, csak sajnos egyszer fel kell ébrednünk,bár ha Novota jön, az nem lesz rossz.

 • Jamen

  Én is, mert ha nem adunk nekik lehetőséget, soha nem tudják megmutatni mire képesek.

 • gyberci

  Iszlai Bence nem hosszabbított szerződést Szombathelyen, szabadon igazolható.

 • DEBRECENIVSC

  Kolomoec azt is elmondta, nehézzé tette a helyzetét, hogy nem csatárként játszatták, hanem szélsőként. Ezt meg is említette edzőjének, de nem tudtak közös nevezőre jutni, maradt továbbra is szélső. A játékost most nyáron a Debrecen és a Vasas is szerződtetni akarta, ám egyik üzlet sem jött össze, ezért igazolt haza.

  – Tárgyaltunk a Debrecennel, de az anyagiakat illetően nem tudtunk megegyezni.

  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/mtk/tavozo-mtk-legios-beleszallt-magyar-fociba-itt-leszidtak-ha-pluszmunkat-vegeztem

 • Róbert Mándi

  Iszlaival megegyezhetne a klub!!

 • Jamen

  A helyzet ugyanaz lesz, mint Kolomojec esetében:
  – Tárgyaltunk a Debrecennel, de az anyagiakat illetően nem tudtunk megegyezni.

 • Jamen

  Az MTK-ban állítólag 8.000 eurót keresett és ettől nagyon messze volt a másik két ajánlat, ezért ment haza.

 • sanchez
 • Tylla

  Nem is kár érte

 • Tylla

  Hiányolom Novota leszerződtetetésének bejelentését.

 • Jamen

  Tisza arcán kitörő öröm látszik az érkezésekor készült fényképen.

 • sanchez

  Tisza a bejelentkezős videójában 10-es mezben edzett, míg melette Holman szintén 10-esben volt. Vajon ez jelent valamit?

 • LokiFan16

  Jobbhátvédnek mit szólnánk Bényeihez Csabáról? 🙂

 • Tom Tom

  2″csúcsigazolás” már van:-(((( Érk.:0, táv. 1M

 • Jamen

  Egy erdélyi barátom mesélte az ottani viccet: Mi a különbség Szima és az erdélyi medvék közt?
  Abszolút semmi, mind a ketten kukáznak!

 • Jamen

  Igen, valaki nem a 10-esben fog játszani.

 • sanchez

  vagy Holman tutira elmegy..

 • Tom Tom

  Remélem cserepadra érkeztek! Szabadost a kapuba!!!

 • Tylla

  Balogh Norbi nem jön vissza Debrecenbe? A Palermo nem számit rá. Jövőre megint eladhatjuk jó pénzért.

 • Jamen

  A csakfoci.hu információi szerint a Loki érdeklődik Bognár István iránt.Hiszem, ha látom!

 • DEBRECENIVSC

  Sajnos a mi szempontunkból, nem sajnos az ő szempontjából, de marad, mert számítanak rá, legalább is a rangadó szerint. http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/429236_balogh_marad_de_olasz_valogatott_rivalisa_tavozik

 • gyberci

  Ő már hozzászokott a nagyobb pénzhez, ide nem jön.

 • SzeZso
 • SzeZso

  Brkovic sajnos úgy tűnik, tényleg megy… http://www.haon.hu/meg-egy-kapust-hoznanak-a-lokiba/3532982

 • Layash

  Érdeklödni lehet 🙂

 • Layash

  Gyanítható volt, okkal nem vett részt az edzéseken sem.

 • Jamen

  Bokros marad Balmazújvároson, ki lehet venni a listából….

 • Róbert Mándi

  Végre megjött a mi Janink 😉 Remélem igazi erősítés lesz s nem hátráltatja majd sérülés!Nem akarom elkiabálni,de ő lesz a legnagyobb fogásunk az átigazolási időszakban.

 • Tylla

  Petkovicot is ki lehet venni a listából. Két magyarnak számító kapus már érkezett.

 • Tom Tom

  Tényleg jó a HAON írása. Sajnos ez a büdös nagy valóság!!!! A vezetésről ennyit……. Szégyeljék el megukat ha továbbra sem csinálnak semmit! Legalább kiállhatnának és felválalhatnák az igazságot, lehetne bennük ennyi gerinc. Jobban el lehetne viselni az egészet!!!!

 • Róbert Mándi

  Brkovics biztos nem marad nálunk.De ami a felháboritó,hogy meg sem próbáltuk megtartani.Vége lett a szezonnak s még nem is targyaltak vele a szerződés hosszabbításról!Személyesen ő mondta.Izraelből van 2 megkeresése illetve a Vasas is megkereste…….
  NAGYON FELBOSSZANT A VEZETŐSÉG NEM TÖRŐDÖMSÉGE!!!!

 • Lokiultra

  De, ajánlottak neki

 • Róbert Mándi

  Valahogy ezt már nem hiszem el!!!!!Jobban hiszek magának a játékosnak mint a klubnak…….

 • Lokiultra

  Mikor mondta?

 • Lokiultra

  Bényei visszatért, kivásároltuk (!)

 • Róbert Mándi

  Kedd,Fodrász,

 • Lokiultra

  Elkepeszto. Mondott még valamit?

 • Tom Tom

  A kis Szalai szabadon igazolható, középhátvéd, 19 éves.
  https://www.transfermarkt.com/attila-szalai/profil/spieler/263380

 • gyberci

  Kettőn áll a vásár (magyar közmondás!!!)

 • sanchez

  már el is ment kövesdre… KÖVESDRE!!!

 • Tom Tom

  Látom és eszem faxom megáll!! Nálunk vajon mit csinálnak?, ÉBREDJENEK már fel!!

 • Róbert Mándi

  Miha Vidmárt szerintem le kellene igazolni.Az első meccsen szép gólpassz ezen a meccsen meg egy igen szép gól.Harcos,gyors,fiatal,agilis.Jobb lenne kezdőbe mint Takács!!

 • Jamen

  Igen, hogy nyári frizurát kér!

 • Jamen

  Az érkezhet oldalról Danilovicot és Petkovicot ki kellene venni, mert ezeknek az információknak már semmi reális alapjuk nincs.

 • Lokiultra

  Bényei játszott az edzőmeccsen?

 • Jamen

  Nem

 • Jamen

  Iszlait is kivehetitek a listából, mert megegyezett a Vasassal.

 • JuveFan1897

  Dehogy vásároltuk, közös megegyezéssel szerződést bontott.

 • gyberci

  Iszlai arra várt, hogy Brkovics elmegy. Szerintem a pénz körül megy a huza-vona. Én még reménykedem, hogy megegyeznek. Brkóra nagy szükségünk lenne. Én szívesen látnám a Szatmári – Brkovics duót ott középen. Mivel Brkovics nagyon sokat tett a Lokiért, én adnék neki több pénz, mint amennyit eddig kapott és akkor maradna.

 • Lokiultra

  Mi az összefüggés Brkovicot és Iszlai között? Két teljesen más poszt

 • DEBRECENIVSC

  Sőt az én listámról is kihúzhatom Molnárt, hát rossz szeme nincs Pintérnek, de 10 új játékost igazolni, hát több mint pofátlan, mibű?
  KisPölő,Vadnai is elkelt, reménykedhetünk még Hidi,Pekár,Bakit hoztam volna el az MTKtól még, de ha Kecskés jönne Brkovic helyére, ő is megfelelne.

 • Róbert Mándi

  Nem tudod!!!Mi nem fizetünk senkiért.Még azért se aki tényleg kellene!!!!!Ez a Szimadróma jelenség!!!

 • Tylla

  OFF:
  1.) Most nézzétek meg jól a tabellát eme oldal tetején. Most alárom, hogy így legyen.
  2.) Mikor javítják ki a Loki honlapon a Menü/Csapatok/NB3 keret-et Megye1 keretre?

 • gyberci

  Igazad van! Azért Brkovics maradhatna!

 • Tom Tom

  A kis Szalai azt nyilatkozta, hogy a MEZŐKÖVESD TETTE A LEGJOBB ajánlatot neki!!!!! Eddig jutottunk, hogy még egy MEZŐKÖVESD is jobb ajánlatot tesz nálunk!!!
  Menjenek a Pi……………………..-ba!!

 • alexsandro

  Tett neki az Újpest meg a DVTK is, tehát itt valószínüleg a játéklehetőség döntött mert kétlem hogy ez a két klub is szerényebb anyagi lehetőségű lenne a Kövesdnél…

 • Jamen

  Iszlai teljesen más poszton játszik, mint Brkovic.

 • Tylla

  Mikor jelentik már be Vidmar leigazolását. Szerintem Tiszával jó páros lesznek

 • Róbert Mándi

  Én is így vélem!Szerintem Tisza-Vidmar-Sós trió jó összetéttel lenne mint a Barcában a Messi-Suarez-Neymar hármas. 😉 Tudod erős hasonlat de összjátékban magyar szinten jól működne 😉

 • Lokiultra

  Van vmi infotok Vidmarról?

 • Lokiultra

  Okkal mert sérült

 • Tylla

  Novota az új Chuka? Leigazoljuk, majd hónapokig nem játszik?

 • Tom Tom

  Ha lesérült nekünk gatya! HACSAK nem dobják be a mélyvízbe a fiatalokat( mint Dounarouma AC Milan:-)) nálunk Szabados vagy Kovács!

 • Jamen

  Igen, nem tanult Volas és Mihelic példájából.mindenképpen ide akarna jönni!

 • DEBRECENIVSC

  Szerintem nem súlyos a sérülése Novotának, bár ki tudja Mengoloéról sem írtak sokat, aztán csak futóedzést végzett 2 hete, most meg be is állt.
  Nem feltétlen kell belső védő még, hiszen Szatmári,Kinyik,Szilvási, Mészáros és Bényei is tud adott esetben belső védőt játszani, inkább Holman sorsa érdekel, ha valóban megy akkor kivel pótoljuk? Tisza,Bíró páros a tippem.
  Hidi Patrik továbbra is szabadon igazolható, távolról jó lő, jó zsugákat tud kiosztani és mindenképpen jobb vkp bármelyik jelenleg vkp-nak mondott játékosunknál ami a posztot illeti.
  Szintén a Honvédnál az a Kagambu vagy ki, az a srác lehetne a Coulibaly2, ha leigazolnánk persze, elég dinamikusan mozgott ellenünk.
  Pekár szintén ingyen van, de szerintem Varga K és Jovanovics a poszt fő várományosai.
  Szima azt nyilatkozta egy csatár és a védelembe (talán a vkp is ide tartozik) egy-egy játékost vélhetően igazolunk, emellett 6-7 játékos távozhat (Djelmic,Chuka szinte biztos) ebből egy páran kölcsönbe távoznak az biztos.
  Akik tuti maradnak: Novota,NagyS, – Kuti,Bényei – Kinyik,Szamtári,Mészáros,Szilvási – Barna,Ferenczi – Jovanovic,Tőzsér,Filip,Sós,VargaK,Tisza,Mengolo – Könyves,Takács
  Ami kellene balbekk,csatár,vkp.

 • Tom Tom
 • Tylla

  Akkor nem jön ide

 • gyberci

  Vajon Brkoviccsal mi van? Én ott ragadtam le, hogy a fodrásznál nyiratkozott. Ha végleg elment volna, akkor a Loki honlapján méltóan elbúcsúztak volna tőle, sok sikert kívánva.

 • Róbert Mándi

  Itt van Debrecenbe,de sérült, még nem döndött mi legyen.De az is lehet ha nem kap jobb ajánlatot akkor marad (amit kétlek, bár sérülten nehezen adnak jó szerződést)

 • Jamen

  Hidi mindenben megegyezett a DAC-cal, már csak az aláírása hiányzik a megállapodásról.
  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/honved/egyre-kozelebb-dac-hoz-honved-korabbi-alapembere

 • Tom Tom

  Kecskés Lengyelországba tart.

 • Tylla

  Brkovic már nem szerepel a csapattagok között, viszont Jovanovicot áttették védőnek.

 • Tom Tom
 • Tom Tom

  Csakfoci szerint Pekár visszatér Nyíregyházára! Tehát nekünk ő sem kell!! Logikus és érthető!!!

 • Róbert Mándi

  Olyan csórók vagyunk, hogy még az ingyen igazolhatókat se tudjuk leigazolni!!Pl:Vidmár!!!
  Úgy veszem észre már kukázni sem tudunk vagy is nem akarunk…..

 • Róbert Mándi

  Nem tudom mit szóltok hozzá,de nem lenne megoldás Szilvásit kirakni bal hátvédnek ideiglenesen Ferenczi meg Völgyi helyett?

 • Tylla

  Szerintem Vidmar már nem lesz a mi játékosunk. Hetekig teszteltük, hasznos volt, de nem kell.
  Brkovictól el sem köszönt a szakmai stáb, pedig évekig a legegyenletesebben és legjobban teljesitő játékosunk volt.
  Nem értem a vezetőséget.

 • Stifler

  Miku jöhetne, félig úgy is magyar: https://www.transfermarkt.com/miku/profil/spieler/58001

 • gyberci

  Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart. Addig kiderül, hogy ki az aki beválik és ki az aki nem. Utána kezdődhet a kukázás.

 • JuveFan1897

  Miért raknánk ki egy olyan játékost, aki még a saját posztján sem fér be a kezdőbe?

 • Tylla

  Pont azért, mert a saját posztján nem játszik.

 • Róbert Mándi

  Mert még mindig jobb mint a másik kettő

 • JuveFan1897

  Nem fog más posztján sem, mert folyamatosan sérült.

 • Róbert Mándi

  Bandival semmi bajom,de kérdem én Nagy S. Helyett hanincs Novota akkor nem Szabadost kellene védetni,hogy rutint szerezzen meg pénzt kapjon Szima.Vagy ha nem bízik meg benne akkor Erdélyinek nem kellett volna játékengedélyt kérni???

 • Tom Tom

  :-)))

 • Tom Tom

  Mezőkövesd megvette a Honvéd alapemberét (Koszta Márk 300 000 euró). Mi a faxomból? Hogyan? Miért ment oda egyáltalán?
  Nálunk meg lófax van! Se balodali védő se csatár se semmi……………ÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH
  Ja meg kapus is kéne egy tutt! Vagy védjen Szabados Nagy helyett!!

 • Róbert Mándi

  Én arra lennék kiváncsi,hogy a Loki évek óta nyereséges mivel adunk el,de nem veszünk senkit mert mindenki ingyen jön.Akkor mi a f@szé nincs pénz?????Mert kiveszik az osztalékot?De nem ég le a pofájulról a bőr mikor a már említett igazolásokat olvassák.Hogy nálunk már évek óta ég a ház,de nem oltanak hanem még nagyobb tüzet gyújtanak!És ezek a klub szerelmesei?Nem a saját farkukba harapás..á dehogy!

 • Tom Tom

  Odáig jutottunk. hogy egy NB II Gyírmót el tud happolni előlűnk bárkit. Nem kicsi a baj!!! Nagyon nagy a SZAR!!!!!!

 • Róbert Mándi

  SZIMA TAKARODJ!!!!!!!!!!!!

 • Jamen

  Jól jellemzi a csapat vezetését ez a hír:
  A Gyirmót 19 éves középpályással erősítette meg a keretét. Varga Péter a szlovák élvonalbeli FK Senica csapatából érkezett.

  – Voltam Debrecenben, és a DVSC le is szerződtetett volna úgy, hogy azonnal kölcsön is adott volna ide Gyirmótra. A gyirmóti vezetőkkel azonban úgy egyeztünk meg, hogy inkább ide igazolok és ennek én nagyon örülök is – nyilatkozta a fiatal középpályás. (gyirmotfc.hu)

 • Tom Tom

  Nagyon ügyesek korosztályos válogatottat kölcsön kell adni és nem szabad játszatni!!!!!!!!!
  AMATŐRÖK,TÖKETLENEK,HUGYAGYÚAK………………AAAAHHH

 • sanchez

  Gondolom ne is álmodjunk róla, hogy Filipe Oliveira komoly magyarországi ajánlata a Lokitól van… pedig én már tavaly is reménykedtem, Pontes idején talán még reálisabb is lett volna. Most igen komoly erősítést jelentene..

  http://www.m4sport.hu/videok/filipe-oliveira-konnyen-lehet-hogy-visszaterek-magyarorszagra/

 • Róbert Mándi

  Vidmár!!!!!!!???????

 • LokiFan16
 • Tom Tom

  jöhet!!!

 • Tylla

  Szima szerint az új középcsatár jobb lesz, mint a magyarok. Lássuk!

 • JuveFan1897

  Tavalyi szezonja: 21 meccs, 0 gól.
  Két évvel ezelőtt: 32 meccs, 2 gól.

  Tehát 2 szezon alatt 53 meccsen sikerült 2 gólt szereznie. Kösz, de nem.

 • Tom Tom

  Oké de nézd meg a mozgását, szerintem igen jó és nagy hasznunkra lenne:
  https://www.youtube.com/watch?v=C7ODOvj9clI
  Szereti a labda és ő is szereti azt! Befejező csatár és ilyen kéne nekünk, ilyen alkattal!

 • Róbert Mándi

  Nem rossz!De kitudja milyen lenne itt.Belgiumba voltak csapattársai s nem egy sor hisztigéppel kellett együt játszania.Valamint szerintem a szerb játékos inkább szlovén mivel Vidmar az Instán kajak az új loki mezben feszít! ;)De ha Veselonovic is jönne akkor két igen labdabarát 😉 csatárunk lenne akik tudnak gólokat szerezni.

 • Róbert Mándi

  Hallod Juvefan, akkor már jobb mint Takács T. 😉

 • JuveFan1897

  Szerintem az ő neve fel sem vetődött, csak valaki bedobta, mint szabadon igazolható szerb csatár.

 • sisoko

  Csak 1 dolgot mondanek, svajcban egy focista netto 840 ezer es 1,6 millio között keres, es ez nem a top 15 szazalek hanem a többseg, azert mert a minimalber 700 ezer környeken van. Tehet ugyan miert jött eme remek tehetseg a vilag leggazdagabb orszagabol Magyarorszagra. Tenyleg megerte ezt ? Biztos nem 600 ezer forintert fog itt jatszani.

 • gyberci

  Én 2 milliót adnék minden jó játékosnak és akkor lenne itt foci. Özönlenének ide a legjobb játékosok. Sajnos mivel nem ennyi a fizetés, akik ezért a pénzért ide jönnek, azok nem érnek semmit. Nagy pénz nagy foci, kis pénz kis foci. Minden pontosan be van árazva.

 • sisoko

  De ez a csavo megkapja a 2 millat pont ezt irtam, raadasul egy olyan bajnoksagbol jön, ahol minden meccsen legalabb 30 scout ül. Nah most ha egyiknek sem tünik fel hatalmas tehetsege, akkor 23 evesen vajon mekkora befektetes.

 • gyberci

  A kérdés költői. Egy igazolás mindig lutri. Vagy beválik, vagy nem.

 • sisoko

  Nos azert nem mindig jobb helyeken megnezik az igazolast 2 szer / 3 szor /5 ször, es aztan döntenek. Valoban van benne riziko, de azert 20 szazalekra csökkenthetö megfelelö munkaval.

 • Tom Tom

  Csak én látom ügy mintha Tabakovic kiköpött Feltscher lenne(őt igazoltuk vissza álnéven:-)))))

 • Tom Tom

  Jövő héttől pörgés van!!!!!!!!!!!!!!!!! Jobb későn mint soha!!!

 • Tylla

  Mire utalsz?

 • Tom Tom

  Az egyik “pletyka” valóság lesz!! Csak az a kár, hogy eddig vártak!!

 • Tylla

  Konkrétan? Nem tudom melyik pletykára gondolsz.

 • Róbert Mándi

  Vidmar?

 • Tom Tom

  Nem játékos, az majd csak utána jön remélem!!!

 • Tom Tom

  Belekavarnak rendesen az állóvízbe. Vagy ha így jobb belecsapnak végre a lecsóba!! Bye-bye old and welcome new….:-))))100%

 • Tylla

  Ezek szerint megegyezett Szima és a város vezetése a tulajdonrész megvásárlásáról?

 • gyberci

  Ez már a jövőhét! Néma csend és hullaszag!

 • Tom Tom

  Nyugi a politika malmai lassan őrölnek, meg az 1 Ft is sokszor 1 Ft lett közben…..

 • Tom Tom

  ja

 • Lokiultra

  Tom Tom mikor következik be? Kedden? Szerdán?

 • Tom Tom

  Nyugalom hamarosan(lásd előrébb)

 • LokiFan16

  Nyugodtak vagyunk mi,csak végre történjen valami.

 • Tom Tom

  Az a baj, amint írtam is, hogy az 1Ft az nem annyi ám……
  osztanak-szoroznak

 • LokiFan16

  Akkor ez közel sem 100%…. Sokszor volt már így.

 • Tom Tom
 • Róbert Mándi

  Igen!Az 1Ft az 1milliárd Ft

 • Tom Tom

  Na ezért nem volt még egyezség!! Kivenni amit még lehet, lerombolni, eladni……milyen aljas megoldás!!!!!!!! Tényleg tenni kéne mostmár valamit

 • LokiFan16

  Semmi fejlemény?

 • Tom Tom

  Látod húzza mint a pacalt….Megy a szarakodás 1000-rel
  Bódit sem Szima akarja….

 • LokiFan16

  Hátha csak erre várt még… Egyszerre tehetne két jó dolgot… Búcsúnak tökéletes lenne!!

 • gyberci

  Te csak hülyíted itt a jónépet. Nem lesz itt semmi!

 • Tom Tom

  Szerinted….!! Hidd el amit mondok 100%. Csak kicsavarják előtte a klubot mintegy citromot, aztán odalökik az illetékeseknek(“elvtátsak”). Emiatt lassú a folyamat mert még nem vettek ki minden mozdíthatót. Viszont hidd el a “vevő” is parázik nehogy túl késő legyen az adok-veszek..

 • nuckythompson

  Heffler Tibor szabadon igazolható? Mit szólnátok hozzá?

 • Loki4ever

  Dávidka Őladysége végre elbúcsúzott a társaktól

 • JuveFan1897

  Anno nem akart idejönni, úgyhogy nem hoznám ide.

 • Tom Tom

  A klubunk szétcseszve az elnök úr most már”nyugodt” szívvel leléphet! Erre várt csak! Méghogy szereti a Lokit.pfff! Undorító ami itt folyik!!!!!!

 • Tom Tom

  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/zsoter-vida-5-nb-es-magyar-fiatal-akikre-kulfoldon-figyelnek
  Érdekes cikk! Óvári lehetett volna Dávidunk egyik cserealapja a PAFC-al. Akkor többen írták, hogy minek nem kell nekünk!! De Koszta is jöhetett volna ide mint a mezőkövesdbe!!

 • Loki4ever

  Kedves Tom Tom!
  Remélem nem csak “hülyíted” a népet.
  Én egyébként hiszek neked, de mondd csak, mikor következik be a váltás? Sok helyről be volt ígérve, de még mindig semmi.

 • Tom Tom

  Igazad van de sajnos az eladó”irányít”jelenleg és szivat mindenkit 1000-rel!

 • Tom Tom

  Megy az “adok-kapok” mindkét részről és lehet, hogy 08. 31. utánig is elhúzódhat sajnos:-(((((

 • JuveFan1897

  Holman nem akart Felcsútra igazolni, Pinyő miatt. Pedig Szima eladta volna nekik.

 • Lokiultra

  Mik a legfrissebb hírek?

 • Tylla

  Völgyi távozott

 • gyberci

  Nálam Völgyi citromdíjas.

 • lokiultra

  valami fejlemény?

 • Tom Tom

  Sajnos semmi előrelépés!!! Furán elakadt a dolog!

 • Tom Tom

  Milyen volt a fagyiban nem emlékszem de talán…..
  https://www.transfermarkt.com/daniel-svab/profil/spieler/102255

 • Tom Tom
 • LokiFan16

  Ne adj nekik ötleteket…:D Akkor már inkább a mi Janikánk

 • Tom Tom

  Miért olyan szar volt? Tényleg nem emlékszem!

 • Tom Tom

  De az első helyen egy “szuper” balhátvéd áll a transfermarkt.com-on V.Dani :-)))))

 • DEBRECENIVSC

  http://rtl.hu/embed/1115717
  a videón 10:19-nél Coulibaly edz a balmaznál 😀

 • Lokiultra

  Történt már valami?