Abból főzünk, amink van

Elérkeztünk a szezonkezdethez, szombaton rajtol az OTP Bank Liga 2017-2018-as idénye Jelen, elsősorban objektív jellegű cikkünkben felsoroljuk azon játékosainkat, akikkel a szakmai stáb számolhat. Alapvető paramétereket, úgy mint életkort, előző csapatot, korábbi tapasztalatot, és a csapatban várhatóan betöltött státuszt fogjuk vizsgálni. Hangsúlyozzuk, ebben a felsorolásban minden olyan játékos szerepet kap, aki jelenleg a DVSC keretéhez tartozik, aki a nyári felkészülési időszakban pályára lépett, egyszóval azon játékosok, akik bármikor bevethetők éles meccsen is. Augusztus végéig még változhatnak a dolgok, és vélhetően fognak is, így véglegesnek semmiképp nem tekinthető a felsorolásunk.

dvsckeret

A játékosok fényképe melletti betűk jelentése:

S – saját nevelés
L – légiós

A várható státusznál szereplő kulcsszavak jelentése:

kezdő – alapembernek számító, többnyire a kezdőcsapatban szerepet kapó játékos
csere – nem mindig kezdő, de a meccskeretbe általában bekerülő játékos
tartalék – a kezdőben számításba nem vett, a meccskeretbe elvétve bekerülő játékos
UP – az utánpótlás csapatokban számításba vett játékos
távozó – vélhetően még ezen a nyáron kölcsönbe, vagy végleg távozó játékos

A 2017-2018-as szezonban bevethető játékosok:

Kapusok

nagy_sandorNagy Sándor
Kor:
31 éves
Előző csapata: Gyirmót (NB I)
Várható státusz: csere
Tapasztalat: Korábban az ukrán első és másodosztály között ingázó Ungvár kapusa volt, majd védett Romániában az FC Bihorban, mígnem 2016 telén a Honvéd szerződtette. Kispesten egy év alatt mindössze egy tétmeccsen védett, idén januárban szerződtette a szintén élvonalbeli Gyirmót, ahol összesen tíz tétmeccsen állhatott a kapuban, ezeken a találkozókon 15 gólt kapott. 2013 nyarán már tesztelte őt a DVSC.

novota_janosNovota János
Kor:
33 éves
Előző csapata: Rapid Wien (osztrák)
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: A rutinos hálóőr számos szlovák csapatban megfordult, míg végül egy rövid görög kitérő után a Dunaszerdahelytől szerződtette őt az osztrák Rapid Wien 2011-ben. A Bundesligában szereplő csapatnál hat évig légióskodott, ez idő alatt 95 bajnokin védte a zöld-fehérek kapuját. Négyszeres szlovák válogatottnak is vallhatja magát. Az utóbbi időben többször is sérülések hátráltatták, komoly vállműtéten is átesett, utoljára 2016 augusztusában játszott tétmeccsen. Érdekesség, hogy őt is tesztelte már korábban a DVSC, méghozzá 2010-ben, ám akkor végül Malinauskas leigazolása mellett döntött a stáb…

kovacs_peterKovács Péter
Kor:
17 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: UP
Tapasztalat: A DVSC saját nevelésű fiatal tehetsége többszörös utánpótlás válogatottnak mondhatja magát, többször készült már a felnőtt kerettel, télen elutazhatott a csapattal a portugáliai edzőtáborba is. Idáig többnyire a DVSC utánpótlás csapataiban védett, idén 23-szor védte az U17-es csapat kapuját, hétszer pedig az NB III-as DVSC-DEAC cserepadjára is leülhetett, felnőtt rutinja tehát még nincs.

szabados_istvanSzabados István
Kor:
19 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: tartalék/UP
Tapasztalat: Kovács Péterhez hasonlóan fiatal, saját nevelésű hálóőr, viszont ő már kiöregedett a DVSC utánpótlás csapataiból. A 2015-2016-os szezonban többnyire az U19-es csapatban szerepelt, a mögöttünk hagyott szezonban pedig 11 alkalommal védte a DVSC-DEAC kapuját az NB III-ban, további 17-szer pedig a cserepadon foglalt helyet.

Védők

baloghkBalogh Krisztián
Kor: 20 éves
Előző csapata: Balmazújváros (kölcsön, NB II)
Várható státusz: távozó
Tapasztalat: A DVSC utánpótlás csapataiban nevelkedett, az előző szezont az NB II-es Balmazújvárosnál töltötte, de nem sokat játszott a feljutó helyen végző csapatnál, csupán öt mérkőzésen kapott szerepet, és a cserepadra is csak 12-szer ülhetett le. Aligha fog idén komoly szerepet kapni, nem kizárt, hogy ismét kölcsönbe kerül a több játéklehetőség reményében.

barnaBarna Szabolcs
Kor:
21 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: csere
Tapasztalat: Végigjárta a szamárlétrát a Loki utánpótlás csapataiban, az elmúlt években pedig már többnyire a felnőtt kerethez tartozott. Az azóta már megszűnt Ligakupában többször is pályára lépett a felnőtt csapatban, az NB I-es debütálásra azonban sokáig kellett várnia, az előző szezonban a Diósgyőr ellen kapott négy percet. Az elmúlt szezon őszét egyébként Nyíregyházán töltötte, az NB II-ben azonban csak ötször lépett pályára. Az NB III-ban 15-ször lépett pályára a DVSC-DEAC-ban, ám az elmondások alapján többnyire nem a posztján szerepeltették őt.

benyei_balazsBényei Balázs
Kor:
27 éves
Előző csapata: Békéscsaba (NB II)
Várható státusz: kezdő/csere
Tapasztalat: Három szezont húzott le Békéscsabán, ahol végig alapember volt, ebből egy évet az NB I-ben játszott. Korábban a Loki utánpótlásában, és a Létavértesben is futballozott, de a felnőtt csapatnál soha nem kapott lehetőséget. Idén nyáron visszatért nevelőegyesületéhez, és nem kizárt, hogy komoly szerep hárul majd rá.

kinyikKinyik Ákos
Kor:
24 éves
Előző csapata: Budaörs (kölcsön, NB II)
Várható státusz: kezdő/csere
Tapasztalat: Az előző szezont végigjátszotta Budaörsön az NB II-ben, visszatérve pedig könnyen a kezdőben találhatja magát, az edzőmeccsek alapján komoly szerep hárulhat rá. Nincs még élvonalbeli mérkőzése, így nagy talány, hogy erőssége lesz-e a csapatnak.

kutiKuti Krisztián
Kor:
24 éves
Előző csapata: Cigánd (kölcsön, NB II)
Várható státusz: kezdő/csere
Tapasztalat: Tavaly mutatkozott be az NB I-ben, amikor Herczeg András ideiglenesen beugrott Kondás Elemér távozása után, második meccsén rögtön győztes gólt szerzett. Eleinte Leonel Pontesnél is alapembernek számított, de a rosszul sikerült Videoton elleni meccs után parkolópályára került, télen pedig kölcsönadtuk őt az NB II-es Cigándnak. A borsodi csapatnál többnyire a középpályán játszott, most viszont Debrecenbe visszatérve ő és Bényei harcolnak majd meg a jobbhátvéd pozícióért, valószínűleg ő indul majd előnnyel Herczegnél.

meszarosMészáros Norbert
Kor:
36 éves
Előző csapata: Energie Cottbus (német, Bundesliga 2)
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Ő a rangidős a csapatban, 2005 óta a DVSC játékosa. Annak idején még szélső támadó volt, Miroslav Beránek faragott belőle belső védőt. Kilenc alkalommal a magyar válogatott mezét is viselhette. Viszont jócskán benne van már a korban, idén már a 37-et tölti, így hosszú távon már nem lehet vele számolni.

nagyzoliNagy Zoltán
Kor: 31 éves
Előző csapta: saját nevelés
Várható státusz: tartalék
Tapasztalat: 2004 óta tagja a DVSC felnőtt keretének, az eltelt időszakban rövid kölcsönjátékokat leszámítva folyamatosan a DVSC keretéhez tartozott. A kezdőbe a veretlen, 2011-2012-es szezonban robbant be, akkor egyénileg is nagyon jó szezont zárt. Akkori teljesítményét viszont nem képes azóta megismételni, az elmúlt években többször sérülések is hátráltatták. Az elmúlt két szezonban összesen tíz NB I-es mérkőzésen lépett pályára a DVSC-ben. Mivel már ő is benne van a korban, így nem nagyon lehet rá építeni a védelmünk jobb oldalát.

szatmariSzatmári Csaba
Kor: 23 éves
Előző csapta: saját nevelés
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Évek óta a felnőtt csapat tagja, viszont az áttörést az előző szezon hozta meg a számára: 16-szor lépett pályára az NB I-ben, tavasszal többnyire már kezdőként. Az utolsó bajnoki fordulóban pedig első élvonalbeli gólját is megszerezte. Korábban elvétve játszott csak, így sokáig kérdéses volt, hogy lesz-e belőle használható játékos, mostanra viszont elmondható, hogy korrekt játékos lett belőle.

szilvasiSzilvási Péter
Kor: 22 éves
Előző csapata: Mezőkövesd (kölcsön, NB II)
Várható státusz: csere
Tapasztalat: A Honvéd akadémiáján nevelkedő korábbi korosztályos válogatott védő három szezont húzott le Németországban a Fürthnél, mígnem két éve leigazolta őt a DVSC. Az U21-es válogatottnak a csapatkapitánya volt, nálunk viszont soha nem kapott lehetőséget Kondás Elemér regnálása alatt, csupán kupameccsek jutottak neki. Az NB I-ben végül Pontesnél mutatkozott be tavaly a Paks ellen. Mindmáig ez az egyetlen élvonalbeli meccse, miközben rengeteg sérülés gyötörte őt az elmúlt időszakban.

volgyiVölgyi Dániel
Kor: 30 éves
Előző csapata: Gyirmót (NB I)
Várható státusz: tartalék/távozó
Tapasztalat: Az ő esetében nehéz objektíven értékelni a helyzetét. Abszolút rutinos játékos, győri időszakában a liga egyik legjobb baloldali védője volt. Az utóbbi években viszont meglehetősen elhagyta magát, már Gyirmóton sem brillírozott, amióta pedig Debrecenbe került, nem sok hasznát vettük. Gondok vannak a fizikális állapotával, de még inkább a hozzáállásával. Ebbe a közegbe nem egészséges egy ilyen bomlasztó személyiséget alkalmazni, így ha rajtam múlna, elzavarnám, amíg csak lehet. Herczeg András is vélhetően inkább számol Barnával és Ferenczivel a posztján.

Középpályások

berdo_peterBerdó Péter
Kor: 24 éves
Előző csapata: Szolnok (kölcsön, NB II)
Várható státusz: tartalék/távozó
Tapasztalat: Az előző szezont végigjátszotta Szolnokon, viszont 24 éves, és még nincs élvonalbeli mérkőzése. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy belássuk: ő már aligha lesz NB I-es játékos. Legalábbis a DVSC-nél. Nem lenne meglepő, ha távozna még a nyár folyamán.

csőszCsősz Richárd
Kor:
20 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: tartalék/távozó
Tapasztalat: NB I-es bajnokin még nem játszott, viszont az NB III-as csapatban rendre pályára lépett. Tehetséges játékosnak tartják, de 20 évesen még semmi komoly tapasztalata nincs, ráadásul ha minden igaz még nem rendelkezik profi szerződéssel sem.

djelmicOgnjen Djelmic
Kor: 28 éves
Előző csapata: Zeljeznicar (bosnyák)
Várható státusz: tartalék/távozó
Tapasztalat: Másfél éve szerződtettük őt, és rögtön az érkezése után komoly orvosi problémái akadtak, a szíve miatt hetekig nem játszhatott, és azóta is látványosan nem bír kilencven percet. A télen a nemkívánatos játékosok listájára került, hosszú távú szerződése miatt viszont nem lehetett őt elküldeni, így a tavaszt a DVSC-DEAC-nál töltötte. Nyáron visszakerült az első kerethez, és több felkészülési meccsen is pályára lépett. Teljesítménye finoman szólva sem volt meggyőző, és mivel légiósnak számít, nem lepne meg, ha nem számolnánk vele az első keretnél.

ferencziFerenczi János
Kor: 26 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: 2011 óta tagja a felnőtt keretnek, nagy tehetségnek indult, ám épp a legrosszabbkor szenvedett súlyos sérüléseket, ami miatt megrekedt a pályafutása. Nem tudott alapemberré válni a posztján, mígnem Korhut távozása után ő vette át a balhátvéd pozíciót. Egy sorral feljebb sokkal hasznosabb játékos lenne, mint a védelemben.

filipIoan Filip
Kor: 28 éves
Előző csapata: FC Viitorul (romániai)
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Tavaly érkezett a későbbi román bajnoktól, és rögtön alapember lett. Eleinte messze alulmúlta teljesítményével a várakozásainkat, tavaszra viszont kihagyhatatlan lett a csapatból. Mivel papíron nem számít légiósnak, ezáltal nem foglal egy helyet, így nem kérdés, hogy helye van a kezdőcsapatban.

holmanHolman Dávid
Kor: 24 éves
Előző csapata: Lech Poznan (lengyel)
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Jelenleg a keretünk legértékesebb játékosa, az előző szezon házi gólkirálya. Akadt kérője bőven, és még mindig benne van, hogy augusztus végéig távozik, de vélhetően csak külföldre menne el. Ha nem lenne egy nárcisztikus hangulatember, akkor NB I-es szinten klasszis játékos lehetne, így viszont rettentő hullámzó teljesítményt nyújt, és míg egyik héten a csapat legjobbja, a következő meccseken képes olyan teljesítményt nyújtani, amivel hátráltatja a csapatot.

jovanovicAleksandar Jovanovic
Kor: 31 éves
Előző csapta: Ferencváros (NB I)
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Igazi rutinos játékos, már három éve erősíti a DVSC-t. Sokoldalúsága miatt igazi jolly jokernek számít, játszott már jobbhátvédet, jobboldali középpályást, az utóbbi időben pedig leginkább a középpálya közepén kapott szerepet. Nyáron lejáró szerződését meghosszabbította, így továbbra is a Lokit erősíti majd.

korodi_nandorKóródi Nándor
Kor: 17 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: UP
Tapasztalat: Tavasszal a Fradi ellen bemutatkozott az NB I-ben, és az volt a dolog pikantériája, hogy hamarabb lépett pályára élvonalbeli bajnokin, mint az NB III-ban. Viszont amilyen hirtelen berobbant, a továbbiakban épp annyira nem kapott lehetőséget. Mivel a felkészülés során nem sokszor láttuk őt a pályán, így idén aligha fog még sok lehetőséget kapni.

Kusnir_ErikKusnyír Erik
Kor: 17 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: UP
Tapasztalat: A Kárpátaljáról származó fiatal középpályás most nyáron mutatkozott be a felnőttcsapatban edzőmeccsen. Az előző szezonban az U17-es csapatban játszott, 14 mérkőzésen lépett pályára. Óriási tehetségnek tartják, Horváth Csenger (korábbi akadémiai scout) szerint idén ő lehet a meglepetésember, amennyiben bizalmat kap. Véleménye szerint egyébként már kész NB I-es játékosnak tekinthető.

Nagy_KEvinNagy Kevin
Kor:
21 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: tartalék/távozó
Tapasztalat: Az előző szezon utolsó bajnokiján a Diósgyőr ellen mutatkozott be az NB I-ben, előtte viszont az NB III-as csapatban játszott. 2015 őszén pedig még Balmazújvároson focizott az NB II-ben, ahol 16 mérkőzésen lépett pályára. Idén vélhetően nem lesz alapember.

sos_benceSós Bence
Kor:
23 éves
Előző csapata: Mezőkövesd (kölcsön, NB I)
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Hódmezővásárhelyről hoztuk el őt fiatal korábban, Herczeg András felfedezettje. Másfél évet töltött el Mezőkövesden, ebből egy évet az NB I-ben, ez idő alatt kellő rutint szerzett. A felkészülési mérkőzések alapján húzóemberünk lehet idén.

szekulicsDanilo Sekulic
Kor:
27 éves
Előző csapata: Vojvodina (szerb)
Várható státusz: csere
Tapasztalat: A patinás Vojvodina alapembere volt, ehhez képest csalódás volt, amit láttunk tőle az előző szezonban. Stabil csereembernek számít, és mivel papíron ő sem légiós, így ő is marad a DVSC-nél. Meglátjuk, hogy meg tud-e táltosodni.

tozserTőzsér Dániel
Kor: 32 éves
Előző csapata: QPR (angol, Championship)
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Keretünk legrutinosabb játékosa, egyben a csapatkapitány. Debrecenben nevelkedett, ám hosszú éveket töltött légiósként, míg visszatért nevelőegyesületéhez. Játszott Görögországban, Belgiumban, Olaszországban és Angliában is, így tapasztalatára és játéktudására is lehet alapozni. A gond az ő esetében is a hozzáállással van, nem mindig nyújtja azt, amire képes lenne.

vargakevinVarga Kevin
Kor:
21 éves
Előző csapata: Cigánd (kölcsön, NB II)
Várható státusz: tartalék/távozó
Tapasztalat: Az elmúlt két évben kölcsönben futballozott, másfél évig Balmazújvárosban, az előző félévben pedig Cigándon. Az előző szezonban összesen 16 mérkőzésen lépett pályára az NB II-ben. A felkészülési mérkőzéseken látottak alapján lehet benne potenciál, meglátjuk, hogy kap-e majd bizalmat az NB I-ben.

Támadók

bíróBíró Péter
Kor:
19 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: csere
Tapasztalat: Az utánpótláscsapatokban, illetve a DVSC-DEAC-ban pallérozódott, tél óta a felnőtt keret tagja. Herczeg András többször is bevetette őt a felkészülési időszakban, nagy tehetségnek tartják. Őt vélhetően fogjuk látni bajnoki meccsen is.

bereczkiBereczki Dániel
Kor: 22 éves
Előző csapata: saját nevelés
Várható státusz: tartalék
Tapasztalat: Ígéretesen indult a karrierje, többször is bevetette őt még Kondás Elemér is az NB I-ben, ám tavaly súlyos sérülést szenvedett, ami miatt 12 hónapos kihagyás várt rá. Még mindig tart a rehabilitációja, és kérdéses, hogy egy ilyen komoly sérülésből vissza tud-e jönni olyan szintre, hogy valaha is használható NB I-es játékos legyen.

chukaChuka Derick Ogbu
Kor:
27 éves
Előző csapata: Ventforet Kofu (japán)
Várható státusz: távozó
Tapasztalat: Egész jó pedigrével érkezett Debrecenbe tavaly augusztus végén, viszont ahogy aláírta a szerződését rögtön kiderült, hogy súlyos térdsérüléssel bajlódik, emiatt a teljes őszi szezont kihagyta. A tavasz elején néhány meccsen bedobta őt Pontes, aztán kikerült a keretből. A hírek szerint nem marasztalják őt, vélhetően még a nyáron távozik.

konyvesKönyves Norbert
Kor:
28 éves
Előző csapata: Vasas
Várható státusz: kezdő
Tapasztalat: Kulcsár Tamásért cserébe érkezett, ami egész jó biznisznek mondható, hiszen bőven fiatalabb játékos. Az ősz során néhány meccsen játszott, de teljesítménye nem volt megfelelő, így kikerült a keretből. Tavasszal a gólínség miatt visszakerült a csapatba, és fontos gólokkal bizonyította, hogy hasznos tagja a keretnek. Vélhetően az új szezonban is fontos szerep hárul majd rá.

justin_mengolo3_fotoJustin Mengolo
Kor: 24 éves
Előző csapata: Levszki Szófia (bolgár)
Várható státusz: csere
Tapasztalat: Még csak 24 éves, de már a fél világot bejárta. Játszott már Tunéziában, Cipruson, Romániában, és Magyarország előtt Bulgáriában. A mindkét szélen, és a támadósorban is bevethető játékos télen érkezett Debrecenbe, de sérülés miatt alig láttuk őt a pályán. Gyorsaságával egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, de nagyon régen játszott már, így meccshiányban szenved. Mivel őt is hosszú távra szerződtettük, így megpróbáljuk őt hasznosítani, talán van benne potenciál.

takacstTakács Tamás
Kor:
26 éves
Előző csapata: Nyíregyháza (kölcsön, NB II)
Várható státusz: kezdő/csere
Tapasztalat: Nagy reményekkel érkezett másfél éve Diósgyőrből, és első félszezonja rögtön pazarra sikeredett, az előző szezonja is jól indult, ám Pones érkezésével parkoló pályára került, így a tavaszt Nyíregyházán töltötte, kevés sikerélménnyel. Az edzőmeccsek alapján nem győzött meg minket, rengeteg helyzetet kihagyott, viszont jelen pillanatban még így is ő az egyik leghasználhatóbb támadónk, ami inkább a többiek szégyene.

tisza_tiborTisza Tibor
Kor:
32 éves
Előző csapata: Nyíregyháza (NB II)
Várható státusz: kezdő/csere
Tapasztalat: Tavaly nyár végén távozott a klubtól, nagy tervekkel igazolt Nyíregyházára, de Takácshoz hasonlóan kevés sikerélménye volt a Szparinál. Meglepetés volt visszatérése a DVSC-hez, viszont rutinjára nagy szükségünk lehet, az a fontos, hogy ki is hozza magából, amit tud, ugyanis utolsó időszakában húzóembere volt a csapatnak.


A jelenlegi keretünket alkotó játékosok száma: 35

A keret átlagéletkora: 25 év

Saját nevelések száma: 21

Légiósok száma: 3


Mi a véleményed a 2017-2018-as keretünkről? Mondd el a véleményed a kommentzónában!

 • Levente Vertesi

  Ezek szerint Brkovic már el is ment, amiről nem is tudtam (mondjuk nekem nem fog hiányozni). Két dologgal nem értek egyet: Szerintem inkább Szilvási lesz a kezdőben, mint Kinyik, hiszen jobb nála. A másik: Völgyi még mindig toronymagasan az NB1 legjobb balhátvédje, szerintem alapember lesz, már a Kövesd ellen is Ő fog balhátvéd pozícióban kezdeni. És még mindig nem igazoltuk le Vidmart, lehet nem is fogjuk…

 • Zengő Füzér

  MIvel sokadjára írjátok le, hogy Bereczki egy éve sérült, gondoltam szólok, hogy a térdsérülését januárban szerezte, a műtét kicsit megcsúszott, de a felépülése jól halad.
  Rendkívül építő lehet számára, hogy rendszeresen leírjátok, nem lesz már belőle focista….
  Igaz, Gerát is ugyanígy leírtál 30-valahány évesen (ennél súlyosabb térdsérülés után), aztán csak kijutott az EB-re. 😀

 • Zsolt Veress

  Völgyi eddig használhatatlan volt, nem tudom mire építed hogy az NB1 legjobb balhátvédje, de mindenki jobban teljesített nála ezen a poszton minden meccsén gyakorlatilag. Nincs is olyan csapat még az NB1 -be se, aki ennyi lehetőség után szavazott volna neki még bizalmat a bizonyításra. Gondolom a múltját vetted alapul, de abból nem élünk meg.

 • gyberci

  Azért szép a foci, mert lehet vitatkozni. Nekem nagyon hiányzik Brkovic. Én úgy értesültem, hogy még mindig tárgyal a klubbal. Völgyi Győrben bizonyított, itt nem. Szerintem ő utál focizni, nem szereti a munkát, alibizik. Ha jól tudom, Herczeg András (A Cívis Nagymester) sem nagyon számít rá. Legalábbis a szurkolói fórumon így érzékeltette a helyzetet.

 • Palote

  Kinyik végigjátszott egy teljes szezont az NBII-ben, mint alapember. Szilvási csak játsogatott az NBIII-ban, ráadásul sokáig volt sérült. Lehet hogy káőességeit tekintve Szilvási jobb, de Kinyik “meccsben van”. Szerintem ő fogja előbb megkapni a bizalmat.

 • Palote

  Völgyi borzalmas… az utolsó edzőmeccsen kapott kb. 15 percet. Ezalatt kb. 3-szor verték meg úgy, hogy szinte állva hagyták és volt több rossz megmozdulása ezeken kívül is. Nagy bajban leszünk ha ő kezd a hétvégén.

 • Kálmán Horváth

  És még mindig nem tudjuk azt se mi van azzal a Vidmar gyerekkel.

 • Deb.

  Brkovic sérült! Pár hónapig még nem tud játszani, így nem sokan tolonganak érte. A vele folyó tárgyalások, nem a pénzről, hanem a szerződés idejéről zajlanak. Ő, csak egy évre szeretne aláírni, (míg felépül addig legyen fizetése), a Loki, min. 2 évre. Ami Völgyit illeti, szerintem Mészárossal jól elbeszélgetnek a kispadon…

 • Deb.

  Azért, Jovanovic, meg Filipet is számoljátok a légiósok közé…

 • JuveFan1897

  Nekem az utolsó infóm az volt vele kapcsolatban tavasszal, hogy félrekezelték, emiatt kell renegeteget, összesen nagyjából 12 hónapot kihagynia.

 • JuveFan1897

  Egyik sem számít légiósnak, mint ahogy Sekulic sem. Ezt maga Szima Gábor mondta, a hibatalos honlapon is olvasható.

 • DEBRECENIVSC

  Szerintem Varga Kevin maradni fog, de majd meglátjuk, elvileg meg már megvan hogy a jelenlévők közül kire nem számít, illetve kiket ad kölcsönbe Herczeg, tehát megvolt elvileg a keretszűkítés, ami persze augusztus végéig változhat, mármint a keret.

 • Lucas

  Minden mondat egy külön segélykiáltás drogtesztre és három nap elfekvőre Zacher Gábornál.

 • László Kiss

  Brkovic sérülten ment el próbajátékra? Nehezen hihető.

 • gyberci

  Én már kifőztem a holnapi vacsorát. Lehet rajta csámcsogni.
  Nagy S. – Jovanovics, Kinyik, Szatmári, Szilvási, Ferenczi – Holman, Filip, Tőzsér – Mengolo, Sós
  Masszív védekezésből gyors kontrák!

 • Tom Tom

  A 2 Kevin miért lenne tartalék/távozó?! Fiatalok adjuk meg nekik lehetőséget! Csősz sem rossz szerintem! Simán ott lehetnének a cserepadon és alkalmanként bedobni őket a mélyvízbe!

 • JuveFan1897

  Mert egyik sem fog valószínűleg idén beférni sem a kezdőbe, sem a cserék közé. Keveset játszanának. Ezért soroltam őket a távozók közé, ami nem azt jelenti, hogy lemondunk róluk, hanem például kölcsönadjuk őket a több játéklehetőség reményében.

  Csősznek tudtommal még mindig nincs profi szerződése, így nem játszhat az NB I-ben.

 • öcsisajt

  Az lehet,hogy a legjobb balhátvéd csak ne kelljen pályára lépnie mert hajtani,odatenni magát na az nem megy neki.

 • öcsisajt

  Nem volt próba játékon és igaza van a klubnak. Mire felépül,formába lendül elmegy fél szezon,játszik pár meccset azt elmegy ennyi.

 • csibu

  Ilyet én sehol nem látok. Ez áll a cikkben: “győri időszakában a liga egyik legjobb baloldali védője volt.”

 • JuveFan1897

  Levente kommentje 😀

 • Zengő Füzér

  Most sem? Kiforgattam?
  A jún. 14-i bejegyzést és a tabló feliratait nem te írtad?
  Én kedvelem ezt a blogot, de úgy érzem, az utóbbi időben kicsit túl lett tolva a bicikli, különösen ez a bejegyzés ment túl azon, amit még építő kritikának lehetne nevezni, és nem sok empátiáról tanúskodik. Túl öreg, túl fiatal, sérült – ha a hozzáállással nincs gond, akkor ezek miatt nem kellene így ekézni a játékosainkat.
  Az előző szezon után ezzel a hangnemmel meg lehetne várni legalább az első tétmeccset.

 • JuveFan1897

  Mi lett túl tolva, te miről beszélsz? Ebben a cikkben alig van szubjektív vélemény, többnyire a tényeket állapítom meg. Ha valaki öreg, akkor nem írhatom azt, hogy fiatal, és van benne potenciál. Ha valaki alibizik, akkor nem fogom azt írni, hogy minden meccsen a maximumot fogja kihozni magából. Mert nincs így. Ha valaki sérült, akkor mit írjak róla, hogy kulcsember lesz?

  Úgy érzem, hogy most minden sérelmed kiadod, amit az elmúlt hetekben, hónapokban tapasztaltál az írásainkban, erre utal, hogy egy hónappal ezelőtti cikkekre utalsz vissza.

  “Az előző szezon után ezzel a hangnemmel meg lehetne várni legalább az első tétmeccset.”

  Ne haragudj, de milyen hangnemről beszélsz? Egy mondat nincs ebben a cikkben ami arra utalna, hogy hogy fogunk szerepelni. A játékosok egyéni értékelésére volt a főszerep a tények alapján.

  És még így a végére: sokan nem képesek megérteni a blog fogalmának jelentését. Mivel mi nem hírportál vagyunk, így itt mindig a mi egyéni, szubjektív véleményünkkel fogtok találkozni. Ezzel lehet egyetérteni, és nem egyet érteni. De azt a szemünkre hányni, hogy miért írjuk ezt, már bocs, de nevetséges.

 • narrator

  Nagy Zoltán: “Mivel már ő is benne van a korban, így nem nagyon lehet rá építeni a védelmünk jobb oldalát.”

  Két észrevételem van. Egyrészt az ő esetében nem látom az oksági kapcsolatot a két tagmondat között (mindenki tudja, hogy nem az életkora okoz problémát) :), másrészt egyébként sem állja meg a helyét, hogy a 31 éves Nagy Zoli “benne
  van a korban”, míg a nála idősebb Tiszánál vagy Tőzsérnél nem merül fel gondként az éveik száma.

 • JuveFan1897

  Ha azt írtam volna, hogy 4 éve nem volt egyetlen jó meccse sem, és képességeit tekintve már rég el kellett volna zavarni, akkor biztos, hogy ez lett volna a szememre hányva (nem biztos hogy általad). 🙂

 • narrator

  A cikk elején hangoztatott objektív jellegbe nem biztos, hogy belefért volna, de hát kb. ez az igazság. Emberileg nincs vele bajom, ezért az elzavarás helyett más szót használnék, de a lényegen nem változtatna.

 • Jamen

  Nagy Zolival nincs élő szerződésünk, így kár is róla beszélnünk.

 • Jamen

  Mind a háromnak “papíron” magyar felmenői vannak, így nem számítanak légiósnak és ha ez tényleg igaz lenne az állampolgársági törvény szerint azonnal magyar állampolgárságot is kaphatnának…..

 • Jamen

  Vidmarral megy a vita a fizetéséről.Hivatalosan a papírjaira vár….

 • Jamen

  Sehol nincs az írva, hogy az NB1 legjobb balhátvédje.Olvasd el újra!

 • Jamen

  Sajnos Völgyi csak volt és soha nem lesz már…..

 • Jamen

  Nem volt próbajátékon.Ez az infó téves.Próbált magának csapatot szerezni, de ez sérülten nem könnyű.

 • Kálmán Horváth

  Köszi!

 • Tylla

  Akkor hogy lehet Csősz a játékoskeretben a honlapon?

 • Tylla

  Van neki magyar felmenője?

 • Tylla

  A Testnevelési Egyetemen tanitanak családfa kutatást? Szivesen beiratkoznék, majd nagyot kaszálnék.

 • Jamen

  Ha jön, majd lesz, kreálnak neki…..

 • Zengő Füzér

  Először is elnézést a szaggatott kommunikációért, de nem a neten élem az életem, és ritkán jutok el odáig, hogy hosszasan írjak.
  1. “Úgy érzem, hogy most minden sérelmed kiadod…” Fogalmam sincs, mire célzol, nincsenek felgyűlt sérelmeim, ahogy írtam, alapvetően kedvelem a blogot, és többnyire egyet is értek veletek. Azért írtam most, mert megismételted az akkori mondataidat, és szerintem mindenkinek jobb, hogy nem az első alkalommal reagáltam indulatból.
  2. “Ebben a cikkben alig van szubjektív vélemény, többnyire a tényeket állapítom meg. ”
  Az, hogy B-ből sose lesz már focista, mitől tény? Ki állapította meg, és vele miért nem közlik ezt a tényállást?
  Sajnálom, ha nem érzed, mennyire bántó és demoralizáló ilyet leírni olyasvalakiről, aki önhibáján kívül nem lehet a csapat hasznára.
  Ha valaki alibizik, nem megfelelően áll a választott hivatásához és a csapatához, azt jogosan állítjátok itt pellengérre.
  De attól mit reméltek, hogy belerúgtok a nem elég idős-túl idős- nem elég tehetséges – sérült focistáinkba? Majd ettől megfiatalodnak vagy hirtelen szuperképességekre tesznek szert?
  Én nem hiszek abban, hogy mindig minden tényt le kell írni nyilvánosan, akkor is, ha azzal megszégyenítünk vagy megbántunk valakit, aki erre nem szolgált rá. Rólad is tudnék nyilvánvaló és bántó tényt közölni, ha olyan sértődött lennék, amilyennek gondolsz, de nem teszem.
  A magam részéről itt lezárom, ha úgy érzed, hogy a kifogásolt mondatod teljesen helyénvaló volt, akkor nincs tovább miről értekezni, további sikeres blogírást, meg minden!