7/3 – Meddig bírja Herczeg András?

A Heti Hármas eheti adásának egyik témája az volt, hogy meddig tűri Herczeg András a jelenlegi helyzetet, és van-e esély arra, hogy idő előtt bedobja a törülközőt. Emellett pedig még a Paks meccsről és a hiányposztjainkról beszélgettünk.

73HD600

Ezúttal CsibuJuveFan1897 és Lucas voltak az adás vendégei.

Heti témáink:

 1. Van-e reális esélyt arra, hogy Herczeg András augusztus végéig lemond?
 2. Melyik posztra igazolnál haladéktalanul minél hamarabb?
 3. Belenyúl Herczeg András a csapatba, vagy Pakson is ezt a kezdőt látjuk majd?

 • Madridista

  a Paks ellen benne lennék 1 1:0-as vereségbe,az még hízelgő lenne a számunkra,ez a realitás

 • Madridista

  Tőzsér,Holman out
  pozitívum? egyedül a SZUD

 • DEBRECENIVSC

  Komolyan úgy tűnik, hogy a hathárom rátok hagyatkozott az infókkal kapcsolatban kb, ebből csinált cikket.
  Először is valaki tényleg mutassa már meg nekem legyen oly szíves, hol a francba említi bárki, mondom bárki a klub részéről a fiatalítást, most már erősen gyanakszom, hogy ebből a közegből lett felépítve ez a story és innen vette mindenki. 😀

  Herczeg nem fog felállni akármi is lesz, ki lenne alkalmasabb nála, ki ha ő nem, kapja meg azt a támogatást ami kell? Max ő áll fel, de szerintem, ő olyan ember, ha elvállal valamit akkor tűzzel-vassal, szenvedéssel és verítékkel, de végigcsinálja, max ha sikerül benntartani a gárdát és nem kap valami garanciát, hogy megfelelően meg tudja erősíteni a csapatot akkor feláll egy év után, de ezt az évet szerintem végigcsinálja.

  Én balbekket hoznék először, aztán meg 2 erőcsatárt, aztán meg támadó kp-t Holman helyére, ilyen tohonya focistát, nem akarok a csapatba látni soha, Tőzsérre már lehet fogni, hogy 30+ mégis csak levezet. de Holmannak azért kellene kihajtania a belét, hogy külföldön kapjon esélyt egyáltalán, de eszméletlen mennyire nincs játékban, remélem kövi meccsen a kispadon kap helyet és nem kap majd lehetőséget.
  Vidmar üggyel kapcsolatban én sem tudom mi van, de szerintem keresnek jobbat, mert mostmár figyelni kell a légiósokra is, elvileg akkor is kap pénzt a csapat, ha csak 2 légiós vagy kevesebb játszik egyszerre a pályán (by Mészöly), ha meg Bíró folyamatosan játszana, akkor meg fiatal játékos miatt is kapnánk pénzt, nem hiszem, hogy az előző két meccsen a Holman által produkáltaktól egy hajszálnyival is rosszabb lenne, sőt.

  Tehát azt várom, hogy belenyúl a kezdőbe, szomorú lennék, ha nem és még az, hogyha nem szerzünk legalább egy pontot a Paks ellen akkor nem tudom mi lesz.

 • gunther
 • JuveFan1897

  “Vidmar üggyel kapcsolatban én sem tudom mi van, de szerintem keresnek jobbat, mert mostmár figyelni kell a légiósokra is, elvileg akkor is kap pénzt a csapat, ha csak 2 légiós vagy kevesebb játszik egyszerre a pályán (by Mészöly)”

  Már bocs, de ez hülyeség. Momentán az egész keretben két játékos van, aki légiósnak számít: Mengolo és Chuka. És három játszhat egyszerre.

 • sisoko

  http://www.haon.hu/nem-varhatok-nagy-valtozasok-a-dvsc-kereteben/3526289
  A Nagyerdőn bíznak benne, hogy a kölcsönből visszatérő Kuti Krisztián, Varga Kevin, Kinyik Ákos, Sós Bence és Takács Tamás sokat tud majd segíteni az együttesnek, de nagyobb szerepet kapnak azok a fiatal labdarúgók, akik eddig is az első kerethez tartoztak.

 • sisoko

  Nos realisan nezve, csak ötletelve
  Kölcsönben Hegedüs Lajos es Toth Bence puskas akademia
  szinten kölcsönben Mato Grgic MTK
  +Iszlai Bence
  +Bebeto
  + egy vad ötletnek Bobal Gergely
  szerintem Handzicnal jobb csatar nem lesz.

 • DEBRECENIVSC

  … igen, tudom, hogy annyi játszhat egyszerre, legalább is ajánlás szinten (továbbra is), csak, Mészöly azt nyilatkozta a közös meccs után, hogy 600ezret kapnak azért mert csak 2 légiós játszott, mivel most már ezt is támogatja az MLSZ… nekünk meg minden pénz kell és eddig nem is léphettük túl ugye és ezután is figyelnek rá szerintem.
  https://youtu.be/hPMgFIEcvMY
  (5:17)

 • DEBRECENIVSC

  Ebben nem esik szó semmi ilyesmiről.

 • Sanyi Tóth

  El kellett volna jönni az ankétra, ott ugyanis kristálytisztán, félreérthetetlenül és cukormázzal teleokádva el lett nyökögve mélyen tisztelt Gézától, hogy bizony a “portugál-vonal nem jött be, így visszatérünk a gyökerekhez, és jelentősen megfiatalított, helyi kötődésű állománnyal és helyi szakemberekkel próbálunk meg sikereket elérni” Akinek volt némi realitásérzéke, az persze, látta és tudta, fiatalítás még így sem lesz, miképp a minőségben sem áll majd be jelentékenyebb javulás. Balbekk meg 2 erőcsatár, de szépen is hangzik…

 • DEBRECENIVSC

  “A debreceni klubvezetéstől kapott információink szerint ellentétben az előző bajnoki idénnyel, idén nagyon fiatal csapattal vág neki a szezonnak a DVSC. A tervek szerint az idősebb gerinc mellett ebben a szezonban sok saját nevelésű játékos kap majd szerepet.”

  Inkább ez lehetne az, de valóban a szezonnak tényleg nagyon fiatal csapattal mentünk neki, csak hát az a felkészülés volt.
  Amit te kiragadtál, az kb megvalósult, Kuti,Kinyik,Sós mind ott van keretben, kivéve Vargát, de ő 20 elmúlt asszem, de az egyedüli fiatal akit eddig bevetettünk az a 19 éves Bíró, de én a fiatalításról kéredztem, mert ugye itt ez a téma és ami állítólag ki lett mondva, mert sokan várják és nem az, hogy be lesz építve eddig egy fiatalnak számító játékos, ez még önmagában nem fiatalítás.

 • sisoko

  Kinyik sem jatszott egy percet sem, plusz ez 2 felmondat az elsöben a fent emlitett kölcsönjatekosok, a masodik fele pedig nagyobb szerepet kapnak azok a fiatal labdarugok akik eddig is az elsö kerethez tartoztak.

 • Tom Tom

  Az a baj, hogy mondhatunk itt bármit Szima ezen jöt röhög és szarik bele ugyanúgy az egészbe. Nem érdekli, hogy NB I vagy NB II netán NB III.

 • DEBRECENIVSC

  Nem mondtam, hogy játszott, csak hogy a keretben volt, mármint az utazóban és a kispadon is volt. Nem tudom kik tartoztak akkor a felnőtt kerethez, de Bíró most mutatkozott be, szal ez is teljesült ebben a formában, ha úgy tetszik, de ez még mindig nem fiatalítás, mert a fentebbi srácnak és épp írnám, hogy vagy én vagyok fogalomzavarban vagy nem tudom, de nálam a fiatalítás nálam azt jelenti, hogy a fiatalok kezdenek majd, de épp ezt nem mondták ki.
  Sürgősen javítsatok ki, ha ti mást értettek fiatalításon.

 • Tom Tom

  A hatharom cikkének a végén van egy megjegyzés, hogy mi csak abban bízhatunk, hogy 2018-ban választások vannak. Nem értem mi most akkor államilag támogatttnak számítunk vagy mire írták? Esetleges állami szerepvállalásra a klubnál? Vagy nem engednek minket kiesni és szavazzunk ezért majd rájuk??

 • sisoko

  Koval, Barna, Csösz,Korodi, Nagy K., es Biro, ha jol remlik.

 • DEBRECENIVSC

  Most álljunk már meg egy pillanatra, az hogy a keret összetételében vannak fiatalok, az nem jelent fiatalítást, mert az még nem garancia, hogy ők fognak játszani, vagy én teljesen fogalomzavarban vagyok, mert csak a Várhidi-féle fiatalításra (válogatott) gondolok, hogy sok fiatal került a keretbe és a kezdőbe is, tehát rájuk épített, mert velük képzelte el a jövőt, nálam ezt jelenti a fiatalítás, de lehet másnál nem.
  Bocs ha tévedtem, de én úgy gondolom, hogy itt sem mondták ki, hogy fiatalítás lesz az én értelmezésemben, de a Lokiblog beszámolója alapján ezt a fiatalításos dolgot egy szurker tette fel, még a felkészülési meccsek közben után, ahol valóban szerepet kapott néhány fiatal.
  De a DVSC és a Haon beszámolója sem írt arról, hogy fiatalítás lesz, mármint egyből, mert persze hosszútávon ez a cél, a fiatalítás. de előbb egy helyi kötődésű magot próbálnak kialakítani, amibe be lehet építeni a fiatalokat fokozatosan. (Közügy DTV, Herczeg nyilatkozat)

 • sisoko

  Ha mar Herczegröl volt szo:
  http://www.dehir.hu/sport/egyes-posztokra-mas-felfogasu-jatekosokra-vagyik-herczeg-andras/2017/07/24/
  ez nem ugy hangzik mintha elegedett lenne

 • DEBRECENIVSC

  Sőt Kusnyír, meg még Vidmar is az lenne, ha felkészüléseket nézzük. Kovalról jut eszembe, ő vkp poszton is játszott már, kár hogy nem láthattuk a felkészülési meccsek alkalmával. Egyébként a Kuti – Kinyik -Szatmári -Barna védősorral rendesen fiatalodna a csapat és akkor eleget tennének annak a kijelentésnek is, amire sokan hivatkoznak és nem is lehetetlen.

 • Tylla

  Én azt nem értem, hogy mi történt a Temesvár és a Mezőkövesd elleni meccsek között. Az előbbin nagy kedvvel és kreativan játszott a csapat, utána viszont se lelkesedés, se kreativitás, se tudatosság.

 • Layash

  Nem történt semmi, legfeljebb annyi, hogy a különböző felkészülési szakaszban lévő csapatok edzőmeccseiből téves következtetéseket vontak le sokan, holott azokból az edzőmeccsekből lényegében semmiféle következtetést nem lehetett levonni.
  Hetek óta csak ismételgetni lehet, miért tart itt a Loki.
  Elfogyott a minőség a csapatból, nagyon sok játékosunknál felmerül, hogy egyszerűen a képességei ennyit engednek, ennyit tud.
  A nagyobb baj, hogy akik képességeik alapján lényegesen jobb teljesítményre lennének képesek, legendás alibizők, mentálisan gyengék, vagy kiégtek.
  A kiégés lehetőségét nem nagyon szoktuk boncolgatni, mert nincs rálátásunk a fontos részletekre, de sejtésünk lehet.
  Mivel lehet motiválni a játékosokat egy olyan klubnál, ahol a klubvezetés részéről is hallgatólagosan bele törődtek, hogy ez egy nagyon gyenge keret, amivel nem lehet bent maradni.
  Ezt kifelé hivatalosan nem kommunikálják, de a félszavak, tettek, magán beszélgetésbeli elszólások mind erre utalnak.
  Erősítésekről egész nyáron nem beszéltek a klubnál, keret feltöltést említett Herczeg András is amikor az igazolásokról kérdezték.
  Az el tudom képzelni, hogy valóban megígérték neki Danilovic, Brkovic, Osváth maradását, velük is karcsú lenne a keret, de a bent maradásnak akkor legalább lett volna realitása.

  Nincs kapusunk, nincs jobb hátvédünk, bal hátvédünk, problémás a védelem közepe, röviden, nincs védelmünk,

  Ebből a csapatból nem a csatárok hiányoznak legjobban, mert amíg hátul nincs stabilitás, nem lehet eredményeket várni.
  Nem lesz mostanában olyan csatárunk, mint Coulibaly volt, aki egyedül lebirkózta az ellenfél védelmét (no de kik játszottak mögötte?), most szinte nulláról kellene felépíteni a csapatot, megtalálni a megfelelő játékosokat a posztokra – itt el is bukik a mutatvány, mert több posztra nincsenek még jelöltek sem.

 • Tylla

  Szinte mindennel egyetértek amit írtál, de ez nem válasz a kérdésemre. Miért játszottak a fiúk lelkesen (még Tőzsér ês Holman is) a Temesvár ellen ês miért nem a Mezőkövesd a a Hali ellen? Miért tudtak a Temesvár ellen a védelmet kipasszolva gólt szerezni és miért nem tudnak két méterre sem passzolni tétmeccsen?

 • László Kiss

  Javaslom olvasásra szimagábor a Naplónak adott interjúját.

 • elvill miszki

  ne vitázz vele! Csak a saját hülyeségét nyomja!

 • elvill miszki

  Ennél a rakás kakinál bárki jobb! Könyörgöm! Ki az az épelméjű, aki nb2.- ből kiesett, vagy peremen lévő játékosoktól, nb1.- es szintet vár? Ezt pofázza mindenki már egy ideje, de így is van elég pihent agyú, aki beveszi a maszlagot! Kész és bevethető játékosok kellenek minden posztra. Ez motiválná Holmant, Tőzsért stb. Ugyan már! Gondolj bele! Például Kuti és Ferenczi helyén nincs más bevethető játékos! Ezzel ők is tisztában vannak! Folytassam? Akiket írtál, mindenki jöhet! Még Handzic is!

 • Róbert Mándi

  Minden posztra kellene játékos.De a tulaj meg a kisfia a csapat helyett inkább elkurvázza az pénzt!

 • joel

  Nincs se kapus, se vedelem, se csatar. Es amirol senki sem beszel: nincs kozeppalyank sem,

 • csibu

  Sokszor sok mindent átvesznek tőlünk.
  Hogy mire utaltak, ne minket kérdezz. Valószínűsítem arról van szó, hogy a klub kisebbségi tulajdonosa az önkormányzat is, így a most kialakult helyzetért Papp is felelős.

 • gyberci

  Herczeg András megvárja az augusztus végét. Ha megkapja a kért erősítéseket, akkor marad, ha nem akkor menni fog.
  Egyelőre nincs más megoldás, mint öt védővel kiállni játszani. Be kell tolni a buszt a kapu elé s a két leggyorsabb embert előre vinni a kontrákhoz, remélve, hogy elérünk egy pár döntetlent. Rossinak három idény kellett, hogy ezzel a taktikával bajnokságot nyerjenek és közben fokozatosan építette be a fiatalokat.
  Én a Paks ellen már így kezdenék:
  Nagy – Jovanovics, Szilvási, Szatmári, Mészáros, Ferenczi – Holman, Filip, Tőzsér – Mengolo, Sós
  Azután meglátjuk!
  Az biztos, hogy Brkovicsot leigazolnám. Nyilván balhátvéd is kell és akkor Ferenczi megmutathatja, hogy milyen jó középpályás, mert az. Előre pedig kell egy kulibalitank, akit nem fúj el az első tavaszi szellő. Hát ez a minimum!

 • öcsisajt

  Megint az jön le,hogy az itten írogatókat jobban izgatja a csapat jövője mint azokat akiket kellene. Sajna mint írtam Bandibáb sem fog,tud ezen változtatni,ő azt csinálja amit Szima mond neki. Tőle függ a kenyere,ez van. Esetleg lemond visszakerül már ha visszakerül az akadémiára azt minden megy tovább. Évek óta egy épkézláb játékost nem neveltek ki. Akiben van egy kis tehetség az elmegy mert látja mi folyik ott. Szima ha akart volna akkor már igazolt volna játékosokat de még Vidmart sem igazolta le pedig vagy 5 meccsen látták. Azok akik itt vannak tudják nincs jobb náluk (pedig elég alacsony a mérce) és úgy is teljesítenek. Nincs akiket beállítanának helyettük. Ez egy vegetáló csapat egy edzővel aki azt csinálja amit mondanak neki,ennyi,ne várjunk csodát.

 • Layash

  Herczeg András az akadémia vezetőjeként nem tud eredményt felmutatni, most a saját munkájának gyümölcseiből kellene építkezni, de nincsenek olyan srácok, akikre építeni tudna.
  Az akadémia tele van alkalmatlan edzőkkel, kevés a kivétel, de az ő munkájukat is lenullázzák rövid idő alatt, amikor korosztály váltás címszó alatt átkerülnek a srácok egy másik edzőhöz, aki a foglalatlanok csoportjába tartozik.
  Az, hogy a gyerek az akadémián futballozik, jelentős anyagi megterhelés a szülőknek, ha ezt a terhet a szülő nem tudja, nem akarja vállalni, minimális esélye van az akadémiára kerülni.
  Érdekes kimutatásokat, statisztikákat lehetne mazsolázgatni arról, mennyi gyerek hagyta el a DLA-t az utóbbi években.
  Sokan felhagytak a futballal, de azok száma sem kevés, akik más, jóval messzebb lévő akadémiákra vitték a gyereküket.
  Én is ismerek olyan szülőt, akinek tele van a hócipője az akadémián zajló nihillel, már tavaly is csak azért nem engedte el a gyerekét (Felcsút!!!), mert bízott benne, hogy a portugálok érkezésével jobb lesz itt a felkészítés, lecserélik az alkalmatlan edzőket.
  Az egész magyar labdarúgó utánpótlásra jellemző, hogy nem a célirányos képzésre fektetik a hangsúlyt, hanem már a legkisebbeket is versenyeztetik…
  Kit érdekel, hogy egy futballista milyen eredményeket ért el kölyök korában az U9, vagy U12-ben?
  Nevelnének belőlük 18-20 éves korukra képzett játékosokat …. ők hol vannak?
  Még válogatott szinten sem jegyzik sehol az utánpótlásban elért eredményeket. Felnőtt VB, EB, nemzetközi kupák az értékmérők, még az Olimpiának is kisebb a rangja a futball-értékrendben..
  Nálunk meg írják rendszeresen, hogy milyen szenzációs győzelmet aratott az U9, U12…

 • Layash

  Az edzőmeccsek általában sokkal lazábbak, mint a tétmeccsek.
  Hagyják játszani egymást a csapatok, nincs stressz helyzet.
  Edzőmeccseken nagyon sokszor történik meg, hogy a két osztállyal alacsonyabb bajnokságban játszó szépen játszva legyőzi a magasabb osztályban szereplő ellenfelét.
  Lelkesen, feszültségtől mentesen játszhatnak, van motiváció…. hét végén meg sokszor kikapnak egy ilyen meccs után.
  Tőzsérből, Holmanból hiányzik a küzdeni tudás képessége, ezért nem lesznek ők soha vezéregyéniségek..
  Jó játékosok lehetnének egy olyan csapatban, ahol nekik kellene felzárkózni a húzóemberek mögé, de a jelenlegi Lokiban nincsenek ilyenek, és tavaly is csak a három délszláv (Danilovic, Brkovic, Jovanovic) tudott küzdeni, de ők sem voltak igazi vezérek, ahhoz kell bizonyos lelki plusz is.
  Danilovicnak szerintem a Ferenczivel történt összetűzés miatt kellett távozni, vagy ő nem akart itt maradni, ami szintén érthető – jellemzi a kialakult hangulatot.

 • tiberius

  Volt egy edző az akadémia indulásakor aki azt mondta:A képzésen van a hangsúly!
  Persze a fiatalabb korosztályoknál is már korán számit az a klubnál,hogy egyes tornákon milyen eredményt ér el a csapat.
  Azért nem mindenben van igazatok!Tessék csak visszagondolni Mikor volt ennyi korosztályos válogatottunk???
  Az persze nagy kérdés,hogy itt Debrecenben mikor kapnak lehetőséget az első csapatnál?
  Kerekes Kölcsönben,Virág szintén kölcsönben a másod osztályban.Igy aztán tényleg nem lehet fejlödni.Ezt láthatjuk a nagy arcú Kuti esetében /aki cigándon játszott/ aki lecserélésekor nem fogadta el a nyújtott kezet.

 • Layash

  Nem beszélünk róla, mert törvényszerű, hogy nincs.
  Az a csapat, amelyik védekezni sem tud elfogadható szinten, az előre játékban sem lehet jó.
  A védekezésben szerepük van a középpályásoknak, csatároknak, de az alapok mégiscsak hátul kellenének hozzá, ha a kapus gyenge, máris borul az egész rendszer, arra már nehéz taktikát építeni, hogy az ellenfél soha ne lőjön kapura.

 • gyberci

  Nagy a szakadék az U19 és az első csapat között. Ha kikerül a fiatal az akadémiáról légüres térbe kerül. Nincs fiókcsapat, a kettő is kiesett az NBIII-ból, most megye1-be került. Ha szétküldjük őket kölcsönbe, nem lehet figyelemmel kísérni a fejlődésüket.

 • Layash

  Pontosan ott a hiba, hogy nem az U válogatottak számában kellene mérni az eredményességet, hanem abban, hogy 18-20 éves korukra mennyi játékos kerül át az akadémiáról felnőtt csapatokhoz.
  Ez nem csak debreceni hiba, általános az egész magyar focira nézve, hogy az U csapatoknál folyó munka értékmérője a bajnokságokban elért helyezés, az egyéni képzés másodlagos, vagy sokad-rangú fontosságú

 • Layash

  Írhatnám, hogy jó lenne egy NB2-es fiókcsapat, és a megyei NB3-as csapataival is lehetne együttműködni, játékosokat kölcsön adni nekik.
  Ehhez a rendszerhez hiányzik a legfontosabb építő elem. az akadémián megfelelően képzett játékosok.
  Nézzük már meg meg, hogy az elmúlt években kölcsön adogatott játékosaink mire vitték.
  Van egy Sós Bencénk, aki igen, sokat fejlődött, de hol vannak a többiek?
  Olyan játékosokat hoztak most vissza, akik tavaly NB2-es csapatokba sem fértek be, vagy kiesetek az NB2-ből, NB3-ból, plusz néhány kivétel, de ez a lényegen nem változtat: nincsenek az akadémiáról kikerülők között sokan, akik megütik az NB2-es, NB3-as szintet.

 • öcsisajt

  Az egész klub olyan edzőkkel???? Vezetőkkel stb van tele akik sok esetben nem a tudásuk,hozzáértésük miatt van ott ahol! Sok dolgot hall az ember hogy lehet bekerülni az akadémián a csapatokba és milyen kvalitású szakemberek oktatják a gyermekeket. Jellemző,hogy milyen játékosokat képeztek! És semmi nem változik mert Szima Úrnak ez így megfelel. Nem érdekli hány játékost tudnak olyan szintre felhozni akiket be lehetne építeni. Mondani könnyű,hogy visszatérünk a gyökerekhez és debreceni kötődésű játékosok lesznek az NB 1 csapatba! De könyörgöm kik és honnan? A most odakerültek még az NB 2 színvonalát sem érik el!! Bár Bandibáb tudta ezt de neki ezt kellett választani mert ezt mondta Szima. A mostani garnitúrából a felét el lehetne zavarni és nem csak a fiatalokat. Nem tudom de az elkövetkező fordulókban nem sok babér terem a Lokinak és 6-8 pont hátrányt ez a csapat nem tud,akar ledolgozni.Lehet megint télen észhez tér a vezetés azt igazol légiósokat és megint nagy nehezen bent maradunk de a lényeg akkor sem változik,ez csak a felszín,ami alatta van az a lényeg,ott meg semmi nincs csak a PÉNZ számít!!!

 • joel

  Ez igy van mår evtizedek ota…Kölyökcsapatokba mår a 80-as evekben is betettek az “edzök” minden 10 evesen mår nagy lobaszo gyereket, nem baj h focizni nem tudott. Alacsonyabb korosztålyoknål ez meg elönyt jelentett, a cel az eredmenyesseg volt nem a fociståk kinevelese.

 • Jamen

  Álom, álom, álom……Brkovic most nyilatkozott, hogy itt nem marad.

 • Jamen

  Én meg azt mondom, hogy nincs klubvezetésünk!

 • Jamen

  Ettől nem fogja a Fidesz Debrecent elveszteni. Az a néhány ezer szurkoló nem oszt, nem szoroz….

 • Jamen

  Lehet álmodozni, a realitás augusztus végén ébreszt majd!

 • sisoko

  Igazabol szerintem ez mind realis ,kicsi penzböl is. Iszlai klub nelküli sok ajalnata mar nem lesz annyira nem penge , hogy külfödre menjen.
  Bebeto szinten külföldi, Gyirmoton is kibirtak a beret nem gondolom , hogy hihetetlen lenne.
  Toth Bencere Pinter nem tart igenyt. Kölcsönadjak majd , mehet Csakvarra de egy probat meger.
  Hegedüs csere csak a Puskasban gondolom, azert neki sem jo ez a helyzet.
  Grgic legios a masodosztalyban , ahol igy nem jatszhat ha az MTK nak kell tamogatas.
  Bobal a legnezebb dio mert ra igenyt tartana a ZTE, de azert annyit amennyit egy masodosztalyu közepcsapat adna csak tud adni egy Debrecen is.

 • László Kiss

  Endre, kinek nyilatkozott?

 • Jamen

  Reális lenne, ha nem Szima Gábornak hívnák a tulajdonost.Neki híre van a játékosok körében.Senki nem akar ide jönni.Kérdezd meg Zsidai Lacit, Vadnait, vagy Szakályt, Vargát, vagy Bódit.

 • Jamen

  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/431888_brkovics_kiakadt_nonszensz_ami_tortent_ennel_tobb
  A lényeg:
  Miután a DVSC hivatalos honlapjáról eltávolították Dusan Brkovicsot, kiderült, hogy a védővel nem sikerült megállapodnia a hajdúsági klubnak. Ezzel egyértelműen egyik alapemberét veszítette a Loki, hiszen a 28 éves hátvéd az előző szezonban harminc alkalommal is a kezdőben kapott helyet, míg két idénnyel ezelőtt huszonnyolcszor volt a pályán a kezdő sípszótól. A szerb játékos a Rangadó kérésére elmondta, miért kellett távoznia négy év után Debrecenből.

  – A Diósgyőr elleni utolsó bajnoki után megsérültem, de húsz nappal később teljesen felépültem, és készen álltam a játékra – magyarázta honlapunknak Brkovics. – Ekkor Debrecenben tartózkodtam, beszéltem is az elnökkel, de ő azt mondta, még hat hétre szükségem van ahhoz, hogy bevethető legyek. Ez nonszensz. Emellett tíznapos próbajátékon is részt kellett volna vennem, hogy Debrecenben folytathassam. Olvastam, hogy Szima Gábor azt nyilatkozta, sok pénzt akartam, de ez nem igaz. Az előző szezon legjobbjának választottak, az elmúlt három évben meghatározó futballista voltam, a legtöbb meccset én játszottam ez idő alatt, úgy gondolom, kicsivel több tiszteletet érdemeltem volna.

 • Layash

  Illik a sorba ez a történet is… ez Debrecen?

 • László Kiss

  Arcpirító!

 • Jamen

  Sajnos az, de én már nem lepődöm meg semmin.