Mikor lesz már vége?

Vajon van-e nagyobb szégyen annál, hogy az NB III-ból kiesik a DVSC második számú csapata? Ma beigazolódott az örök mondás: Mindig van lejjebb! ELÉG VOLT!

stop

Június 5-én megírtuk, hogy kiestünk az NB III-ból és megírtuk, mindezt milyen szégyenteljes körülmények között sikerült összehozni. Aki lemaradt róla, vagy csak szeretné újra felidézni, számára itt továbbra is megtekinthető.  Két részletet azonban így is idéznék:

“Vajon megmarad-e a DVSC-DEAC ezek után? Vajon melyik a nagyobb szégyen? Megye I-ben játszatni a DVSC ifjú tehetségeit és kiöregedő futballistáit vagy megszüntetni egy olyan csapatrészt, mely egykor sikeres és hasznos volt…” “Vajon történik-e menesztés? Vajon annyi megalázó akadémiai történet után lesz-e valaki aki végre beismeri: hibáztunk? Vajon lesz-e olyan, akinek ehhez már nincs gerince? Vajon a vezetőség tesz-e bármit is?”

A mai napon végleges választ kaptunk kérdéseinkre. Olyan választ, amivel rémálmainkban ijesztgettük egymást. Olyan választ, ami a jelenlegi DVSC-t ismerve várható volt, mégis, nagyobb szégyen a kiesésnél is! Itt a válasz: Készül a második csapatunk.

A DVSC jelenlegi vezetősége SZEMBEKÖPI saját szurkolóit, MEGALÁZZA saját NB I-es játékosait, KICSINÁLJA az Akadémián nevelkedő egykori és jelenlegi labdarúgóit, FELÉGET mindent, amit Debrecennek adott az elmúlt 20 évben, LEJÁRATJA saját magát és mindenkit, akinek valaha is köze volt a Lokihoz!

Kell részleteznem? Rendben. Már önmagában megalázó, hogy “a következő szezonban a megye I-ben indul”, arról nem beszélve, hogy a feljutás onnan talán nehezebb mint az NB III-as bennmaradás. De rendben, ezt hozta magával a kiesés, mindennek van következménye. Vagy nem mindennek? “Gyarmati András irányítja majd az együttest.” Az a Gyarmati András, akinek a vezérletével kiesett a csapat, aki képtelen volt arra, hogy a rá bízott értékeket ne herdálja el, akit – beszéljetek bármelyik akadémistánkkal – a saját játékosai utálnak, aki karriereket tett tönkre. De ha nem így lenne, és ő lenne a világ legjobb edzője, akkor sem érteném, egy ilyen megalázó kiesés után miért nem váltják le posztjáról.

gyarmatimeme

“A keret még nem alakult ki.” Két hét múlva kezdődik a megye I-es bajnokság, de még nincs kialakult keretünk. Látszik, hogy komolyan vesszük a feljutás kérdését! “A mérkőzéseken többen visszajátszanak majd az első csapatból.” Hű, de fognak ennek örülni sokan! Idejönnek NB I-re, aztán megye I-ben kell játszaniuk. Ezt mégis, hogy képzelték? Ráadásul ezzel megint azt érik el, hogy nem lesz összeszokott a csapat, lesérülhetnek az elsőosztályba tartozó keret tagjai, az akadémistáink pedig kevesebb lehetőséget kapnak. Éljen!

mengolo

Hogy mindezt még tovább fokozzuk, ma megjelent egy interjú, melyben Brkovicot kérdezték távozásáról. A teljes interjút itt olvashatjátok, de kiragadnánk belőle egy részletet: “beszéltem az elnökkel, de ő azt mondta, még hat hétre szükségem van ahhoz, hogy bevethető legyek. Ez nonszensz. Emellett tíznapos próbajátékon is részt kellett volna vennem, hogy Debrecenben folytathassam. Olvastam, hogy Szima Gábor azt nyilatkozta, sok pénzt akartam, de ez nem igaz.”

A DVSC jelenlegi vezetősége SZEMBEKÖPI saját szurkolóit, MEGALÁZZA saját NB I-es játékosait, KICSINÁLJA az Akadémián nevelkedő egykori és jelenlegi labdarúgóit, FELÉGET mindent, amit Debrecennek adott az elmúlt 20 évben, LEJÁRATJA saját magát és mindenkit, akinek valaha is köze volt a Lokihoz!

Felháborító az, ami jelenleg szeretett klubunknál zajlik. Kérném a tisztelt TULAJDONOSOKAT, AZ ÖSSZESET, hogy kapják már össze magukat és tegyenek rendet, mert ez így már tényleg nem mehet tovább!

 

 • SzeZso

  Erre nincs más szó, közröhej….

 • Madridista

  mindig van lejjebb..:)

 • Tom Tom

  Tenni kell ellenük! Sok lúd disznót győz….

 • Tom Tom

  Azt csiripelik a “verebek”, hogy valaki nagyon szeretné a Lokit. De ingyen. Ezt viszont a jelenlegi vezetés nem kultiválja. Az a bizonyos egyén saját kis “játszótérnek” szeretné, felvágni a “haverok” előtt stb. Erre sok pénzt hozatna ide a főttvárosból a kupolás viskóból. Az önkormányzat is neki “segít”(ki van adva ukázba). Tehát “jég veled”:-)))

 • DEBRECENIVSC

  A poszt első felével egyetértek, sajnos van szerencsém ismerni a munkásságát közelről, nem a legjobb vélemények keringenek róla, bár ha jól emlékszem a Létát ő juttatta fel, szal ez kicsit fura.

  Brkovic “Olvastam, hogy Szima Gábor azt nyilatkozta, sok pénzt akartam, de ez nem igaz”
  Haon elérhető angolul is? Nem hiszem, hogy Dusan megtanult volna magyarul, ha meg a menedzsere tolmácsolt neki, akkor meg már nem ő olvasta, de egyébként azt sem állította Szima az interjúban, hogy sok pénzt akar Brkovic csak hogy többet. “A tárgyalások során voltak nézetkülönbségek, főleg a menedzser jutalékát illetően, illetve Brkovics anyagi igényei is magasabbak voltak, mint amennyit reálisnak tartottunk.”

  Nem kell mindennek bedőlni, érdekes módon, a róla említett dolgok első felét nem cáfolja, tehát, ha itt akart volna maradni:
  1. akkor időben visszatér
  2. legalább megfelelően kezelteti a lábát (ja hogy nincs szerződés így zsebből kellett volna fizetni)
  3. ha kellett volna máshová (Beer Sheva volt a pletyka alap), akkor elment volna se szó, se beszéd, most meg visszakullog?
  4. nem a hasára ütött Szima azzal a 6 héttel, hanem orvosi vélemény alapján jelentett ki, gondolom én, de majd megkérdezem Dézsi dokit

  Egyébként az eddig eltelt 2 forduló alapján nem a belső védőposzt a legnagyobb bajunk.

 • Layash

  Nagyon hiányzik a csapatból Danilovic, Brkovic , Osváth és egy balhátvéd, rend, fegyelem a középpályáról, előre meg egy csatár.
  A klub vezetéséből meg a józan ész hiányzik, de ezen már nem lepődik meg senki.
  A jelek szerint fogalmuk nincs a megye1 színvonaláról, mit akarnak ott vissza játszókkal, utánpótlásból kiemeltekkel?
  Megye1-ben fejlődni nem lehet, osztálytól függetlenül a leépítéshez megmaradt a “szakember”… igaz amúgy is alacsonyan van a léc, az NB3-as sziint magas volt

 • Szabó Béla

  Magyarország a következmények nélküliség országa, ahol csak a kisembereket hurcolják meg, a míg a nagyok azt csinálnak, amit akarnak, nincs ez másképp a Lokinál sem.
  Valahogy mostanában úgy hangzik a mondás, ami ehhez kapcsolódik: ha keveset lopsz meghurcolnak, ha sokat, akkor megvédenek.

 • elvill miszki

  Ez az egész stáb egy nagy nulla! Játékosok, edzők, vezetők stb. A debreceni labdarúgás a mélybe zuhant. szinte minden posztra kell játékos, a semmit jelentő nb2- es nb3.- as múlttal rendelkező játékosokat és az alibizőket el kell zavarni, (gyakorlatilag a 3/4- ed csapatot. Bandibáb mehet nyugdíjba! A paks utáni vereséget követően ki kell mondani, hogy az egész egy nagy tévedés volt! Vissza kell térni a régi irányhoz! Szima ennyit tehet, vagy lelép!

 • elvill miszki

  a dvsc.hu fő hírei: DVSC-FTC jegyek, Paks-Dvsc szurkolói információ, Video: új edző az akadémián, Mindent a bérletárusításról, Fotózták a játékosokat, U17… Ennyi mondanivalója van a klubnak!

 • Imre

  A Titanic már meg van dőlve, de a szalonzenekar még húzza.

 • Lajos Molnár

  A Léta feljutása,PONTOSABBAN az NBIII megnyerése a szerb edző Zoran Spisjak érdeme. A feljutás jogáról a DVSC vezetése lemondott A DVSC -DEAC
  Fórián Zsolt edző irányitásával az FTC-vel pariban majdnem bajnok lett az NB II. ben.Ezek a legények elmentek! ……….

 • gyberci

  Ki az illető? A neve Kval kezdődik és ósával végződik? Hú de izgííííí…

 • László Kiss

  Te valóban azt gondolod, hogy a jelenlegi (elmúlt 5 év) DVSC leghitelesebb hírforrása szimagábor??? Amit kérdez, az is hazugság! Nem hagyta el őszinte mondat a száját! Egy megbomlott elméjű ember ámokfutását vagyunk kénytelenek végignézni!
  Dézsi Zoltán dr. szerinted bármilyen érdemi információval tud szolgálni Brkovic állapotáról? Kötve hiszem és ez természetesen nem az ő sara.

 • öcsisajt

  Herczeg nyilatkozata!! Úgy tudom jönnek próbajátékosok a csapathoz???? Bakker kinek kellene szólni róla,a szertárosnak,pályamunkásnak,jegyellenőrnek? Nonszensz ami a lokinál megy,dilettánsok hada Szima Ravaszdi úr meg a slepp! Gondolom majd jelzik Bandibábnak,hogy figyu van a pályán három srác figyeld már őket!! Bár teszünk a véleményedre ha szarok is de ha ingyen jönnek leigazoljuk mindet! Fel kell tölteni a keretet.