7/3 – Mi az oka a megtáltosodásunknak?

A Heti Hármas soron következő adásában is három aktuális témával foglalkoztunk, ilyen volt egyrészt a hétvégi bravúros győzelmünk a Honvéd ellen, illetve az utóbbi meccsekből levonható tanulságok. De szót ejtettünk az esetleges tulajdonosváltás következményeiről is.

73HD600

Ezúttal CsibuJuveFan1897 és Lucas voltak az adás résztvevői.

Heti témáink:

 1. Mik lehetnek az okai, hogy az elmúlt négy meccsen elfogadhatóan játszottunk az előző szezon első négy helyezettje ellen, a tavalyi bajnokot és bronzérmest pedig kimondottan jó játékkal győztük le megérdemelten?
 2. Ha most meg tudtuk verni a Honvédot és az előző bajnokság éllovasaitól 7 pontot szereztünk, lehetnek vérmesebb reményeink? Álmodozhatunk ismét legalább a felsőházról, vagy ez még hiú ábránd lenne?
 3. Egyre közelebb lehet az állítólagos tulajdonosváltás. Ilyen esetben mi az ami biztosan változna és mi az ami biztosan maradna (akár akadémiai szinten)?

 • LokiFan16

  Viszont ahhoz az opcióhoz,hogy kölcsönjátékosok érkezzenek 31.-ig meg kell történnie a váltásnak. Bár én bízok benne,hogy nem véletlen volt téma a váltás következményei, és ti már tudtok valamit…:D

 • DEBRECENIVSC

  Amikor emlegettem, hogy Bódit meg Baloghot esetleg Vargát vissza lehetne hozni, valamilyen módon, akkor azt mondtátok, hogy ez Szima miatt nem fog bekövetkezni, akkor most, hogy?

  Szerintem a mínusz 2 ember ennyit számított, már csak 1 ilyen van, mindamellett, hogy fejlődött a csapat védekezése (de még mindig kellene), előre fele kell még rengeteget fejlődni csapatszinten, mert ahogy korábban a frad-vidi-vasas-honvéd sorozat előtt említettem, valószínű, hogy a játszó csapatok ellen könnyebb dolgunk lesz, a támadó részére gondoltam elsősorban persze.
  Örök igazság, hogy csak úgy tudunk nyerni ha rúgunk gólt, anélkül még senki nem nyert meccset, de a lényeg, hogy az ilyen masszívan, illetve a védekezésre jobban odafigyelő csapatok ellen még nem nyertünk (Kövesd-Haladás-Paks) és hasonló stílusú csapat még a Balmaz-Puskás és az Újpest meg a Diósgyőr is képes jó védekezésre, tehát szerintem eddig a védelmünk mérettett meg igazán, viszont most a csapat támadóereje fog dönteni, labdaszerzésből persze ugyanolyan esélyünk van/lesz mint eddig, de az a sanda gyanúm, hogy többször is majd felállt védelem ellen fogjuk találni magunkat, így nem sok esély lesz a kontrákra és a következő 7! meccs sok mindenre választ fog adni, hogy hol is a helyünk. Bényei szerint az 5-6. hely a reális, osztom a véleményét, a kupában viszont szerintem egész messze eljuthatunk

  Igazolásokról, valószínűleg fognak még érkezni és távozók is lesznek (közben látom Völgyi az egyik) már csak az a kérdés, hogy mikor lesz bevethető az érkező. Továbbra is kellene egy védekezni képes támadókp, egy balbekk most már sürgetően és egy belső védő is jó lenne attól függően Szilvási mennyire alternatíva, bár azt gondolom Mészárosnak ez a levezető éve és nem kellene annyira rá támaszkodni.

  Hajrá Loki!

 • JuveFan1897

  Az az érzésem, hogy az új igazolás(ok) és a megtáltosodás is az új szeleknek köszönhető.

 • DEBRECENIVSC

  Az a kérdés, hogy ha lesz tulajdonosi szinten váltás, akkor az új tulaj mennyire hagyja a helyi kötődésű játékosok “kibontakozását”, illetve Herczeg munkásságát érvényesülni ( megkérdezi: Kedves András hol kell erősíteni a csapaton? ), avagy ránéz a tabellára és mint egy diktátor tulaj hoz egy új csapatra való garnitúra mint a Felcsútnál és egy új edző … azért a tulajváltás elég kétélű dolog, mindamellett, hogyha nem képes magától megújulni a jelenlegi (nincsenek arra utaló jelek, pedig idejük lett volna) mindenképpen szükséges legalább a versenyben maradáshoz.
  Reméljük a legjobbakat.