Augusztus legjobbja: Nagy Sándor

Véget ért augusztus, ez pedig azt jelenti, hogy ismét szavaznunk kellett a hónap legjobbjáról. Bár ez az új szezon második hónapja volt, mégis most írtunk ki először szavazást, mint ismert, július végén a csapat botrányos szereplése miatt töröltük a voksolást. Szerencsére ebben a hónapban erre már nem kellett sort kerítenünk, úgyhogy lássuk a végeredményt.

auglegjobb

augeredmenyEgész héten lehetett szavazni, a határidő azonban letelt, lássuk a végeredményt. Augusztus legjobbja a korábban sokat kritizált Nagy Sándor lett, szavazóink 29%-a látta őt a legjobb játékosnak a magunk mögött hagyott időszakban. Tény és való, az előző bajnokság első négy helyezettje ellen megvívott meccseken 7 pontot szereztünk, csupán három gólt kaptunk, és két mérkőzésen is fontos bravúrokat mutatott be nyáron igazolt kapusunk. A második helyre csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel futott be, aki kicsivel maradt le az első helyről, de a 25%-nyi szavazat most kevés volt az üdvösséghez. Említsük még meg a harmadik helyezett Szatmári Csabát is, akire 15% szavazott. Elmondható tehát, hogy ők hárman nyújtottak kimagaslót augusztusban, hiszen hármójukra a szavazók 69%-a voksolt. Reméljük, hogy a következő hónapokban is dúskálni fogunk majd a jobbnál jobb teljesítményekben, és nem aszerint kell dönteni, hogy ki volt a kevésbé rosszabb.

 

 • tiberius

  Engem egy kicsit meglep a végeredmény,bár a Honvéd elleni meccset nem láttam……

 • JuveFan1897

  Olyan szempontból számomra is az, hogy a négy meccsből kettőn (Fradi és Vasas ellen) nem tették őt próbára. A Vidi ellen parádézott, de így is kikaptunk.

 • gyberci

  Ha csak a statisztikát nézzük: 7 gólt kaptunk, ezzel a második helyen állunk a kapott gólok tekintetében. Ebben a kapusunk is benne van.

 • Róbert Mándi

  Na ez igen érdekes!!!!Most biztos nem leszek népszerü,de ez kurv@ra nem jogos!!!Jova,Szatmári,Tőzsér hármas valamelyike kellett volna legyen!Mivel Nagy S. Csak a feljavult védekezésnek köszönhetően nem kapott sok gólt illetve volt 2 meccs ahol dolga sem volt ennek okán

 • JuveFan1897

  Én sem értek egyet a döntéssel, de ez van, a többség így látta. 🙂

 • Jamen

  Ha megnézzük honnan indult, akkor a legnagyobb fejlődésen Nagy ment keresztül.Ha így halad a végén még magyarul is jól megtanul beszélni!

 • Molnál Klisztián

  Megalázták,de felállt a padlóról, Novotának RIP

 • DEBRECENIVSC

  7 gólból, 2 büntető ha jól emlékszem mind2x Szatmáriról fújták be, 1x Mészi passzolta be, 1x Kinyiket bőrözték be úgy lett gól, ezt már a Honvéd ellen is sikerült volna összehozni, de akkor Nagy Sándor figyelt, a szezon első bekapott góljáért teljes mértékben ő a felelős, de ahogy a csapat fejlődött úgy ő is egyre magabiztosabb lett, ahogy leírtam, biztos hogy lesz még hibája, de emiatt nem feltétlen kell temetni egy játékost, ha a csatársor hibázik, akkor nem nyerünk, ha a védelem hibázik ott van még a kapus, ha a kapus kikapunk. Úgy gondolom jogtalan volt előre fikázni, mielőtt még elkezdődött volna a bajnokság, a hibája csak felerősítette/megerősítette ezeket a hangokat, de most kicsit lecsendesült és reméljük így is marad, mert az azt jelentené nem kapunk sok gólt, ami a védelmet és a kapust dicséri.

 • Kiss Pista

  LokiBlog! Ti ugyanugy eldontottetek hogy nem kedvelitek Oleksandrt mint ahogy eldontottetek hogy kedvelitek Pontest. Egyiket sem ert(ett)em de biztos mindkettonek megvan az oka. Probaljatok mar meg egy kicsit objektivebbek lenni. Ezrek figyelunk Ratok, nem veletlenul.

 • JuveFan1897

  Rámutatnál kérlek, hogy jelen cikkben, vagy az elmúlt hetek cikkeiben hol véltél felfedezni elfogultságot vele kapcsolatban? Mert ez így üres vádaskodás a részedről.

 • csibu

  Kedves Pista! Minden esetben indokoltunk. Nagy Sándorral kapcsolatban is többször indokoltunk, anno Pontessel kapcsolatban is mindig indokoltunk. A véleményünk nem előre legyártott, sőt, bármilyen hihetetlen, folyamatosan változik, hiszen ha figyelmesen olvastál minket, láthattad, hogy mennyire megváltozott Pontessel kapcsolatban a viszonyunk a tavasz második felére, vagy azt is észrevehetted, hogy az elmúlt hetekben kiemeltük Nagy Sanyi teljesítményét is.

 • joel

  Te kire szavaztal volna? (nalam Tozser es Nagy volt a ket legjobb)

 • joel

  A “feljavult vedekezes” elott sem kapott sok golt…sot, az o bravurjainak koszonhetoen is nem kaptunk addig tobb golt. Az utolso negy meccsen pedig szerintem kimondottan magabiztos volt, kulonosen a beivelt labdaknal. Ezzel nyugtatoan hatott az egesz vedelemre. Egy hibamentes, jo atlagot hozott, ami egy kapusnal jo teljesitmeny. Szerintem a nehez kezdes utan a szurkolok a szavazatukat nemikeppen biztatasnak is szantak neki.Tozsernek volt ket kimondott jo meccse, a masik ketton atlagos volt.( ezert talan o is megerdemelte volna a dijat). Jova minden meccsen atlagos volt,tole ezt megszokhattuk nagyjabol, lott egy bravuros golt. Szatmarinak volt egy atlagosnal jobb meccse, de azon meg az o hibajabol iteltek ellenunk buntetot. Honved ellen is az o szamlajara irom elsosorban a kapott golt, 193 centisen meg sem probalt a beadott labdaval foglalkozni. Javult nemileg a jateka, de erthetetlen hibara is barmikor kepes.

 • JuveFan1897

  Tőzsérre szavaztam.

 • Gábor

  Srácok, vegyétek már észre, hogy protestszavazás volt, sokunknak szúrta a szemét az az elfogultság, amellyel megitéltétek őt onnantól fogva, hogy egy kapusblogger előre leírta. Az első meccsen tényleg kapkodott, bizonytalan volt, de már ott is látszott, hogy komoly erényei vannak.Nem is emlékszem, ki volt az utolsó olyan kapus Debrecenben, aki uralta a boxot, nem csak a gólvonalról próbált hárítani, amit tudott.

 • Róbert Mándi

  Senki nem alázta meg.Ő saját magát….De azzal egyet értek ha ez a tendencia akkor Novota el fog igazolni oda ahol tud játszani s ezzel vállogatott lenni.Szerintem elherdálja a klub 🙁

 • Róbert Mándi

  Én Jovanovicsra szavaztam.Az a baj, hogy őt, szürke eminánciásnak elkönyvelte a szurkolók nagyrésze.Pedig ha megnézzük 3 külön poszton (jobb hátvéd, jobb szélső, védekező középályás) játszott eddig s mindenhol remekelt.Nálam ő lesz a következő Loki legenda mint Habi vagy Bodganovics ;)!!!

 • JuveFan1897

  Ha ez valóban így történt, akkor én azt személy szerint elszomorítónak tartom. Nem nekünk, meg egy kapusedzőnek kell bizonygatnotok a képességeit. Ez a szavazás meg pláne nem arról szólt, hanem arról, hogy az elmúlt időszakban ki nyújtotta a legjobb teljesítményt.

 • Tylla

  Csak az utolsó két meccsen nyújtott jó teljesítményt, előtte elég gyengus volt.

 • narrator

  Egyetértek, szinte biztos, hogy a “protesthangulat” szerepet játszott. Sokakban visszatetszést keltett, hogy akkor is ment a fanyalgás vele kapcsolatban, amikor arra nem adott okot.

 • Lokiultra

  Nézted a kispest meccset? Na ott olyan nyugodt volt, hogy még világvégénél sem aggódna

 • Lokiultra

  Paks ellen Kinyik faultolt a Vidi ellen meg Kassai volt a bűnös…