Merre tart a LokiBlog?

A válogatott szünetet kihasználva egy kérdőívet állítottunk össze, azokkal a kérdésekkel, melyekre leginkább ti tudtok nekünk válaszolni. Sok kérdés, gondolat fogalmazódott meg bennünk az elmúlt pár hónapban, ezeket szedtük össze egy csokorba és bízunk benne, hogy minél több olvasónk tölti ki, hogy lássuk, milyen irányban érdemes változnunk, fejlődnünk, vagy épp változtatnunk.

kerdoiv

Arra kérünk, szánj egy negyedórát az alábbi kérdések kitöltésére. Nagyon fontos számunkra a te visszajelzésed, hiszen te kívülről látod azt, amit mi belülről és szükségünk van a te véleményedre, megítélésedre is!

 • Layash

  Olvasóként érdekelne, hányan válaszoltak a kérdésekre.
  Elég lesz majd a végeredmény 🙂

 • Csepreghy

  Szerintem nagyon jó irányba halad a blog. 4 éve követem az oldalt, jó látni a dinamikus fejlődést. A kérdőívben a nagyobb pilléreket kicsikét részletezve:

  1) A kézilabdát én már két éve is megszavaztam, hogy örülnék neki, szóval megörültem a hírnek. Szerintem a blog ezzel csak nyerhet, hiszen aki nem szeretne ilyen jellegű cikkeket olvasni, akkor egyszerűen továbbgörget.
  2) A kérdőívből azt szűrtem le, hogy majd szeretnétek a weboldalra több (?) hirdetést betenni. Ez hasznos dolog, hiszen az ezekből bejövő pénzt a LokiBlog fejlesztésére tudjátok fordítani. Engem abszolút nem zavarna ez, sőt a nem helyi jellegű hirdetések sem.
  3) Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de olyan benyomást keltett a kérdőív vége, mintha ezt a blog-stílust szeretnétek megformálni. Személy szerint én imádom a szubjektív jellegű cikkeket, sőt igényt is tartok rájuk. Ami a DVSC háza táján történik úgy is beszámoltok róla, csak egy-két gondolatot is hozzáfűztök, amit például a hivatalos oldal nem tesz meg. A követőtök többsége ezekért követ titeket, hiszen nem rejtitek el a véleményeteket, s ha kell keményen ki is fejtitek. A cukormázas, minden rózsaszínködös hivatalos oldalt megunóknak egy nagyon kellemes élményt szereztek ezzel.

  További sok sikert, srácok! 🙂

 • JuveFan1897

  A hármasra válaszolva, nem gondolkodunk ilyen jellegű változtatáson, csak megkaptuk már több helyről is, hogy ne legyünk szubjektívek. Ezért kíváncsiak vagyunk, hogy a többség mit gondol erről a kérdésről. 🙂

 • Csepreghy

  Ennek örülök. Olvasom én is a kommenteket, s ezeket én is láttam már, de nem nagyon értem ezeket a hangokat; egy blognál fontos szerintem a szubjektivitás megléte.

 • JuveFan1897

  Persze hogy fontos, hiszen ez a blog lényege. Csak sokan ezt nem értik / nem akarják megérteni.

 • csibu

  Egyelőre 190-nél járunk, minimum 100 volt a cél, úgyhogy örülünk. Az eredményt most nem tervezzük közzétenni, ez számunkra fontos visszacsatolásnak, mert tudjuk, hogy az olvaósink többsége nem, vagy csak ritkán nyilvánít véleményt (és ez meg is mutatkozik, eddig 90%-a a kitöltőnek szinte sosem szól hozzá az írásainkhoz), egy szeptemberi napon jól kielemezzük őket egy blogtalin és levonjuk a megfelelő következtetéseket. Köszönjük mindenkinek, aki eddig kitöltötte!

 • volt debreceni

  Nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet a szubjektív véleményeket elfogadni. Mindenki aki ír, aki hozzászól egyéniség, s ilyennek véleménye van. Miért ne írhatná meg? Akinek meg más a véleménye írja meg, még akár eszmét is lehet cserélni a szerzővel. Én se értettem mindenben mindig egyet a blog szerzőjével. Megírtam a véleményemet, s azt is mi az ami miatt különbözik a véleményünk. De normális hangnemben, s tisztelve azt, hogy a blogger vette a fáradtságot és megírta a véleményét, ahogy Ő látta. Ha mindig mindenben egyetértenénk, és mindenki mindenről ugyanazt gondolná, akkor gépek lennénk. Ki akar gép lenni?