Semleges Térfél – 10. forduló kibeszélő

A Semleges Térfél online műsor, ahol magyar csapatok szurkolói beszélgetnek a fociról feketén-fehéren. Ezúttal is vasárnap este jelentkezünk, és beszéljük át a tizedik forduló történéseit.

este10

Az NB I tizedik fordulójának kibeszélőjét láthatjátok, így természetesen lesz szó a DVSC – Felcsút találkozóról is.

20 órakor kezdődik az ÉLŐ adás!

 • Jamen

  Van egy nagy különbség a Felcsút és a Balmazújváros közt.Az előbbi többségi tulajdonosa Mészáros Lőrincz, míg az Újvárosé az önkormányzat.Az előbbi a legnagyobb, az utóbbi a legkisebb költségvetésű csapata az NB1-nek.

 • DEBRECENIVSC

  Szerintem Herczeg András szakmailag jobb volt régebben mint pedagógusként, most úgy érzem, mind szakmai téren, mind pedagógiai szempontból előrébb lépett korábbi érájához képest …. aki jó pedagógus az nagyon tud lelkesíteni, szakmailag viszont nem annyira felkészült, nah ez tipikusan Horváth Feri, vannak olyanok akik szakmailag konkrétan egy valamihez ragaszkodnak, egy taktikához és ahhoz keresnek játékosokat és ugyanazt játsszák mindenhol és sokkal jobbak szakmailag mint amilyen pedagógusok, ilyen a legtöbb topmenedzser, bár szerintem az a jó, amelyik felkészült is és jó viszonyt tud ápolni a játékosaival, nem akarom túltolni, de Bandi ‘bá ilyen, azért egy topcsapat Liverpooltól 1-góllal kaptunk ki Fodorral meg ilyenekkel, nem azért, de egy jó meccset játszottunk egy későbbi döntős Fiorentinával, igaz a francia topcsapattal nem tudtunk mit kezdeni, de sokat elmond róla, hogy tán azóta sem volt olyan jó csapata a Lyon-nak,

  Ez a Bódog dolog is hát, igen ő lehet, hogy az élő legnagyobbaktól tanult, de nem a stílust, hanem rendszert, nem a keretre szabja a taktikát, hanem amit látott, azt nyomatja, szerintem Bacsa Patrik hiányzik onnan, de elvileg Bódog nem fogja betenni, mivel nem teljesít jól az nb3-ban, szerintem bitang rossz pedagógus Bódog, a hisztijei legalább is nem egy érett edző benyomását keltik.

  A diósgyőri szurkolónak, szegény mi is ezt gondoltuk Pontes idején, hogy ez a szép foci majd eredményre vezet, de majdnem kizúgtunk. Szép focihoz, jó játékosok kellenek vagy csinál vagy vesz.

 • JuveFan1897

  A Fiorentina nem volt döntős később sehol. 🙂

 • Sanyi Tóth

  Azért a “paksi stílusról” – jobban mondva annak hiányáról – szóló részt kikerekedett szemekkel hallgattam. Szerintem minden csapatnak szíve joga az általa optimálisan megvalósíthatónak vélt felfogásban játszani. Mellesleg egy kezemen meg tudom számolni azokat az NB1-es klubokat, akik igazán karakteres, önazonos és minőségi futballra képesek. Oké, tekintve, hogy 12 csapatos az elsőosztályt, ez talán nem annyira botrányosan kevés, de azért álljunk meg egy szóra… Nyugodtan meg lehet nézni, miből főz a Vidi, a Fradi, vagy a Felcsút, és ahhoz képest mit, és HOGYAN játszanak. Emellett mindhárom csapat hulladék morálisan, rugdosódnak, vergődnek, reklamálnak. Na meg ha már “paksi stílus”… a Haladásnak, a Vasasnak, vagy az Újpestnek ugyan milyen stílusa van?

 • JuveFan1897

  De hogy a mondandódhoz is hozzászóljak: azért a BL csapatban nagy szerepe volt Zoran Spisljaknak, aki akkoriban óriásit melózott az edzői stábban. Mai napig tartja magát az urban legend, hogy ő volt az ész akkoriban a Herczeg-Bücs-Spisljak hármasból.

 • DEBRECENIVSC

  Ahhoz képest sem az Újpestnél, sem a Békésnél nem volt megváltó, bár én csíptem őt, tudom, hogy ő biztos hogy folyamatosan képzi magát, bár úgy tudom Herczeg mind Garánál, mind Supkánál volt másodedző, tehát nem gondolom, hogy más volt a főszereplő anno, bár ahogy egyszer nyilatkozott Herczeg, hogy mindenki hozzátette a magáét, tehát valóban nem ő egyedül volt és most sem egyedül ő felel a sikerért.

 • DEBRECENIVSC

  Rosszul emlékeztem valóban, a Lyon volt egyedül az elődöntős.