Újpest – DVSC kibeszélő

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában Újpestre látogat csapatunk, és sorozatban a hatodik győzelmére készül a DVSC. A lila-fehérek évek óta a mumusainknak számítanak, így könnyű összecsapásra akkor sem számíthatunk ellenük, ha a két csapat formája közt óriási különbség van adott esetben a javunkra.

utelokikibesz

A televízió nem közvetíti az összecsapást, szerencsére azonban internetes streamen keresztül követhető lesz a mérkőzés. A LokiBlog stábjából most csak Enderson lesz jelen a vendégszektorban, mi pedig ezúttal is várjuk a véleményeiteket, hozzászólásaitokat a meccs előtt, alatt és után is!

Újpest – DVSC
2017.09.30.
Újpest, Szusza Ferenc Stadion
Vezeti: Karakó Ferenc

Várható kezdőcsapatok:

Újpest: Pajovic – Balázs B., Pávkovics, Litauszki, Mohl – Windecker, Salétros – Simon K., Nagy D., Obinna – Novothny

DVSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Tőzsér – Könyves, Jovanovic, Bódi, Varga K. – Takács

 • tiberius

  Juve! Tudom nem kedvelitek Ferenczit de kihagytad,ennyi előnyt nem kellene adni!

 • DEBRECENIVSC

  Pont így korrekt, tudjuk, hogy ott van, de nem érzékeljük, hogy valóban ott lenne. 😀

 • tiberius

  Fura gondolkodás…….

 • csibu

  Elírás, azonnal javítjuk. Azt azonban erősen cáfolnám, hogy kedveljük-e vagy nem, Ferenczit. ne kelljen már megint elmondani, hogy mi nem a kedelem/nem kedvelem kategória mentén mozgunk. Azt nézzük, hogy a játékos a csapat előnyére válik-e, vagy nem. Rengetegszer elmondtuk, szívesen néznénk Ferenczi játékát, de nem a védelemben, mert nem jó balhátvéd. Ennyi. Ferenczivel nincs bajunk, és sok összefoglalónkban látható, hogy amikor jó teljesítményt nyújtott, kiemeltük, több alkalommal volt meccs legjobbja is.

 • Borotva Élen

  Venni kell egy jobb balhatvedet vagy tenni a posztjara egy azon a poszton jobbat ennyi …mert ugye Ferenczi alapbol àrnyèkèk!

 • tiberius

  Neked ez a véleményed nekem meg nem! Szabad vélemény nyílvánitása lehet mindenkinek!

 • DEBRECENIVSC

  A fura, hogy mostanában kevés gólt kapunk, úgy hogy Ferenczi a védekező és támadó feladatát sem látja el megfelelően …..

 • csibu

  Az, hogy kijelented, “tudod”, nem vélemény kinyilvánítás, hanem kijelentés, én ezt cáfoltam. Az, hogy szerinted vagy más szerint Ferenczi hasznos játékos, az vélemény és én bár nem értenék vele egyet, de elfogadnám. Szerintem lényeges érezni a különbséget. 😉

 • Norton

  Azt nem ertem, hogy miert kell ciganyozni? Az mit segit a csapaton?

 • DEBRECENIVSC

  Rossz szokás valóban, de nem színházban vagyunk ne feledjük, nem a csapaton segít nem a csapatoknak szól ez, hanem az ellenfél szurkolóival megy a zrikálás általában oda vissza, van amikor csak egy irányba.

 • Norton

  Zrikalasnak azt nevezem, amikor valakit nem komolyan ugratnak vagy piszkalnak. De az ilyen szovegek bicskanyitogatoak egyesek szemeben. Ha valakinek ilyet mondasz a kocsmaban, akkor nem biztos, hogy egyben jossz ki onnan.

 • JuveFan1897

  Ez a szurkolói kultúra része már mondhatni a kezdetek óta, de nem csak Magyarországon. Szerintem kár ezen fennakadni.

 • Norton

  Egyszer el kellene jonnotok egy MLS meccsre. Tobb 10000 ember egy teli stadionban csaladokkal es ultrakkal. Jo hangulat, igenyesseg mindenutt. Magyarorszagon hogyan vidd ki a fiadat mar kis koraban, hogy megszerettesd vele a focit, ha ilyeneket uvolt tobb szaz bunko? Ha ezt ti kulturanak nevezitek, akkor jo etvagyat hozza.

 • JuveFan1897

  Azért az MLS eléggé más kávéház, más kultúra. Hogy úgy fogalmazzak, a focinak nincs komoly hagyománya az USA-ban. Ha elmész Olaszországba, Angliába, vagy Görögországba, Törökországba, ott is ez megy a lelátókon. Nem azt mondom, hogy nekem ez tetszik, de ezt le kell nyelni, el kell viselni, ez része a szurkolói kultúrának.

 • gyberci

  Az semmi. Ha elmész egy válogatott meccsre, ott meg magyaroznak. 🙂