7/3 – Elért minket a sérüléshullám

Túl vagyunk a bajnokság egyharmadán, és eddig várakozáson felül teljesít a csapat, a hétvégén pedig értékes ponttal távoztunk Újpestről. Viszont egyre több kulcsemberünk sérül meg, amik komoly problémákat okozhatnak a későbbiekben. Ezekről esett szó a Heti Hármas jelen adásában.

73HD600

Ezen a héten CsibuJuveFan1897 és Enderson voltak az adás vendégei.

Heti témáink:

 1. Megszakadt a győzelmi sorozatunk, de értékesnek mondható pontot szereztünk Újpesten. Elégedettek vagyunk az egy ponttal, vagy maradt bennünk hiányérzet?
 2. Egyre nagyobb sérüléshullám súlyt minket, és már a szezon elején is felhívtuk arra a figyelmet, hogy vékony a keretünk, és ha több alapemberünk is kidől, akkor bajban lehetünk. Meg tudjuk oldani a sérültek pótlását?
 3. Lement a bajnokság egyharmada, négy ponttal szereztünk többet eddig, mint tavaly ugyanennyi meccs után, viszont most ott vagyunk a dobogón. Hogyan értékeljük az eddigi meccseket?

Sajnos a SoundCloud korlátozza a feltölthető percmennyiséget, így a továbbiakban a régen is használt MixCloudra kerülnek fel a podcast adásaink.

 • Palote

  Ha már ennyire fogyunk és “ég a ház”… lehet ki kellen próbálni Kuti Krisztiánt jobbszélsőként (jobb oldali középpályásként). Az eddig látszott amikor játszott, hogy jól ad be, de a tartalékban hetek óta hármassával lövi a gólokat. Mint jobb oldali védő szerintem nem elég meggyőző, de hátha egy posztváltással értékes játékos lehetne az első csapatnak is…

 • JuveFan1897

  Kevés ő az NB I-be. Lassú. A megye I eléggé más szint.

 • csibu

  Jelenleg szerencsére nem ég ennyire a ház szélsők szempontjából. Csatárhiány van, nagyon erősen, de az a poszt már Coulibaly óta tátong…