Semleges Térfél – Elcsúsztunk Svájcban

A Semleges Térfél online műsor, ahol magyar csapatok szurkolói beszélgetnek a fociról feketén-fehéren. Ezúttal is vasárnap este jelentkezünk, a téma pedig a magyar válogatott szereplése lesz.

esteval

Mivel nem rendeztek bajnoki fordulót, így ezen a héten értelemszerűen a Svájc – Magyarország mérkőzés lesz az adás fókuszában.

20 órakor kezdődik az ÉLŐ adás!

  • Tylla

    Szerintem nem Stockkal van a legnagyobb baj, habár az andorrai vereség után azonnal el kellett volna küldeni. 1986 óta képtelen az MLSZ kijuttatni a válogatottat egy VB-re. Az EB-re is csak azért jutottunk ki, mert megemelték a résztvevök létszámát. A baj a az egész magyar. Labdarúgásban van, nem egy-egy emberben. Amíg az edzöképzés és az utánpótlás meg nem újul, addig nem lesz magyar válogatott VB-n. Ezt pedig az MLSZ elsö embereinek kellene végrehajtaniuk, de nem teszik. A lényeg helyett a szúrkolókkal hadakoznak, hatalmas pénzt költenek külföldi stábra, pedig ök semmképesek többet kicsiholni a játékosokból, mint amennyi bennük van. Rengeteg technikai hibát ejtenek a legjobb focistáink, nem elég atletikusak és lassú a gondolkodásuk is. Ennek a három dolognak kellene megváltozni, de ezt gyerekkorban kell elkezdeni. A közel jövöre nem sok jót jósolok, sajnos.