7/3 – Mi van a helyzetkihasználásunkkal?

A válogatott szünetet követően ismét van miről beszélnünk, így ismét Heti Hármas! A 12. fordulóval folytatódtak a bajnokság küzdelmei, és a Mezőkövesd elleni meccsen két dolog volt tapasztalható: a helyzetkihasználásunk ezúttal pocsék volt, a védelmünk viszont továbbra is szinte hibátlanul zár. Ezek voltak adásunk fő témái ezúttal.

73HD600

Ezúttal CsibuJuveFan1897Enderson és Iceman voltak az adás vendégei.

Heti témáink:

 1. A helyzetkihasználás problémái mennyire állandósulhatnak a követkető meccseken? (Előtte már egész hatékonyak voltunk…)
 2. Mitől ennyire jó a védelmünk? (9 kapott gól 12 meccsen)
 3. Mit várunk a kettős rangadótól és a következő két hazai meccstől? (eredmény, nézőszám)

 • DEBRECENIVSC

  Szilvásiról legalább kiderülne, hogy érdemes e várnia, illetve számunkra, hogy milyen tétmeccsen. ha Ferenczi sérülne meg, akkor meg lehet bentragadna Barna vagy Balogh. A Jovanovics-Bódi kettőséből valamelyik kiesik, nah akkor lehetnénk bajban, mert nincs még egy ilyen teherbírású, Bódi esetében jól passzoló és gólveszélyes és ráadásul mozgékony játékosunk, viszont Filip és Csősz is bizonyíthatna, talán Nagy Kevint még el bírnám képzelni ezen a poszton mondjuk 60-65 percig.

  A Honvéd elleni meccs után, azt mondtam, hogy a következő 7 meccsből 18 pontont várok, eddig összejött 13, Haladás azóta visszaesett erősen, akit én kiesőjelöltnek tituláltam a szezon előtt. Én a paksi meccstől egyébként nem tartok ilyen mozgékony kényszercsatársorral, inkább reménykedem, hogy az FTC Vidi meccsen meglátszik, majd az előző meccsekhez képest a különbség, már ami a mi fejlődésünket illeti, mert az azt jelentené, hogy nyerünk valamelyik ellen, bár azóta erősödött a fradi, de a vidi mintha kicsit visszaesett volna, de ha nem kapunk ki ellenük már örülnék és persze olyan csapat raboljon tőlük majd pontot/pontokat akit mi elvertünk.

  Hajrá Loki !!!

 • JuveFan1897

  “ha Ferenczi sérülne meg, akkor meg lehet bentragadna Barna vagy Balogh.”

  Melyik Baloghra gondolsz?