7/3 – Herczeg András, mint szövetségi kapitány?

A kupameccsre való tekintettel ezúttal a megszokottól egy nappal később jelentkezünk a Heti Hármas soron következő adásával, így természetesen az egyik téma a Monor elleni mérkőzés értékelése volt. Emellett viszont egy érdekes témával is foglalkoztunk, nevezetesen, hogy el tudnánk-e képzelni Herczeg Andrást, mint szövetségi kapitányt. A harmadik témánk pedig ezúttal a kézilabda csapat EHF-kupa győzelme, valamint a következő körös esélyünk volt.

73HD600

Ezúttal CsibuJuveFan1897 és Iceman voltak az adás résztvevői.

Heti témáink:

 1. Értékeljük a Monor elleni kupameccset
 2. Herczeg András lehet bármikor is a magyar válogatott szövetségi kapitánya? Akár igen, akár nem, mi megfelelőnek találnánk a poszt betöltésére?
 3. A Lubin elleni EHF-kupa meccs, illetve az esélyeink a Craiova ellen

 • JuveFan1897

  Úgy tűnik, hogy mégis volt megkeresés az MLSZ részéről:

  “A Rangadó.hu MLSZ-közeli forrásból úgy értesült, hogy Herczeg András, a DVSC sikeredzője volt Csányi Sándor elnök első számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra, amely Bernd Storck menesztésével üresedett meg.

  Úgy tudjuk, a magyar futballszövetség első embere egészen keddig próbálta meggyőzni a szakembert, aki azonban hajthatatlan volt, és végül nem vállalta el a feladatot.”

  Szerintem jól döntött, hogy nem vállalta el.

 • DEBRECENIVSC

  A monori meccshez, hát Novota eléggé benézte az első gólt, a többiek viszont nem tudom miért álltak vissza 3:0-nál, mert aki bizonyítani akar azt hajtsa ki a belét legalább, Szekulics vkp-ként úgy érezte, hogy neki inkább csatár vénája van és a 2 gólja után is többször ragadt fent és nem is védekezett annyira, Takács minden rápasszolt, hozzájutott labdát elpasszolta vagy elvesztette, ha hozzáértek eldőlt mint a homokzsák.

  A Herczeg kapitánykodásához meg annyit fűznék, én úgy emlékszem anno már felkérték és akkor sem vállalta, nem hiszem, hogy csak ebben a közegben tudna “varázsolni”, de tényleg így is az egészségével játszik, nem gondolom, hogy hiányzik neki az a nyomás ami azzal a feladattal jár, de szakmai igazgatóként simán el tudnám képzelni, sőt javallanám őt erre a pozícióra, de önző vagyok inkább a Lokit segítse, amivel így is eléggé hozzájárul a magyar foci sikeréhez.

 • Madridista

  juvefan miért juve miért nem lazio?:P

 • JuveFan1897

  Ezt most nem értem.

 • joel

  Abszolut.

 • Jamen

  Szivat, vagy nem értette meg, hogy Te a Juventusnak drukkolsz, nem a Lazionak,Ez utóbbi sokkal rosszabb, mert akkor az IQ-jával vannak bajok.