Szavazz október legjobbjára!

Lassan október hónapot is magunk mögött tudhatjuk, és bár van még pár nap novemberig, tétmeccsünk már nem lesz ebben a hónapban, így itt az ideje, hogy megválasszuk október legjobbját. Szerencsére a jó sorozatunk folytatódott, így ezúttal is van kiből válogatni.

szeptelgjveg

Az előző hónapban az az örömteli helyzet állt elő, hogy rengeteg jó teljesítmény közül kellett válogatni, végül Varga Kevin zsebelte be a címet. Októberben sincs okunk szégyenkezni, az összképet egyedül a Haladás elleni döntetlen rontja el egy picit, de ettől függetlenül akadtak jócskán kiváló teljesítmények. Az egyik ilyen Bényei Balázs, aki kihagyhatatlan tagja lett a csapatnak, és meccsről meccsre jó teljesítményt nyújt nem csak védekezésben, hanem támadásban is. Aleksandar Jovanovic már régi motoros, és ebben a hónapban is bizonyította, hogy rá mindig lehet számítani, majd’ minden meccsen felfelé lógott ki a csapatból. Bódi Ádám volt ennek a hónapban a házi gólkirálya, hiszen három alkalommal is betalált az ellenfelek kapujába, hétvégi duplájával fontos három pontot szereztünk a Paks ellen. Justin Mengolo pedig hétről hétre bizonyítja, hogy megérte bízni benne a hosszú sérülése ellenére, játéka üde színfoltja a csapatunknak. Hogy végül négyőjük közül kerül ki a győztes, vagy valaki más lesz a befutó surranópályán, az már csak rajtatok múlik!

Vizsgált mérkőzések:

 • Mezőkövesd – DVSC 0-2 (Mengolo, Bódi)
 • DVSC – Haldás 1-1 (Tabakovic)
 • Monor – DVSC 2-3 (Sekulic 2, Bíró)
 • DVSC – Paks 3-2 (Bódi 2, Tőzsér)

 Szavazni ezúttal is a megszokott módon, az oldalsávunkban tudtuk, egészen a hét végéig.

 • Tylla

  Szerintem kevés olyan játékos van, aki egyenletesen jól teljesített volna Októberben. Én az egyik ilyenre szavaztam. Sajnos nagyon hullámzó volt mind az egyéni, mind a csapat teljesítmény.

 • Jamen

  Szatmári kimaradt a felsorolásból, pedig amikor játszott jó volt.

 • JuveFan1897

  Őt azért nem emeltem most ki esélyesnek, mert a 4 értékelhető meccsből csak 1,5-en játszott.