7/3 – Teltházas pokol vár ránk

Ezen a héten a Heti Hármasban már főként az előttünk álló Ferencváros elleni mérkőzéssel foglalkoztunk, hiszen ez az összecsapás szurkolói szempontból is ki fog emelkedni a magyar átlagból. Emellett még a csatáraink helyzetével, és egy kicsit a statisztikákkal is foglalkoztunk.

73HD600

Ezúttal Csibu és JuveFan1897 voltak a beszélgetőpartnerek.

Heti témáink:

 1. Ha minden csatárunk egészséges lenne, akkor kiket játszatnánk?
 2. Előny vagy hátrány lesz számunkra a teltházas Fradi elleni meccs?
 3. Mi a helyzet a félidei tabellával?

 • DEBRECENIVSC

  Nyerjen a Loki, most nem írnám alá a döntetlent, hiszen gyengélkedik a fradi még úgy is, hogy eléggé megerősödtek az előző párharchoz képest is, mi meg kicsit gyengélkedünk és nem biztos Szatmári játéka sem, most nekik van erős keretük, nekünk meg jó edzőnk, amikor nekik volt jobb edzőjük és gyengébb keretük 3:0 nyertek itt. most ideje lenne visszavágni, mikor ha nem most amikor az ultráik is visszatérnek, megfelelő ajándék lenne egy ilyen …. típusú bandának.

 • Layash

  Gondolom ezt a beszélgetést még a Semleges térfél kiértékelője előtt felvehettétek, hisz ott elég hosszan, sőt talán túl hosszan is beszélgettetek az ultrák vissza téréséről, és arra semmi utalás nem volt most.
  Megjegyzem, nekem addig még szimpatikus is volt a beszámoló, amíg nem jött Gábortól az a kérdés, hogy egyszer eljuthat-e oda a magyar szurkolói kultúra, hogy UTE szurkolóként, a kisgyerek kezét fogva, nyugodtan sétálgathat a Fradi ultrák közelében…. nem arra vonatkozott, hogy ma, vagy holnap megteheti-e, hanem egyszer, és meglehet volt ebben némi szándékos provokáció, de a válaszból gyorsan kiderült, hogy lényegében nem sok változás történt, “harcosok” közelében gyerekkel se sétáljon ellenség, ne menjen a közelükbe sehogy.
  Teljesen más szellemiséget képviselt a fazon, mint, amit Kolárik József próbált már hosszú ideje festeni az ultrákról, hogy mennyire megváltoztak.
  Ez csak azért említem, mert én sem számítok mindjárt az első meccsükön balhéra, de hosszabb távon már lényegesen nagyobb esélyt adok rá.

  Nem szeretem a “ha” kezdetű elmélkedést, de “ha” már itt tartunk, számomra inkább az a kérdés, ami nem új keletű,. hogy miért sérülnek meg sokszor nevetséges körülmények között a játékosaink.
  Most Tabakovics húzódott meg az első félidőben, de volt már példa hasonló sérülésre – ez egy olyan sérülés, ami kivédhető lenne, normálisan be kell melegíteni!
  Abban az esetben sem lehet egyszerűen eldönteni, ki legyen a kezdő csatár, ha mindenki egészséges.
  Nem emlékszem olyan esetre, amikor négy csúcsformában lévő csatárunk lett volna, pedig jó lenne 🙂
  Jelenleg a négy csatárunk négy különböző stílusú játékos, ami olyan szempontból jó, hogy az ellenfelekhez is alakított taktikát a mi oldalunkon a csatárok cseréjével, de remélhetőleg meg tudja oldani az edző.
  Egyik csatárunk sem emelkedik az átlag fölé, legfeljebb arról lehet beszélni, hogy az adott meccsen, ahhoz a taktikához, amit akkor játszik a csapat, melyik csatár illik jobban.

  Nem mérhető mire lesznek képesek a csapatok, sem a Ferencváros, sem a mi részünkről.
  Ebben komolyan bele gondolva, elkeserítő a helyzet, de ez nem a mi problémánk.
  A DVSC az idei bajnokságot bevallottan úgy kezdte el, hogy csóró a klub, csóró a csapat, örömteli meglepetés, hogy mostanában szerepelünk, az elkeserítő az, hogy ott ahol pénz, paripa fegyver minden megvan, mit adnak elő. A Ferencváros, a Videoton, de Felcsút költségvetése hogy áll arányban a mutatott játékkal?
  Csodálkozik még valaki, hogy az itt “edződő” játékosok a válogatottban, és a klubjaikban is elbuknak, ha nemzetközi meccsen kellene bizonyítani?
  Ismét pletykálnak arról, hogy Doll vissza térhet a bundes ligába – ami az esélyeket sehová nem billenti a hétvégi meccsen, de spekulálásra ok lehet 🙂

 • Kis János

  Szerintem abban igaza van Hamberger Ádámnak, hogy ne sétálgasson senki lila fehérben, a zöldek kemény magja körül. Elég nagy város Budapest nem kell kísérteni a sorost egy esetleges balhé reményében. Akkor sem ha a gyerekével sétáló apukának nem ez a célja.Fordított felállásban sem lenne jó ötlet, ez a felvetés.

 • joel

  Nem vagyok ultra, de en is osztom ezt a velemenyt. Ez mindig is igy volt, alap.

 • joel

  Nyerunk, 2-0-ra.

 • joel

  Nem ertek egyet egyelöre azzal hogy Tabak jol megtartja ill. leosztja a rålött, råpasszolt, råivelt labdåkat. Rugofal a pali…De lehet h csak en vårok tul sokat egy mb-1-es csatartol ebböl a szempontbol. Nålam inkåbb Könyves Es Mengolo kerulne be a csapatba jelenleg,ha ez a kerdes.

 • JuveFan1897

  Sajnos nem is lesz bevethető, így tárgytalan a dolog.

 • joel

  A fagyi ellen tårgytalan, az igaz…Nem akarom en båntani, okozott mår eksztåzist,szeretem mint aki a mi jåtekosunk es lelkes is , es meg okozhatott volna meg egyet a Paks ellen is…mondjuk azt h felpattant elötte.

 • JuveFan1897

  Az biztos, hogy nem egy ügyes, technikás játékos. Én bevallom, le is írtam őt az első 2-3 meccs után, amikor láttam, de végül is a góljai bizonyítják, hogy hasznos játékos.

 • “most nekik van erős keretük, nekünk meg jó edzőnk, amikor nekik volt jobb edzőjük és gyengébb keretük 3:0 nyertek itt.”

  Csak a történeti hűség kedvéért: az a gyengébb keret, amit írtál 21 pont előnnyel nyerte meg a bajnokságot 🙂

 • DEBRECENIVSC

  Moniznál, nem hiszem.

 • Igen ez igaz. Én Fradistaként azt mondom, hogy győzzön a jobbik csapat holnap. Akár mi lesz az eredmény a foci győzni fog. Telt ház, remek hangulat. Foci ünnep lesz.