Semleges Térfél – 15. forduló kibeszélő

A Semleges Térfél online műsor, ahol magyar csapatok szurkolói beszélgetnek a fociról feketén-fehéren. Ezúttal is vasárnap este jelentkezünk, és beszéljük át a tizenötödik forduló történéseit.

live

Az NB I tizenötödik fordulójának kibeszélőjét láthatjátok, így természetesen lesz szó a Ferencváros – DVSC találkozóról is. A hétvége történései miatt feszült adásra van kilátás.

 • joel

  Nem volt les Csibu. Meszi a golvonalon allt, Kinyik meg az ötös sarkån amikor rålötte a fradista amit Meszi Meg blokkolt, Varga akkor Meg az ötösön kivul jårt.

 • JuveFan1897

  Pedig les volt, ezen a képen egyértelműen látszik, hogy a lövés pillanatában Varga lába belóg az ötösön belülre, míg Kinyik minden testrészével kívül helyezkedik. https://uploads.disquscdn.com/images/5b8b04f9060af01d868e39b934753c645527400d3d5aa695d3c11c052e5580c6.png

 • joel

  Egyertelmuen? 😀 Max annyi vonhato le ebböl h Kinyiknek nagyobb karikalåba van mint Vargånak…Maradjunk abban h nem ezen mulott a gol.

 • JuveFan1897

  Nem áll jó szögben a kamera, de számomra ebből is egyértelműen kitűnik a les.

  “csakhogy a lest nem ehhez merik, hanem az alapvonalhoz kepest valo helyezkedeshez”

  Ezt a mondatodat nem igazán értem, mármint persze, az alapvonalhoz mérik, de ezzel kvázi azt állítod, hogy az ötös vonala nem mérvadó? Hiszen az párhuzamos az alapvonallal…

  Ha pedig a partjelző vonalban állt volna, akkor tökéletesen látnia kellett volna, más kérdés, hogy a pillanat tört része alatt történt az eset, így még akkor sem feltétlen rónám fel hibának, ha vonalban állt volna. Ettől még tény, hogy ez les volt, és ha egyszer bevezetik itthon is a videóbírót, akkor az ilyen szituációk egyértelműen megítélhetők lesznek.

 • joel

  Arra irtam h esetleg te arra ertetted h nem lehet les mivel Kinyik kivul van az ötösön oldalrol is, az ötös oldalvonalånål. Bår elismerem h ez azt feltetelezne reszemröl h azt hiszem h te nem jol ismered a szabålyokat, amit persze nem gondolok 🙂

 • JuveFan1897

  Nem magát a videóbírót húztam le, hanem annak a helytelen használatát. A videóbíró önmagában egy nagyon jó dolog, csak tudni kellene megfelelően használni, mert jelenleg a Serie A-ban fejetlenség uralkodik (hol visszanézünk valamit, hol nem, ha meg visszanézzük, valamit elfelejtünk észrevenni).

 • joel

  OK, rendben. De pl ez a kerdeses szitu itt, kurvåra feladnå a lecket a videobironak is..:) Elvileg a tåmadot szokås elönyben reszesiteni, ezert azt gondolom h ez annyira ketes helyzet h felesleges szörszålhasogatås lesröl beszelni vele kapcsolatban, meg ugy is h velunk törtent.

 • JuveFan1897

  Én ezt nem nevezném kétes szituációnak, ez egyértelmű és tiszta les… Ha videóbíróval viaazanézték volna, biztos vagyok benne, hogy nem adják meg. Az összefoglaló cikk alatt a kommentek közt van egy másik kép a szituról, azon még talán jobban látszik az eset.

 • csibu

  Varga lába az ötösön belül van, Kinyiké egyértelműen nem. Viszont olyan villámgyorsan történik minden, hogy ezt én sem vetném teljesen a bíró szemére, ehhez már videóbíró kellene. De nem ez volt az elhangzott gondolataim lényege. 🙂