7/3 – Tekintsünk előre

A válogatott szünet után ismét jelentkezünk Heti Hármas podcast sorozatunkkal, melynek fő témája még a hétvégi, Videoton elleni súlyos vereség volt. Emellett azért előre is tekintettünk a következő, Vasas elleni bajnoki meccsünkre, és szót ejtettünk a múlt héten megalakuló E-sport csapatunkról is.

73HD600

Ezúttal meglehetősen sokan, öten vettünk részt az adásban, név szerint CsibuJuveFan1897LucasEnderson és Iceman.

Heti témáink:

 1. Mi vagy ki volt a Videoton elleni meccs kudarcának fő oka? Mennyire érintett meg titeket ez a vereség, hiszen az 5-2 már-már megalázónak tűnik.
 2. Milyen változásokat eszközölnél a Vasas elleni meccsre készülve?
 3. Mit szóltok hozzá, hogy elindult a DVSC eSport csapata? hogyan viszonyultok ehhez, illetve az egész esport témakörhöz?

 • Sanyi Tóth

  Mi a francnak indítottatok kézilabda-rovatot, ha azzal kapcsolatban nem tudtok, sőt, nem is akartok érdemben megszólalni? 46 perces adás öt emberrel, egy román csapat elleni nemzetközi párharc után…
  Utoljára a Lubin-visszavágó után kapott néhány percet a kézilabda, az addig, és az azután eltelt intervallumban említést se nagyon – bár azt töredelmesen bevallom, hogy nem hallgattam végig minden egyes másodpercét a podcast-adásoknak. Ez pedig azért hanyagság, mert lenne téma. Ha más nem is, lejátszottunk azóta nem kevesebb, mint öt meccset. Gondolkozzatok el ezen. Lehet, hogy nem számottevő többségben, de biztos vannak olyanok, akiket legalább annyira mozgat a kézilabda, mint a foci, szóval rájuk is gondoljatok. Ha már a rovat beindításával egyfajta hiátust kívántatok pótolni, ügyeljetek arra, hogy ez a törekvés tartalomban is érzékelhető legyen.

 • csibu

  Minden 2. héten foglalkoztunk 7/3ban a kézilabdával, most más témákat vettünk elő. Az észrevételed köszönjük.

 • JuveFan1897

  Ráadásul a kézilabdának ott egy külön rovat, amiben minden héten van cikk. A fő profilja a LokiBlognak továbbra is a futballcsapat.

 • Sanyi Tóth

  Eddig összesen hányszor foglalkoztatok vele Heti hármasban?

 • Sanyi Tóth

  Persze, a Ti dolgotok, hogy mivel foglalkoztok ezekben az adásokban, de a cikkek megoszlásának arányaihoz igazodva érdemes lenne néhány szó és gondolat erejéig elővenni a kézilabdát is.

 • csibu

  Három vagy négy alkalommal.

 • Sanyi Tóth

  Többször hallottam én, hogy Valencia, mint kézilabda. De legyen. 😀

 • joel

  Beszeld meg a nöi kezilabda rajongo haverjaiddal h mi törtenik a csapatod körul, mit szåmitana neked oly sokat ha itt is beszelgetnenek rola pår percig? A semmitöl több az is amit irnak rola. En speciel meg akkor bosszankodnek ha a musoridö olyanra menne el ami kurvåra nem erdekel. Igy is rövid 🙂

 • Jamen

  Én azt gondolom, hogy a kézilabda nem a szerkesztők, hanem egy hangos réteg miatt indult el.Nem véletlen, hogy sokan nem is szólnak hozzá.Ezzel a témával másoknak és egy külön adásban kellene foglalkozniuk.

 • Jamen

  Sajnos én sem látom azt a pozitív folyamatot a kézilabda csapatnál, amit rég mondanak. Jelenleg elég középszerű a Loki.Persze a régi bajnokcsapat után minden középszerű.

 • gyberci

  Húúú, a qrva életbe! De kikaptunk! Tanulság: Ha boxolni akarsz, ne engedd le a kezed, mert úgy pofán vágnak, hogy elszállsz, mint a győzelmi zászló!
  Hát ez történt szombaton.
  Sajnos a Cívis Nagymester az oka a vereségnek. Nagyon el akarta verni a vidit. Ha azt a remekül működő védekezést választja, amit az első mérkőzésen Felcsúton, akkor nyerhettük volna. Még nem tartunk ott, hogy ész nélkül támadjunk. Maradjunk az “erős, biztos védekezés, gyors ellentámadás” taktikánál. Ez bevált!
  Az ilyen kiváló edzővel – mint Herczeg András – is előfordul, hogy rosszul választ taktikát. Én most elsősorban neki tulajdonítom a vereséget.
  A VASAST MEGVERJÜK!!! HAJRÁ LOKI!!!

 • Sanyi Tóth

  Ha már vállalták, hogy csinálják, akkor csinálják rendesen. Találkozom elég tartalommal a kézilabdával kapcsolatban, nyilván nem a podcast-adások néhány percén, vagy a heti egy írásukon múlik ez a dolog.

  Ennyi erővel meg te se bosszankodj, ha mással telik az adás, elvégre beszélgethetsz fociról bárkivel…