7/3 – Mi a helyzet a hazai sportsajtóval?

Ezen a héten is három témával készültünk a Heti Hármasban, melyek közül egyik az előttünk álló Diósgyőr elleni meccsel foglalkozik, de szót ejtettünk két játékosunk megosztó teljesítményéről és a hazai sportsajtó viszonyairól is.

73HD600

Ezen a héten Csibu és JuveFan1897 beszélgettek.

 1. Hogyan várjuk a Diósgyőr elleni mérkőzést? Milyen játékra és eredményre számítunk? Megtelik vajon a stadion?
 2. Bódi és Tőzsér teljesítménye igen hullámzó, főleg, ha a szurkolók véleményét vizsgáljuk. Hogyan értékeljük kettejük idei teljesítményét és mi lehet az oka a vegyes megítélésnek?
 3. Mi a véleményed a sportsajtóról Magyarországon?

 • ÁÁÁ

  Szerintem a Ferenczi Attila által kezelt Futbaltréner blog elég színvonalas. Elsősorban a régi magyar futballal szokott foglalkozni, de jó meglátásai vannak a jelenlegi futballal kapcsolatban is.

 • Levkoo

  Bódinak az eladott labdái rontják le a megítélését nálam, meccsenként min egyszer lepasszol egy könnyű labdát, illetve amin még bosszantó, hogy sokszor a kapunk előtt is “belegabalyodik” a labdába.

  Tőzsértől valóban az előrejátékban várnék többet, főleg az ő pedigréjével.

  Összességében szerintem elégedettek lehetünk velük, bár azért ennél tudnak huzamosabban jobban játszani.

  OFF. ha már sportmédia:) most olvastam h Brkovics visszatér hazánkba, örülnétek ha hozzánk jönne, illetve mekkora esélyt adtok erre? ( én örülnék és sztem ha valaki nem ad neki sokkal többet akkor még reális is lehet h hozzánk.

 • JuveFan1897

  Ezt hol olvastad?

 • joel

  Jo volt az adås, beszedes statisztikåkkal, jo humorral. (a vegen Sebökön beszartam, ki ne emlekezne aki låtta elöben 😀 ) Joszivu gyerekek voltatok a ket jåtekos összesitett osztålyzatånål 🙂 Unalmamban összeszedtem a kettöjuknek a Lokiblog-összefoglalok åltal adott osztålyzatokat a DVSC-Vasas meccs ota, amikortol is Bodi nålunk van. 13 meccsröl van szo. Ezeken Tözsert ketszer vålasztottåtok a meccs emberenek(Vasas, Felcsut) ill. ketszer kapott citromdijat(FTC, Honved most) Bodi egyszer volt meccs embere( Paks), egyszer citromdijas(Balmaz). Åtlaguk ezen a 13 ( ill. Tözsernel 12) meccsen: Bodi 5.61, Tözser 5.16. (utobbiet amugy valoszinuleg az FTC elleni 3-as es Videoton elleni 2-es huzza le)

 • Levkoo

  nb1 pont hu (be is linkeltem már, de mindig eltűnt a válaszom)

 • csibu

  Köszi joel az építő gondolatokat és a statisztikát is! 🙂

 • Tylla

  Annak idején a Vasas akarta vinni. Bognár távozik a Fraditól, a Vasas, Kövesd és Debrecen vinné. Nem tudom, hogy jól járnánk vele, talán igen.

 • gyberci

  Ilyenkor mindig felvetődik, hogy kinek a helyére igazoljunk? Ki nem jó a lokiban? Vajon aki jön az jobb? Bognár nem fér be a fradiba, ide igen? Vagy a kispadra igazoljunk? Oda minek? Ha rajtam múlna, én senkit nem hoznék más csapatokból csak az akadémiáról. Pontes idejében igazoltunk nyakra-főre, és mit értünk velük? Semmit! Majdnem kiestünk! Ez a loki most olyan mint a legjobb magyar kenyér, amiben Herczeg András a kovász.

 • JuveFan1897

  Nem kell Bognár… Örüljünk, hogy Holmantól megszabadultunk, Isten ments, hogy még egy ilyen mentalitású emberke idejöjjön.

 • Tylla

  Brkovic a Dióval edz. Én szivesen látnám újra Loki mezben.

 • joel

  Szo szerint ezt akartam irni en is.

 • Jamen

  És ma le is igazolta!