Semleges Térfél – 19. forduló kibeszélő

A Semleges Térfél online műsor, ahol magyar csapatok szurkolói beszélgetnek a fociról feketén-fehéren. Ezúttal is vasárnap este jelentkezünk, és beszéljük át a tizenkilencedik forduló történéseit.

showdown

Még mindig meglehetősen paprikás a hangulat a tegnapi DVTK – DVSC rangadó után, a kedélyek nem nyugszanak a két tábor között. A műsor fő attrakciója így ezúttal a két szurkolói oldal, a LokiBlog és az Amígélekén összecsapása lesz, azaz a Csibu vs. Zoli showdown! Készüljetek, mert komoly szócsata várható!

20 órakor kezdődik az élő adás!

 • DEBRECENIVSC

  Én is megkajáltam ezt a kis vitát és nem is akarom tovább szítani az egyébként meglévő viszályt, de szerintem ő tényleg komolyan gondolta amit, mondott.
  Honnan gondolom? Onnan, hogy az sem tetszik neki, hogy Herczeg hogyan nyilatkozott, nézze már meg jobban a nyilatkozatot, illetve nézze már meg miket nyilatkozott Bódog (akkor Bódogtalan) egy vesztes meccs után, és hasonlítsa össze, ég és föld.
  Ezt mondta, Herczeg szó szerint idézve: “Mindenek előtt gratulálok a Diósgyőrnek, az első 20 percben sokkal agresszívabbak voltak, a párharcokat ők nyerték meg, rúgtak is 2 gólt, egy bedobás valamint egy szögletet követően. Ezt követően, próbáltunk fokozatosan feljönni, sikerült is megszerezni a szépítő találatot …”
  Most ebbe, mit kritizál ez a “jó”ember, nem elég, hogy nyertek még ebbe is beleköt, hogy hogyan ismerik el, hogy nyertek, hiszen ha már nyertek akkor ismerjék el, hogy leigáztuk őket stílus … bocs ő tényleg komolyan gondolta amit mondott.

  Biztos ez is a tréfa része (hazai pályán):
  https://uploads.disquscdn.com/images/b1f31151d2d42af088493810522b35e1b568f77fa328089419fbda41e61e5ce1.png

 • DEBRECENIVSC

  Nah most, hogy mitől lettünk nagyképű és paraszt csapat azt majd más megfejti helyettem.

 • csibu

  Az volt a lényege a dolognak, hogy nem kell vérkomolyan venni a dolgokat. Ebbe kár többet belelátni. De amúgy értelek.

 • JuveFan1897

  És ki mondta, hogy Csibu nem komolyan gondolta, amiket mondott? 😉 😀

 • csibu

  Naa, ami a show-ban ment az elején az megrendezett volt részemről és Zoli részéről is. Azt nem szabad komolyan venni, ezt megbeszéltük.

 • JuveFan1897

  Smiley 🙂

 • DEBRECENIVSC

  Akkor jó, hogy nem élőben néztem, mert úgy hallottam, hogy ment a szitokáradat, de amúgy téged átvertek, ő ezt véresen komolyan vette. 😀
  De továbbra sem értem, hogy miért gondolja azt, hogy mi nagyképűen azt gondoltuk, hogy sima 2-es lesz a vége és azt sem értem, miért foglalkozik ilyen komolyan a nyilatkozattal.
  Bocs, bár nem pszichológus, pszichiáter-nek tanulok, de a családban mindkettő megtalálható és akarva, akaratlanul megtanultam “olvasni a sorokból”, a mimikából, megnyilvánulásból kiolvasható egy-két dolog.
  Remélem a mi ultráink is így gondolják ahogy ti és megmarad a jó viszony, bár továbbra sem értem egy halom diósgyőri bolond reakcióját.

 • JuveFan1897

  Szerintem a két tábor közötti semleges viszonynak lőttek ezzel az “akcióval”. A diósgyőriek megmondták, hogy nekik már nincs szükségük ránk… 🙂