Volt már jobb is… – LokiVlog

Már megint Mezőkövesden jártunk, idén már sokadszorra. Viszont vlog epizódot csak harmadjára forgattunk ott, ilyen tekintetben pedig eddig még száz százalékosak voltunk, hiszen tavasszal a Diósgyőr, ősszel pedig a Mezőkövesd ellen is győzni tudtunk két góllal. Most keserű volt a szánk íze, és joggal mondhattuk, hogy volt már jobb is…

 • öcsisajt

  Kész röhej!! Ferenczi volt legtöbbet pályán az őszi meccseken. Nem tudom felfogni miért? De gondolom aki a kezdőbe tette az tudja,látta mit és hogy játszott? nevetséges ez Bandi egyik legnagyobb baklövése,hogy állandóan a pályán volt és senki másnak nem adott lehetőséget.

 • csibu

  Nyáron elmondta Herczeg András az ankéton hogy mindenképp szeretne egy balhátvédet igazolni. (Talán Laczkót környékeztük meg, de ez nem biztos. Nem kapott balhátvédet. Az aktuális keretből Barna is kapott lehetőséget többször is, de nem állta meg a helyét. Ki mást tudott volna játszatni azon a poszton?

  Ilyen szempontból én egyáltalán nem Herczeget hibáztatom. (Ráadásul Ferenczi teljesíménye is javult a tavalyi szezonhoz képest.)

 • öcsisajt

  Ahhoz a teljesítményhez képest nem volt nehéz javítani. Nem tudom de ha talán Barnának is több lehetősége lett volna lehet jobb teljesítményt nyújtott volna. Egyébként ti is folyamatosan bíráltátok a teljesítményét. A Bandiról írtakkal mondjuk egyetértek,szegény ember vízzel főz!