7/3 – Bíráskodás és MLSZ büntetések

A 2017-es év utolsó Heti Hármas adásában első sorban a bíráskodással és az MLSZ büntetésekkel foglalkoztunk: mennyire befolyásolta a Diósgyőr elleni meccsünket a félidei kiállítás, mit gondolunk Jovanovic és Ferenczi eltiltásáról, illetve általánosságban milyen volt ősszel a meccseinken a játékvezetők ténykedése.

73HD600

Ezen a héten Csibu és JuveFan1897 voltak az adás résztvevői.

Heti témáink:

 1. Látva A Diósgyőr elleni vereséget, egyértelműen jobbak voltunk-e szerinted a második félidőben? Tizenegy emberrel képesek lettünk volna egyenlíteni, vagy akár megfordítani a találkozót?
 2. Mi a véleményed arról, hogy Jovanovic 4 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, illetve Ferenczit is eltiltották, hiába egyértelmű, hogy a játékvezető tévesen állította ki?
 3. Hogyan értékeled az ősszel a DVSC meccsein látható bíráskodást? Éreztél-e tudatos, szándékos ellenünk, vagy nekünk fújást?

 • joel

  Tudja valaki,hogy Jovanovics 4 meccsebe amirol eltiltottak bele tartozik-e a ket Dorog elleni MK-meccs is?

 • jimm

  Ebből az derül ki, hogy csak a bajnokikról tiltották el.

  “December 12-i fegyelmi határozatok
  2017-12-12 15:30:31

  Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága december 12-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

  NB I

  – Ferenczi János (DVSC) 1, Jovanovic Aleksandar (DVSC), mert a mérkőzés első félidejének lefújása után, még a játéktéren, amikor a labda nem volt játékban arcon ütötte ellenfelét, 4 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.”

 • joel

  Ez igy joval nagyobb szopas akkor…shit…A Piocas meg potolhatja azert.

 • JuveFan1897

  Csak Angliában kezelik egybe az összes sorozatot (meg még pár országban), de alapvetően minden sorozat külön számít, így csak a bajnokira érvényes.

 • öcsisajt

  Az nem tartozik bele azokon pályára léphet. Amennyiben kupameccsen állítják ki bajnokin játszhat.Most nézem már megkaptad a választ;bocsi.

 • joel

  Koszi a valaszokat. Abban biztam h azokon legalabb letolthet belole 2-ot, de akkor nem ez a helyzet…