Játékoskeringő – 2017/2018 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

lokiblogtransfersuj

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.de oldalon. Átigazolási rovatunk a továbbiakban bármikor elérhető a fenti menüsorban a Lelátó-Játékoskeringő menüpont alatt.

Érkezett: 

Távozott:


Hírek, pletykák:

02. 20.: A mai napon a Dorog elleni kupameccsel kezdetét vette a tavaszi szezon, így a részünkről lezártnak tekintjük a 2017-2018-as téli átigazolási szezont.

02. 18.: A Videoton szemet vetett Varga Kevinre, akit a nyártól szeretnének a keretükben tudni.

02. 17.: Immár hivatalosBukta Csaba Ausztriában, a Red Bull Salzburg fiókcsapatánál, az FC Lieferingben folytatja pályafutását.

02. 16.: Ahogy arról a Loki Expressben is beszámoltunk, Bukta Csaba vélhetően a Red Bull Salzburghoz igazol.

02. 15.: Az utolsó utáni pillanatban Tomas Kosickyt mégis leigazolta a DVSC, a szlovák hálóőr 1+2 évre írt alá.

02. 15.: Koval Viktor a nyártól Nyíregyházán folytatja, a tavaszi szezont azonban a PMFC-nél tölti kölcsönben.

02. 15.: Tegnap éjfélkor lezárult a hazai átigazolási időszak is, így innentől legfeljebb már szerződéssel nem rendelkező labdarúgókat lehet csak igazolni.

02. 12.: Közeleg a tavaszi szezon kezdete, lassan pedig az átigazolási időszak is véget ér. Egész konkrétan ezen a héten, február 14-én éjfélkor zár a magyar átigazolási piac, onnantól pedig már legfeljebb csak szerződéssel nem rendelkező labdarúgók igazolhatóak.

02. 09.: Novota János közös megegyezéssel felbontotta szerződését a klubbal.

02. 06.: A 16 éves Bukta Csaba most télen került a felnőtt csapat keretébe, és nem titkolt szándéka vele az edzői stábnak, hogy 2-3 éven belül beépítsék őt a kezdőcsapatba. A legfrissebb hírek szerint azonban ez könnyen felejtős lehet, ugyanis a Red Bull Salzburg utánpótláscsapatánál köthet ki a fiatal tehetség.

02. 05.: A Kisvárda ellen tesztelt Tomas Kosicky nem tartott a csapattal a törökországi edzőtáborba, a hálóőrrel nem sikerült megegyezni, így nem lesz a DVSC játékosa.

02. 03.: Nyáron igazolt kapusunk, Novota János vélhetően visszavonul. A 34 éves hálóőr nem tudta elkezdeni a felkészülést a DVSC csapatával, mivel az edzéseket megelőző vizsgálatok olyan eredménnyel zárultak, hogy kapusunknak be kell fejeznie a pályafutását.

02. 03.: Egyszeres szlovák válogatott hálóőrt tesztel a Loki. Tomas Kosicky már pályára is lépett a Kisvárda elleni edzőmeccsen. A 31 éves kapus legutóbb Izraelben védett, de korábban megfordult két Serie A-s klubnál, a Catanianál és a Novaránál is.

02. 01.: Tegnap éjfélkor lezárult a nemzetközi átigazolási piac, ami azt jelenti, hogy játékost eladni már nem tudunk a nyugati bajnokságok csapatainak. Magyarországon ugyanakkor még február közepéig lehet igazolni – ez azt jelenti, hogy adott esetben olyan országból is érkezhet labdarúgó, ahol egyébként már nem lehet igazolni.

01.24.: Fejes András Paksra igazolt, így kihúzhatjuk őt is a kiszemeltek közül. A játékos egyébként megerősítette, hogy valóban hívtuk őt: “A Debrecen még az utóbbi napokban, hetekben is hívott, de mivel előtte szóban már megállapodtam a paksi vezetőkkel, és szerettem volna tartani az ígéretemet, el sem gondolkodtam igazán más klub hívásán.”

01. 18.: Mészáros Karolt kivásárolta a Haladás a DVSC-től, a támadó 2,5 évre aláírt Szombathelyre.

01. 16.:  A hírek szerint a Videotontól távozó Fejes Andrást Mezőkövesden, Debrecenben és Pakson is szívesen látnák.

01. 15.: Mészáros Karolhoz nem ragaszkodik a DVSC, visszatérhet a Haladáshoz.

01. 12.: Sem Laczkó Zsolt, sem pedig Eke Uzoma leigazolása nincs terítéken, mint ahogy a Justin Mengolo távozásáról szóló híreknek sincs valóságalapja. A klub mindenképp szeretne egy belső védőt igazolni a télen, ugyanis erre a posztra jelenleg csak három játékos áll Herczeg András rendelkezésére.

01. 06.: Laczkó Zsolt a Balmazújvárosnál került képbe. Így egyrészt minket valószínűleg tényleg nem érdekel, viszont az érkezése még akár előre is mozdíthatja Eke Uzoma ügyét, mivel a két játékosnak azonos a fő posztja.

01. 06.: A Haladásnál várható téli játékosmozgásokkal kapcsolatban Tóth Miklós elmondta, továbbra is tárgyalnak a DVSC-vel Mészáros Karol ügyében, akinek lejárt a kölcsönszerződése Szombathelyen. Mivel egyelőre nem tudtak megegyezni a Debrecennel a végleges szerződtetéséről, így vissza kell térnie a Lokihoz, de a Haladásnál még nem mondtak le róla, az egyeztetések folytatódnak.

01. 05.: A hírek szerint kicsi az esély Laczkó Zsolt visszatérésére.

01. 04.: Laczkó Zsolttal szerződést bontana a Paks. Ez számunkra azért érdekes, mert a nyáron első számú célpontunk volt a balhátvéd posztjára, ezt maga Herczeg András is megerősítette a szezonnyitó ankét során. Ezek után nem lepődnénk meg, ha felbukkanna Debrecenben egykori játékosunk.

01. 03.: „Ami Karol Mészárost illeti, bár  lejárt a kölcsönszerződése, klubunk rendelkezik opcióval a megvásárlására. A vételáron megy a vita, ha nem jutunk dűlőre, a játékos visszatér a Lokihoz.” – Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője nyilatkozta ezt Mészáros Karollal kapcsolatban.

12. 29.: A Ferencváros után a Videoton érdeklődését is felkeltette Varga Kevin.

12. 25.: Justin Mengolot két román élcsapat, a CFR Kolozsvár és a Craiova, valamint egy meg nem nevezett török csapat is kinézte magának. A román klubok a hírek szerint egy nyárig tartó kölcsönszerződésben gondolkodnának első körben. A támadónak 2020-ig van érvényes szerződése a DVSC-vel, így bárki is vinné, fizetnie kéne a játékjogáért.

12. 18.: Többször is felvetődött már Bognár István neve, mint lehetséges érkezőé, a középpályásért állítólag rajtunk kívül még a Vasas és a Mezőkövesd érdeklődik. A legnagyobb sansz a korábbi csapatához való visszatérésre van.

12. 18.: A hírek szerint Eke Uzomát néztük ki a balhátvéd pozíciójába, a nigériai játékosnak nyárig van szerződése Balmazújvároson. A hírt később az újvárosiak első embere, Tiba István cáfolta a klub hivatalos honlapján.

12. 18.: Danilo Sekulic távozhat a télen. A szerb középpályás alig játszott az ősz során, többnyire csak a Magyar Kupában lépett pályára, így nem meglepő, hogy a vezetőség nem marasztalná.

12. 18.:  Az érkezők oldalán is találhatunk majd egy nevet, mégpedig Mészáros Karolt – papíron. A szlovák támadó ugyanis december 31-ig van kölcsönben a Haladásnál, azonban nem lepődnénk meg, ha nem térne vissza, hanem hosszabb távon is a szombathelyiek játékosa maradna.

12. 18.: Távozókat tekintve egy dolog biztos egyelőre, mégpedig Szilvási Péter távozása, akivel a múlt héten bontott szerződést a klub.

12. 18.: Véget ért az őszi szezon, ez pedig azt jelenti, hogy megnyitjuk a téli átigazolási rovatunkat. Az elmúlt napokban egyre több pletyka lát napvilágot a csapattal kapcsolatban, így ezúttal is itt gyűjtjük össze az összes DVSC-vel kapcsolatos információt.


Korábbi rovataink:

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar

 • zsolyika

  Kihagytátok a távozók közül Szilvásit.

 • Asdert

  A lehetséges érkezőknél Bódit.

 • JuveFan1897

  De hát ő itt van 🙂

 • Asdert

  De lehet hogy megvesszük. (Mondjuk nem nagyon hiszek benne, hogy pénzt adunk valakiért, aki már itt van)

 • JuveFan1897

  Az majd úgyis csak nyáron esedékes. 🙂

 • Levkoo

  Azért én nem bánnám ha Mészáros Karol a klub kötelékében maradna valahogy. Van benne potenciál szvsz

 • DEBRECENIVSC

  Meg pletykaszinten, de Bognárt is ide várta valamelyik oldal.

 • Tylla

  Uzomaval kapcsolatosan el tudom képzelni, hogy a Loki vezetése vele tárgyal és nem a balmazi klubbal, mert Uzoma mostantól fogva bárkivel tárgyalhat, mert nyáron lejár a szerződése. Ezétt a Rangado.hu-nak is igaza van és Tibának is.

 • JuveFan1897

  Január 1-ig még nem tárgyalhatunk vele, csak onnantól, amikor már csak fél év van hátra a szerződéséből.

 • Lokiultra

  Őszintén, Te mit tennél? Megkeresnéd a Balmazújvárost és először velük tárgyalnál, vagy inkább azonnal Uzomát és vele? 🙂 én utóbbit

 • JuveFan1897

  Az tök mindegy hogy én mit tennék, azt tudom, hogy mit szabad, és amíg fél évnél hosszabb távú szerződése van, addig NEM tárgyalhatsz a játékossal a klubja engedélye nélkül.

 • Jamen

  Sekulic nevét elütötted (Sakulic).

 • Tylla

  Nem hívták fel, hogy januárban keresni fogják? Szerintem Uzomanak egy nagy elörelépés lenne, ha nyáron csatlakozhatna hozzánk.

 • gyberci

  Ez a csapat egy igazi jó közösség, egy masszívum. Tavaszra még jobbak lesznek. Miért kellene ide bárkit is igazolni? Úgy is csak a kispadon fog ülni. A pénzt, amit az igazolásra költenénk, inkább az itt lévő játékosoknak adjuk (győzelmi prémium formájában), hogy ne jusson eszükbe elmenni. Biztos vagyok benne, hogy tavasszal sok örömünk lesz a csapat játékában, nemzetközi porondon is. Hajrá Loki, Aranylábú Gyerekek!

 • öcsisajt

  Nyíregyházáról az (örök tehetség)? Rezes éa az egyik legnagyobb futball qrva Rudolf is távozhat. Gondolom csak lesz megint egy lökött edző vagy klubtulaj aki örömmel szerződteti őket. Kis Magyar foci valóság-show!!

 • Tylla

  Bognár a Kövesdnél folytatja.

 • Tylla

  Mengolot nem kellene most se eladni, se kölcsönadni. Most kezdett belejönni, egyre hasznosabb tagja a csapatnak Takáccsal együtt. Van még idönk eladni a szerzödés lejárta elött, ne kapkodjunk.

 • nnorbii

  Off a téma, de nem tudjátok, mi van Balogh Norbival? Nem sokat hallottam róla manapság…

 • Thomas

  Relytélyes combsérülése volt egész ősszel, vitték mozgásszervi specialistához is de nem találtak annyira súlyos dolgot , de azért próbálták alkalmasabbá tenni a szervezetét a topfutballhoz most elvileg már egészséges. Hosszabb távon számítanak rá ott, habár könnyen lehet hogy meccsterhelés miatt kölcsönbe kerül másik Serie B-s csapathoz tavaszra.

 • Róbert Mándi

  Szerintem Uzoma jöhet 😉 Sekulics mehet nyugodtan.Mészáros K. szerintem maradni fog Szombathelyen, mert ott igényt tartanak rá és ide nem férne be a csapatba.Mengolo szerintem nem megy sehova hacsak “olcsó János” aki Gábor nem akar belőle pénzt csinálni!(De az rohadt nagy hiba lenne) Viszont szerintem kellene egy bal oldali védő és egy középső minőségi védő mert Mészi öreg,de nagyon, Szacsa meg sokat hibázott a szezon vége felé.

 • Lokiultra

  Fun fact: Zsidainak nyáron lejár a szerződése. Nem lepne meg ha idejönne

 • Tylla

  Neki örülnék. Sajnáltam, amikor elment.

 • alexsandro

  Elég off de mi igaz abból a pletykából hogy Brkovic megbukott az orvosi vizsgálaton a dióknál?

 • Jamen

  A szombathelyiek ügyvezetője, Tóth Miklós elmondta: a klub megvenné a Lokitól a Haladásnál eddig kölcsönben szerepelt Karol Mészárost, a vételáron azonban még egyezkednek. Devecseri Szilárd, Tóth Benjámin és Tóth Dávid iránt van érdeklődés, ők kölcsönben máshol folytathatják. A korábban már távozott Leandro Martínez pedig 28 évesen befejezi profi karrierjét. A Hali szeretne minden csapatrészbe játékost hozni. (Nemzeti Sport)

 • Jamen

  Zsidai egy ember miatt ment el és amíg az itt van, nem is jön vissza.

 • JuveFan1897

  Khhhmszima?

 • Jamen

  Hát igen.Vannak titkok, amiről mindenki tud és senki nem beszél róla……

 • LokiFan16

  Szívesen meghallgatnám ezeket a titkokat… 😀

 • Jamen

  Járj nyitott fülekkel és a Nagyerdő fái megsúgják neked is…..

 • LokiFan16

  Sajnos nem Debrecenben élek, így kevesebb ilyenfajta hír jut el hozzám.

 • Jamen

  Egy újságcikkben ugyanazt mondta el, mint Szakály.Ha más körülmények és vezetés lesz, akkor szívesen visszatérne Debrecenbe.A neveket innentől be lehet helyettesíteni.

 • LokiFan16

  Mióta várunk már ezekre a változtatásokra…

 • JuveFan1897

  A diósgyőriek sem tudnak erről semmit.

 • Tylla

  Csak vissza ne jöjjön Laczkó.

 • Lokiultra

  Laczkót ne! Hangya Szilveszternek tudnék örülni kár hogy ő mozdíthatatlan

 • Róbert Mándi

  Szerintem Laczkó a malackó meg fog nálunk jelenni.Mivel Ferenczi helyett jobb ;), nyáron felmerült a neve illetve ingyen van amit “Forintos” Gábor az ilyet szereti…

 • Tylla

  Rudolf ingyen igazolható. Szima szemet vetett rá?

 • Tylla

  Akkor már tárgyalhatnak Uzomával?

 • Tylla

  Jól járnánk egy Mészáros Karol – Devecseri cserével?

 • Lokiultra

  Neeeeee

 • JuveFan1897

  Nem

 • Mi igen! 😀

 • Róbert Mándi

  Brkovic-ról mit lehet tudni?Nem keressük meg, ha nem megy a diósokhoz?

 • JuveFan1897

  Gondolod visszajönne szívesen azok után, ahogy elment innen?

 • Tylla

  Laczkót mégis csak összeboronálják a Lokival, remélem kacsa.

 • Isti

  ,,A Videoton több őszi alapemberét is a második csapathoz küldte. A klub beszámolója szerint Ezekiel Henty, Suljic Asmir, Barczi Dávid, Fejes András és Szolnoki Roland sem vehetett részt a felkészülést ma megkezdő első keret orvosi vizsgálatain.” Bárkivel mernék fogadni egy sörben,hogy a Fejes,Barczi,Szolnoki hármasból egy ide fog igazolni.

 • Lokiultra

  Miért vagy ebben ilyen biztos? 🙂

 • Róbert Mándi

  Jöhetne mind!Lenne helyük

 • Lokiultra

  Szerintem meg egyiknek sem

 • Róbert Mándi

  Szerintem se csak azért írtam,hogy felpezsdüljön az élet 😉 ha már az igazolás nincs is kilátásban… 😉

 • Isti

  Ha posztra vetítenénk le akkor Fejes jöhetne szóba. Már csak azért is,mert balhátvéd TM szerint,bár én nem emlékszek rá a Vidiben hol játszott. Bár vele se lennénk előrébb szerintem.

 • JuveFan1897

  Szerintem egyik sem jön ide, de nem is kellenek. Vagy azért, mert nem jó játékosok (Fejes, Barczi), vagy pedig amiatt, hogy a csapategység ne boruljon fel (Szolnoki).

 • Lucas

  Belső védőt játszott az utóbbi időben, néha nem is rosszul. Ettől függetlenül ha leigazolnánk, tuti kezdeni akarna, jelenleg pedig szívesebben nézem Szacsát és Kinyiket annál, hogy egy Fejessel megbontsuk ezt az egységet.

 • Lucas

  Én szívesen fogadok veled, és emelem a tétet két sörre. 😀

 • Lokiultra

  Sziasztok! A legutóbbi bejegyzés információi hol jelentek meg?

 • Lucas

  Sehol máshol, az a mi saját információnk. 🙂

 • Tylla

  Szilvásit tesztelte a Haladás, de nem kell nekik.

 • MD

  Ha esetleg az illetékeseknek eljuttatnátok…
  Bora Győrgy, középső védő, debreceni nevelés, 22 éves, jelenleg a Dorogban játszik, Honvéddal kell megegyezni
  http://adatbank.mlsz.hu/player/316659.html

 • gyberci

  Érkezett Bukta Csaba, Újvárosi Ádám (korosztályos válogatottak). Isten hozta őket!

 • JuveFan1897

  Bukta Csabáról jó véleménnyel vannak a klubnál, és nagy fegyverténynek tartják, hogy sikerült őt idecsábítani, ugyanis már majdnem aláírt a Felcsúthoz. 2-3 éven belül stabil alapember lehet belőle.

 • Lokiultra

  Köszi. Azért Uzomát sajnálom

 • Lokiultra

  Lehet én vagyok lemaradva, de ezt a honlap megírta?

 • Lokiultra

  Készül az interjú? 🙂

 • JuveFan1897

  Mit?

 • Lokiultra

  Hogy csatlakoztak de közben megtaláltam

 • Thomas

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-tavozik-a-volt-ujpesti-a-17-eves-csatar-angliaban-probazik-2613327 Az nso alapján Fejest “szívesen látnánk” . Véleményem szerint jól járhatnánk vele, tud balhátvédet és belső védőt is játszani.

 • Lucas

  4 napja ezt írtam Fejesről: “Belső védőt játszott az utóbbi időben, néha nem is rosszul. Ettől
  függetlenül ha leigazolnánk, tuti kezdeni akarna, jelenleg pedig
  szívesebben nézem Szacsát és Kinyiket annál, hogy egy Fejessel
  megbontsuk ezt az egységet.”
  Továbbra is tartom magam ehhez a véleményhez, ám ha kezdetben megelégedne a kiegészítő ember szereppel, később pedig adott esetben kiderülne, hogy Kinyikkel vagy Szacsával jó párost alkotna belül/balhátvéd poszton kiszorítaná Ferenczit, akkor lehet mégis megbékélnék vele.

 • Thomas

  Szerintem balhátvéd poszton Ferenczit ki tudná szorítani, a kupában pedig játszhatna belső védőt. Sőt, elég ördögtől való ötlet és még nem is volt rá a klubbnál példa de ha a helyzet úgy hozza akár egy 3 belső védős 5-3-2/3-5-2 felállást is be lehetne vetni.

 • JuveFan1897

  Isten mentsen minket a 3 védős felállástól.

 • Thomas

  Én se preferálom, de ha mondjuk extrém esetben minden szélsőnk lesérül és lenne 3 jó formában játszó belső védő akkor meglehetne próbálni.

 • JuveFan1897

  A 3 védős rendszer nem így működik, hogy a helyzet úgy hozza akkor bedobjuk és kipróbáljuk. 🙂 Ez az egyik legnehezebben begyakorolható felállás, komoly taktikai fegyelmet követel meg, és nem mindegy, hogy a széleken milyen típusú játékosok játszanak. Marco Rossi hosszú hónapokig tökéletesítette, mire megtanulta a csapat ezt a formációt.

 • Lucas

  Érdekelne azért, hogy mennyiért vásárolta ki Karolt a Haladás.

 • JuveFan1897

  Saccra azt mondanám, hogy 100-150 ezer euróért.

 • Lucas

  Az jó is lenne, be lehet fektetni Bódi kivásárlásába 😀

 • sanchez

  Szerintem még soha nem volt ennyire kihalt ez a rovat mint ezen a télen.. 🙁

 • JuveFan1897

  Dehogynem, nézd meg a két évvel ezelőttit például. 🙂

 • László Kiss

  Számunkra az átigazolási piac a vételi oldalon ki sem nyitott… Izgalmas lesz három belső védővel és egyetlen balhátvéddel nekivágni a nem is olyan könnyűnek ígérkező tavaszi szezonnak.

 • Tylla

  Pontosításként két balhátvédünk van, habár Barna nem kapott eddig lehetőséget. A Kövesd elleni meccs megmutatja, hogy Bandi számít-e rá. Ha most nem kap lehetőséget, akkor nem tudom miért tartjuk meg.

 • László Kiss

  Én csak egy balhátvédről tudok, őt Barna Szabolcsnak hívják. Ferenczi János (gondolom rá gondoltál) sosem volt az és számtalanszor bizonyította, hogy már nem is lesz.
  Mondjuk ki őszintén, hogy egykori játékosunknak – Szatmári Csabának – a cipőjét nem köthetnék meg.

 • Tylla

  Valóban Ferenczire gondoltam, hisz évek óta ő a balhátvédünk, ha jó, ha nem jó. Barna miért balhátvéd, ha nem is játszik. A gyenge hátvédek nem hátvédek, csak a jók? Szerinted Mészáros csatár, azért, mert régen ott játszott?

 • Lucas

  Nagyon nagy a csend. Hogyha valóban “mindenképpen szeretnénk belső védőt igazolni”, akkor csak szerintem kellett volna jobban aktivizálni magunkat annál, hogy megkíséreltük az egyetlen szabad prédává vált magyar KHV-d elkukázni a Paks meg Mezőkövesd elől (sikertelenül)? Nincs egy román vagy szerb se a piacon, akiket ide lehet csábítani az EL selejtező ígéretével?

 • sanchez

  én is ezen értetlenkedek, hogy már egy dél-szlávot se sikerül ezeknek idehozni..:D

 • László Kiss

  tudom, hogy Mészi a Cottbus-tól jobboldali támadóként érkezett, de jóformán sosem játszott azon a poszton, ellenben belsô védôként magabiztos telljesítményt nyújtott. Ezzel szemben a 19 évesen berobbanó az új Dzsudzsáknak kikiáltott Janika sohasem tudta megváltani a világott balbekkben és legyünk ôszinték valószínûleg nem is akarta soha. Úgy kellett ez neki mint egy hátbaverés..

 • gyberci

  Újvárosi Ádám belső védő, most került fel az akadémiáról (Herczeg András szimatában én feltétlen megbízom). A Szeged ellen mutatkozott be Mészi mellett.

  Valami fontosat még: Ferenczi János esete. 2017 tavaszán, amikor a bajnokjelölt Honvédtól kikaptunk, a Honvéd a saját jobboldali támadására alapozta a taktikáját. Teljes össztüzet zúdított a mi baloldali védelmünkre (innen nyomták a labdákat Eppelnek). Pontes egyedül hagyta Ferenczit, aki az össztűz alatt összeomlott, ahogy összeomlott volna bárki. Ráadásul jött még Danilovics hülyesége is, aki neki esett Ferenczinek (Pontes helyett). Azóta Ferenczi kiesett a szurkolók kegyeiből, pedig – szerintem – jó focista, és örülök, hogy itt játszik. Nem rosszabb mint a védelmünk bármelyik tagja!!! Ő egy gyors balhátvéd, aki gyorsabb, mint az ellenfél jobbszélsője. És, hát debreceni kötődésű. Ez sem mellékes!

 • László Kiss

  Nem tudom te mikor láttad Fernczi Janit elöször játszani, én kb. akkor mikor 16 éves volt. Nagy tehetségnek indult, Dzsudzsákhoz hasonlóan baloldali támadót és nem klasszikus szélsőt játszott. Megvolt benne a kellő csibészség ugyanakkor alázatos volt. Rendre nyerte az egy-egy elleni szituációkat. Majd sajnos jött a sérülése, amiből csak nagyon lassan épült fel és már nem is lett az ami rég volt. Gondolom fejben is nyoma maradt és egyre inkább tartott egy esetleges következő sérüléstől. De hogy a lényeget is leírjam, sosem volt, sosem lesz balhátvéd! Nem megy neki, szenved ebben a szerepkörben. Gyorsabb mint az ellenfél jobbszélsője? Nézd már vissza légy szíves a mérkőzéseink összefoglalóit. Rendre lemaradt az emberéről, helyezkedési hibák tömkelegét követte el. Egyszerűen nem odavaló. Ő egy vérbeli támadó szellemiségű játékos.

 • Jamen

  Sajnos lesz még egy kényszerű okok miatt távozó, fontos poszton bevethető játékosunk.Ráadásul egy nagyon cifra ügy kerekedik majd belőle.És itt most nem mondhatok többet a játékos érdekében.Hamarosan mindenki megtudja úgyis.

 • Róbert Mándi

  Na, erre kíváncsi vagyok ki lesz az!Nem tippelgetek.Megvárom a bejelentést utána véleményezem s kíváncsi vagyok,hogy a tulajdonos “Ingyenes” Gábor és barátja Róka koma mikor tesznek már valamit amivel segítik Herczeg munkáját.Mert eddig csak nyaraltak, semmi konkrétumot nem tettek az átigazolási időszakban!Saját erőből pedig nem fog menni, ezt már az Ajax is belátta!!

 • sanchez

  Megérzésem szerint sajnos Novota lehet ez a játékos… De valahol meg is érteném, hiszen nem titkoltan első számú kapusnak jött ide, és még ő sem számított rá, hogy Nagy Sanyi így kiszorítja majd őt. A legutóbbi (talán egyetlen) bajnoki meccsén sem nyújtott maradandót a Diósgyőr ellen, és talán fizikailag/egészségileg sem 100%-os az állapota, szóval nem lepődnék meg ha ő távozna…

 • sanchez

  Szerintem beletrafáltam:
  “A Kisvárda elleni második találkozón pályára lépett az egyszeres szlovák válogatott kapus, Tomas Kosicky, aki próbajátékon vesz részt a Lokinál. Legutóbb az izraeli Hapoel Ra’anana együttesében szerepelt, de korábban volt az olasz Catania és Novara játékosa is.”

 • Róbert Mándi

  Novota az!Ez engem sem lep meg!De Tomas Kosicky helyett mért nem próbáltak meg Kötelessel beszélni.Ingyen van s amit megspórolnak a megvételi összegen azt a fizetés egyeztetésnél be lehet kalkuláni,hogy közeledjenek az álláspntok.Mert nyáron ez volt a baj ha minden igaz….

 • Jamen

  Igen, sajnos Novota János nem tudja folytatni.Mérlegelnie kellett az egészsége és a pályafutása közt.Nagyon szeret Debrecenben lenni.Sajnos várható egy újabb Novakovic féle vita, mert ilyenkor a klub érdeke az, hogy végkielégítés nélkül felbontsa a szerződést, a játékos pedig érthetően ragaszkodni fog ahhoz, ami jár neki. Kíváncsi leszek a végkifejletre.

 • Tylla

  Szabados nem alkalmas második számú kapusnak? Egy válogatott kapus nem hiszem, hogy sokáig tűri a kispadoztatást.

 • Róbert Mándi

  Szabados szerintem is megfelel lenne 2.számú kapusnak!Inkább középső védőt meg bal oldali védőre kellene fókuszálnia a klubnak!Ha már úgy is a saját nevelések mellett tette le a voksát a klub….

 • JuveFan1897

  Ha válogatott, és tényleg jó képességű, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a padra jön.

 • Tylla

  Lehet, de Novota is válogatott volt, mégis csak kispadozott (ha éppen nem volt sérült).

 • gyberci

  Sekulic és Kosicky nem ment Törökországba. Elmennek?

 • JuveFan1897

  Novota első számú kapus lett volna, ha nem sérül meg az első bajnoki előtt 3-4 hétre.

 • Tylla

  Ez igaz, de miután játékra alkalmas volt, akkor sem kapott lehetőséget.

 • Jamen

  Kosickyvel nem tudtunk megegyezni, már el is hagyta Debrecent.Mást hozunk helyette.
  Akik ismerik Kosickyt azt mondják, hogy nagy kár érte.

 • JuveFan1897

  Mivel semmi nem indokolta, hogy a jó formában lévő Nagyot padra tegyék.

 • Tylla

  Látod, Te is eljutottál oda, hogy Nagy Sanyit nem egyszerű kiszorítani a kezdőből.

 • gyberci

  Én azért nem sírtam rongyosra egy zsebkendőt sem. Jelenleg van 3 kapusunk!

 • JuveFan1897

  Ezen már rég túlvagyunk. 🙂

 • Tylla

  Jövő héten zár a piac. Lesz érkező játékos?

 • László Kiss

  Nem.

 • László Kiss

  Minek?

 • László Kiss

  Miből?

 • JuveFan1897

  Szerintem sem lesz. Beharangozták, hogy belső védő mindenképp jön, ehhez képest Fejesen kívül senkiről nem lehetett hallani.
  Aztán Novota esete után lekommunikálták, hogy gőzerővel keresik az utódját, idehozták Kosickyt aki védett egy meccsen, majd ugyanilyen hirtelen el is tűnt, azóta pedig semmi hír kapus érkezéséről.

 • Tylla

  Eddig kukáztunk, most már azt sem. Mi vagyunk az egyetlen csapat az NB1-ben, amelyik teljesen elégedett a keretével és a helyezésével. Mindenki más fejlődni szeretne.

 • Zsíros B. Ödön

  Kulcsárral szerződést bontott a Vasas. Mit gondoltok, van esély arra, hogy a Lokiban köt ki?

 • LokiFan16

  Nincs

 • László Kiss

  remélem nincs

 • Lucas

  Na, ez ritka gyér téli átigazolási szezon volt. Úgy látszik, ha a csapat jó helyen van, akkor fülünk botját se mozdítjuk. Az alapcsapat továbbra is jó, de a hátsó alakzatban akár egy (!!!) játékos kiesése esetén éghet a ház, nagyon szűk a keret. Szerintem nem is lesz meg a dobogó, 4.-ek leszünk.

 • László Kiss

  Ha az infóim helytállóak akkor sajnos Nagy Sanyira egy darabig biztosan nem számíthatunk és így bennem kapuposzton is vannak kérdőjelek.

 • JuveFan1897

  Remek…

 • JuveFan1897

  Le is igazoltuk gyorsan Kosickyt. A hivatalos honlap szerint a Kisvárda elleni játékával meggyőzte a stábot, ezen felröhögtem. 😀

 • LokiFan16

  Ez pont olyan mint anno Feltscher sztorija… Először nem kellett, aztán mikor jöttek a problémák hirtelen mégis. 😀

 • JuveFan1897

  Meg mint Viana… Először elhajtották, aztán a Kisvárda elleni vereség után visszahívták, csak addigra befutott neki a portugál ajánlat.

 • LokiFan16

  A spórolás…

 • László Kiss

  Van ami sosem változik! 😀

 • Lokiultra

  Nagy rendbe jön a kezdésig, ezek Erdélyi szavai

 • LokiFan16

  Bukta instája nem tűnik túl biztatónak… De bárhogy alakul sok sikert neki!!

 • Róbert Mándi

  3 bakapott góllal meggyőzte a szakmai stábot?!Amatőr banda van a cégvezetésben!

 • László Kiss

  Mégis mire számítottál?! Aki pénzzé tehető, azt Szima azzá is teszi.

 • DEBRECENIVSC

  Azért én még kukáznék:
  https://www.transfermarkt.com/hrvoje-milic/profil/spieler/46423 bal-bekk
  https://www.transfermarkt.com/lukman-haruna/profil/spieler/104331 kkp/vkp
  https://www.transfermarkt.com/zeljko-filipovic/profil/spieler/96267 vkp
  https://www.transfermarkt.com/fabricio/profil/spieler/86917 center-bekk

  vásárolni:
  https://www.transfermarkt.com/akos-baki/profil/spieler/297475 jobb-bekk/center-bekk

  … de majd ha kizúg a gyakadémia lesz mit válogatni, szerinem a sok légiós elintézi majd őket, de ha nem ők, majd Pintér taktikája. 😀

 • JuveFan1897

  Hogy ezek számunkra mennyire elérhetetlen játékosok, azt jól mutatja, hogy Hrvoje Miliccel pl most kötött szerződést a Napoli.

 • László Kiss

  Erdélyi már orvos is?

 • Tylla

  Dr. Erdélyi

 • Lokiultra

  Kapusedzőként csak szóltak neki hogy mi a helyzet

 • gyberci

  Szekuliccsal mi van? Itt van még? Szerződést bontottak vele? Én ott leragadtam, hogy nem ment az edzőtáborba.

 • DEBRECENIVSC

  https://www.transfermarkt.com/robert-feczesin/profil/spieler/22662 Fecze, még van jó két éve a fociban, ha nem sérül meg.

  https://www.transfermarkt.com/anton-postupalenko/profil/spieler/59440 3 poszton bevethető srác ( vkp,kkp,tkp), még neki is lehet 2-3 jó éve, idén lesz 30,
  és nem tudom mit csinálnak az ukránok, de egy átlagos ukrán játékos 4-5x képzettebb mint egy átlagos magyar.
  https://www.youtube.com/watch?v=QU08P-eiE8w

 • DEBRECENIVSC

  Egyáltalán nem elérhetetlen srácok, nyilván azok akiknek egyszer nagy volt az áruk és sokkal lejebb ment ráadásul rövid idő alatt, azoknál valszeg sérülés van a háttérben és rizikós és nyilván ha van egy konkurens serie A csapat akkor nem minket választ, de egy vkp posztra egy volt Dinamo Kijev játékosért egy litván csapattal (join date marc. 04. ….) szemben azért csak fel tudjuk venni a versenyt vagy egy fehérorosz középcsapattal (2 vkp), ráadásul az egyiknek közel lett volna a hazája, persze ehhez fel kellett volna venni a kapcsolatot, de gondolom dr Fox, csak az ajánlásokat várja és mivel ezek hijján volt, nem történt semmi, illetve kerestek erősítést jelentő magyart, de nem sikerült Laczkót meggyőzni másodjára sem.