Semleges Térfél Extra – Miért ilyen hosszú a téli álom?

A Semleges Térfél online műsor, ahol magyar csapatok szurkolói beszélgetnek a fociról feketén-fehéren. Ezúttal a hosszú téli szünet lesz a téma, valamint debütál a telefonos rendszerünk, élőben kapcsoljuk a Wágner ikreket, akik az MLSZ beperelésére készülnek.

stextra3

Az élő adás 20 órakor kezdődik!

 • Layash

  Végig néztem, meghallgattam a Wágner testvérekkel készült interjút, és azt kell mondjam, csalódást is okoztak az elmondottakkal.
  Remélem sikerül kiharcolniuk az igazukat az MLSZ-el szemben, abban a témában teljesen igazat adok nekik.
  Ami a csalódást keltő volt, hogy többször kihangsúlyozták, hogy ők a magyar futballért szeretnének dolgozni, majd egy kérdésre válaszolva elmondták, hogy a Diósgyőr utánpótlásából egy BLASZ1-ben szerepló klub hívása miatt távozott az egyik testvér.
  Ezt azóta sem értem, akik a magyar futballért komolyan szeretne dolgozni, annak mostanság sajnos nincs arra jobb terep, mint az utánpótlás nevelés.
  Egy megye1-ben szerepló felnőtt csapatnál semmit nem lehet lendíteni a magyar futball jelen állapotán, még akkor sem, ha NBII-ig viszi fel az adott csapatot.
  A legtöbbet pillanatnyilag az utánpótlásban dolgozók tehetnének azzal, ha végre megfelelően képzett játékosok kerülnének ki az akadémiákról, utánpótlás központokból.
  Megértem, hogy céljuk az NB1-ben dolgozni, ott van lehetőség sok pénzért edzősködni, de még ott sem lehet annyit tenni a futballunk javításáért, mint egy utánpótlás központban, de ez a cél legalább védhető, egy NB1-ben dolgozó edzőnek ráhatása lehet az utánpótlásnál folyó munkára, de egy BLASZ 1-ben…