A DVSC válasza a LokiBlog cikkére

Vasárnap délben megjelent felhívásunkra, első sorban a klubnak címzett nyílt levelünkre a mai napon hivatalos, írásos választ kaptunk a DVSC-től, melyet a továbbiakban változtatások nélkül közlünk.

dvsckozlemeny

A DVSC válasza a LokiBlog cikkére

Kissé értetlenül olvastuk a LokiBlog nyílt levelét.
Az írás több kérdést is nyitva hagy, többek között, hogy miért éppen most született és milyen indítékból, amikor a csapatnak jól megy? Valójában ki, vagy kik állnak a levél célpontjában? Nem derül ki az sem, hogy kik tartják a honlapot a klub rosszakarójának, hiszen – a szerző megállapítása szerint is -, a DVSC és a blog kapcsolata sohasem volt ellenséges.
Bár a nyílt levélben foglaltak egy része – ahogy sportnyelven mondják – “véleményes”, a DVSC vezetése azonban nyitott akár vélt problémák megbeszélésére is. A klub ajtaja nyitva áll, bármikor be lehet kopogtatni rajta!

dr. Róka Géza
DVSC Futball Zrt.
Cégvezető

dvsclevel


A LokiBlog szerkesztősége ezúton is köszöni a választ, egyúttal a továbbiakban nem kíván nyílt levél formájában üzengetni ezzel a témával kapcsolatban. Mint ahogy azt az eredeti levélben is megfogalmaztuk, élünk a lehetőséggel, és a továbbiakban személyesen kívánjuk rendezni a felvetődött nézeteltéréseket.

 • cs1cs0ka

  1. Legalább olvassák a blogot 2. Most már van egy HIVATALOS nyilatkozat hogy ők “pozitívan” állnak (talán ez a legjobb szó) a bloghoz.

 • Már bocsi, skacok, de mégis mit vártatok egy klubtól? Írtok egy minden tényt nélkülöző, az olvasók számára szimpla picsogásnak tűnő nyílt levelet, amire – egyébként furán jófej és itthon szokatlan módon – érkezik egy értetlenkedő válasz a klubtól, majd erre viszontválaszul kijelentitek, hogy a továbbiakban nem kívántok élni a nyilvánossággal. Akkor ez az egész mi volt?
  Azt bizonygatni, hogy mekkora lokisták vagytok? Minek? Akkor nem csinálnátok évek óta blogot.
  A háttérben, tehát nem a nyilvánosság előtt több vád is ért titeket, hogy a DVSC ellen dolgoztok? Van ilyen. Ha valóban fennáll a jelenség, akkor pont ugyanaz, mint mindenhol máshol, vagyis a klubok szeretnék maguknál, illetve az általuk befolyásolható médiumoknál tartani a véleményalkotás jogát és monopóliumát. Ha tudod magadról (és tudod), hogy lokista vagy, és mégis azt kapod egyes csatornáktól, hogy a klub ellen dolgozol, akkor inkább arra kéne egymás közt büszkének lennetek, hogy jól csináljátok a blogot, mert valódi, létező problémákra világítotok rá.
  És még egyszer márbocsi, de ilyenkor szerintem nem picsogni kell, hanem csinálni tovább azt, amit eddig is.
  (Nyilván ez az én véleményem a blogoláshoz való hozzáállásról, nem kötelező érvényű.)

 • JuveFan1897

  Nem érzem, hogy picsogás lett volna, bár elhiszem, hogy külső szemlélő számára akár annak is tűnhet. Hidd el, nem ok nélkül született az eredeti nyílt levelünk, ennek okát nem is szerettük volna nyilvánosságra hozni, amíg 100%-ban meg nem győződünk az igazságról. Ezzel a válaszlevéllel igen is sok kérdésre választ kaptunk, a továbbiakat már személyesen kívánjuk rendezni az illetékesekkel, és remélhetőleg sikerül tisztázni mindent, így az a probléma is elhárul, ami miatt eredetileg született a közleményünk.

 • Bocsi, de ez továbbra sem logikus. Kitenni egy posztot, amit nem érthetnek az olvasók, viszont nyitva hagyni a kommentelést, hogy információ hiányában is mellénk álljanak? Tényleg nem értem.
  Elhiszem, hogy voltak, vannak súrlódások a klubbal, az teljesen normális, mindenhol vannak, ahol szurkolói vélemény artikulálódik, ráadásul itthon még mindig, sok-sok évvel a sportblogok megjelenése után is szokatlannak és kezelhetetlennek tűnik a műfaj a klubok számára.
  Én tényleg csak azt nem értem, hogy mit vártatok?
  – hogy nem válaszol a klub, és akkor magatokat erősítitek meg abban a hitben, hogy igazatok van?
  – hogy válaszol a klub, és értetlenkedik, esetleg cáfol (nem volt mit), netán személyes találkozóra hív (ez történt)? Ha ez volt a cél, nem lett volna elég egy email, vagy egy informális beszélgetés?
  A külső szemlélőnek, tehát az általános és rendszeres olvasónak (mint például nekem) most csak annyi látszik, hogy nem tudni miről nyafogtok, mert a klubnál esetleg valakiknek nem minden tetszik abból, amit csináltok. Jajj.
  Tényleg bocsi, hogy értetlenkedek, de egyszerűen – mint blogger – nem fogom fel az egésznek az értelmét.
  (Amúgy szerintem menő lenne egy crossover poszt a mindenféle magyar focibloggerek között, hogy miért vannak egyáltalán fociblogok, és kinek mi a célja vele. Oké, hogy van Semleges Térfél, de egy egyszerűbb, akár rendszeresen jelentkező szöveges posztfolyam sosem baj.)

 • JuveFan1897

  Szerintem az eredeti levél konkrétumok nélkül is kvázi érthető volt, csak annyit kértünk, hogy ne tekintsenek minket ellenségnek. Nyilván nem csak a klubnak címeztük.

  A célunkat elértük, nem is feltétlen azzal, hogy válaszoltak, vagy hogy behívtak, de számunkra egyértelművé vált a problémák forrása. Ha gondolod emailben írok konkrétumokat is.

  Amúgy az utolsó felvetésed sem rossz ötlet, mi nyitottak lennénk erre.

 • Norton

  En szemely szerint Hantaval ertek egyet es nem latom, hogy mi ertelme volt nyilt levelben kommunikaciot kezdemenyezni, ez amolyan utolso lehetoseg szokott lenni.

 • JuveFan1897

  Egyszer majd elmeséljük, hogy miért született ez a levél, bár őszintén reméljük hogy nem lesz rá szükség. 🙂