Loki Express # 18/02/12-18

A Loki Express naponta jelentkező sajtófigyelő rovat, melyben egy csokorba gyűjtjük az összes, csapattal kapcsolatos információt, hírt, pletykát. Azaz ami az interneten és a nyomtatott sajtóban megjelenik a DVSC-vel kapcsolatban, és amit mi saját forrásból kiderítünk, az megtalálható lesz itt, a folyamatosan frissülő cikkben. Nem csak gyűjtőposzt funkciója lesz azonban ezeknek a cikkeknek, szeretnénk ha ti is részt vennétek a kommentszekcióban az aktuális témák kibeszélésében, mi is igyekszünk interaktívabbá tenni a dolgot, így naponta több témát is bedobunk majd, illetve szavazásokkal is találkozhattok majd a hírfolyamban.

le3

A modul betöltése néhány másodpercet igénybe vehet, ha nem tölt be, akkor frissíts rá az oldalra!

 • tiberius

  egy jó kapus,balhátvéd s egy technikás csatár szerintem kellene.elnézve a tegnapi meccset szükség lenne rájuk.Az eredmény nem tükrözi hiven mire is vagyunk képesek…az ellenfél elég gyenge volt

 • JuveFan1897

  Csatárposzton szerintem megvagyunk, a másik kettő pozícióra viszont kéne ember + még egy belső védő is… Az a baj, hogy nem látni, hogy lenne rá törekvés, hogy igazoljunk is ezekre a hiányposztokra.

 • tiberius

  csend van nagyon átigazolás terén…nem terveztek egy beszélgetést Róka Gézával? nemcsakaz átigazolásokról,hanem célkitűzésekröl hosszú távú tervekről.A városba rengeteg befektetö jön,miért nem támogatják a LOKI.t?

 • JuveFan1897

  Ilyen nyíltan nem hinném hogy bármely klubvezető beszélne Magyarországon. Nyilván tudjuk az okokat, nincs pénz igazolni.

 • öcsisajt

  Nem hiszem,hogy Szima pénzt áldozna játékosra? A Holmanért kapott pénz is elfogyott? Talán ha lezárul az átigazolási időszak a szokásos “kukázás” hozhat változást. Balhátvéd posztra kellene nagyon ember és egy megbízható cserekapus? Habár Szabados egyre jobb,na meg Szatmári rapszodikus teljesítménye miatt egy jó belső védő? Itt vetődik fel Brkovics elbaxása!!

 • gyberci

  Mivel tudjuk, hogy nincs elég pénz ahhoz, hogy jó játékost igazoljunk (rosszra van, de azok nem kellenek), nézzünk körül itthon, a házunk táján. Igazad van, itt van Szabados, aki egészen jól védett a törökországi edzőmeccseken, de jól mutatkozott be Ujvárosi (kapott egy turbánt, de nem a mecsetben) is belsővédőként. Ne felejtkezzünk el Bukta Csabáról (középpályás), aki most azért nincs edzőtáborba, mert az U17-es válogatottnál szerepel, de ugyanott pallérozódik Lakatos Benjámin (balhátvéd) is, aki ugyan még nincs az első csapatnál, de biztos vagyok benne, hogy Herczeg András hamarosan őt is felhozza. Már egy csapatra való fiatal edződik az első csapatnál. Engem nagy elégedettséggel tölt el ez a sok ambíciózus fiatal, akik a Loki közeljövőjét vetítik előre. Újra alakul egy aranycsapat!

 • öcsisajt

  Én sem azt írtam,hogy minden áron igazoljanak. Nem vártam változást az igazolási politikában. Tudjuk inkább kivenni mint bele tenni pénzt elve működik. Nagyon jó hogy vannak fiatal tehetségek de jelen állás szerint még nem jelentenek megoldást! Talán Szabados akit említettem is.Buktát lehet bebukjuk mert elviszik? A többi meg majd kiderül. De egy balhátvéd kellene most írták,hogy a próbajátékon itt levő kapust elküldték.

 • Biztos, hogy ez 24liveblog a megfelelő formátum? Iszonyat macerás visszakeresni már az egy-kétnapos híreket is 🙁 Plusz a feedbe se kerül be.

 • JuveFan1897

  Szerintem egyszerű és átlátható. Annál mindenképp jobb, mint hogy folyamatosan frissítgessük a cikket. A feedre nem gondoltam, de igazából a mi szemszögünkből ez a legkevesebb. 🙂

 • A frissített cikk nagy előnye, hogy visszakereshető, ráadásul egyértelmű, hogy a kommentek melyik anyagra vonatkoznak. De persze ti tudjátok, a lényeg, hogy melyik elégíti ki jobban a saját igényeket.

 • JuveFan1897

  A formátumon egyébként sokat gondolkodtunk, az nem lett volna jó megoldás, ha minden naphoz külön cikket csinálunk. Így viszont, hogy egy hétnek egy kontentje van, szerintem így egyszerűbb.

 • Na, várj, ezt nem értem. Így is minden nap újra kiteszitek átnevezve ugyanazt a posztot, ugyanazzal a liveblog-streammel, ami menet közben lepörög, tehát a posztban igazából én sosem látom át, hogy mi van, mert pont a címben ígért elmúlt hét történéseiből hiányoznak bőven napok. De lehet, csak én vagyok nagyon régimódi, és ezt az időben eltolt, posztban-poszt koncepciót nem értem 🙂

 • JuveFan1897

  A cikket nem nevezzük át, csak a dátumot toljuk, hogy a hírfolyamban mindig elsőként jelenjen meg a cikk.

  ” pont a címben ígért elmúlt hét történéseiből hiányoznak bőven napok” – ezt viszont én nem értem. 🙂

 • http://lokiblog.eu/archives/2018/02/11/loki-express-180205-11/
  A múlt hetiben, pl. az ötödike és tizenegyedike közötti feed van (gondolom hetente új liveot indítotok), viszont, hogy tizedike előtt mi történt, azt szinte lehetetlen kihámozni belőle.

 • JuveFan1897

  Hát igen, ha több napot akarsz egyszerre bepótolni, akkor macerásabb a visszatöltögetés, viszont ugye elvileg ez lenne a lényege, hogy real-time-ban lehessen átláthatóan követni. Szerintem ha valaki egy nap egyszer ránéz a hírekre, akkor nagyjából átlátható, hogy mik történtek.

 • László Kiss

  16-17 éves emberpalántákról úgy nyilatkozol, mintha kész felnőtt játékosok lennének. Örök tehetségeink 25-26 éves korukig pályára sem tehették a lábukat az elmúlt időszakban. Szerinted ezek a fiatal játékosok valóban tényleges segítségek lesznek a csapat tavaszi szezonjában? Egy sérüléshullám és nincs belső védőnk. Balhátvédünk évek óta nincs. Szabados István (az edzőmeccseink alapján számomra egyébként egyáltalán nem volt meggyőző) Nagy Sándor sérülése esetén szerinted megállná a helyét? Legyen úgy és legyen igazad. Nem követném a fent leírt példát, hogy egy játékos csak 25-26 éves korában kerüljön az első kerethez, de…

 • öcsisajt

  Amennyiben egy játékos (lásd a nyugati példákat) 20-22 évesen nem játszik folyamatosan az első csapatba. Akkor később kicsi az esélye,hogy ott gyökeret verjen. Anno Rezes,Spiccmüller,Nagy Zoli meg ki tudja már kik Kondás jóvoltából sok lehetőséget kaptak méltatlanul. Élni nem tudtak vele 24-25 éves korukban is a fiatal tehetségek közé tartoztak!! Hol is vannak most?? Pedig a legtöbben 2-3 szoros bajnokok?? Kupagyőztesek?? BL és EL meccseken a pályán voltak,de minek.

 • gyberci

  Nagy Sándor megsérült. A mai edzőmeccsen Szabados fog védeni. Ha megsérül egy belsőhátvéd, akkor Újvárosi fog játszani. Itt derül ki igazán az is, hogy milyen a CSAPAT, mennyire képes befogadni, segíteni, összekovácsolni.

  Évek óta van balhátvédünk, Ferenczi János!!! Nem támadó középpályás, balhátvéd!!! Igazoltunk mi balhátvédet: Völgyi Dánielt. Ő balhátvéd. Sokat tett a lokiért.

 • László Kiss

  Völgyi Dániel egy beteg ember, aki többször is megpróbált a szenvedélybetegségéből kigyógyulni, sikertelenül. (Egyébként a Loki valaha élt legsikeresebb játékosmegfigyelője igazolta le, mint jóbarátját, talán neked is mond a neve valamit, Szima Gábor.)
  És akárhány felkiáltójelet teszel is Ferenczi Janika neve mögé, attól ő még nem lesz balhátvéd.
  A “kiképzett” jelződre meg inkább már nem is mondok semmit.
  Kívánom Nagy Sanyinak, hogy épüljön fel minél hamarabb, a játékosoknak pedig további sikeres, eredményes és sérülésmentes felkészülést!

 • gyberci

  A jókívánságokkal tökéletesen egyetértek!!! 🙂

 • öcsisajt

  Megnéztem a Moldávok elleni meccs összefoglalóját. Csak egy szlogent tudok írni. amit anno a “mosodás” mondott! Kell egy kapus de nagyon.

 • joel

  Leigazoltuk Kosicky-t. Gondolom azert mert Nagy S. megserult.

 • Lucas

  Azért hát… Ha a Kisvárda elleni teljesítményével győzte volna meg a klubot, akkor azután rögtön leigazoljuk. Valszeg viszont sokat kért és elment, de kicsit jobb alkupozícióba került, miután nem maradt bevethető kapusa a csapatnak.

 • öcsisajt

  Úgy látszik sajna bejön amit lentebb írtam? Buktát be bukta a Loki. Nem közölték még hivatalosan mikor hogy és mennyiért igazol el. Biztos van,volt az a pénz amiért eladták. De a DVSC vezetésének a pénz a legfontosabb,minél többet kivenni. Az biztos Buktának jobb lesz ott a fejlődése érdekében de nem az első tehetség aki elmegy és nem a lokiban kamatoztatja képességeit.

 • JuveFan1897

  Meglátjuk, hogy jól jár-e, lehet ha kivárt volna egy kicsit, akkor jövő ilyenkor alapember lenne a Lokiban, az meg mindenképp jobb, mint évekig a Salzburg akadémiáján és fiókcsapataiban nevelkedni. Egy valaki biztos jól járt az üzlettel, Szima Gábor. 🙂

 • gyberci

  Egy hónappal ezelőtt készült egy interjú. És ezek a gátlástalan, pedofil gyermekkereskedők vagyonokat keresve eladták nyugatra, pedig szegény gyermek itt akart maradi, hiszen Herczeg András számított rá.

  “Az első csapattal kezdte el a felkészülést a saját nevelésű, mindössze 16 éves utánpótlás válogatott játékos, Bukta Csaba, aki szeretne élni a lehetőséggel.

  – Mondanom sem kell, mennyire megtisztelő számomra, hogy a nagyokkal edzhetek. Amikor megtudtam, hogy Herczeg András számít rám az első keretnél, nagyon boldog voltam – fogalmazott a fiatal labdarúgó, aki főleg bal oldali középpályásként játszik, de jobb szélen is lehet rá számítani. – Olyan emberekkel készülhetek, akiket eddig csak távolról figyelhettem. Rögtön befogadott mindenki, Tőzsér Dani, Tisza Tibi és Mészáros Norbi különösen sokat segít nekem, beszélgetnek velem, bátorítanak. Nagyon keményen edzek, ugyanis van még hová fejlődnöm, főleg fizikálisan és technikailag. Az a célom természetesen, hogy minél hamarabb bemutatkozhassak az első csapatban. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek és nagyszüleimnek a rengeteg segítségért, amit ahhoz nyújtottak, hogy idáig eljussak.

  A Törökszentmiklósról származó játékos elmondta még, hogy ősszel térdsérüléssel bajlódott, emiatt az U17-es bajnokságban több meccset ki kellett hagynia, de most úgy tűnik, minden rendben van, teljes értékű munkát végezhet.”
  Forrás: DVSC hivatalos honlapja.

 • JuveFan1897

  Azért nem kell naivnak lenni, egy hónapja senki nem gondolta volna, hogy majd bejelentkezik érte a Salzburg. Nyilván a srác döntése volt főként a váltás.

 • gyberci

  Naivitás az, ha azt gondoljuk, hogy egy 16 éves gyermek tud felelősen dönteni. Itt a közvetlen környezete hozta a döntést, felelősen ugyan, de nagyon rosszul. Olyan légkört, helyzetet kell teremteni a Lokinál, hogy ne menjenek el a tehetséges gyerekek.

 • gyberci

  Szekuliccsal mi van? Itt van még? Szerződést bontottak vele? Én ott leragadtam, hogy nem ment az edzőtáborba.